Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ποιοι θα πληρώσουν τους νέους φόρους ...

Επώδυνα μέτρα που ανατρέπουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς φέρνει ο Εφαρμοστικός Νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.
Φορολογούμενοι με παιδιά, χαμηλόμισθοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και αυτοκινήτων καλούνται να σηκώσουν... δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη. Μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να καταβάλουν στην Εφορία την έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματά τους, την έκτακτη εισφορά για το αυτοκίνητό τους εφόσον υπερβαίνει τα 1.929 κυβικά εκατοστά, να πληρώσουν αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 και αν προλάβει η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων να καταβάλουν αυξημένους φόρους για την ακίνητη περιουσία τους.

Με την επιβολή των νέων σκληρών μέτρων, η κυβέρνηση στοχεύει στην εξασφάλιση άλλων 6,7 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος τους έτους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης του ελλείμματος στο 7,6% του ΑΕΠ.

«Αδικα»
Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλος με ανακοίνωσή του αναγνωρίζει ότι τα μέτρα είναι και βαριά και σε πολλά σημεία άδικα. Ωστόσο, τονίζει ότι είναι πολύ εύκολο να διατυπώνει κανείς σκληρή κριτική για μέτρα που είναι από τη φύση τους δυσάρεστα για να καταλήξει ότι αυτό που χρειάζεται επειγόντως είναι η σταθεροποίηση της κατάστασης, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι αναγκαίες βελτιώσεις και κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το νέο σκληρό πακέτο φορολογικών μέτρων «κρύβει» παγίδες και μεγάλες επιβαρύνσεις για όλους τους πολίτες. Αντιμέτωποι με τη νέα φορο-καταιγίδα βρίσκονται:

Τουλάχιστον 2.500.000 νοικοκυριά. Με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ και την επιβολή φόρου 10% στο τμήμα του εισοδήματος από 8.000 - 12.000 ευρώ προκύπτει ότι όλοι επιβαρύνονται με έξτρα φόρους ενώ οι φορολογούμενοι που έχουν παιδιά θίγονται ακόμη περισσότερο. Ενώ για τον άγαμο ή το ζευγάρι χωρίς παιδιά η πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση φθάνει στα 400 ευρώ το χρόνο, για τον έγγαμο με ένα παιδί αυξάνεται στα 520 ευρώ και για τον έγγαμο με δύο παιδιά φθάνει στα 640 ευρώ το χρόνο.

Για παράδειγμα, ένας έγγαμος με δύο παιδιά και εισόδημα 18.000 ευρώ ενώ με την ισχύουσα κλίμακα πληρώνει φόρο 660 ευρώ με τη νέα κλίμακα ο φόρος εκτοξεύεται στα 1.300 ευρώ, δηλαδή αυξάνεται κατά 640 ευρώ. Σημειώνεται ότι το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ διατηρείται για τους νέους ηλικίας έως 30 ετών, τους συνταξιούχους άνω των 65 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες εφόσον το εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.

Πάνω από 3.000.000 φορολογούμενοι με εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ. Εκτός από τους πρόσθετους φόρους που φέρνει η μείωση του αφορολογήτου ορίου οι φορολογούμενοι αυτοί θα λάβουν μέχρι το τέλος του έτους το «λογαριασμό» της έκτακτης εισφοράς για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2010. Η έκτακτη εισφορά υπολογίζεται με συντελεστές από 1% έως 4% για το σύνολο του εισοδήματος εφόσον αυτό υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες στους οποίους επιβάλλεται μόνιμο ετήσιο τέλος επιτηδεύματος έως 500 ευρώ και «κουτσουρεύεται» η μείωση φόρου για τις εισφορές που καταβάλλουν υποχρεωτικά σε ταμεία ασφάλισης (ΟΑΕΕ). Με τις διατάξεις που ισχύουν σήμερα, το ποσό των ασφαλιστικών εισφορών αφαιρείται εξ ολοκλήρου από το εισόδημα. Με τις νέες ρυθμίσεις που ισχύουν αναδρομικά από την 1/1/2011, ποσοστό 20% της δαπάνης των εισφορών εκπίπτει από το φόρο σε ποσοστό 20%.

Μάλιστα εφόσον το εισόδημα είναι μεγαλύτερο από 40.000 ευρώ, τότε για το τμήμα της δαπάνης που αντιστοιχεί στο πάνω από το ποσό των 40.00 ευρώ ο συντελεστής έκπτωσης του φόρου περιορίζεται στο 10%. Για παράδειγμα, ένας ελεύθερος επαγγελματίας με εισόδημα 40.000 ευρώ που καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές 5.000 ευρώ ετησίως στον ΟΑΕΕ σήμερα έχει ωφέλεια φόρου 1.800 ευρώ ενώ με τις νέες ρυθμίσεις το όφελος περιορίζεται στα 1.000 ευρώ.

