Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου
Σας προσκαλούμε στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15η Μαΐου 2011 και ώρα 12,30μμ. στο κέντρο PALLAZZO με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Διοικητικός Απολογισμός
Οικονομικός Απολογισμός
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Τοποθετήσεις μελών-Συζήτηση- Προτάσεις
Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ & Ε.Ε.
Όποια/ος από τα μέλη επιθυμεί να είναι υποψήφιος παρακαλείται να μας ενημερώσει στα τηλέφωνα: 6947720462 (Πρόεδρος) & 6974889846(Αντιπρόεδρος) ή ακόμη να θέσει υποψηφιότητα και την ημέρα των εργασιών της Γ.Σ.
Μετά το τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει γεύμα.
Με εκτίμηση Το Δ.Σ

68 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/5/11 20:24

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΓΔΑΛΙΩΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/11 21:14

    Σύλλογος σημαίνει ομόνοια,δύναμη,σύμπνοια δημιουργία, έργα, και προπάντων αγάπη στο χωριο.
    Καλή επιτυχία
    BG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/11 22:24

    Συμφωνοι ..Μυγδαλιωτών και οχι Γλανιτσιωτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ9/5/11 08:22

    Ο Λογότυπος του Συλλόγου μας, αναγνωρισμένος από το πρωτοδικείο είναι:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Εμείς τι είμαστε Μυγδαλιώτες ή ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/5/11 11:00

    ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .Γ ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/5/11 13:52

    ΘΕΜΑ: Λειτουργία Συλλόγου Γλανιτσιωτών Τρίπολης

    Το πως εξελέγη και πως λειτουργεί το σημερινό Δ.Σ. του Συλλόγου Γλανιτσιωτών Τρίπολης ,το λέει η αίτηση παραίτησης του μέλους Ε.Ε. Κοσμά Γιώργη,(Λώρη), την οποία αίτηση δεν την έχει παρουσιάσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ εδώ και δυο χρόνια σε Γ.Σ. του Συλλόγου,για ν αποφασίσει σχετικά.
    Η αίτηση λέει τα εξής:
    '' Κύριοι παίρνοντας αφορμή από το δημοσίευμα της εφημερίδας ΓΟΡΤΥΝΙΑ, στο φύλλο του Απριλίου 2009, στη στήλη Πανόραμα ειδήσεων'' για το Χωριό μου Μυγδαλιά, το οποίο είναι χωρίς όνομα, αποκρύπτει γεγονότα που συνέβησαν γράφει πράγματα που δεν συνέβησαν κλπ. Εγώ θα σταθώ σε δύο σημεία της ημέρας της κοπής πίτας του Συλλόγου μας που είναι τα εξής: Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης διαπίστωσα ότι σχετικά με την εκλογή του προεδρείου της Γ.Σ. αμφισβητήθηκε από μέλη του Συλλόγου μας ο Πρόεδρος για το λόγο ότι σχετίζεται με τα δύο προηγούμενα συμβούλια σαν πρόεδρος τη μία φορά και μέλος την άλλη, της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το 4ο θέμα της Η.Δ.''Γνωστοποίηση πορίσματος'' που το πόρισμα αυτό δεν ήρθε ποτέ στη Γ.Σ. και αναφέρεται σε οικονομικά του Συλλόγου μας, αποσύρθηκε ύστερα από πρόταση τακτικού μέλους του Συλλόγου μας, με καθολική αποδοχή εκ μέρους της συνέλευσης, με το αιτιολογικό ότι δεν συζητούνται τέτοια θέματα την ημέρα της πίτας και του γεύματος και έκτοτε δεν επανήλθε για να μάθουμε, έστω, το περιεχόμενό του. Για το θέμα '' Αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. και Ε.Ε.''. διαπίστωσα ότι κάποια ονόματα υποψηφίων, τις αιτήσεις των οποίων ο Πρόεδρος έβγαλε από την τσέπη του, χωρίς να είναι παρόντα και ταμιακά εντάξει, έγινε διορισμός τους, δεν έγινε κάτι άλλο, δηλαδή ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. και έμεινε η εντύπωση ότι κάποιοι είχαν φροντίσει για το νέο Δ.Σ. στο παρασκήνιο, πριν τη Γενική Συνέλευση.
    Ύστερα από αυτό και για το λόγο ότι θεωρώ ότι είμαι διορισμένο και όχι εκλεγμένο μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, αφού δεν έγιναν αρχαιρεσίες και το ότι εκκρεμεί το οικονομικό πρόβλημα του Συλλόγου, πόρισμα επιτροπής τρία χρόνια περίπου και συνεχώς αποκρύπτονται και κουκουλώνονται τα όποια στοιχεία που σχετίζονται με το θέμα, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ από μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής ''.
    Με τιμή
    Τ.Υ.
    Γεώργιος Κοσμάς
    (Λώρης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/5/11 14:32

    ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/5/11 18:25

    Ρε παιδια ελεος! Να παμε στο συμβουλιο της επικρατειας! πεντε ανθρωποι ειμαστε και ψαχνουμε γραφειοκρατιες και επιτροπες!!!Οποιος θελει να βοηθησει ιδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/5/11 19:00

    Να τα διαψεύσει ο Πρόεδρος αν δεν αληθεύουν τα πιο πάνω.
    Αν όμως αληθεύουν τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/5/11 19:20

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΜΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/5/11 23:05

    Δεν είναι παρελθόν είναι παρόν.
    Το καταστατικό λέει ανώτερο όργανο στο Σύλλογο είναι η Γενική Συνέλευση.
    Έχουμε να κάνουμε Γ.Σ. δυόμιση χρόνια.
    Στις λίγες φόρες που έχουμε συνέλθει σε Γ.Σ.τα τελευταία 4 χρόνια άλλα αποφασίζουμε και άλλα γίνονται.
    Ας βγούνε λοιπόν οι υπεύθυνοι να πουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/5/11 23:32

    αν το καταστατικο λεει οτι η γενικη συνελευση αποφασιζει για εκλογες τοτε πρεπει να γινει αλλιως οπως λεει το καταστατικο. δεν μιλαω σε κουτους διοτι αν δεν τηρηθει το καταστατικο οι εκλογες θα ειναι ακυρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/5/11 09:33

    Είμαι βέβαιος ότι εκατοντάδες Γλανιτσιώτες σ΄όλη την Ελλάδα και όχι μόνο,επιστρέφοντας το μεσημέρι από τις δουλειές τους,πρώτα μπαίνουν στο site του χωριού μας και ύστερα βάζου μια μπουκιά στο στόμα τους.(Αλήθεια πόσα χρωστάμε στο Γ.Γ).Αυτό λοιπόν το πολύτιμο εργαλείο του χωριού μας που μας ένώνει, μας δίνει δύναμη, μας συγκινεί,μας κάνει να νοσταλγούμε και να αναπολούμε,κάποιοιθεώρησαν ότι μπορούν να το μετατρέψουν σε πεδίο αντιπαράθεσης?
    Θα μπορούσα να απαντήσω φίλε ανώνυμε(αλήθεια άχαρο πράγμα η ανωνυμία)γράφοντας πολλές πολλές σελίδες,δε θα τολμούσα όμως ποτέ μέσα από εδώ τουλάχιστον να ρίξω νερό στο μύλο της μιζέριας και της κακομοιριάς και θα διαφυλάξω αυτό το στολίδι όσο μου περνάει από το χέρι. Θα απαντήσω στη Γ.Σ,σε οποιοδήποτε άλλο έντυπο νομίζω εγώ,στις συζητήσεις στην πλατεία του χωριού,στο τηλέφωνό μου .....όχι πάντως εδώ.
    Υ.Γ 1.Τα πρακτικά της Γ.Σ είναι στη διάθεση οποιουδήποτε πατριώτη που θέλει να μάθει την αλήθεια και να σχηματίσει άποψη.
    Υ.Γ 2.Κατά τα άλλα οι απανταχού πατριώτες προετοιμαστείτε για τον Κούρο-πλησιάζει- κάτι μου λέει ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο.
    Ο Πρέδρος Βασιλόπουλος Ι Τηλ:6947720462-2710223772
    E-mail:basilopoulowgiannhs@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/5/11 13:26

    δεν ξερω τι λετε αλλα ο συλογος της τριπολης εχει παρουσια....ενω της αθηνας...................ΑΠΟΥΣΙΑ.αντε λοιπον διαλυστε τον και αυτον μην σταματατε πουθενα.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/5/11 14:34

