Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

 Η  αλήθεια είναι ότι η ΕΡΤ χρειάζονταν κάποιο νοικοκύρεμα αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει.. Θα κλείσουν, λέει, το μαγαζί και θα το ξαναχτίσουν εκ θεμελίων σε ..τρείς μέρες κατά τας γραφάς.. και δεν χρειάζεται να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό στο οποίο ανήκει εφόσον αυτός το πληρώνει. Στην εποχή της δικτατορίας της αγοράς όπου το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο, η δημοκρατία επιχείρηση, οι νόμοι μπίζνες πλάνετ και η ενημέρωση μνημονιακό προϊόν, είναι επόμενο να 


αποφασίζουν και να διατάζουν πως οι άνθρωποι αποτελούν απλούς αριθμούς.. Θα διώξουν λέει 2656!!.. Περισσότεροι άνεργοι, περισσότερες
αυτοκτονίες και περισσότεροι απελπισμένοι και πλέον αποκλειστικά «ενημερωμένοι» από τούς εντεταλμένους του ΜΕΓΚΑ και του ΣΚΑΙ.. Το «δόγμα του σοκ» σε πλήρη εφαρμογή. Μια Ελλάδα έρημη χώρα για την πατρίδα ρε γαμώτο!! Οι ντόπιοι δούλοι συνεχίζουν ασυγκράτητοι την επιτυχημένη εθνική και κοινωνική καταστροφή σε πείσμα των ίδιων των κυρίων τους που παραδέχονται δημοσίως την λαθεμένη πολιτική τους.. Τι δεν καταλαβαίνουμε;;; Το έχει πει καθαρά ο Χέγκελ. Ο δούλος πάντα γίνεται χειρότερος από τον κύριο του.
.πηγη


23 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/6/13 09:11

    SuccΕΡΤ story!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/13 09:40

    Επιτέλους να ξανασμίξουν οι οικογένειες!!!!!

    ΝΔ και χρυσή αυγή είναι υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ.

    Τα ανήθικα και σκληρά νεοφιλελεύθερα καθίκια (έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο) με προτεσταντική αυστηρότητα και συμπεριφορά απαιτούν την πλήρη κυριαρχία του ιδιώτη και την εξαφάνιση του όποιου δημόσιου και κοινωνικού θεσμού.

    Αυτή είναι η στόχευση και όχι η αναδιοργάνωση.

    Είχαν πεδίο λαμπρό να ξεκινήσουν το κυνήγι της διαφθοράς και της ρεμούλας ξεκινώντας από τους συμβούλους τους και τις επιτροπές τους, από τους κλεφταράδες και τα λαμόγια (χιλιάδες γύρω μας)

    Ξεχαρμάνιασαν στον υπαλληλάκο, το δασκαλάκο, τη νοσοκόμα, το σκουπιδιάρη, το συνταξιούχο και τώρα ξεκίνησαν (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ)
    να περνούν το μήνυμα της επικυριαρχίας. Κάνουν ότι θέλουν.

    Κουκουλοφόρε, ας επιμείνω στην άποψή μου. Δεν περνάει κρίση ο καπιταλισμός, αλλά αρχίζει και δείχνει τα δοντάκια τους, γιατί υπάρχουν και δοντάρες...αργότερα.

    Αποτέλεσε κοινή πεποίθηση, ότι η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Έπρεπε να παρθούν μέτρα. Και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν. Πήραν μέτρα, αλλά όχι δίκαια, πήραν μέτρα κατά των υπαλλήλων και των συνταξιούχων.

    Ο φαρισαϊσμός και η στρεψοδικία είναι η τέχνη τους. Να δεις που θα σου μιλήσουν για δημοκρατία με την ενέργειά τους να κλείσουν την ΕΡΤ.

    Και προσέξτε, θα βγουν και θα σου πούνε ότι θα γίνει ξανά δημόσια τηλεόραση σε 3 μήνες, αλλά με λιγότερους υπαλλήλους. Και κάποια χαϊβάνια θα σου πουν. "αφού δεν την κλείνει ρε τι φωνάζεις" Και του απαντάς. "και τα χουντικά αποβράσματα για λίγο πήραν τα πράματα στα χέρια τους" και του λες
    "δικό σου μαγαζί είναι και το ανακαινίζεις???" και στην ανακαίνιση ποιος είναι ο ντεκορατέρ. Μήπως ο ίδιος που είχε φτιάξει το προηγούμενο εξάμβλωμα?????

