Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εν αρχή…το χάος

Το καλύτερο μνημόσυνο για τον πατέρα μας, μιας και πλησιάζουν εννιά χρόνια από το θάνατό του, ήταν το δημοσίευμα του Κώστα Παπαθεοδώρου (Αβαδαίου) με τη γλανιτσιώτικη σάτιρά του, που ανέσυρε ο Γιάννης Σταθόπουλος, από το γνωστό βιβλίο του πατέρα του, του μεγάλου μας δασκάλου και ακόμα καλύτερο μνημόσυνο τα σχόλια των συμπατριωτών μας για τη ζωή και τη δράση του πατέρα μας, που τόσο χαρακτηριστικά τονίζουν, ιδίως αυτό του Μαρίνη Πολυχρονόπουλου, που ανάγλυφα παρουσιάζει την προσωπικότητά του.
Να συμπληρώσω κι’ εγώ στο δημοσίευμα: Έλεγε ο Βαγγέλης Παπαναστασίου για τον πατέρα μας, θέλοντας να τονίσει την έντονη ενασχόλησή του με τα πάντα. Δεν θα λέμε… «άει στο διάολο», σε ανάλογη αποστροφή μας, αλλά … «άει στο Θανάση».
Καλό θαναι τέτοια ωραία ανάλογα δημοσιεύματα, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γιάννη.

Εμείς τα παιδιά του Θανάση
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους πατριώτες

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος15/4/11 23:28

    Κι εμείς,τα εγγόνια του Θανάση,τον θυμόμαστε με πολλή νοσταλγία..."Άει στο Θανάση λοιπόν!" :-)

    Νικηφόρος Γιαννόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.