    Σόλωνα τι λες εσύ;
    Συμφωνείς με τα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/5/11 15:08

    gerolyke σε παρακολουθώ
    πολύ καιρό και θαυμάζω το ύφος και τις ατάκες σου.Επίτρεψέ μου όμως μια παρατήρηση καλοπροαίρετα:Ο Σύλλογος της Αθήναςόχι μόνο δεν απουσιάζει αλλά βρίσκεται παντού,μαζί αποφασίζουμε και δραστηριοποιούμαστ.Κόβουν πίτα,κάνουν αποκριάτικο χορόκλπ,κλπ το ΔΣ αποτελείται από εξεραιτικούς πατριώτες που προσπαθύν για το καλύτερο.Απλά εμείς βρισκόμαστε πιο κοντά στο χωριό και αναλαμβάνουμε κάποια οργανωτικά θέματα με αποτέλεσμα να γίνεται πιο αισθητή η παρουσία μας.
    ibas Πρόεδρος Συλλόγου Τρίπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/5/11 15:21

    ΓΙΑΝΝΗ δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω.ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ λοιπον ΖΗΤΩΝΤΑς ΣΥΓΝΩΜΗ...ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/5/11 20:18

    Ρε Μπουρεκογιώργη αυτό το γεύμα πως το ακούς?
    Λες να έχει γουρνόπουλο και αρνί ψητό ?
    Δεν ρωτάμε τον Γιάννη να μας το αναλύσει καλύτερα?
    Γ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/5/11 21:31

    ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΟΓΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ .ΘΑ ΧΕΙ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Π ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΟ...ΜΠΟΥΡΕΚΟΓΙΩΡΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/5/11 23:30

    ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΛΩΡΗ;ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ;ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΟΛΩΝ ΡΟΖΗΣ11/5/11 12:32

    Φίλε ανώνυμε,θα σου απαντήσω επώνυμα και με στοιχεία,αν και συ γίνεις επώνυμος,επιβάλλεται αφού αναφέρεις ονόματα,και όχι επιλεκτικά, ανάλογα με το κείμενο, αλλού επώνυμα και αλλού ανώνυμα.
    ΣΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/5/11 15:04

    Καλό Κούρο φίλοι.
    Δεν πάτε να κουρέβεστε που αρχίσατε.
    Σύμφωνοι...Γλαντσιωτών και όχι Μυγδαλιωτών ρε
    Γιατί Μυγδαλιωτών και όχι Γλαντσιωτών ρε
    Γιατί αν ειπούμε Μυγδαλιωτών δεν θα είναι Γλαντσιωτών. Την κολοκυθιά θα παίζουμε ρε.
    Γλανιτσιώτες δεν είναι Κερπινιώτες ούτε Βαλτεσινιώτες. και τι είναι ρε Μυγδαλιώτες.
    Νομίζω το βρήκαμε και ησυχάστε.
    είμαστε όλοι Γλαντσιωτομυγδαλιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/5/11 16:09

    ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΕΛΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Η ΤΡΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΒΑΔΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΙΣΤΑ ..ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ .ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/5/11 16:21

    μπουρεκογιωρη ....καλο το αρνι ....αλλα με κυνηγαει η γρια μου ...θελει λεει να τρωω μιλνερ να πεσει η χοληστερινη....πια τι της λες???αλλα ετσι οπως ακουω εδω μεσα ....κατι σε μαπολαχανο βλεπω να τρωνε....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/5/11 16:38

    σβειστε τα παλια ρεε ουλοι κειχαμου στην μπαναγια τρανυναμε, καποτε μοιραζαμε μια καραμελα[οταν υπηρχε]τωρα τι διαολο παθαμε,και βγαζουμε τα ματια μας μεταξυ μας. απαγοητευμενος gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/5/11 16:42

    κανω μια προταση στους προεδρους των δυο συλλογων......τραπεζα αιματος gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/5/11 17:47

    ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΣ ΓΡΙΑ ΚΑΗΚΕΣ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕ ΓΕΡΝΑΝΕ ΠΟΤΕ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ: Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 50 ΧΡΟΝΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΡΟΣ. ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ Η ΛΑΧΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙ....ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΑΡΑΜΑΣ11/5/11 23:36

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΑΒΩΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΟΠΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/5/11 23:51

    ΑΡΧΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΡ. ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ Η ΖΑΜΠΛΑΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/5/11 13:13

    ΘΕΜΑ: Απάντηση σε σχόλιο του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου
    Γλανιτσιωτών Τρίπολης.