Φορολογούμενοι που έλαβαν στεγαστικό δάνειο για την απόκτηση πρώτης κατοικίας μέχρι 31/12/2002. Θα έχουν μικρότερη φοροαπαλλαγή αφού οι τόκοι των στεγαστικών δανείων για πρώτη κατοικία παύουν να αφαιρούνται στο σύνολό τους από το εισόδημα και εκπίπτουν 20% από το φόρο. Στη περίπτωση δε που το εισόδημα υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ, η μείωση φόρου περιορίζεται στο 10%.

Χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι. Ακόμη και αν εξαιρούνται από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου θα πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους για να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο, ενώ αν έχουν ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα των τεκμηρίων διαβίωσης μετά την αύξησή τους.

Όλα τα νοικοκυριά με την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% στα σερβιριζόμενα αγαθά (ταβέρνες, ψητοπωλεία, delivery), τους χυμούς, τα ανθρακούχα νερά και τα αναψυκτικά, την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, την αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα και την επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο.

Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με την αύξηση έως 12,5% των τελών κυκλοφορίας και την επιβολή εισφοράς 5% επί της αντικειμενικής δαπάνης διαβίωσης για τους έχοντες Ι.Χ. άνω των 1.929 κ.ε.

Ιδιοκτήτες ακινήτων με τη μείωση του αφορολογήτου του φόρου ακίνητης περιουσίας στις 200.000 ευρώ από τις 400.000 ευρώ και την αύξηση περίπου 30% των τεκμηρίων διαβίωσης.

H φορολογική καταιγίδα που θα πλήξει τα νοικοκυριά

Παράδειγμα 1

Εγγαμος μισθωτός με δυο παιδιά. O σύζυγος με ετήσιο εισόδημα 30.000 ευρώ και η σύζυγος 25.000 ευρώ έχουν στην κατοχή τους δυο I.X. 2.000 κ.ε. και 1.400 κ.ε. (τριετίας και διετίας αντίστοιχα). O σύζυγος διαθέτει ένα διαμέρισμα και ένα εξοχικό αντικειμενικής αξίας 400.000 ευρώ. Oι επιβαρύνσεις με τα νέα φορολογικά μέτρα είναι οι ακόλουθες:

Aπό τη μείωση του αφορολόγητου ορίου: O σύζυγος: 640 ευρώ. H σύζυγος: 400 ευρώ. Σύνολο: 1.040 ευρώ
Aπό την έκτακτη εισφορά στα εισοδήματά τους O σύζυγος: 600 ευρώ. H σύζυγος: 500 ευρώ. Σύνολο: 1.100 ευρώ
Aπό τη μείωση του αφορολογήτου ορίου του Φόρου Aκίνητης Περιουσίας: 400 ευρώ
Aπό την έκτακτη εισφορά στα αυτοκίνητα: 270 ευρώ.
Aπό την αύξηση των τελών κυκλοφορίας: 80 ευρώ.
Συνολική επιβάρυνση: 2.890 ευρώ.

Παράδειγμα 2
Εγγαμος με ένα παιδί έχει ετήσιο εισόδημα 40.000 ευρώ και η σύζυγος 20.000 ευρώ. O σύζυγος έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο 2.500 κ.ε. (τριετίας) και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ. Oι πρόσθετες επιβαρύνσεις με τα νέα μέτρα είναι οι ακόλουθες:

Aπό τη μείωση του αφορολογήτου: O σύζυγος: 640 ευρώ. H σύζυγος: 400 ευρώ.
Aπό την έκτακτη εισφορά στο εισόδημα: O σύζυγος: 800 ευρώ. H σύζυγος: 200 ευρώ.
Aπό το νέο ΦAΠ: 200 ευρώ
Aπό την έκτακτη εισφορά στο I.X. : 395 ευρώ.
Aπό την αύξηση των τελών κυκλοφορίας: 80 ευρώ
Συνολική επιβάρυνση: 2.715 ευρώ.

