Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2011

Κάλεσμα του Προέδρου της Κοινότητάς μας
για την απογραφή Πληθυσμού 2011.
Εν όψει της Απογραφής Πληθυσμού που διενεργεί η Στατιστική Υπηρεσία, από τις 10 έως και τις 24 Μαΐου, αισθάνομαι την υποχρέωση να καλέσω τους συγχωριανούς μου να απογραφούν όλοι στο Χωριό μας. Δεδομένου ότι ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας των και το γεγονός ότι δεν επηρεάζεται η οικογενειακή Μερίδα ούτε το εκλογικό δικαίωμα του απογραφομένου, καλό θα ήταν να απογραφούν στο Χωριό τους και όχι στον τόπο κατοικίας τους.
Τονίζω ότι είναι σημαντικό, τώρα με τον Καλλικράτη, να απογραφούμε στο Χωριό μας, όσοι περισσότεροι μπορούμε, γιατί με βάση τον αριθμό των ατόμων που θα απογραφούν, θα εξαρτηθεί και το ύψος της επιχορήγησης ''ΣΑΤΑ'' που θα λάβει η Κοινότητά μας για την επόμενη δεκαετία, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Χωριού μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιχορήγηση είναι η μόνη πηγή εσόδων που απέμεινε.
Επίσης, βασικό είναι να απογραφούμε πάνω από 300 άτομα για να παραμείνουμε Κοινότητα και να μπορούμε να εκλέγουμε τριμελές συμβούλιο. Γιατί αν απογραφούμε κάτω από 300 άτομα, θα υποβιβαστούμε σε Μονομελές Συμβούλιο και θα χαρακτηριστούμε '' Συνοικισμός''.
Αν θέλουμε να κρατήσουμε το χωριό το χωριό μας ζωντανό και να προσπαθούμε για το καλό του, ας κινητοποιηθούμε όλοι,φτάνοντας στο Χωριό μας, στο διάστημα αυτό και να απογραφούμε εκεί.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την απογραφή. Είναι σημαντικό.
Τηλ.: 6974889846
Σας ευχαριστώ.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Πολύδερας Ανδρέας

13 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για να μην μας υποβαθμίσει η moody's σε συνοικισμό να απογραφούμε όλοι στο χωριό!!
Γ.Γ

Ανώνυμος είπε...

ποτε ακριβως θα γινει

Ανώνυμος είπε...

μπορεις προεδρε να ορισεις ημερομηνια δεδομενου οτι ειναι πολλες μερες???ας πουμε να μαζευτουμε ενα σ/κ θα χουμε ανθρωπο να μας απογραψει???gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Tτηλεφωνήστε στον Αντρέα να συνεννοηθείτε για πως θα γίνει η απογραφή
ΓΓ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ..ΚΟΥΚΟΣ

Δημήτρης Χ (εγγονός Τσιριμόγιαννη) είπε...

Αν γίνετε αυτό,δηλαδή να έχουμε σαν μόνιμη κατοικία την Αθήνα και να μπορούμε να απογραφούμε στο χωριό μας,τότε και εγώ είμαι μέσα.
Δημήτρης Χ (εγγονός Τσιριμόγιαννη)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..,ΚΟΥΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Tτηλεφωνήστε στον Αντρέα να συνεννοηθείτε για πως θα γίνει η απογραφή σας Τηλ.: 6974889846

ΓΓ

Ανώνυμος είπε...

κουκος ...ειναι ικανος να τα καταφερει και δεν κανω πλακα gerolykos

Ανώνυμος είπε...

αιντε ρε παμε... εχει και λαχανα ακομα καλα θα περασουμε κανα δυο μερες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ Σ/Κ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ Ο ΑΠΟΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΑΠΟΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ποσοι ειμαστε προεδρε???gerolykos

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ 370 ΑΤΟΜΑ. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ...ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΑΣ'ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. s.k.