Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η Λαγκάρντ δήλωσε ότι ήθελε να νικήσει στη Γιουροβίζιον η Νιγηρία

Μετά την αθώωση του Σωκράτη, έπειτα από 25 αιώνες, προτιμότερο θα ήταν να τργουδούσε η Ελπίδα το " Σωκράτη, εσύ σούπερ σταρ".
Η Λαγκάρντ δήλωσε ότι αν η Ελευθερία ήταν από τη Νιγηρία, θα της αγόραζε το ΔΝΤ και το υπόλοιπο φόρεμα.
Του χρόνου ο Σαμαράς θα στείλει στη Γιουροβίζιον τον Γερολυμάτο
Η Μέρκελ τηλεφώνησε στον Παπούλια και του ζήτησε όλοι οι Έλληνες να ψηφίσουν Γερμανία.
Οι Τούρκοι ήταν με ναυτικά ρούχα, γιατί πήγαν στο Αζερμπαιτζάν με τη φρεγάτα από το Σούνιο
Χαμός στον αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβενία. Και οι τρείς τερματοφύλακες έφυγαν από το τέρμα για να δουν την Ελευθερία.
Ο Καραγκούνης ενθουσιασμένος από την εμφάνιση της Ελευθερίας, έκανε τούμπα στον αγώνα Ελλάδας - Σλοβενίας και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.
Ο Πικραμμένος έβγαλε έκτακτο ανακοινωθέν , ότι το κράτος σταματάει την στάση πληρωμών 15 λεπτά, για να βρούμε λεφτά και να ψηφίσουμε στη Γιουροβίζιον.

Στα ΙΚΕΑ έχει τη Δευτέρα ένα νέο προιόν . Τη Σουηδή τραγουδίστρια συναρμολογούμενη.

Τέρμα και η γιουροβίζιον και επανερχόμαστε στα καθημερινά μας: Η χώρα πάει κατά διαόλου. Βρισκόμαστε στο χείλος του βρακιού .

Πήραμε και ένα 12άρι από την Αφρική. Από την Κάτω Βόλτα.

Δεν υπάρχει καμιά αλληλεγγύη ανάμεσα στις χρεοκοπημένες χώρες. Η Πορτογαλία δεν μας ψήφισε.

Οι Βούλγαροι φοβήθηκαν ότι θα γίνουμε Βουλγαρία και δεν μας ψήφισαν.

Ο σύριζα θα επαναφέρει τον Κωστάλα.

Ο Μιχαλολιάκος μετά το 12άρι της Αλβανίας ζήτησε να επιστρέψουν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα .

Συνελήφθη στην Ζάκυνθο γιατί έπαιρνε επίδομα Γιουροβίζιον.

Κουραστήκαμε! Είναι η 10η φορά που ψηφίζουμε μέχρι τώρα.

Ο Ποκραμμένος δεν ψήφισε στη Γιουροβίζιον γιατί δεν του επιτρέπεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις.

πηγη

27 σχόλια :

  1. Ανώνυμος30/5/12 16:20

    Σήμερα ο Αλέξης είδε τη Λούκα και του διηγήθηκε ωραίες πασοκικές ιστορίες από την αρχή των '80ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/12 17:27

    Μετα τη συνιστωσα ΡΟΖΑ, τωρα και συνιστωσα ΑΚΗΣ....

    Ο μυαολο-καμενος ο δικος μας σε ποια συνιστωσα ειναι, μαλλον σε ποιο χρυσαυγουλο ακουμπαει καλυτερα.......


    Χθες 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό...
    συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για στελέχη που είχαν διαχρονικά προνομιακές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τη Λούκα Κατσέλη…

    Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.

    Οι περισσότεροι συνδέονται με τον Δημήτρη Σακελλάρη, ο οποίος παραιτήθηκε προ εβδομάδων από το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και οι πληροφορίες τον φέρνουν να συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για στελέχη που είχαν διαχρονικά προνομιακές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τη Λούκα Κατσέλη στα χρόνια της κυριαρχίας του Γιώργου Παπανδρέου, ειδικά την περίοδο της αντιπολίτευσης. Άκης και Λούκα ήταν οι συνήθεις ύποπτοι για καλεσμένοι σε όλες τους τις εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/12 17:27

    Και εσύ τι πρόβλημα έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/12 17:56

    ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ-ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    Λιγότερο από είκοσι μέρες μένουν για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και οι ανατροπές στο πολιτικό και εκλογικό σκηνικό συνεχίζονται. Τα “Επίκαιρα” δημοσιεύουν σήμερα από την ιστοσελίδα τους τμήμα της τελευταίας δημοσκόπησης της VPRC πριν τις εκλογές.
    Επτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%. Και σε αυτή τη δηµοσκόπηση επιβεβαιώνεται το εκλογικό ρεύµα και η δυναµική του ΣΥΡΙΖΑ µε την αύξηση των ποσοστών του, αφού συνεχίζεται ο διεµβολισµός όµορων πολιτικών χώρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, µάλιστα, δείχνει να επικρατεί της Νέας ∆ηµοκρατίας και στο παιχνίδι του διπολισµού που επέβαλε ουσιαστικά ο Αντώνης Σαµαράς µε το κάλεσµα κεντροδεξιάς συστράτευσης. Από την άλλη, η Νέα ∆ηµοκρατία αυξάνει τα ποσοστά της ως αποτέλεσµα της µερικής επανένωσης της κεντροδεξιάς παράταξης, και πάλι, όµως, το αντιµνηµονιακό κοµµάτι που άνηκε στη Ν∆ δεν δείχνει διατεθειµένο να επιστρέψει σ’ αυτή τουλάχιστον στις προσεχείς εκλογές.
    Το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι δηµιουργεί βάση αντίστασης στην πτώση των ποσοστών του στο 12,5%, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται νέα συρρίκνωσή του στην τελική ευθεία των εκλογών, µε φυγή ψηφοφόρων τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και προς τη Νέα ∆ηµοκρατία. Μικρή αλλά διακριτή πτώση καταγράφουν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, αποτέλεσµα της διπολικής, όπως εξελίσσεται, αναµέτρησης. Αντίθετα, η ∆ηµοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συγκρατεί τα ποσοστά της τάξης του 7,5% και επιβεβαιώνει το ρόλο ρυθµιστή στο µετεκλογικό σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/12 17:56

    Προβληματιζουμε γι αυτο που ολο και πιο πολυ ακουγεται τελευταια οτι ο Τσιπρας παιζει με την ανοχη των αμερικάνων και ισως και τη συνενοχη για να διπλαρωσουν και να χτυπησουν οι αμερικανοι την ευρωπη.

    Αλλωστε και για τον γιωργακη αυτο δεν πιστευουμε οτι επαιξε το παιχνιδι των αμερικανων???

    Αλλά για διαβασε και τουτο που το βρηκα και προβληματιστηκα μπας και προβληματιστεις και συ και μας λυσεις τις αποριες...


    “Ο Τσίπρας πρέπει να χάρηκε πολύ με την εξαιρετική βοήθεια που του παρείχε η Λαγκάρντ”. Η αυστριακή Der Standard: «Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι επαγγελματίας. Η επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν επί χρόνια υπουργός στη Γαλλία. Γνωρίζει πώς λειτουργεί η πολιτική και οι προεκλογικοί αγώνες. Μπορεί να υποθέσει λοιπόν κανείς ότι δεν προέβη τυχαία στις δηλώσεις αυτές τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

    Είναι η τελευταία, απεγνωσμένη προσπάθεια των πιστωτών να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα…
    Το κόστος μιας άνευ όρων παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη μπορεί να υπολογιστεί πιο εύκολα από εκείνο που θα προέκυπτε μετά από μια χαοτική έξοδο. Ας ελπίσουν μόνον οι πιστωτές, ότι οι έλληνες ψηφοφόροι δεν θα αντιληφθούν τη μπλόφα τους». Deutsche Welle.

    Κοινως του κανει τον αβανταδορο του Αλεξις που τον ρωτησαν αν μοιαζει του Τσε και ....δεν το διεψευσε.....αλλα αρχισε κατι ροζε,αλλα δεν το διεψευσε.

    Μου θυμιζει περπατημα αλογοσκουφη αυτο το παιδι ρε παιδι μου, γιατι ολα τα καβαλημενα εχουν το ιδιο περπατημα. Να λοιπον τι προβλημα εχω, μεγαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/12 18:05

    Παει το μυαλο-καμενο θα παλαβωσει μεχρι τις εκλογες με την ανοδο του τσιπρα. Θα διαβαζει και τη σπεκουλα καποιων μπλογκς και ποιος το κρατει. Θα λαλισει (με την καλη εννοια)

    Ρε δεν καταλαβατε οτι ειναι παλιος πασοκος που μασησε γερα και τωρα εδωθε πανε οι αλλοι αφου εχει βγαλει τα λεφτα του εξω θελει δραχμη για να αγορασει κοψοχρονιας. Αυτα που γραφει εδω ειναι προβοκατορικα.....Θολωνει τα νερα, λεει για τσιπρα, θελει μπαχαλο προτεινοντας καμενο και αλληθοριζοντας κατα χρυσαυγουλα μερια. Θελει το απολυτο μπαχαλο σας λεω, γιατι αν ψηφισουν οι ελληνες μαζικα τσιπρα καμενο και χρυσαυγουλα ειναι η δεν ειναι το απολυτο μπαχαλο???

