Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

Μήνυμα Γιουνκερ προς Ελληνες Δημοσιογράφους
«…Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μπορώ να σκεφτώ την Ελλάδα εκτός του Ευρώ.. Αυτά είναι προπαγάνδα και πρέπει να σεβόμαστε περισσότερο την Ελληνική Δημοκρατία..»
Όπερ σημαίνει, σταματήστε να εκβιάζετε τους Έλληνες και να χειραγωγείτε την ψήφο τους απειλώντας τους ότι θα επιστρέψουν στη δραχμή. Σεβαστείτε την Ελληνική Δημοκρατία!!!!

Άκουσες Πρετεντέρη, Τρέμη, Καψή, Τσίμα, Παπαδημητρίου, Μανδραβέλη, Παπαχρήστο και εσείς οι άλλοι ντόπιοι και άθλιοι προπαγανδιστές; Είναι τέτοια η κατρακύλα σας που ακόμα και οι ξένοι σας καλούν να σεβαστείτε την Δημοκρατία του τόπου σας!!! Τελικά αυτός ο Γιούνκερ, ή είναι «τσάμπα μάγκας» και γουστάρει να κάνει μόνο αντιπολίτευση χωρίς να κυβερνάει, ή είναι και αυτός κρυφοΣΥΡΙΖΑ.. Δεν εξηγείται αλλιώς δηλαδή..
sofistis
.
Από χθες περάσαμε κι επίσημα σε νέα προεκλογική περίοδο. Τα τηλεοπτικά παράθυρα και οι αρχηγοί των κομμάτων που υποστηρίζουν λυσσαλέα το μνημόνιο, έχουν μπει σε ένα νέο σχέδιο τρομοκράτησης του λαού. Πρόκειται για το πιο χυδαίο και εκβιαστικό που έχουν στηρίξει ως τώρα. Τα συμφέροντα των τραπεζιτών επλήγησαν με ειρηνικό τρόπο, μέσα από μια εκλογική διαδικασία.
Σε αγαστή συνεργασία με τα ντόπια ΜΜΕ της διαπλοκής, προσπαθούν να συντηρήσουν εν ζωή ένα έκτρωμα που βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης. Μετά τις εκλογές και αν προκύψει μνημονιακή (sic) κυβέρνηση, μας περιμένουν 9 νέα χαράτσια. Το…μεταρρυθμιστικό έργο έχει ως μόνο στόχο την εξαθλίωση της μεσαίας και εργατικής τάξης και έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και την ακίνητη ιδιοκτησία των Ελλήνων.

Οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών, θέλει παραμονή στο ευρώ. Αυτό που δεν αποκαλύπτουν, είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Έλληνας να κρατήσει το ευρώ (λες και το έχει στην τσέπη) με τις πολιτικές λιτότητας ως “πακέτο”. Φαντάζομαι ότι στο εκβιαστικό δίλημμα “ευρώ ή δραχμή”, εύκολα κάποιος θα απαντούσε δραχμή, προκειμένου να σώσει το μέλλον του. Ποιον ενδιαφέρει με τι νόμισμα θα πληρώνεται και θα πληρώνει, αν πεινάει;

Τα παπαγαλάκια μιλάνε λοιπόν, υποστηρίζοντας πως καταγγελία των δανειακών συμβάσεων σημαίνει έξοδο από την Ε.Ε. ή την Ευρωζώνη. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα, καθώς για την είσοδο ή την έξοδο μιας χώρας απαιτείται ομόφωνη απόφαση των κρατών-μελών. Η άλλη αισχρή προπαγάνδα που έχει γίνει λάβαρο εδώ και μήνες, είναι ο κίνδυνος να μην καταβληθούν μισθοί και συντάξεις. Στην πραγματικότητα, τα έσοδα του προϋπολογισμού αρκούν για τα παραπάνω ΟΧΙ όμως για τους τόκους των διεθνών τοκογλύφων. Με πιθανή διαγραφή του χρέους, μπορούν να ικανοποιηθούν για κάποιο διάστημα οι ανάγκες του κράτους.