    Τραβάτε, τα όποια λαμόγια, και υπερασπιστείτε τις " ληστρικές συμμορίες" του όποιου ιδιωτικού συμφέροντος που καταλήστεψαν τα έσοδα του κράτους. Τα εισαγωγικά τι τάθελα????

    χψ

    Και επιμένω. ΄Αρχισαν τα όργανα, γιατί μέχρι τώρα τα κουρντίζανε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/13 10:16

    ΡΕ ΧΨ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ:
    Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ είπε: " Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/13 10:24

    Που κρύφτηκαν οι ακριβοπληρωμένοι και μη παρουσιαστές της ΕΡΤ; Γιατί χάθηκαν οι τρικομματικά διορισμένοι Κοττάκης, Παπαναγιώτου, Λιάρος, Κουβαράς, Λιάτσος, κλπ;
    Που κρύφτηκαν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ - νυν και πρώην βουλευτές; Καραμανλή, Κοντογιάννης, Κανέλλη, Πιπιλή, Ευθυμίου, Αράπογλου, Γιαννακά, Ασπραδάκης, Μαυρομάτης, Αγάτσα κλπ;
    Γιατί δεν είδαμε τους πολυδιαφημισμένους και ακριβοπληρωμένους αστέρες των εξωτερικών.. παραγωγών; Που ήταν ο Κούλογλου, ο Βαξεβάνης, ο Αυγερόπουλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι λοιποί όσο ήταν στον αέρα το κανάλι;
    Γιατί όλοι οι πρώην πρόεδροι, διευθύνοντες και λοιποί δεν βγήκαν να πουν τα προβλήματα και τις δυνατότητες της ΕΡΤ; (Παν-Παν, Στάγκος, Παναγόπουλος, Γαμπρίτσος, Ταγματάρχης, Καλημέρης κλπ;)
    Γιατί οι τεχνικοί της ΕΡΤ δεν υπερασπίστηκαν τα κέντρα εκπομπής στον Υμηττό και την Πάρνηθα και δεν έστησαν ούτε ενα λινκ για να δώσουν ζωντανή εικόνα από την άφιξη των ΜΑΤ;
    Γιατί οι μουσικοί της ΕΡΤ δεν κατέβηκαν στο Σύνταγμα να δώσουν συναυλία, ώστε να προσκαλέσουν τον κόσμο να συμπαραταχθεί μαζί τους;
    Γιατί δεν εξέπεμψαν από το πρωί απευθείας το Euronews από τις συχνότητες της Ψηφιακής ΕΡΤ; Γιατί δεν προετοιμάστηκαν για εναλλακτικούς τρόπους μετάδοσης;

    Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θέτει το mediablog που προβαίνει και σε επισημάνσεις σχετικά με το λουκέτο στην ΕΡΤ. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
    Λυπάμαι για τη δημόσια τηλεόραση, αλλά...
    α) η ΕΡΤ έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει αλλάξει
    β) η ΕΡΤ είχε πάρα πολλούς απαίδευτους, ανίκανους και αργόσχολους εργαζόμενους και αρκετούς πολύ ικανούς και μορφωμένους που έβγαζαν τη δουλειά.
    γ) όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (πλην ελαχίστων εκατοντάδων που είχαν μπει μέσω ΑΣΕΠ ή διαγωνισμών) είχαν μπει στην εταιρεία με αδιαφανείς διαδικασίες. Επιπλέον έως φέτος, εκατοντάδες συμβασιούχοι μπαινόβγαιναν με επίσης αδιαφανείς συνθήκες, προκειμένου να βγάζουν τη δουλειά που αδυνατούσαν να βγάλουν οι μόνιμοι.
    δ) η ΕΡΤ ουσιαστικά συνδιοικούνταν από τους συνδικαλιστές που επέβαλαν τους κανόνες τους και μπλόκαραν τα προηγούμενα χρόνια τα όποια σχέδια εξυγίανσης γιατί δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα.
    ε) αναίμακτος τρόπος εξυγίανσης δεν υπήρχε εδώ που είχε φτάσει η κατάσταση, αλλά αυτός ήταν σίγουρα ο χειρότερος.
    στ) το σύνολο των ευθυνών για το χάλι της ΕΡΤ ανήκει σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και δευτερευόντως στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα. Επιπλέον, δεκάδες εργαζόμενοι είχαν στήσει παραμάγαζα εντός της ΕΡΤ (εταιρείες παραγωγής στο όνομα συγγενών, βόλεμα παιδιών και συγγενών μέσω εταιρειών παραγωγής, αργομισθίες, μίζες κλπ).

