Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

Ο Σύλλογος Βαλτεσινιωτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» και ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» ενημερώνουν όλους τους συμπατριώτες, φίλους και κοντοχωριανούς για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο χωριό μας.
Παρασκευή 9/8: Παζάρι βιβλίου για μικρούς και μεγάλους, σε χώρο πλησίον της πλατείας. Το παζάρι θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18/8. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου».
Σάββατο 10/8: Εργαστήρι πηλού.
Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 18:00. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
Κυριακή 11/8:
Θεατρικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού .Ώρα έναρξης 18:30. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» 


Δευτέρα 12/8:
Ώρα 11:00-13:00
α) Ξενάγηση και ενημέρωση για τον κινηματογράφο από την ανακάλυψή του μέχρι σήμερα, στην κινηματογραφική λέσχη που δημιούργησε και λειτουργεί ο Μίμης Γιαννικόπουλος (Γίκας) στο Βαλτεσινίκο.
β) Παράσταση αφήγησης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου.
Ώρα έναρξης 20:00. Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
Τρίτη 13/8:
α) Πρωινός περίπατος στην πηγή γριάς το λιθάρι. Ξεκινάμε 08:30 από τον κεφαλόβρυσο.
β) Εικαστικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 18:00 Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
γ) Αφιέρωμα «Παλιός Ελληνικός κινηματογράφος»
Ο Σύλλογος μας ξεκινά το αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματόγραφο και σας καλεί να διασκεδάσετε με τις αξέχαστες σκηνές και τα διαχρονικά τραγούδια του Παλιού Ελληνικού κινηματογράφου στην πάνω πλατεία. Ώρα έναρξης 21:00
Διοργάνωση Σύλλογος Ακαδημαϊκών νέων «Η Αναγέννηση»
Παρασκευή 16/8:
Party νεολαίας: Σας καλούμε να διασκεδάσατε μαζί μας σε ένα εναλλακτικό Party στις κούνιες του χωριού μας. Ώρα έναρξης 22:30 Διοργάνωση Σύλλογος «Η Αναγέννηση»
Σάββατο 17/8:
α)Διαγωνισμός Δηλωτής
Από τις 11:00 έως τις 19:00 διαγωνισμός Δηλωτής στα καφενεία του χωριού μας.
Διοργάνωση Σύλλογος «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»
β)Μουσική Παράσταση «Αισώπου μύθοι και σοφία»
αφήγηση μύθων: Ελένη Παναγιωτακοπούλου, τσέλο-τραγούδι: Έλενα Παπαδημητρίου
μουσική σύνθεση-στίχοι-πιάνο: Άσπα Παπαδημητρίου
Πρόκειται για μια πρωτότυπη μουσική πρόταση, όπου μύθοι του Αισώπου μπλέκονται αρμονικά με μουσική και τραγούδια, εμπνευσμένα από τους μύθους, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική παράσταση που μας ταξιδεύει στη σκέψη του αρχαίου σοφού μυθοποιού. Διοργάνωση Σύλλογος Ακαδημαϊκών νέων «Η Αναγέννηση»
Δευτέρα 19/8, Τρίτη 20/8
Προβολές ταινιών
Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματόγραφο ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει στις 19/8 και 20/8 προβολές ταινιών από τον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο με δύο προβολές την ημέρα, μία μεγάλου και μία μικρού μήκους
Ώρα έναρξης 21:00 Προαύλιος χώρος σχολειού .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
θα πραγματοποιηθούν προβολές παιδικών ταινιών. Οι ημέρες και ώρες των παιδικών προβολών θα ανακοινωθούν στα καταστήματα του χωριού.
Διοργάνωση Σύλλογος Ακαδημαϊκών νέων «Η Αναγέννηση»

Ανακοινώσεις
1) Τις παιδικές εκδηλώσεις και τα εργαστήρια του Συλλόγου «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει η συμπατριώτισσά μας Νηπιαγωγός Αφροδίτη Παπαγεωργίου
2)Στις 18/8 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

3) Ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων «Η Αναγέννηση» θα πραγματοποιήσει λαχειοφόρο αγορά με δώρα μια τηλεόραση 32΄΄ και άλλα 20 μικρότερης αξίας. Η κλήρωση θα γίνει στις 18/8 στην αίθουσα του Συλλόγου (πάνω από το Κ.Ε.Π.) μετά την λήξη των εκλογών .

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Στη Γλανιτσιά τι θα γίνει?
και Θεοτόκο έχουμε και μεις.

Ανώνυμος είπε...

Nis, η Μαρία δεν έχει wifi?

κουκος είπε...

το διαγωνισμο δηλωτης αφου τον καθιερωσαμε επρεπε να τον αποφυγουν οι φιλοι βαλτεσινιωτες

Ανώνυμος είπε...

Στη Γλανιτσιά για δηλωτή και πανηγύρι
θα ρωτάτε το Τάσο το Σταθόπουλο(Μπουρνά), όλοι οι υπόλοιποι των Συλλόγων ειναι για τα μπάζα.

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετος ο τασος αλλα μη λεμε ετσι,δεν ακουγεται καλα.......

Ανώνυμος είπε...

όποιος έξαιρεί τον εαυτό του από μπάζο , ας ανακατευθεί να αποδείξει ότι ξεχωρίζει.
απ΄ότι ξέρω παρακαλάνε να ασχοληθούνε με τα κοινά καινούρια πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

κανενας δεν παρακαλαει μην κανεις τετοια ΄λαθη ..

Ανώνυμος είπε...

καλά ,τότε μπες μπροστά με το σπαθί σου και δείξε το αντίθετο, και μη μου πείς ΄ότι είναι κλίκα και δεν αφήνουν άλλον , γιατί απ΄ότι ξέρω παρακαλάνε στις συνελεύσεις με προσωπικά τηλφωνήματα και προσκλήσεις αλλά καμιά δεκαριά αποκρινονταισυνεχώς όλοι κι όλοι

yiota είπε...

KOUKE DIABAZONTAS TO PROGRAMMA TOUS AYTO SKEFTHKA .......KALH GLANITSIA SE OLOUS SAS !!!!

κουκος είπε...

η γλανιτσια γιωτα εχει γνησιες καταστασεις,αμεση επικοινωνια των κατοικων χιουμορ και δρωμενα,δεν συμφωνω ουτε με τα οργανωμενα γλεντια ουτε με τον κουλτουριαρικο εκπολιτισμο ουτε με τις απομιμησεις