Για του λόγου το αληθές και για να διαπιστώσετε και με αριθμούς τα ψεύδη της κυβέρνησης, διαβάστε τον κρατικό προϋπολογισμό για το έτος 2011 και ιδιαίτερα την σελίδα 60. ΕΔΩ Επίσης παρόλο που οι Ευρωπαίοι νεοφιλελεύθεροι λένε ότι είναι έτοιμοι σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, μπλοφάρουν. Το πιο δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας είναι η καταγγελία του μνημονίου.

Κι αυτό γιατί το τραπεζικό σύστημα έχει επενδύσει τα έσοδά του στην υπερχρέωση της Ελλάδας. Μια στάση πληρωμών, λοιπόν, θα διέλυε τράπεζες και χρηματιστήρια. Πέρα τούτου, τα ταμεία τους θα παρουσιάσουν έλλειμμα και θα καταγράψουν ζημιές οι μετοχές. Επίσης, θα πρέπει να πάρουμε ως παράδειγμα την Ισλανδία που αρνήθηκε την “θρησκεία” του ΔΝΤ, όπως και η γειτονική Τουρκία. Και οι δύο αυτές χώρες υπάρχουν, δεν συνέβη κανένας Αρμαγεδδών. Μάλιστα τώρα γνωρίζουν ανάπτυξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν ονειρικές οι ζωές για τους πολίτες τους.

Σας παραπέμπω και στο κατατοπιστικό άρθρο Ο μυθοι για μισθούς και συντάξειςΥπάρχει μια άνευ προηγουμένου μεθόδευση, για την πόλωση του κλίματος και τον εγκλωβισμό μας σε δήθεν αδιέξοδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, οδηγεί την χώρα στο χάος. Χάος δημιούργησαν οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Πως γίνεται η επιτομή της δημοκρατίας όπως λένε, να είναι επικίνδυνη;

Κανείς δεν είναι υπερασπιστής της Δημοκρατίας, ούτε οι επιλογές τους είναι αλάνθαστες. Η αγωνία για να βρεθεί κυβέρνηση πάση θυσία ακόμη και τεχνοκρατών (όπως είχαμε γράψει κι εδώ) μεταδίδει έναν φόβο. Ο φόβος ήταν το κυρίαρχο εργαλείο άσκησης πολιτικής και επιβολής του μνημονίου. Τώρα, οι κάλπες στήνονται και κάποιοι παρουσιάζουν το ξεπερασμένο δίπολο καλού-κακού.

Ούτε η Ελλάδα, αλλά ούτε η Ευρώπη είναι τσιφλίκι κανενός. Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα με κέρδη σε καιρό κρίσης. Για ποια “ευρωπαϊκή οικογένεια” μιλάμε λοιπόν, όταν υποστηρίχθηκαν τα μνημόνια και η καταπάτηση ενός λαού, η γερμανοκεντρική οικονομία που διαλύει τους υπόλοιπους και που τώρα θέλει να κάνει αυτό που πριν παρουσίαζε ως αδύνατο, δηλαδή την επαναδιαπραγμάτευση; Πόσο η Ευρώπη σέβεται ένα μέλος της, όταν ένα πλήθος παραγόντων την απαξιώνει και απειλεί άμεσα ή έμμεσα; Όταν ακόμη και το αποτέλεσμα των εκλογών το στηλιτεύει; Υπάρχει ίχνος δημοκρατικής αντίληψης σε τέτοιες πρακτικές;

Κανένας εκβιασμός δεν θα γίνει αποδεκτός. Οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς, τιμούν τις υπογραφές υποταγής προς την Μέρκελ για την εφαρμογή του μνημονίου. Το έδειξαν κατά την διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο, αυτή την φορά οριστικά, αγνοώντας αυτούς που αποφάσιζαν για χρόνια ερήμην του

.ΠΗΓΗ

47 σχόλια :

  1. Ανώνυμος16/5/12 20:35

    αμα κουφαλες πιστευετε οτι θα με βαλετε στην λιστα των συνανθρωπων που αυτοκτονουν σας το λεω απλα......ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...φτερακαω για γλανιτσια και αντε....γεια....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/5/12 21:41

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΕΡΧΟΜΑΙ .ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΡΕΝΤΕΖΕΛΑ ΓΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/5/12 21:45

    και γιατι δεν πας την κουκουλα....εχει καλυτερη ριγανη απο παντου....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/12 01:21

    ποιον θέλετε απο τους 4 πρωθυπουργό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/5/12 10:03