    Τα σχόλια δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/13 10:30


    «Ντροπή Σίμο, πιστεύεις αυτά που λες;»

    Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2013, 8:56 μμ

    ΕΡΤ

    email αναγνώστη

    Σίμο γνωριζόμαστε από τα χρόνια που ήμασταν και οι δύο στην ΕΡΤ. Εσύ έφυγες κι εγώ έμεινα χρόνια ακόμα – μέχρι το 2010 – και πήρα επιτελικές θέσεις με αποτέλεσμα να γνωρίζω πολλά εκ των έσω.

    Είπες πριν λίγο πως η ΕΡΤ είναι «περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης».

    Σε ρωτάω ευθέως. Οι εργαζόμενοι είναι υπεύθυνοι γι αυτό; Οι εργαζόμενοι έδωσαν εντολή να προσληφθεί ειδικός σκηνοθέτης με 4.000 ευρω. Να προσληφθεί ειδικός παραγωγός για το ΠΑΣΟΚ με 4.000 ευρώ. Να προσληφθεί ειδικός(!) Επικοινωνίας με μηδενική εμπειρία με 4.000 ευρω. Ποιος δίνει εντολή για δύο πλήρη συνεργεία κοντά στον εκάστοτε πρωθυπουργό και τον εκάστοτε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα εκτός Ελλάδας ταξίδια τους;

    Οι εργαζόμενοι υπερκοστολογούν καποιες εξωτερικές παραγωγές; Οι εργαζόμενοι έδωσαν εκπομπή στην Μαγδα Παπαγιάννη, στην Σαλαγκούδη και σε αλλους.

    Οι εργαζόμενοι έδιναν 450.000 ευρω το χρόνο στη Μαρία Χούκλη, τον Λυριτζή, τον Οικονόμου, την Τσαπανίδου κ.α.

    Να πάμε και πιο πίσω; Να θυμηθούμε την εποχή Παναγόπουλου και τις δικαστικές αποφάσεις;

    Πιστεύω, είμαι σίγουρος θα λεγα, πως από κάπου παρασύρθηκες ,,, δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχει σκοπιμότητα!…

    Συνάδελφος από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 9 (τότε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/13 10:31

    καλημερα πατριωτες μην τη κλεινεται ρε καντε κανα τραπεζι στο παπαδοπουλο να κοκινειζει το μαγουλο του απο το κρασι...180ευρω δεη 80ευρω ερτ..2500χιλιαδεσ 90μυρια να πλερωθουνε..μην τη κλεινεται ρε...εγω ο μαυρος ποτε θα με καλεσουνε να φαω τιποτα...να πεταξω και τριανταφυλα αξιας 30000ευρω?ρε ουστ,ρε ουστ να κλεισει και να παει στον αγυριστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/13 10:47

    Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι απλό, σκληρό και φασιστικό.

    Διάλεξαν έναν φορέα του δημοσίου, που οι εργαζόμενοί του και από τη φύση της δουλειάς τους (δημοσιογράφοι) και από το διορισμό-απολαβές τους δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία. Ο κόσμος δεν ήταν και δεν είναι θετικά διακείμενος μαζί τους και φυσικά δε φταίει ο κόσμος, γι' αυτή την άποψη που έχει σχηματίσει.

    Και σου λένε.