    Το χαιβανι μας περναει για ηλιθιους. Μαζικα κεντροδεξια που μας εβαλε στην ευρωπη και θα φερει πολιτικη ηρεμια. Μακρια απο καμενο, μακρια απο μαριονετες των αμερικανων (τσιπρα) τυπου παλιου αντρεα παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/12 18:12

    Η απόλυτη διαστρόφη βρίσκει εφαρμογή στα δυο τελευταία σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/12 18:19

    ΟΠΑ ΠΟΤΕ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΔΕΣ.ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΧΑΡΗΤΕ ΤΟΝ.ΔΡΑΧΜΗ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ,ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ΔΡΑΧΜΕΣ Η ΑΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗ 5.56 Β ΚΑΙ 6.05 ΑΙΝΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΔΑΦΝΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΤΑ.ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΝΑΠΑΘΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/12 18:27

    Παει το στραβωσε το αγκιστρι.....Εχει κολησει με καποιον δεν μπορει....Ποιος τοχει παλαβωσει τοσο και δεν ξεκολαει με τιποτα????

    Εγω ...πασοκος.....χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/12 19:00

    Τωρα που κατάλαβα τι σας τρομάζει περισσότερο ε τοτε θα ψηφίσω ...δαγκωτά ΣΥΡΙΖΑ
    το ιδιο θα γραφω συνεχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/12 19:02

    επειδη βλεπω οτι τραβατε μεγαλο ζοριμε τον Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/12 19:21

    Ένας 63χρονος συνταξιούχος......βρέθηκε λίγο μετά τις 7:00 απαγχονισμένος στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια. Εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής. O σ...

    προσεχτε παιδια μη βγουμε από το ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/5/12 19:23

    κοντευουν...3000 αυτοι που δεν αντεξαν......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/5/12 19:25

    ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΣΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕ3ΡΚΕΛΑΚΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΡΟΛΥΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/5/12 19:41

    το γνωρίζω. απλώς σχολίασα
    το ή ευρώ ή θάνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/5/12 19:49

    μπήτε στο blog press δίπλα.
    εχει φωτογραφίες που ξεχασαμε. ντορα με χριστοφοράκο.

    τα γλυκά χαμογελα της οχιας στολιδια.( προς το τελος είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/5/12 20:06

    ΝΙΣ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ.ΔΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΦΩΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/5/12 20:10

    copy- paste απο το ΣΟΦΙΣΤΗΣ.
    Διαβάζοντας μια κατοχική εφημερίδα της εποχής του 40 ανατριχιάζουμε με τη ομοιότητα των επιχειρημάτων του δωσιλογισμού. Ο ορθολογισμός του δοσίλογου δημοσιογράφου της εποχής από τον ορθολογισμό του Μανδραβέλη διαφέρει μόνο στη γλώσσα.. «…Μια ειλικρινής συνεργασία με τους χθεσινούς αντιπάλους μας, με τας δυνάμεις του άξονος, θα μας έσωζεν ίσως από το χάος. Τα αναιμικά από την πείναν παιδάκια, θα εύρισκον μίαν φέταν ψωμιού…και η γενεά μας θα ίστατο ορθία εν μέσω της Ευρωπαϊκής καταιγίδος. Διατί να την αρνηθώμεν την συνεργασίαν αυτήν; Το επαναλαμβάνομεν: Οφείλομεν να προσγειωθώμεν. Άλλως ας πάρωμεν σφουγγάρι και ας σβύσωμεν εκ του Ευρωπαϊκού χάρτου και την Ελλάδα και την ιστορίαν και τα ιδανικά μας…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/5/12 21:38

    Μεχρι και ο τραγκας θα ψηφισει συριζα για να σωθει η ελλαδα και να ελευθερωθουν οι ελληνες......ο τραγκας πατριωτες....ποιος ο γιωργαρος......

    Ας μην του τα χωσω εγω εδω....αλλιως εννοω το χωσιμο....

    ο τραγκας και ο ελληναρας του χωριου μας......