    Καλό είναι ορισμένοι εκ των νέων βουλευτών να περάσουν από ανιχνευτή μετάλλων πριν μπουν στο κτίριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/5/12 11:12

    Το όνειρο του ...αναποφάσιστου :

    "Να ‘μουν το Μάη ΣΥΡΙΖΑ,

    τον Ιούνιο Καμμένος,

     όλους τους μήνες φωνακλάς

     και αγανακτισμένος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/5/12 11:29

    OXI NASAI PASOK KAI ND NA KANEIS EFODO STHN OIKOGENEIA TOY KAUENA.A RE MYALA POYXEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/5/12 11:53

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΓΩΝΑ.ΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/5/12 13:06

    εχουνε χασει την ψυχραιμια τους οι πασοκοι και δεν ξερουν τιλενε.
    ουστ να ξεβρωμισει η κοινωνια απο δαυτους.την μαγαρησανε τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/5/12 16:48

    Η ιστορια ειναι γεματη απο τραγωδιες που καποιοι δεν πιστευαν οτι θα συμβουν.....Ηταν αιθεροβαμωνες, ηταν επιπολαιοι, ηταν μ@@@@@@ες, ηταν ηλιθιοι, ηταν πονηρα λαμογια, νομιζαν οτι οι αλλοι μπλοφαρουν... ηταν βαλτε οτι καμμενο, πικραμενο, βαρεμενο, αλλοπαρμενο θελετε...

    Τα λαμογια των δυο τεως μεγαλων κομματων μπορει να γλυτωναν με κανα ελικοπτερο (θα το διεθετε το συναφι τους) τα μαλακιασμενα του συριζα που θα σκασει η μπομπα της δραχμης στα χερια τους και εξαιτιας τους με τι θα φυγουν;;;;;;

    Οπως ηταν 1ο κομμα η ΝΔ και δεν μπορουσε να φτιαξει κανενας κυβερνηση χωρις αυτην, ετσι αν ειναι 1ο κομμα ο συριζα δεν θα μπορει να κανει κανεις κυβερνηση χωρις αυτον.

    Με ποιον θα κανεις ρε τσιπρα κυβερνηση;;;;;;; Τοτε να δεις χαρουλες.....Θα το ζησουμε και θα εχει πλακα.......

    Τα κομματα του ευρωμονοδρομου θα πλακωθουν γιατι κανενα δε θα θελει κυβερνηση (ειπαμε για τη μπομπα της δραχμης)


    Αληθεια ποιοι αβανταρουν τη δραχμη;;;;; Μηπως αυτοι που παρουσιαζουν τον Αλεξη σαν Αντρεα ή Τσαβες.

    Με τον αχταρμα του Καμμενου αφηνω αλλους να ασχοληθουν. Δε χωραω σε συζητηση με ελληναραδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/5/12 17:38

    θα ζητησει τον ΓΑΠ μεταγραφη για να τονβοηθησςει
    χαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/5/12 18:22

    Έτσι είναι. Όσοι λένε αλήθειες, με επιχειρήματα και άποψη είναι εκβιαστές. Όσοι μας χαιδεύουν τα αυτιά, μας παραμυθιάζουν για διαγραφή χρεών (είτε του δημοσίου χρέους είτε των δανείων των νοικοκυριών), υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια είναι επαναστάτες και φίλοι του λαού. Τόσα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ διόριζε, βόλευε, τακτοποιούσε και υπερασπιζόταν τη κάθε #@$#@$@%$ των συνδικαλιστών ήταν καλά. Τώρα έγιναν ξαφνικά δοσίλογοι και προδότες και βουρ για τον Αλέξη που θα μας διαγράψει το δάνειο (κούνια που μας κούναγε), θα συνεχίζουμε να είμαστε αραχτοί στο Δημόσιο αλλά να πληρωνόμαστε γερά πάνω και κάτω από το τραπέζι.
    Νεοέλληνα τεμπέλη σκέψου τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Τις δικές μας @#$@$@$# και τη δική μας κουτοπονηριά αυτά θα τη πληρώσουν που θα ζήσουν σε μια χώρα που θα θυμίζει Αλβανία του 1960.