    Αν εφαρμόσουμε το δόγμα του ΣΟΚ κανείς δεν θα τους υπερασπιστεί, χώρια που κάποιοι θα επιχαρούν (στηριζόμενοι σε απόψεις σαν του σχολίου του 10.24 που φευ στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα)

    Έτσι και περνάμε το μήνυμα ότι κανείς δεν θα μας εμποδίσει και την τρόικα θα ικανοποιήσουμε και την καταδική μας ΕΡΤ θα φτιάξουμε με ολίγους και εκλεχτούς (νεοφιλελεύθερης ιδιολογίας και μονεταριστικής αντίληψης, τουτέστιν μίσθαρνα όργανα όχι της εκάστοτε κυβέρνησης, αλλά του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, καθαρόαιμους δηλαδή)

    Είναι απλοϊκή η λογική τους (τύπου σαχλαμάρα) και αδίστακτη.

    Θα ξεκινήσουν μετά τα όποια πουλητάρια των ιδιωτικών μέσων μαζικής επιβολής και θα ξεπλύνουν τ' απόνερα της όποιας αμφισβήτησης περί του ορθού του πράγματος.

    Θα συμμερίζονται,τάχα μου, το βίαιον της απόλυσης, αλλά η κεντρική ιδέα θα είναι ότι το κράτος δεν μπορεί να κάνει τον ιδιώτη, ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

    Θυμιθείτε το!!!

    θα προωθήσουν απόψεις περί ιδιωτικής αστυνομίας (θα νομοθετήσουν να οπλοφορούν οι σεκιουριτάδες) θα προωθήσουν την ιδιωτική εφορία (δε μαζεύετε φόρους, ανίκανοι ώ ανίκανοι??? Θα τα δόσουμε στον αγνό ιδιώτη)

    Θα δρομολογήσουν ακόμα και ιδιωτικό στρατό. (μη γελάτε, ήδη δίνουν έργα και συντηρήσεις αμοιγώς στρατιωτικές σε ιδιώτες). Θα απαιτήσουν τα πάντα να είναι ιδιωτικά, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    Καμία υποδομή (ενέργειας, νερού, δρόμων, επικοινωνιών, υγείας, παιδείας κλπ) δεν θα είναι στο δημόσιο. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ!!!!

    Στον ανήθικο ιδιώτη, που "λαλάκωσα" να γράφω.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/13 10:55

    Και κάτι τελευταίο και να μην σας ζαλίζω άλλο με τις αρλούμπες μου.

    Το σύστημα δε φοβάται την διαμαρτυρία, την θέλει για να λέει ότι τάχα μου έχει δημοκρατία.

    Την άλλη πρόταση φοβάται και τρέμει....

    Και εδώ οι ευθύνες της αριστεράς της σήμερον......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, δεν αρθρώνει ίχνος διαφορετικής πρότασης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, από τη σοσιαλδημοκρατία μέχρι ....την ανταρσύα (τη δικιά μας).

    Και πάλι να σας θυμίσω, γιατί μιλούσα για ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ και πάλι να σας θυμίσω γιατί ζητούσα δεικτικά.....ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΑ!!!!

    Τις προτάσεις φοβούνται και όχι τις διαπιστώσεις!!!!!

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/13 11:06

    Στον ανήθικο ιδιώτη, που "λαλάκωσα" να γράφω.

    δεν ήξερα ότι είχες λαλακώσει για τους κοντομηνάδες!
    για κάτι λαικατζήδες μας έφραφες αν δεν κάνω λάθος. και όσο αφορά τις προτάσεις ,και αυτές ακόμα που δε πειράζουν καθόλου το σύστημα ,αν είναι ενάντια στο εξυπερετούμενο αφεντικό , η βαφτίζονται ανεδαφικές ή εκτός τόπου και χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/13 11:23