    Πρόεδρε καλωσόρισες στο site του Χωριού μας,έστω και τώρα, γιατί κοντεύει να χρονιάσει το site και πρώτη φορά ακούγεται ο Σύλλογός μας.
    Αυτό λοιπόν το ΄΄πολύτιμο εργαλείο του Χωριού μας που μας ενώνει, μας δίνει δύναμη, μας συγκινεί μας κάνει να νοσταλγούμε και να αναπολούμε ΄΄, όπως λες είναι και για να ενημερώνουμε τις ΄΄ εκατοντάδες Γλανιτσιτών σ΄ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο΄΄
    Είναι επίσης και για να κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική, στα διάφορα εκλεγμένα όργανα, ήτε Συλλογικά, ήτε Κοινοτικά,ήτε Δημοτικά, την οποία πρέπει και να τη δέχονται.
    Λες στο σχόλιό σου ότι δεν απαντάς μέσω αυτού του εργαλείου, για αυτά που σου καταλογίζουν, γιατί ΄΄δε θες να ρίξεις νερό στο μύλο της μιζέριας και της κακομοιριάς΄΄. Θα απαντήσεις λες στη Γ.Σ., σε οποιοδήποτε έντυπο νομίζεις εσύ, στις συζητήσεις στην πλατεία του Χωριού και στα τηλεφωνά σου.
    Μα αυτοί που θα σ ακούσουν είναι πολλοί ελάχιστοι, μπροστά στις ΄΄ εκατοντάδες Γλανιτσιωτών΄΄ που επισκέπτονται το site, όπως και εσύ τους μετράς.
    Οι εκατοντάδες Γλανιτσιώτες Πρόεδρε, πως θα ενημερωθούν για το πως κινούνται οι Σύλλογοι, η Κοινότητα, ο Δήμος ;
    Στο σχόλιο σου Πρόεδρε δεν είδα να διαψεύσεις αυτά που σου καταλογίζουν, άρα συμφωνείς ότι είναι αλήθεια.
    Άσε πια το κόσμο να βγάζει τα συμπεράσματά του.
    Λες ότι το κείμενο, με θέμα: Λειτουργία Συλλόγου Γλανιτσιωτών, που σχολιάζεις, είναι ανώνυμο.
    Εγώ βλέπω στο κάτω μέρος του κειμένου όνομα επώνυμο και παρατσούκλι,
    εσύ δεν το βλέπεις;

    Με τιμή
    ΣΟΛΩΝ ΡΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/5/11 13:14

    ηρεμειστε ρε και καντε μια αναδιαρθρωση ...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/5/11 13:17

    σολωνα,εχω μιλησει και με τους δυο σας και [ως χαζος] δεν καταλαβα την αιτια του καυγα ....παμε μπροστα μωρε δεν περισσευει κανενας.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/5/11 13:46

    ΤΩΡΑ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ.ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ...ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/5/11 13:54

    καιρος να αλλαξουμε ΕΜΕΙΣ gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/5/11 14:11

    Γερόλυκε αν ισχύει η λέξη η εντος παρενθέσεως,τότε πως να σου εξηγήσω την αιτία του καυγά; ΣΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος12/5/11 14:44

    παραμενεις γατος χαχαχα [σε νιωθω θυμωμενο ομως]...ξερω τις θεσεις σου....ξερω και των αλλων ....αρα λεω να παω στην κορφη την κουκουλα αλλα ως γερος προτιμω μια βολτα αιντε ως τα παλιοκαλυβα...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος12/5/11 14:45

    ζηλειααααα......μου απαντησε ο σολωνας gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος12/5/11 22:44

    ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος13/5/11 20:04

    Τεχνικό ήταν το πρόβλημα που εμφανίστηκε από χτες το μεσημέρι σε όλα τα blogspot H εξαφάνιση ορισμένων σχολίων στις αναρτήσεις δεν οφείλεται στην διαχείριση αλλά στην Google Είναι πιθανόν να επανέρθουν
    Γ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος13/5/11 23:21