    Υ.Γ. Αλήθεια συνεχίζουν πολλοί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλούν σε επίσημα φυλλάδια τα Σκόπια Μακεδονία και τους Τσάμηδες εκδιωχθέντες υπό των Ελλήνων ιμπεριαλιστών?
    Γιατί πολλοί μεγαλοεπιχειρηματίες μέσω blogs και ραδιοφώνων στηρίζουν Τσίπρα? Μήπως επειδή η δραχμή τις πρώτες ώρες θα υποτιμηθεί κατά 60% και αυτί με τα ευρώ τους στο εξωτερικό θα κάνουν παιχνίδι? Βρίσκουν βέβαια και τους "χρήσιμους ηλίθιους" για τις λαμογιές τους αυτές.
    Με τις υγείες σας λοιπον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/5/12 18:56

    σχολειον η ελλας...με κυβερνηση καθηγητες.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/5/12 19:23

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ. ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/5/12 19:27

    σε αυτη την περιπτωση φιλε μου μια ειναι η λυση.......λακαμε εμεις και τους αφηνουμε μοναχους τους....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/5/12 19:56

    Γκεμπελ Φλωριδης:
    «Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ»
    απιστευτο θρασος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/5/12 20:04

    O Φλωρίδης λέει αλήθειες όσο και αν πονάει ορισμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/5/12 20:34

    ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/5/12 21:22

    ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΚΕΝΤΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/5/12 22:18

    η μόνη ευχάριστη για την Ελλάδα εξέλιξη πάντως είναι η εξαέρωση του άθλιου, ολέθριου ΠΑΣΟΚ. Κι αυτό θα μείνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/5/12 22:46

    Δεν χρειαζετε να ακουσετε κανεναν ! ουτε εμενα ουτε το ΕΠΑΜ ουτε κανεναν ! ολοι μας εχουμε την λυση μεσα μας ! απλα κλειστε τα αφτια σας για λιγο ! Ξεχασετε ολοι την προπαγανδα που σας εχουν κανει ! ξεχασετε οτι σας εχουν πει καφενιακα οι γειτονες σας ,οι φιλοι ,οι γονεις και ολοι οι γνωστοι ! και σκεφτειτε ! Δειτε γυρω σας τι συμβαινει ! δειτε την μιζερια ! την φτωχια ! την κλαψα ! δειτε πως εχουν μετατραπει οι γειτονες σου σε ανθρωπακια ! Κοιταξτε τα βλεμματα των ανθρωπων γυρω σας ! ΤΟΤΕ θα καταλαβετε οτι κατι ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ! Οι πολιτικοι δουλευουν για τις αγορες ειναι μυημενοι ! ΕΜΕΙΣ εχουμε γινει ανθρωπακια δοσιλογοι και υποταγμενοι στο βρωμικο συστημα που εχουν φτιαξει οι αλητες πολιτικοι ! ΑΝΤΙ να μας φοβουντε αυτοι οι αλητες που κανονικα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι υπαλληλοι μας ,τους τρεμουμε εμεις οι πολλοι ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ! ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/5/12 23:24

    Παει στο διαολο.

    Απο τις πολλες φορες που εχει γραψει το ποιηματακι τωρα μπλεκει γραμματα νοηματα και λεξεις.

    Μας ζαλισες πια ρεεε. Ημαρτον Τσιπρα θα ψηφισω αρκει να σταματησεις τις μ@@@@κιες. Τι μαρτυριο ειναι αυτο ρε πατριωτες;;;;;

    Και θα ψηφισω Τσιπρα για να σου τη σπασω γιατι μαλλον χρυσαυγιζεις αλλα που να το πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/5/12 00:38

    ΧΡΥΣΟΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΠΑΣΟΚΕ.ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/5/12 13:41

    Όλα σχεδόν τα πιο πάνω σχόλια αποπνέουν μια σκληροτράχηλη κομματική μονομέρεια,(ίσως θεμιτή)αλλά πασπαλισμένη με μπόλικη εμπάθεια και απαράδεκτο υβρεολόγιο προς πάσα κατεύθυνση! Από το κείμενο κρατώ την απαίτηση του "ΣΤΑΘΗ" να εξειδικεύσει το εν λόγω Κόμμα το πρόγραμμά του για να απαντηθούν πολλά ερωτήματα για το "Τι;" και για το "πώς;" Ύστερα θα μπορούν οι σχολιαστές να στηρίξουν και υποστηρίξουν τις θέσεις τους, και πάντως κόσμια. Τώρα με αόριστες και υβριστικές αερολογίες κινδυνεύουν, χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνουν, να κάνουν κακό στο Κόμμα για το οποίο ...κόπτονται! Ή όχι; Πατερναλισμός(!) θα ειπεί κάποιος. Πέταξέ τον φίλε!...._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/5/12 14:12

