Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Γ. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ

Σοβαρές δημοτικές εξελίξεις έκρυβε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, αφού πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση για τα προγραμματισμένα θέματα, ο Γιάννης Σακελλαρίου ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του Αντιδημάρχου Γορτυνίας και μάλιστα ότι ανεξαρτητοποιείται, φεύγοντας οριστικά από την παράταξη του Δημάρχου!
Στην επιστολή του, που εξασφάλισε ήδη το blog «Καλημέρα Αρκαδία» επιτίθεται σφοδρά στον Δήμαρχο Γορτυνίας, Γιάννη Γιαννόπουλο. Τον κατηγορεί για αλαζονική, αυταρχική και συγκεντρωτική αντίληψη στον τρόπο διοίκησης του Δήμου, τον κατηγορεί επίσης για αχαριστία του προς το πρόσωπο μου και υπογραμμίζει ότι παραιτείται επειδή δεν θέλει να συνδεθεί η συμμετοχή μου στη διοίκηση και διαχείριση του Δήμου Γορτυνίας, με αποφάσεις που υπαγορεύονται από διάφορα σκοτεινά κέντρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ


Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, Πέτρο Ζούνη

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρόυσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωρίσω την απόφαση μου, να παραιτηθώ από την παράταξη της πλειοψηφίας και να παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Νόμου 3852/10.
Στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή, δεν λειτούργησα σαν απλώς παρατηρητής, αλλά σαν στρατευμένος εκπρόσωπος των δημοτών μας, με την εξουσιοδότηση, να αγωνιστώ για την εύρεση λύσεων προβλημάτων που μας απασχολούν, οι οποίοι κα με τίμησαν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, με την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντας με μάλιστα πρώτο σε ψήφο δημοτικό σύμβουλο.
Ήμουν και είμαι έτοιμος να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και με την μακρόχρονη διαδρομή και εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Η παράνομη, αχαρακτήριστη και αχάριστή συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντί μου και χωρίς καμία αιτιολόγηση απόφασή του να με μετακινήσει από τη δημοτική ενότητα Βυτίνας στη δημοτική ενότητα Κοντοβάζαινας, την οποία είχα αποδεχθεί αποδεικνύοντας έτσι ότι μπορώ να προσφέρω σε κάθε γωνιά της Γορτυνιακής γης, κάνοντας σχετική δήλωση, στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, συνεχίστηκε.
Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στις 14.10.2011, στα Τρόπαια Γορτυνίας, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος και συμμετέχουν οι αντιδήμαρχοι, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Νόμου 3852/10, στην οποία συζητηθήκαν εκτός των άλλων η ένταξη έργων και μελετών στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», ο Δήμαρχος δεν μου έδωσε πρόσκληση προκειμένου να παρευρεθώ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ως όφειλε (προφανώς, επειδή τολμώ να έχω άποψη και όπως μου είπε τηλεφωνικά ότι μιλάω), δείχνοντας για άλλη μία φορά την αλαζονική, αυταρχική και συγκεντρωτική αντίληψη του, για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου, αλλά και την αχαριστία του προς το πρόσωπο μου και στο θεσμό που μου εμπιστευτήκαν οι πολίτες της Γορτυνίας, παρ’ ότι όλοι γνωρίζουν πόσο τον βοήθησα για να εκλεγεί Δήμαρχος.
Αυτές οι συμπεριφορές είναι αντίθετες, με τις αρχές και τις δημοκρατικές μου αντιλήψεις, αλλά και το μοντέλο εξουσίας που υποσχεθήκαμε προεκλογικά στο λαό της Γορτυνίας.
Επειδή, στην αυτοδιοικητική μου πορεία, ποτέ δεν συμπορεύτηκα με τέτοιους είδους αντιλήψεις, (όπως αυταρχισμό, αλαζονεία, εγωισμό, συγκεντρωτισμό, απαξιωτικές συμπεριφορές, συμβούλους και μυστικοσυμβούλους, κολλητούς και κολλητές), η συστράτευση μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» είχε ένα και μοναδικό σκοπό. Την ανιδιοτελή προσφορά μου στη διοίκηση και διαχείριση του Δήμου μας.
Έτσι λοιπόν διαχωρίζω τη θέση μου από τέτοιους είδους συμπεριφορές και σκοταδιστικές μεθοδεύσεις που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου.
Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου προς τους Γορτύνιους συμπολίτες μου, τους οποίους θα εκπροσωπώ από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, ανεπηρέαστος από κάθε είδους συμφέροντα, σκοπιμότητες μεθοδεύσεις, με βάση τις ηθικές αξίες που με καθοδηγούν ως σήμερα.
Η παραίτηση μου από τη θέση του Αντιδημάρχου και η ανεξαρτητοποίηση μου ως δημοτικού συμβούλου είναι οριστική, γιατί δεν θέλω να συνδεθεί η συμμετοχή μου στη διοίκηση και διαχείριση του Δήμου Γορτυνίας, με αποφάσεις που υπαγορεύονται από διάφορα σκοτεινά κέντρα, εκτός αιρετών, την προέλευση των οποίων αδυνατώ να ελέγξω.

Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Σακελλαρίου
Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας

Η επιστολή κοινοποιείται στους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, στους προέδρους και εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου και προς τις διοίκησης φορέων και συλλόγων της Γορτυνίας.

10 σχόλια :

  1. Ανώνυμος25/10/11 21:10

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/11 22:03

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ
    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΥΟ ή ΟΧΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/10/11 18:28

    ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ. Ο ΑΥΤΟΔΙΟΚΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΤΙΝΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΣΥΝΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ.
    ΤΟΤΕ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ .ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ !!!
    ΑΚΟΒΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/10/11 19:54

    Κάστρο εποίησεν φοβερόν ετσί ες μεσαρέαν
    και άκοβο τ΄ονόμασε......

    Ακοβίτη, έχω χάσει φάσεις για κάντο πιο λιανά, με γεγονότα και όχι υποψίες και κρίσεις.

    Για να κρίνεις πρέπει να γνωρίζεις όλο το παζλ και όχι να υποθέτεις....νομίζω???/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουκος26/10/11 20:13

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Η ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ Η ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ.ΑΠΟ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/10/11 22:48

    ο......επομενος παρακαλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/10/11 05:15

    ασε τον επομενο αμα δεν εχεις να πεις μη μιλας καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/10/11 22:21

    Αι ....κοιμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/10/11 10:04

    1021
    ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.