    Φίλε Σόλωνα, ποιους άλλους έχεις με το μέρος σου,εκτός από τον Αβαδαίο που το έχει δηλώσει επίσημα. Θέλω να μου απαντήσεις πρίν τις εκλογές του Συλλόγου σας την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος13/5/11 23:52

    O Σολωνας δεν εχει? δεν εισαι στα καλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/5/11 02:36

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΣΟΛΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ.....ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος14/5/11 02:52

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΚΑΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ Ο ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ GOOGLE O ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ. ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ,Ο ΑΒΑΔΑΙΟΣ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΟΛΩΝΑ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΣΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΑΊΜΙΚΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ...ΜΠΟΥΡΕΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος14/5/11 08:07

    Προσυπογράφω το παραπάνω
    ΓΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος14/5/11 12:42

    Όπως είναι καλά ρε παιδιά.
    ΕΝΑΣ ΝΤΖΙΝΤΖΙΟΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος14/5/11 21:18

    Εσύ τι λες, φίλε ανώνυμε να μην έχω κανέναν με το μέρος μου;
    Αν δεν είχα θα λούφαζα και δε θα έβγαζα άχνα.
    ΄Ακου,πρώτα πρώτα έχω το δίκιο με το μέρος μου και με εκατοντάδες επίσημα έγγραφα συνοδευόμενο.
    Ναι, από το 1981 μέχρι το 2011, τριάντα χρόνια που ασχολούμαιμε τα κοινά (Κοινοτικά,Δημοτικά,Συλλογικά) είναι εκατοντάδες τα έγγραφα και οι αποδείξεις.
    Οι εκατοντάδες Γλανιτσιώτες και όχι μόνο,επώνυμοι και ανώνυμοι,που με ξέρουν με βλέπουν και με ακούν, είναι με το μέρος μου.
    Συγκεκριμένα με το Σύλλογο των Γλανιτσιωτών Τρίπολης,έχω να σου πω τα εξής:
    Από την ίδρυσή του το 1985 μέχρι σήμερα,δεν έχω αδρανοποιηθείποτέ,ούτε και τώρα με τα όπια προβληματά του.Για αυτό που σας λέω, υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις.
    Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιους πατριώτες,που επιμένουν ήτε με λόγια ήτε με χαρτιά,άλλοι επώνυμα και άλλοι ανώνυμα,προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο. Μα δε γίνεται.
    Αυτούς έχω φίλε πατριώτη ανώνυμε με το μέρος μου. ΣΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος15/5/11 00:23

    1)ΦΙΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΣΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΜΥΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    2) ΣΟΛΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ.
    ΜΟΥ ΤΑΠΑΝ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ,Η ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος15/5/11 18:01

    μας την επεσε η γκουγκλ???εχασα την απαντηση του σολωνα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δημήτρης Χ (εγγονός Τσιριμόγιαννη)15/5/11 18:11

    ποιο πάνω είναι.
    Δημήτρης Χ (εγγονός Τσιριμόγιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος15/5/11 22:36

    τα αποτελεσματα βγηκαν??gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος15/5/11 23:00

    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος16/5/11 10:51

    τι διαολο ποσοι ψηφιζεται ρε παιδια !!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σόλων17/5/11 10:12

    ΟΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ
    ΣΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 15-5-20011.

    1) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Μαγκόγιαννη)
    2) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Μαγκόγιαννη)
    3) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Μαγκοθανάση)
    4) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μαγκογιώρη)
    5) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μαγκογιώρη)
    6) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μαγκογιώρη)
    7) ΒΟΣΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗ (Καράμπελα)
    8) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μπούγου)
    9) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μπούγου)
    10) ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ (Τούρλας)
    11) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Καράμπελας)
    12) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Καράμπελας)
    13) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Σύζυγος Βάσως Δημητρακά)
    14) ΝΤΑΡΖΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (Πετρούλιας)
    15) ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ (Καπέτας)
    16) ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Γούνης)
    17) ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Τούρκος)
    18) ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ (Τούρκος)
    19) ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Τσιρίμης)
    20) ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΖ. ΜΑΡΙΝΗ (Γυναίκα Μαρίνη)
    21) ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Μιχάλαινα)
    22) ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ (Μιχαλόπουλο)
    23) ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ (Μιχαλόπουλο)
    24) ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ (Μιχαλόπουλο)
    25) ΡΟΖΗΣ ΣΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΥ (Γαγότσος)
    26) ΡΟΖΗΣ ΠΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΥ (Γαγάτσος)
    27) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (Κάτσιου)
    28) ΠΟΛΥΔΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( Γ. Φωτιόγιαννη-σύζυγος Δ. Γιαννόπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος17/5/11 14:39

