Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δεν απέκλεισε νέες περικοπές σε συντάξεις ο υπουργός Εργασίας

Και άλλες περικοπές στους μισθους ζητάει η Λαγκαρτ
Στην περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι στόχοι
Δεν απέκλεισε ενδεχόμενο για νέες περικοπές σε συντάξεις τον Ιούνιο ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης,σε περίπτωση που υπάρξουν ανατροπές σε ζητήματα ανεργίας και ύφεσης και αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι.
Μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο κ. Κουτρουμάνης είπε πως «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία» και ότι είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μισό μισθό, παρά καθόλου.

Σημείωσε δε, πως δεν έχουν υποστεί καμία μείωση στις συντάξεις περίπου ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ.

Αναφερόμενος στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, ο κ. Κουτρουμάνης είπε ότι η μείωση κατά 22% αφορά αποκλειστικά όσους αμείβονται με βάση την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως ο εργοδότης δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε περικοπές εφόσον δεν το επιθυμεί.

4 σχόλια :

  1. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ16/3/12 21:11

    ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΟΒΕΙ;ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΞΑΓΡΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΟΥΔΟΥ ΝΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΚΛΠ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ .ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/12 22:23

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΑΒΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΟDYSSEAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/12 22:39

    ποιον θα ψηφίσουμε τελικα απ ολους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/12 23:01

    EΠΙΜΕΝΩ ΣΕ BENY ΟΤΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.