Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Αυτόνομα

Τα ΄μαθες τα νέα, πατέρα; Πήρα τον Βενιζέλο από το Αμύνης και τον έβαλα στο Οικονομικών για να κάνει πραγματικό πόλεμο. Ναι, ξέρω το δόγμα σου... ότι τα παλικάρια κάνουν έρωτα και όχι πόλεμο , αλλά σε πληροφορώ ότι ο Βαγγέλης είναι παλικάρι και στον ερωτικό τομέα. Αν μη τι άλλο, διαθέτει σε επάρκεια εκείνο το απαραίτητο μπλα μπλα - εν αντιθέσει μένα που... είναι είδος εν ανεπαρκεία.
                                                                 ***
Δηλαδή τώρα ο Σαμαράς - με το όλο ύφος του, το πείσμα του και τη σφιγμένη γροθιά του - το πάει για μέγας ηγέτης; Απλώς επερωτώμεν.
                                                                 ***
Δηλαδή να μη ρωτήσουμε πού ήταν ο Λιάνης κατά την ψηφοφορία στη Βουλή; Δεν ήτο ντροπή! Απλά θα έλεγε ένα τσιριχτό ΟΧΙ σαν την Πιπιλή.
                                                                 ***
--Βλέπεις τηλεόραση, θειά ;
 -- Βλέπω Αννίτα, Αγγελική, «πακέτο», τέτοια.
–Α, τέτοια!
–Εμ τέτοια, τι θέλεις να δω... Τον Μπαρόζο;

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

οχι τιποτα αλλο πατερα αλλα να μην μου ξανακανει το μαγκα ο χοντρος.....αυτος θα υπογραψει τον κεφαλικο φορο,που εχει καταργηθει απο τουρκοκρατιας......μην γελας πατερα σε ακουω....αααα ξεχασα να σου πω πατερα οτι τον κεφαλικο φορο θα τον ψηφισει και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ..ετσι θα βοηθησει να συλλαβουμε τον φοροφυγα ..ΠΑΝΑΓΟ της γλανιτσιας και στο ξαναλεω μην ΓΕΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑ....gerolykos

Ανώνυμος είπε...

σταματαει τα γελια ο πατερας σκεφτεται και λεει...ου να χαθειτε ρεντικολα...gerolykos

Ανώνυμος είπε...

κανεις δεν θυσιαζει τυην θεσουλα του
τουφεκιες στον αερα εριξαν και οι 24 του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

καισυνεχιζουν τα γελια.......