    ηταν και η γλογοβα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος17/5/11 18:19

    ήταν και το Βαλτέτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος17/5/11 19:34

    Καλά το Λώρη τον έβαλε να παραιτηθεί ο Σόλων.
    Το Μύγαλα τον έβαλε να παραιτηθεί ο Σόλων.
    Τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γλανιτσιωτών Τρίπολης, που όρισε την τριμελή επιτροπή και απαρτίζεται από τρεις προέδρους (Λούη-τ.πρόεδρο του Χωριού-,Κώστα Μητρόπανου-τ. πρόεδρο του Συλλόγου μας- και Κώστα Μαγκόγιαννη)-τ.πρόεδρο του Συλλόγου μας-)ο Σόλωνας την έβαλε;
    Ο Σόλωνας είπε στην πιο επιτροπή,να γράψει μεταξύ άλλων στο πόρισμά της τα πιο κάτω:
    ...............................................
    ''1)Στο βιβλίο εσόδων εξόδων, έχουν καταγραφεί, έσοδα 14.024 € και έξοδα 13.171 €
    Ο απολογισμός που υπέβαλε η Εξελεγκτική Επιτροπή, για έγκριση από τη Γ.Σ., ήταν έσοδα 7.708 € και έξοδα 6.853 €.
    2)Δεν έχουν τηρηθεί πρακτικά αποδοχής χρημάτων, από χρηματοδοτήσεις που έγιναν στο Σύλλογο από Νομαρχία και το Σύλλογο Μυγδαλιωτών Αθήνας.
    Το μόνο πρακτικό που υπάρχει είναι η τελευταία χρηματοδότηση της Νομαρχίας, για ποσό 2.423 €
    3)Δεν υπάρχουν μπλόκ συνδρομών κατά τα έτη 2005 και 2006, ενώ υπάρχει το 2007.
    4)Δεν υπάρχει κανένα πρακτικό για έσοδα των λαχειοφόρων αγορών(κλήροι) κατά το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου.
    5)Δεν υπάρχει βιβλιάριο καταθέσεων του Συλλόγου, από το οποίο να προκύπτουν οι καταθέσεις και αναλήψεις των οικονομικών του Συλλόγου.
    Μετά τα πιο πάνω δεν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης έγκυρου και αξιόπιστου πορίσματος, εκ μέρους της επιτροπής, διότι δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγκυρα παραστατικά, τα οποία είναι προϋπόθεση για την έκδοση πορίσματος''.
    Αυτά τα στοιχεία κρύβεις Πρόεδρε, τέσσερα χρόνια τώρα και έχει γίνει ο Σύλλογος μπάχαλο(παραιτήσεις,καταγγελίες,αποχές κλπ).
    Καλά την πρώτη φορά την πάτησες,δεν κατάλαβες τι πάνε να σου φορτώσουν,τι δεύτερη γιατί να τη πατήσεις;
    Το ερώτημα το δικό μου και των εκατοντάδων Γλανιτσιωτών,που βοηθούν οικονομικά τους Συλλόγους μας,είναι, αληθεύουν τα πιο πάνω;
    Αν ναι, άσε το κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά
    του.
    Αν όχι, πρέπει Πρόεδρε να το διαψεύσεις και να το καταγγείλεις.
    ΣΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος17/5/11 20:28

    ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΩ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ
    (14024-14171ΙΣΟΝ)853 ΕΥΡΩ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ(7708-6853ΙΣΟΝ)955 ΕΥΡΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 98 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 98 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΑΤΕ.ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος18/5/11 09:56

    και τι πρεπει να κανουν σολωνα το δ/σ????χωρις σαλτσες....πεστα .gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος18/5/11 10:21