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΘΕΛΩ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/5/12 14:14

    ΡΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΛΠ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ.ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΦΟΡΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ -ΑΣΕ ΠΟΙΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΛΛΑ.ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟ ...Μ.Α.Ζ.Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/5/12 14:15

    ΚΑΛΑ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ.ΧΨ ΜΑΖΕΨΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/5/12 14:19

    Θα σε διωξει και σενα σε αλλο χωριο. Ακου να εχετε το θρασσος να σας πει ο Τσιπρας πως και τι....Μετα την αναληψη (στριβειν κοτοειδως)θα του πουμε και του Σταθη...

    Τωρα με τον πατριωτη που βριζει και εξοριζει πατριωτες σε αλλα χωρια (μηπως και τον μιασουμε/μαγαρισουμε) μην του βαζεις δυσκολα θα ξαναμπερδευτει με το ποιηματακι και θα λεει λεξεις που δε βγαζεις νοημα.

    Τωρα εσυ τουβαζεις πατερναλισμους κλπ Δε θα σου απαντησει τωρα (θα ασχοληθει με μενα και τους αλλους μαλλον) και καποια στιγμη θα σου .....απαντησει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/5/12 16:11

    ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΜΙΛΑ ΡΕ ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΜΙΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΜΑΣΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΚΑΗΜΕΝΕ.ΚΑΤΣΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΩΝΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΡΣΕΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/5/12 22:11

    Τετοιο μπλεξιμο ουτε το πιο διεφθαρμενο μυαλο δε θα μπορουσε να φερει.....

    Προσεξτε γιατι μου φαινεται οτι γραφετε σχολια και την αλλη μερα κατσαδιαζετε τα ιδια σας τα γραφτα.

    εσυ ποιος εισαι;;;; Μηπως αυτος που νομιζα χτες ενω σημερα σε νομιζω για αλλον....που μου φαινοσουν προχτες και ησουν ο ιδιος με τον περσινο....


    Μπαχαλοςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/5/12 22:11

    Τετοιο μπλεξιμο ουτε το πιο διεφθαρμενο μυαλο δε θα μπορουσε να φερει.....

    Προσεξτε γιατι μου φαινεται οτι γραφετε σχολια και την αλλη μερα κατσαδιαζετε τα ιδια σας τα γραφτα.

    εσυ ποιος εισαι;;;; Μηπως αυτος που νομιζα χτες ενω σημερα σε νομιζω για αλλον....που μου φαινοσουν προχτες και ησουν ο ιδιος με τον περσινο....


    Μπαχαλοςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος19/5/12 00:26

    ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΨ ΕΙΜΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος19/5/12 14:27

    παει, ο ελληναρας θα μουρλαθει τελειως.....μην τον αποπροσανατολιζετε με φαντασματα τωρα που πολεμαει με τον καμμενο και τη χρυση αυγη (για τσιπρα λεει για τα ματια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος19/5/12 15:50

    ΑΣΕ ΡΕ ΛΑΣΠΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος19/5/12 15:52

    Ο ΧΨ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΕΥΓΑΤΑ.ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος19/5/12 15:54

    ΤΟ 12.26 ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος19/5/12 18:43

    Και εγω για πλακα γραφω και δεν ειμαι ο ΧΨ..Αυτος εχει καιρο να γραψει, τι εγινε ξερει κανεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος19/5/12 18:56

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΨ.ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ.ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος19/5/12 23:17

    Εχεις πλακα τελικα....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος20/5/12 00:45

    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος20/5/12 15:34

    ΕΙΣΑΙ Ο ΧΨ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΨ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΨ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος20/5/12 15:43

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος20/5/12 16:08

    ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος20/5/12 19:03

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος20/5/12 21:47

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος20/5/12 22:30

    ΠΟΙΟΣ ΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΑΛΥΤΗ 9.47 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος21/5/12 01:07

    oraio epixeirhma h anatrixila!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.