    Ο δε Λαλιωτης εκανε μια δηλωση μα τι δηλωση...Ο συριζα δεν εχει αναγκη απο προγραμματισμο, απο υπευθυνοτητα ααπο απο απο ..

    Σαν να ελεγε ειναι το τελειο κομμα...δεν εχει αναγκη απο τιποτα, ολα δουλευουν ρολοι...

    Αληθεια σε πια συνιστωσα θα μπει αυτος???

    εκεινος ο ρεπας τι εγινε ρε παιδια, τον εχασα....

    Ο λυκουρετζος διαβασα πλακωθηκε με το μητροπουλο για τη θεση του αποστολακη......του α π ο σ τ ο λα κ η.....

    Τι να περιμενω και εγω για να σωθει η κατασταση....

    Τελειωσε δε σωζεται τιποτα,

    Κατακαημενη ελλαδα ποσες αυτοεκπληρουμενες προφητειες πληρωσες με τραγωδιες απο αφελεις, λαμογια, ηλιθιους, προδοτες, καιροσκοπους και ...ελληναραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/5/12 22:34

    ΠΑΣ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥΠΙΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.............ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ .ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΔΕΣ; ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥΠΙΑ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/5/12 22:44

    Ο Λαλιωτης γλείφει τον Συριζα αλλα δεν μασάει ο Σάριζα απο τετοια .
    Μην ανησυχεις εσυ . αλλωστε δικο σας ειναι Ο Λαλιωτης μην πας να τον χρεωσεις αλλου . Ολα τα φυντάνια δικα σας είναι.
    Αλλα νε πασει περιπτωσει μονο οι Συριζαιοι εδω μεσα λενε οτι ειναι Συριζα .εσεις οι αλλοι γιατι δεν λετε πιο κομα στηριζετε. Γιατι κρυβοστε? Ντρεπόσαστε να το πητε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/5/12 22:44

    Ο Λαλιωτης γλείφει τον Συριζα αλλα δεν μασάει ο Σάριζα απο τετοια .
    Μην ανησυχεις εσυ . αλλωστε δικο σας ειναι Ο Λαλιωτης μην πας να τον χρεωσεις αλλου . Ολα τα φυντάνια δικα σας είναι.
    Αλλα νε πασει περιπτωσει μονο οι Συριζαιοι εδω μεσα λενε οτι ειναι Συριζα .εσεις οι αλλοι γιατι δεν λετε πιο κομα στηριζετε. Γιατι κρυβοστε? Ντρεπόσαστε να το πητε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/5/12 22:51

    ΜΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΩΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΡΙΖΑ;ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΧΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/5/12 02:40

    Tα δύο νέα γκάλοπ...

    Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει από δημοσκόπηση της VPRC, η οποία δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο του περιοδικού «Επίκαιρα», ενώ ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι».
    Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής στη δημοσκόπηση της VPRC τα ποσοστά έχουν ως εξής:
    * ΣΥΡΙΖΑ 30%
    * Ν∆ 26,5%
    * ΠΑΣΟΚ 12,5%
    * Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%
    * ΔΗΜΑΡ 7,5%
    * ΚΚΕ 5,5%
    * Χρυσή Αυγή 4,5%
    Κάτω από το όριο του 3% που εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα:
    * Δράση-ΦΣ-Δημιουργία Ξανά 2%
    * Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%
    * ΛΑΟΣ 1%
    * ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,5%
    * Αλλο κόμμα 1%
    Στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ με ποσοστό 39%, έναντι 29% του ΣΥΡΙΖΑ.
    Τέλος ισοπαλία προκύπτει στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό, αφού Αντ.Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνουν από 15% έκαστος.
    Ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό 24,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο με 13,5%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, ενώ ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Δημοκρατική Αριστερά λαμβάνουν από 5%.
    Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, που εξαιρεί την αποχή, το λευκό και τους αναποφάσιστους, τα δύο κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) συγκεντρώνουν ποσοστό 27% και το ΠΑΣΟΚ 14,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 7,5% και από 5,5% λαμβάνουν το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Δημοκρατική Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/5/12 11:36

    Βαγγέλη κάνε κάτι,γράψε κάτι να ξεφύγουμε από δαύτους,μας μουρλάνανεμε τις πάρλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/5/12 11:53

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΙΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/6/12 10:51

    Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με παράσταση νίκης στη ΝΔ και επτακομματική Βουλή δείχνει το βαριόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5%, η ΝΔ συγκεντρώνει 25,5%, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5% , το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά – Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5% και μένει εκτός βουλής (όπως δείχνουν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις).

    Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

    Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.

    Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.
    I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.