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ.ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΔΗΛ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος18/5/11 11:32

    ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ .ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος18/5/11 11:34

    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ Σ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος18/5/11 13:20

    Άρθρο 13 του Καταστατικού του Συλλογου:Η Γενική Συνέλευση απαρτίζεται από όλα τα μέλη του συλλόγου. Είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο,αποφασίζει για κάθε θέμα και έχει γενική αρμοδιότητα για κάθε ζήτημα που έχει σχέση με την εξυπηρέτηση των σκοπών του συλλογου.Έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα:α)........β)Να απαλλάσσει το Δ.Σ από κάθε ευθύνη..γ)......κλπ.
    (Από το βιβλίο Πράξεων των Γενικών Συνελεύσεων) Πραξη 15η/22-2-2009....(αυτούσια παράγραφος):
    Μετά από διαλογική συζήτηση επί του πορίσματος
    η Γενική Συνέλευση αποδέχθηκε το πόρισμα το οποίο δεν εγκρίθηκε ομόφωνα (84έναντι3λέω εγώ). Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Μακρής Θεόδωρος,ο οποίος πρότεινε να κλείσει αυτό το θέμα για να προχωρήσει από εδώ και πέρα με ηρεμία ο σύλλογος και η πρότασή του εγκρίθηκε ομόφωνα και μάλιστα με παρατεταμένα χειροκροτήματα.............
    Ακόμη θυμίζω ότιτα θέματα σ΄εκείνη τη Γ.Σ εγκρίθηκαν ομόφωνα ή με ψήφους 84-3.Ο κ Κοσμάς είχε αποχωρίσει νωρίς.
    Αλήθεια μεγάλο το κουκούλωμα?
    Όποιος σέβεται το καταστατικό και τις απόφάσεις της Γ Σ τις σέβεται- όποιος όχι τι να κάνουμε?
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:α.Συνηθισμένο φαινόμενο οιυπεύθυνοι & συνυπεύθυνοι να ζητούν και τα ρέστα?
    β.Πατριώτη και φίλε Σόλωνα (δε μ΄έχεις αποκαλέσει ποτέ έτσι.Τυχαίο?)το να αρπάζεσαι από μυνήματα ανωνύμων, να τα προσωποποιείς και να απαντάς σ΄εμένα, αν μη τι άλλο δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπό μου και τίποτα άλλο.Ασχολείσου λοιπόν μ΄εμένα και άσε ΗΣΥΧΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το σύλλογο
    γ.Μπροστά σου ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν,ανέλαβε μεθαύριο τα ηνία του συλλόγου και εκπλήρωσε το διακαή πόθο σου,αλλιώς........
    δ. Παραβαίνω την δέσμευσή μου,μόνο και μόνο γιατί εσύ εκλαμβάνεις τα πάντα ως αδυναμίες των άλλων.Όμως μη σου ανοίγει η όρεξη δε θα διαπράξω πάλι αυτό το........ ολίσθημα.

    ibas Πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος18/5/11 15:04

    Πρόεδρε σκόπιμα το κάνεις δεν θέλεις αντιπολίτευση καθόλου. Πας να τον εξοντώσεις τον Σόλωνα σαν τον Στρός Καν. Σόλωνα μην το βάζεις κάτου.Οι 300 του Λεωνίδα είμαστε μαζί σου μαζί με τους 28 της ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος18/5/11 17:02

    Είχα ξεχάσει το φίλο μου το Γιάννη Παππά του Γεωργίου(Απίκραντο),ήταν στη Γ.Σ. με τα δύο του παιδιά την Ελένη και τον Άγγελο.
    Συγνώμη Γιάννη.
    ΣΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος19/5/11 10:28

    εκει που πατε στα σπιτια σας δεν καθοστε απουκατου στου μητσιελα να τα βρειτε θαναι καλο για ΟΛΟΥΣ gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος19/5/11 10:29

    οχι και στρος καν ο σολωνας ρε φιλε κατι σε ολι ρεν μου φερνει gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος19/5/11 19:37

    ΡΕ ΤΡΙΠΟΛΙΟΤΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΗΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΑ....ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος20/5/11 00:04

    25/5 ανυπομονε......gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.