Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Δίωξη για απιστία στον Γ. Καπελέρη

Εντολή για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οοικονομικών κ. Γ. Καπελέρη για απιστία έδωσε πριν από λίγο, σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι, ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρ. Πεπόνης.
Η εισαγγελική παραγγελία βασίζεται στις καταγγελίες του πρώην ειδικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Σπινέλλη περί ύπαρξης μηχανισμού στο υπουργείο με σκοπό την.......
παρεμπόδιση είσπραξης των προστίμων από λαθρεμπόριο καυσίμων.
Η εντολή, του εισαγγελέα που απείλησε τις τελευταίες ημέρες με παραίτηση επειδή δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του, περιλαμβάνει και την πρώην διευθύντρια των τελεωνείων κυρία Ευαγγελία Πανταζή.
Οπως είναι γνωστό ο κ. Καπελέρης, στις εξηγήσεις που έδωσε στον έτερο οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπ. Μουζακίτη είχε υποστηρίξει ότι τα πρόστιμα που έπρεπε να εισπραχθούν, παραλείφθηκαν εξαιτίας λαθών καταχώρησης στο σύστημα «Ηφαιστος» και ότι το θέμα επρόκειτο να λυθεί με νομοθετκή ρύθμιση που θα προωθούσε το υπουργείο.

5 σχόλια :

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ2/1/12 16:05

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ2/1/12 17:31

    ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΩΡΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΔΙΩΞΗ .ΑΥΤΟΙ ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΧΑΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/12 18:45

    Ο Σπινελης πήγε στο σπίτι του και αυτός ήταν στο υπουργείο
    πκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/12 19:32

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΠΕ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/1/12 21:04

    ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
    ΑΣΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.