Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Δίωξη για απιστία στον Γ. Καπελέρη

Εντολή για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οοικονομικών κ. Γ. Καπελέρη για απιστία έδωσε πριν από λίγο, σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι, ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρ. Πεπόνης.
Η εισαγγελική παραγγελία βασίζεται στις καταγγελίες του πρώην ειδικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Σπινέλλη περί ύπαρξης μηχανισμού στο υπουργείο με σκοπό την.......
παρεμπόδιση είσπραξης των προστίμων από λαθρεμπόριο καυσίμων.
Η εντολή, του εισαγγελέα που απείλησε τις τελευταίες ημέρες με παραίτηση επειδή δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του, περιλαμβάνει και την πρώην διευθύντρια των τελεωνείων κυρία Ευαγγελία Πανταζή.
Οπως είναι γνωστό ο κ. Καπελέρης, στις εξηγήσεις που έδωσε στον έτερο οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπ. Μουζακίτη είχε υποστηρίξει ότι τα πρόστιμα που έπρεπε να εισπραχθούν, παραλείφθηκαν εξαιτίας λαθών καταχώρησης στο σύστημα «Ηφαιστος» και ότι το θέμα επρόκειτο να λυθεί με νομοθετκή ρύθμιση που θα προωθούσε το υπουργείο.

5 σχόλια :

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ είπε...

ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΩΡΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΔΙΩΞΗ .ΑΥΤΟΙ ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΧΑΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπινελης πήγε στο σπίτι του και αυτός ήταν στο υπουργείο
πκ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΠΕ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
ΑΣΒΟΣ