Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Μεσούτ Γιλμάζ: "Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για ... αντίποινα"!

Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:

“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.

Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!

Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες "δυνάμεις" που είχαν σκοπό την νατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.

Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Και βέβαια η υπόθεση δεν πρέπει να τελειώσει εδώ…
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ
Ποιος πολιτικός έχει κότσια να το κάνει αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γίνανε πρωθυπουργοί και υπουργοί οι συνεργάτες των γερμανών καταχτητών.......σιγά μην ξυπνήσετε απότομα με τη ....δικαιοσύνη του ...διεθνούς δικαίου...

Πάρτε το χαμπάρι. Το ουέ τοις ηττημένοις ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει...

Καλύτερα να σε σκιαζόνται γιατί δε σε λυπόνται. Έχεις τη δύναμη να επιβάλεις το δίκιο σου έχει καλώς διαφορετικά μόκο...δεν υπάρχει δίκιο, παρά το δίκιο του ισχυροτέρου.

Εδώ από το 74 κατέχει ξένο κράτος και οι ...δίκαιοι περί άλλων τυρβάζουν, τώρα θα τους πάτε στα διεθνή δικαστήρια και θα τους κάνετε τα μούτρα κρέας.

Σταματείστε ρε την πιπίλα περί δικαίου διεθνούς και πέστε ωμά την αλήθεια. Μόνο με τη δύναμή σου διεκδικείς το δίκαιό σου, τα άλλα είναι για χλιμίτσουρες...

χψ

Ανώνυμος είπε...

ΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡ ΣΤΑΥΡΟΧΕΡΗΣ ΗΜΙΓΛΑΝΙΤΣΑΙΟΣ ΗΜΙΑΙΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!