    τώρα αυτοδουλεύεσαι? δε χρειαζότανε καμμία ιδιαίτερη πρόταση π.χ για την ερτ. ποιοί είναι οι επίορκοι κ. σίμο ? είναι η ερώτηση του εισαγγέλέα, και του δίνει τα στοιχεία και τους κλείνει μέσα.
    κοιτα τι σου ετοιμάζουν για να πεις ναι στο νέο πετσόκομα των συντάξεων.
    ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας των «Νέων», η οποία, αξιοποιώντας μια σκόπιμη διατύπωση του υπουργού Εργασίας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, βγάζει τον βαρύγδουπο τίτλο «Υπάρχουν συνταξιούχοι που παίρνουν 9 συντάξεις»! Και έτσι η καλή εφημερίδα βρήκε τον ένοχο για την κατάσταση του Ασφαλιστικού. Και όχι μόνο αυτό. Φαίνεται ότι στη χώρα μας οι πιο προνομιούχοι Ελληνες είναι οι συνταξιούχοι.

    γιατί δε δικάζουν και τον εκδόσαντα τις συντάξεις και τον εισπράξαντα αλλά το κάνουν σημαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/6/13 11:36

    ΧΨ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/6/13 12:25

    Δυστυχώς, πατριώτες, ζούμε ιστορικές στιγμές, μέσα σε χουντικές συνθήκες...το θέμα είναι να μην τσιμπήσουμε και γίνουμε έρμαια της γραμμής του συστήματος!
    Ο χψ σήμερα έχει δίκιο σε πολλά όπως και το σχόλιο του 11:23 π.μ.
    Το σύστημα, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει:τροικα, κυβέρνηση, κόμματα μας οδηγεί σε αλληλοφαγωμάρα, ο δημόσιος με τον ιδιωτικό υπάλληλο, ο συντ/χος με τον άνεργο, ο ταξιτζής με το φορτηγατζή, ο διορισμένος με ρουσφέτι με τον ασεπίτη κ.ο.κ.
    Ζούμε σε μια εποχή που προσβάλλονται κατάφωρα τα πάντα από τη δημοκρατία και τους θεσμούς (και ό,τι με το αίμα και τους αγώνες τους έχτισαν οι πριν από μας )μέχρι τη ψυχή μας και τη προσωπικότητά μας.
    Και δε κουνιέται φύλλο.
    Τι είναι αυτό που μας καθηλώνει?
    Ο φόβος, ίσως, μη χάσουμε τα ελάχιστα, τα ψίχουλα που μας δίνουν.
    Προτάσεις από μας δεν μπορούν να εκφραστούν.
    Εμείς μόνο το χαμένο μας ανάστημα πρέπει να βρούμε και τη φωνή μας να υψώσουμε...
    Όχι για την ΕΡΤ.
    Για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ρε γαμώτο!
    Κι επειδή, ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το σχέδιο της κυβέρνησης για το νέο φορέα που θα ονομαστεί ΝΕΡΙΤ σας διαβεβαιώνω ότι θάναι καρμπόν και πιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του τωρινού κυβερνητικού κατεστημένου.
    Για να μη νομίζουν κάποιοι αφελείς ότι μας έσωσαν οι κυβερνώντες απ' τους χαραμοφάηδες, τους κηφήνες και τα ρουσφέτια.
    5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/6/13 14:14


    Aν ορισμένοι μπορέσουν και ξεχωρίσουν την γνώμη που έχουν για την ΕΡΤ ,από τους υψηλόμισθους παπαγάλους εγκάθετους των κομμάτων , το ρόλο και την αποστολή που πρέπει να επιτελεί η ΕΡΤ και τον τρόπο που επέλεξαν να κλείσουν την ΕΡΤ τότε τα έχουμε βρει μεταξύ μας !
    Ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/6/13 16:21

    Ρίχτε μια ματιά στο διαδίκτυο στη λίστα με τις απολαβές των στελεχών και των εργαζομένων της ΕΡΤ. θα φρίξετε. Δημοσιογράφοι με 350.000 συμβόλαιο και εργαζόμενοι Διοικητικού με 70.000 και 80.000 χιλιάδες.