Παράδειγμα 3
Eγγαμος ελεύθερος επαγγελματίας με δύο παιδιά. H σύζυγος δεν εργάζεται και δεν έχει εισοδήματα. O σύζυγος έχει εισόδημα 40.000 ευρώ καταβάλλει ενοίκιο 6.000 ευρώ, έχει ιατρικές δαπάνες 3.000 ευρώ, ασφαλιστικές εισφορές στο O.A.E.E. 5.000 ευρώ και διαθέτει ένα αυτοκίνητο 2.000 κ.ε. και ένα φουσκωτό 7 μέτρα. Για τον ελεύθερο επαγγελματία προκύπτουν οι ακόλουθες επιβαρύνσεις:

Aπό τη μείωση του αφορολόγητου ορίου: 640 ευρώ
Aπό την έκτακτη εισφορά στο εισόδημα: 800 ευρώ
Aπό το τέλος επιτηδεύματος: 500 ευρώ
Aπό την έκτακτη εισφορά στο I.X και το σκάφος: 470 ευρώ.
Aπό μείωση ωφέλειας φόρου από ασφαλιστικές εισφορές: 800 ευρώ
Aπό μείωση ωφέλειας φόρου από ιατρικές δαπάνες: 480 ευρώ.
Aπό μείωση ωφέλειας φόρου από ενοίκια: 80 ευρώ.
Aπό αύξηση τελών κυκλοφορίας: 60 ευρώ.
Συνολική επιβάρυνση: 3.830 ευρώ.

38 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/6/11 11:09

    θα πληρωσουν οι γνωστοι μ....ες εμεις δηλαδη.και θα τα φανε οι πονηροι.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/11 14:30

    Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΡΟΚΛΕΒΕΙ (ΦΠΑ) (ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ (ΕΦΟΡΙΑΚΟ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΟ, ΤΕΛΩΝΙΑΚΟ ΚΛΠ.

    ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

    ΑΠΟΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΛΑΪΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΑΝΑΡΤΖΗΔΕΣ, ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ[ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΦΟΡΟ...

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.....

    Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ 2 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ 3 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΙ 4,5 ΕΥΡΩ.

    ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΔΟΞΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ.

    ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ, Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΟΙΦΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!

    ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΘΕΛΕΙ 3.000 (ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ)....

    ΟΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΗΡΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.

    ΜΟΝΑΧΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ) ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 70 % ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.....

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΠΙΤΑΡΩΝΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΝΤΥΜΕΝΗ, ΜΕ ΜΕ ΜΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΥΧΕ????

    ΟΧΙ, ΜΑΥΡΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΥΡΑ ΞΟΔΕΥΕΙ!!!

    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Θ' ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ!!

    ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ.

    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕ.

    ΜΕ ΤΙ ΟΜΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ????

    ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΖΕΧΝΕΙ...

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.....ΔΙΟΡΘΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΔΙΑΡΗ, ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ...

    ΠΛΕΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΛΑΦΟΥΝΑ..

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΣΑΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

    ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)


    ΥΓ... ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ Σ' ΑΥΤΑ.

    ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

    ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΕΡΟΛΥΚΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/11 15:07

    πολλα νευρα εχεις ...τραβα μια βολτα στο χωριο κατσε το βραδυ στο παγκακι του τουρκου να καθαρισει το μυαλο σου ο καταος και τα ματαλεμε gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΚΟΣ27/6/11 17:32

    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΔΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ .ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Μ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ .Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΟ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΟΤΟΥ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ" ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ|" ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΑΕΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μποβισιος27/6/11 17:35

    αυτά που λεει ο πατριωτης ειναι δυναμιτισμα της κοινωνικης συνοχης.δεν ειν ετσι.δεν ειναι ολοι ιδιοι και δε φταιει ο λαος που αλλαξε την μπομποτα και τη λαχανιδα με λιγο κρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/11 17:39

    απλα πατριωτες.......ετοιμαζουν το λαο για εμφυλιο δυστυχως και οι πονηροι λαμβανουν θεση...[μακαρι να κανω λαθος]gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/11 17:41

    Νις πες μας και τις περσινές επιβαρύνσεις που είχανε δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι, δωρα, επιδόματα ,λαφκα, άλλα τόσα και περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/11 17:44

    ολοι μαζι θα πεινασουμε....τι δημοσιο τι ελευθεροι επαγγελματιες ...η αλυσιδα εσπασε gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΚΟΣ27/6/11 18:02

    Α ΡΕ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Μ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕΝΤΕΖΕΛΑΣ27/6/11 18:04

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/6/11 18:50

    κουκε ..θελω να πιστευω οτι ο λαος δεν θα πεσει σε τετοια παγιδα...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/6/11 18:53

    και ....καλως τον ρεντεζελα.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/6/11 19:20

    ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ¨ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ¨
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ 'ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ (3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1843) ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΛΠ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕ ΣΤΕΚΟΥΝΕ.

    ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕ Ή ΝΑΙ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ, ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΠΛΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ)

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.

    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ???

    ΚΟΙΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ¨ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ¨

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΤΕ ¨ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ???"

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΟΜΠΙΝΟΥΛΕΣ, ΜΑΣ ΣΑΠΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΚΕΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ Τ' ΑΚΟΥΤΕ ¨"ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ¨

    ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΦΤΩΧΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ...

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΑΚΟΥ.

    ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΜΕ ΤΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΗ ΘΥΜΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΝΙΣ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΙΑ ΚΛΠ

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ (ΤΡΑΝΟΣ Ή ΜΙΚΡΟΣ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΓΡΑΦΩ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΕΚΕΙ. ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΕΡΑΪΔΟΠΑΡΜΕΝΕΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

    ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ...

    ΜΠΟΜ ΜΠΟΜ ΜΠΟΜ.

    ΖΟΥΔΑΚΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ

    ΝΥΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΑΜάΝΤΗΣ


    ΥΓ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ????


    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/6/11 20:26

    δε νομιζω .εχεις ξεφυγει ΑΝΩΝΥΜΕ αν εισαι,εχεις αγριεψει γι αγνωστους λογους και μην εκτιθεσαι ετσι.δεν φταιει η κοινωνια, εχει κρατικη εξουσια που δεν πρεπει να φεγει απο τις γραμμες για να επιβιωνει.ειναι υπολογη οταν ξεφευγει, στο λαο στο συνταγμα και το νομο.σ ολα αυτα υπαρχει ακρη και πρεπει να βρεθει.δεν πεφτει ο λαος γερολυκε σε παγιδα και γι αυτο αυτοονομαζεται αγανακτισμενος,μεχρις στιγμης.δεν ξερω ομως γιατι επιμενουν να μην κανουν εκλογες.αυτες ειναι το καθαρτηριο πυρ για να φυγουν οι υβριστες του λαου.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ;ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΥΚΟΣ27/6/11 20:41

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ.ΤΟΠΕ ΚΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ :ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/6/11 21:21

    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΛΕΓΕ Η ΠΑΤΣΙΕΒΩ ΟΤΑΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.

    Η ΜΟΙΡΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΑΚΑ, ΤΑΧΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕ.

    ¨Ο ΦΟΝΙΑΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ"

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΞΟΥΣΙΕΣ....

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΥΧΟΝΤΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ¨ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ¨ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΪΧ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ¨ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΛΥΠΟΝΤΑΙ¨

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΦΟΥΡΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΜΠΑΪΛΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΟΣ.

    ΙΧΝΟΣ ΡΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ??? ΙΧΝΟΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/6/11 21:50

    ωραια τα πες κατσε τωρα στο τουρακι[καναπε κοινως] και ασε τους.....να βγαλουν το φιδι απο την τρουπα..και κλαψε με την τυχη την πουτανα...οσο για το τι καταλαβαινω απο τα γραφομενα εεεετι να κανω τοσο μυαλο εχω και σαν πατριωτης οφειλεις να μου ανοιξεις τα ματια..εν αναμονη. τα φιλια μου στους απανταχου γλανιτσιωτες....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/6/11 23:32

    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΥΜΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ...

    (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ)

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

    ΠΧ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΕ ΞΕΣΤΡΑΤΗΖΕΙΣ...

    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ.

    (ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΣΑΝ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΜΕ ΨΙΛΟΕΙΡΩΝΙΟΥΛΑ)

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/6/11 10:07

    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/6/11 14:44

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΩΝ 10.07

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ???

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ...

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΚΟΠΟΣ Ή ΑΡΧΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

    ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΠ??

    ΡΕ ΝΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ???

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΙΔΑ ΕΔΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ Ι. P. (καπως ετσι τη λένε νομίζω)

    ΥΓ. ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΗ, ΛΙΓΟ ΘΥΜΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΓΚΛΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

    ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΡΑΣΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΑ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ...ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ..ΔΙΑΦΩΝΙΑ!!

