Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Δεν απέκλεισε νέες περικοπές σε συντάξεις ο υπουργός Εργασίας

Και άλλες περικοπές στους μισθους ζητάει η Λαγκαρτ
Στην περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι στόχοι
Δεν απέκλεισε ενδεχόμενο για νέες περικοπές σε συντάξεις τον Ιούνιο ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης,σε περίπτωση που υπάρξουν ανατροπές σε ζητήματα ανεργίας και ύφεσης και αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι.
Μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο κ. Κουτρουμάνης είπε πως «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία» και ότι είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μισό μισθό, παρά καθόλου.

Σημείωσε δε, πως δεν έχουν υποστεί καμία μείωση στις συντάξεις περίπου ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ.

Αναφερόμενος στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, ο κ. Κουτρουμάνης είπε ότι η μείωση κατά 22% αφορά αποκλειστικά όσους αμείβονται με βάση την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως ο εργοδότης δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε περικοπές εφόσον δεν το επιθυμεί.

5 σχόλια :

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΟΒΕΙ;ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΞΑΓΡΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΟΥΔΟΥ ΝΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΚΛΠ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ .ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΑΒΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΟDYSSEAS

Ανώνυμος είπε...

ποιον θα ψηφίσουμε τελικα απ ολους?

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΜΕΝΩ ΣΕ BENY ΟΤΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

εδω