    Όλοι αυτοί ζητούν την συμπαράσταση του άνεργου, του χαμηλόμισθου και του συνταξιούχου που τα τελευταία 3 χρόνια θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουν κάποιοι αυλικοί της εκάστοτε εξουσίας βασιλικά προνόμια. Όλοι συμφωνούσαν ότι η ΕΡΤ με τον τρόπο που είχε οργανωθεί και λειτουργούσε (σκάνδαλα, σπατάλες, κομματοκρατία, υπεράριθμο προσωπικό, έλεγχος απο το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα)δεν προσέφερε τίποτα και ήταν πλήρως απαξιωμένη (τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ενδεικτικά της αποστροφής αυτής.
    Αν είναι να φτιάξουμε μια νέα Δημόσια Τηλεόραση, ανεξάρτητη, ποιοτική, με κορμό τους άξιους και εργατικούς ήδη υπηρετούντες, με σεβασμό στον πολίτη που τη χρηματοδοτεί, τότε πιστεύω ότι ένα διάλλειμμα 2 μηνών μπορεί να γίνει ανεκτό.

    Υ.Γ. Αν βέβαια δεν αληθεύει ότι το κλείσιμο έγινε λόγω πολύμηνης εισαγγελικής έρευνας που αποκάλυψε διακομματικό πάρτυ, με χρήμα, έρωτες κλπ που ζημίωσαν εκατομμύρια την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/6/13 17:29

    Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΨ,ΤΗΣ ΑΠΠΟΔΕΙΞΗΣ ΚΛΠ,ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ,Ο ΜΠΕΝΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/6/13 18:38

    ayto ΧΨΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

    «Η κυβέρνηση, χωρίς να έχει τη δεδηλωμένη, όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα ανακοινώνουν οι κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με πραξικοπηματικήενέργεια, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, κλείνει τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή συκοφαντεί τους εργαζόμενους.

    Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο κάποιοι βολεμένοι από ρουσφέτι εργαζόμενοι, μαζί τους είναι 2500 χιλιάδες οικογενειάρχες που εργάζονται για την εικόνα της χώρας. Η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι το σήμα που εκπέμπεται στη Θράκη, σε κόντρα της τουρκικής τηλεόρασης που κάνει τη μαύρη προπαγάνδα. Είναι οι αναμεταδότες στα νησιά του Αιγαίου. Είναι η φωνή μας στην Ομογένεια.

    Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την δημόσια τηλεόραση. Καλούμε τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη να δηλώσουν σαφώς εάν στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ή η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, οπότε οφείλει να παραιτηθεί. Μαζί με τους υπό απόλυση εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση είναι και 1.800.000 απολυμένοι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Δεν θα περάσει αυτή τη φορά ο κοινωνικός αυτοματισμός που θέλει τους Έλληνες τον έναν εναντίον του άλλου. Θα είμαστε όλοι ενωμένοι μέχρι να φύγει η τρόικα και οι υπάλληλοί της». gia sena...diavasto kammia 100h fores gia na ksereis pow ginetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/6/13 19:06

    Βλέπω στο επόμενο τρίμηνο να γίνονται σημεία και τέρατα.Τιποτα δεν είναι τυχαιο!!
    ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/6/13 20:01

    "Απευθύνουμε πρόσκληση στον κ. Σαμαρά να συναντηθούμε οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και να συζητήσουμε με καλόπιστο τρόπο", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη.
    Αφου την Κυριακή το βράδυ συναντηθηκατε μυστικά ρε υποκριτή και το αποφασίσατε απο κοινού και οι τρεις
    ο κουκουλοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/6/13 20:25

    Συμφωνώ κουκουλοφόρε με τα σχόλιά σου.
    Μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

    Σε λίγο, ο Σαμαράς, θα απαντήσει, από το Μέγαρο Μουσικής , όπου θα πάει για να παραστεί σε εκδήλωση, σχετικά με τη πρόσκληση που του απηύθυναν τα 2 παλληκάρια της συγκυβέρνησης.