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/6/11 15:07

    Δεν σε ξέρω γράψε ότι θέλεις ελεύθερα
    Ουτε αστυνόμευση oυτε λογοκρισία κάνω
    Tο IP σου μην ανησυχείς δεν το γνωρίζω
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/6/11 15:43

    κουκουλοφορε μαλλον εχεις μεινει,σε ξεπερασαν τα γεγονοτα,που εισαι???εκτος και σε απεσυρε ο σολωνας!!!!!!!!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/6/11 16:54

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΠΡΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ. ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΔΕ ΓΙΝΑΝΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΖΑΠΑ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΣΕ ΣΕΝΑ.Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/6/11 18:19

    4και 54 σε ποιον απευθυνεσαι???gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/6/11 18:50

    Πράγματι με ξεπέρασαν τα γεγονότα!! Κανείς δεν τα προλαβαίνει
    Άλλωστε είναι τόσο σκληρά και ανάλγητα όλα τα γεγονότα των ημερών που διστάζω στην περιγραφή τους. Μόνα τους γράφουν την ιστορία τους καλύτερα από
    οποιονδήποτε . Εγώ απλά γράφω κάτι για το site μας, κάνω την πλάκα μου και μαζί βγάζω και το άχτι μου .Όσο αναφορά τον Σόλωνα θα πρόσεξες ότι την έκανε με μικρά πηδηματάκια.Τον προκάλεσα με στοίχημα μια προβατίνα η μια γίδα της Παναγίας και απάντηση δεν πήρα Και του έδωσα και Χ3 πιθανότητες !
    Ο κουκουλοφόρος του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/6/11 20:36

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΣΤΟ 2.44 ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕ.ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΜΑΘΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/6/11 02:01

    εχει μουρλαθει να μαθει ποιος εισαι και παιρνει τηλεφωνα αλλα δε ξερει κανεις να του πει αλλα να ξερεις ο σολωνας στο τελος κερδιζει για αυτο προσεχε!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/6/11 02:03

    8.36 ευχαριστω...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/6/11 07:58

    Πέστε του ενα όνομα για να χάσει την γίδα
    ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/6/11 11:06

    ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ, ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΗΚΑ, ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑ....

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΔΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ.

    ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ..

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ, ΛΕΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ (ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ), ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

    ΠΩΣ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ????

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ (ΠΧ ΓΕΡΟΛΥΚΟ) ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΩ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.

    Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΛΟΥΣ?????

    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/6/11 12:16

    ΑΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΝ ΔΕ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΣΟΥΝΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΑΣ ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΟΨΙΜΟΣ ΠΑΛΙΟΠΡΥΓΙΣΙΟΣ(σικ) ΗΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΤΡΟ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΘΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΞΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ., ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ Μ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ. Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΑΝΙΤΣΙΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/6/11 13:41

    12.16

    ΚΟΙΤΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ) ΜΟΥΛΕΓΕ

    "ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ) ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΝΕΜΑ"

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ???

    ΜΙΛΑΣ ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ 1942 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

    ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.......

    ΑΠΟ ΠΟΥ????

    ΕΛΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΦΤΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΟΥΛΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ????

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ, ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ???

    Η ΕΠΙΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ????

    ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΛΕΣ "ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ" ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????

    ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ??

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ????

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...

    ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ή ΓΡΑΦΕΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ!!

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)

    ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.

    ΚΑΛΜΑ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙ, ΚΑΛΜΑ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/6/11 14:02

    μαθε βεβαια οτι εγω δεν ειμαι ΜΑΙΜΟΥ..να την κανω οταν μου το υποδυκνειουν....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/6/11 14:04

    σολωνα ....βαζω βετουλι.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/6/11 14:19

    γερολυκε πολύ λακωνίζειν, πολυ φιλοσοφί, μην τον απόπαίρνετε, κάτι λεει και αυτός, και κάπου τα μπουρδουκλόσατε πάνω στο κηνύγι.

    Μάλον έχει δίκιο όταν λέει ότι κα΄που σας τσούζει, που όμωσ;;;;;;

    Σόλωνα, ποιός ε΄ναι:;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος29/6/11 14:33

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ,

    ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΤΟΥΛΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΛΑΚΑΕΙ.......

    Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΒΑΖΕ Ο ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ,ΓΊ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ...ΧΡΗΣΜΟ.


    ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΕΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΓΟ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΛΩΤΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ.

    ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΖΩΝΤΑΝΙΑ.


    ΡΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΕ, ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟ, ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΤΑΓΝΩΡΙΣΩ::;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος29/6/11 15:43

    ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΔΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΙ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Η.Υ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ Τ ΑΡΠΑΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΔΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΜΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΨΩΜΙ.ΣΤΑ 60 ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΕΙΣ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος29/6/11 16:46

    ωσ φιλοσοφος τα βλεπεις, απλο ειναι θα βρεθουμε τουτες μερες οποτε κατι θα φαμε...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.