Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μεγάλη συμμετοχή στον καθαρισμό της Λίμνης του Λάδωνα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 ο καθαρισμός της Λίμνης του Λάδωνα, μετά από την πρόσκληση της Ένωσης Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Κοντοβάζαινας, με τη συμμετοχή εκατό και πλέον εθελοντών από όλη τη Γορτυνία. Ο Δήμος Γορτυνίας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία και διέθεσε ένα απορριμματοφόρο όχημα και σακούλες απορριμμάτων.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Ζούνης, ο Αντιδήμαρχος χωρίς αντιμισθία κ. Ιωάννης
Αθανασόπουλος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας κα. Κωνσταντίνα Βογιατζόγλου, έδωσαν το παρόν στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προεδρείου της Ενωσης (κας Σούλας Κιούση και κ. Θόδωρου Κακούρη).
Την πρωτοβουλία στήριξαν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εφημερίδα «Γορτυνία», ενώ το γεγονός κάλυψαν δημοσιογραφικά η Αρκαδική Τηλεόραση και η ηλεκτρονική εφημερίδα «kalimera-arkadia.gr». Την φωτογράφηση ανέλαβαν ο Κώστας Νίτσος και ο Βασίλης Κουτρουμάνος, αντιπρόεδρος της ένωσης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμα το Τ.Τ. Τρίπολης και πολλοί επώνυμοι Γορτύνιοι και φίλοι της Γορτυνίας, όπως ο βουλευτής κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο πρώην υπουργός κ. Ι. Σουλαδάκης, κ.α.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία, η οποία, πέρα από την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος, ήταν μια καλή ευκαιρία για την προβολή της Λίμνης του Λάδωνα, αναδεικνύοντας τον φυσικό πλούτο της περιοχής. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ο Δήμος έχει ήδη έτοιμες μελέτες για την αξιοποίηση της Λίμνης και του φαραγγιού του Λάδωνα, ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης και ήπιας τουριστικής ανάπτυξης της Γορτυνίας.

πηγη

11 σχόλια :

  1. Ανώνυμος30/5/12 09:26

    να βγει κάποιος αρμόδιος να παροτρύνει τους συμπατριώτες να μαζευτούμε να καθαρίσουμε και το χωριό .
    Η πλεύρα βρωμάει.η πρόπαντη έχει γίνει χωματερή.τα ρεματα για το λάδωνα ζέχνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/12 10:48

    Για περίμενε να δεις θα βγει?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/12 11:06

    απ΄οτι βλέπω συνοστισμός.
    ας αφήσουσουμε τις σημαιες από τις σακκουλες των surer markets ,να στολίζουν τα πουρνάρια και τα σφεντάμια ,για να θυμόμαστε που ψωνίσαμε τελευταία φορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/12 11:12

    και λέω συνοστισμός γιατί αν έγραφε κάποιος για κανέναν υποψηφιο θα είχαν βγει καμμιά εικοσαριά μέχρι τώρα να τον λούσουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/12 11:29

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/12 11:42

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΤΩΣΩ : liberation.από το apneagr
    Ο Έλληνας δεν χορεύει και δε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι, ούτε θα σκύψει δουλικά, ανεξάρτητα από τα καθεστώτα που θέλουν να του επιβάλλουν. Χορεύει με... τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια. Γράφει στους τοίχους αυτό που θα του άρεσε να διαβάσει κάπου αλλού. Καίει μια τράπεζα όταν δεν του αφήνουν πλέον την πολυτέλεια να ψήσει στην παραδοσιακή του ψησταριά. Ο Έλληνας είναι τόσο ζωντανός, όσο η ιδεολογία της απειλής θανάσιμη. Και ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, στο τέλος πάντα σηκώνεται.
    ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/12 12:37

    καμιά φορά οταν πηγαίνω για μπάνιο βλέπω κάτι παιδιά ,από το εξωτερικό ειναι(ή αμερικανάκια ή εγγλεζάκια) από κάποιο κολέγιο στην Ελλάδα, να μαζεύουν τα πλαστικά μπουκάλια που πετάνε οι πατριώτες μας στα χωράφια και τα κουτιά από τα αναψυκτικά τα χαρτιά από τα παγωτά και τις σακούλες που πέρνει ο αέρας από τη θάλασσα ,ντρέπομαι ,αλλά δεν κάνω και τίποτα και ντρέπομαι διπλά όταν πιάνω τον εαυτό μου να κάνει μόνο κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/12 13:56

    που ειναι αυτά τα παιδιά να τα πάμε μέχρι το χωριό!
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/12 14:06

    αντί γιαυτά δε μαζεύουμε τα ρεμάλια μας να τα πάμε κα που μόνο τις ράχες ξερουνε να πηγαίνουνε;
    θυμάστε που οι δάσκαλοι μας βανανε και ξελιθαρίζαμε τους δρόμους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/12 17:30

    Εχω δει με τα ματια μου πατριωτη μας απο την Αθηνα, γραμματοσπουδαγμενο και με κλασικη παιδεια κιολας, να πηγαινει τα σκουπιδια στην πλευρα, να προσπερναει τον καδο και να τα πεταει στο ρεμα.....

    Ντραπηκα να τον αχουγιαξω αλλα σκεφτηκα κλιτσοραβδο του Μπαντεβα που του χρειαστηκε.....και να τα παρει ο Νικολος πισω και να του τα φορεσει κολαρο γιατι ειναι και το σπιτι του κοντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/12 19:20

    επρεπε να τον αχουγιαξεις.....gerolykos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.