    5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/6/13 00:10

    το μόνιμο προσωπικό της ΕΡΤ παίρνει 850 € μισθό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/6/13 09:38

    ρε τι μαγκιά έχει ο πρωθυπουργός?
    τόσο πολύ δεν γέρνει ούτε ο Φερμας στις ελληνικές ταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/6/13 10:22

    Κουμπάροι, κόρες και «εξυγιαντές»...
    - ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, κόρες πρώην υπουργών, πολιτευτές παρουσιαστές, εκδότες που χρωστάνε στους εργαζόμενους, δημοσιογράφους με εταιρείες αστικές μή κερδοσκοπικές, νομάρχες, χρηματιστές και απόφοιτοι της σχολής της Didacta είναι ορισμένα και μόνο από τα πρόσωπα που διόρισαν στην ΕΡΤ, τα τρία κόμματα της κυβέρνησης. Η κωμωδία των αποτυχημένων” έφερε πιο κοντά το λουκέτο που είχε προτείνει ο μητσοτακικός τραπεζίτης.
    -ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ εκτάκτως, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, την παραπομπή για διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, του Σίμου Κεδίκογλου λόγω αντιδημοσιογραφικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς. Το ερώτημα της οριστικής..
    διαγραφής , όπως προβλέπει το καταστατικό, περιλαμβάνεται σε επιστολή του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Κων. Μπετινάκη.

    - ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ χρωστάνε δεξιά και αριστερά. Ο εκδότης γενικός διευθυντής που χρωστάει περιλαμβάνεται κι αυτός στο νέο “αναμάρτητο” οργανισμό της ΝΕΡΙΤ;

    - ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τον Σίμο Κεδίκογλου να προσέλθει στο Ραδιομέγαρο και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, μέσα από της συχνότητες της ΕΡΤ, απευθύνουν οι εργαζόμενοι.

    - Η ΕΡΤ δεν είναι μια οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, είναι κοινωνικό αγαθό, ανήκει στον ελληνικό λαό και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους, τόνισε σε δηλώσεις του από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

    -ΚΕΡΔΙΣΕ τις εντυπώσεις και ο Flash των εργαζομένων με τη μαραθώνια μετάδοση για το λουκέτο στην ΕΡΤ, με τη ζωντανή εκπομπή μέσα από το Ραδιομέγαρο. Με τη σημερινή του κίνηση διαμορφώνει μια νέα ταυτότητα, με σημείο αναφοράς τους εργαζόμενους.

    -ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ όλους αυτούς στην ΕΡΤ; Ιδού και οι προσλήψεις της ΕΡΤ την εποχή της τρικομματικής κυβέρνησης, όπως τις είχε καταγράψει ο “Δρόμος της Αριστεράς” (e-dromos.gr)

    -ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ και ακύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης-κατάργησης της ΕΡΤ, καταθέτει τώρα στο ΣτΕ, η ΠΟΣΠΕΡΤ με δικηγόρο τον Δημήτρη Περπατάρη, μεταδίδει τώρα το Κόκκινο.

    - ΜΑΤ ΕΚΚΕΝΩΣΑΝ την ΕΤ3 -Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει ότι αστυνομικά όργανα συνοδευόμενα από δυνάμεις των ΜΑΤ υποχρέωσαν τους εργαζόμενους στην ΕΤ 3, στη Θεσσαλονίκη, να εκκενώσουν τους χώρους εργασίας τους.Η ΠΟΕΣΥ καλεί τον υπουργό Ασφαλείας κ. Δένδια να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις και να επιτραπεί στους συναδέλφους να επιστρέψουν στους χώρους δουλειάς.

    πηγή: Τυπολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/6/13 10:33

    Στο στόχαστρο των Anonymous μπήκε η ελληνική κυβέρνηση μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ.

    «Να μας περιμένετε στις 15 Ιουνίου» προειδοποιούν με μήνυμά τους που ανέβηκε στο youtube στις 12 Ιουνίου.

    «Γεια σας πολίτες του κόσμου, είμαστε οι Anonymous» αναφέρουν στο βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο και προσθέτουν: «Κυβέρνηση της Ελλάδας, υπέπεσε στην προσοχή μας ότι συνεχίζετε να απολύετε ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό είναι απαράδεκτο. Και το χειρότερο όλων, απολύσατε 2.656 ανθρώπους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είσαστε στόχος μας τώρα. Θα πρέπει να μας περιμένετε στις 15 Ιουνίου. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνούμε. Να μας περιμένετε, Ελληνική κυβέρνηση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.