Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προιόντα

Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα κήρυξε το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, κατά την τελευταία του συνεδρίαση.
Παράλληλα, η Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ), καλεί τα μέλη και στελέχη της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και όλους τους Έλληνες να πάρουν μέρος σε αυτή την «εθνική εκστρατεία», όπως την χαρακτηρίζει και να αρνηθεί την αγορά, προώθηση ή τη διαφήμιση προϊόντων γερμανικής παραγωγής.
«Ας υψώσουμε για ακόμα μία φορά τη σημεία της αντίστασης ενάντια στην ακατανόητη συμπεριφορά της γερμανικής κυβέρνησης και να την υποχρεώσουμε να καταβάλει τα οφειλόμενα στην Ελλάδα και στους Έλληνες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΕΑ...
Όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Μανώλης Γλέζος, από το Σεπτέμβριο του 2011, με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, είχε δοθεί τρίμηνη προθεσμία στη Γερμανική Κυβέρνηση να αρχίσει συζητήσεις με την Ελλάδα για το τεράστιο αυτό θέμα, άλλως από τις 23 Δεκέμβρη ξεκινά η εκστρατεία του μποϋκοτάζ.

«Αφού μέχρι τώρα η Γερμανική κυβέρνηση εκώφευσε, το Εθνικό Συμβούλιο υλοποιώντας την απόφαση του απευθύνει πρόταση προς τον Ελληνικό Λαό για έναρξη του μποϋκοτάζ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι η πρόταση αυτή δε στρέφεται κατά του Γερμανικού Λαού, ο οποίος επίσης είναι θύμα των ναζιστικών θηριωδιών, αλλά κατά μιας ανάλγητης Κυβέρνησης, η οποία διαχρονικά περιφρονεί τις στοιχειώδεις ηθικές και οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον ελληνικό Λαό, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

Υπενθυμίζεται ότι οι οφειλές της Γερμανίας ανέρχονται σήμερα στο ποσόν των 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους. Tα 108 δις από αυτά είναι οι επανορθώσεις όπως επιδικάστηκαν στη Γερμανία, στη διάσκεψη των Παρισίων, το 1946 και τα 54 για το αναγκαστικό δάνειο.

Επίσης, η Γερμανία εξακολουθεί να κατακρατεί και τους κλεμμένους, από τα ναζιστικά στρατεύματα, ελληνικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι μαυραγορίτες στην κατόχη έλληνες ήσανε και όχι γερμανοί.

Οι σύγχρονοι μαυραγορίτες είναι τα λαμόγια οι μεσάζοντες και αεριτζήδες που παίρνουν από το γεωργό τη ντομάτα 30 λεπτά και την πουλάνε 1,60 1,70 και ότι θέλουν.

Οι λαϊκατζήδες συναγωνίζονται στις τιμές αυτές των οπωροπωλείων του κολωνακίου. Το μπρόκολο που είναι η εποχή του τόχουν 2 ευρώ, το κουνουπίδι 1,5 κλπ.

Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ ανεβαίνουν συνέχεια. βλέπεις 2-3 αλυσίδες ρυθμίζουν τα τρόφιμα στην ελλάδα. Εδώ οι λακέδες της τρόικας δε βλέπουν κλειστό επάγγελμα.....

Επειδή έχω αποκτήσει εδραία την πεποίθησιν όπως θάλεγε και ο δικολάβος ότι η καταστροφή μας είναι η μαζική μας σήψη και διαφθορά (επιμένω) γι' αυτό μην αγοράζετε γερμανικά, αλλά ούτε ελληνικά από τους σύγχρονους μαυραγορίτες, αλλά απ΄' όπου αλλού αρκεί να κυνηγάς τους απατεώνες, να γίνει ένα κίνημα που να αναποδογυρίζει τους πάγκους στις λαϊκές με τις αλμυρές τιμές (φτάσανε την κοινωνία να πηγαίνει στη λαϊκή μετά τις 2 το μεσημέρι για να πέσουν οι τιμές στα εναπομείναντα σάπια...), να μπαίνει στα σούπερ μάρκετ και να κράζει τα μονοπώλια, αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεται ένα δυνατό κίνημα καταναλωτών που να μην πατρωνάρετε, αλλά ποιος να το προβάλλει και ποιος να το οργανώσει???

Γι αυτό μην τρέφετε αυταπάτες. Πολεμάτε μοναχοί σας, ξέρετε πια τους εχθρούς σας και μονάδα με μονάδα θα γίνετε ποτάμι. Ναι πολεμάτε όπως μπορείτε σαν ελεύθεροι σκοπευτές, ξέρετε ναι γνωρίζετε, αποφασίστε το δεν έχετε καμιά πλέον δικαιολογία. κυνηγάτε τα λαμόγια όπου τα πετυχαίνετε, τώρα τα ξέρετε και μην κοιτάτε εθνικότητες σε κοινωνικά ανάλγητους και ειδικά αν είναι ....έλληνες (τολμούν τον ίδιο τους τον αδερφό και κλέβουν, λιώστε τους ο καθένας από τη μεριά του) και μη μου πείτε ότι είναι εμφυλιοπολεμικά γιατί σας έχω για έξυπνους.

(ο χωρίς ψευδώνυμο)

Ανώνυμος είπε...

Αγοράστε γερμανικά που δίνουν μίζες
πκ

Ανώνυμος είπε...

και πως θαναι αραγε η ζωη χωρις ΒΜW και MERCEDES???για να μην αναφερω ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....gerolykos

Ανώνυμος είπε...

GEIA SOY RE PAPADREOU ME TO FWS SE OLA KAI ME THN KA8ARSI