Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 22/01/2011 με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στο ξενοδοχείο POLIS GRAND HOTEL στην Αθήνα.
Ανάμεσα στα μέλη και φίλους του συλλόγου μας, την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι, βουλευτές Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο νέος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανγορτυνιακής Ένωσης κ. Παναγιώτης Πλέσσιας και το μέλος του ΔΣ της Πανγορτυνιακής Ένωσης κ. Θεόδωρος Χουντής, η Πρόεδρος του συλλόγου Αγίας Παρασκευής κα Σούλη Σταθοπούλου-Βλάχου, η Πρόεδρος του συλλόγου Πουρναριωτών κα Έφη Παναγοπούλου, το μέλος του συλλόγου Πιανιωτών κ. Δημήτρης Κορμπάκης, ο εκδότης της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ κ. Κώστας Καλύβας και του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ κ. Ηλίας Τσαρμπόπουλος.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και προσδοκεί ότι την επόμενη φορά θα προσελκύσει περισσότερους φίλους και μέλη στις εκδηλώσεις του.

Την εκδήλωση ξεκίνησε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Αργύρης Γιαννόπουλος που ευχήθηκε καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία.
Στη συνέχεια το λόγο ανέλαβε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος που με τη σειρά του ευχήθηκε και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, τους στόχους και τα σχέδια του συλλόγου: Στόχοι και προκλήσεις αποτελούν η ολοκλήρωση της πλατείας του χωριού, ο δρόμος στο γεφύρι της Κυράς, το γήπεδο του χωριού, ο δρόμος Παλιόπυργου – η βελτίωση του οποίου θα επιτρέψει σε περισσότερο κόσμο να προσέλθει στην εκδήλωση του συλλόγου μας τη Δευτέρα του Πάσχα, στον Αη Γιώργη -, η δημιουργία αίθουσας ψυχαγωγίας στο χώρο του σχολείου. Έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και θα προσελκύσουν κόσμο στον τόπο, είτε συμπατριώτες είτε τουρισμό. Στο σημείο αυτό τόνισε πως για όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητη η συμβολή και συνδρομή του Δημάρχου και της περιφέρειας.
Ο αντιπρόεδρος συνεχάρει τον Γιώργο Γιαννόπουλο για το στήσιμο και ανέβασμα της ιστοσελίδας του χωριού και ζήτησε περισσότερη συμμετοχή και ενεργό δράση.
Ο βουλευτής κ. Λυκουρέντζος ανέλαβε το λόγο και μετά τις ευχές που μοίρασε απλόχερα δήλωσε ότι θα είναι κοντά στο σύλλογο και θα συνδράμει και αυτός στο μέτρο του δυνατού για την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Ο νέος αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας συνέχισε την εκδήλωση εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίλυση των προβλημάτων, δηλώνοντας ότι υπάρχει ικανό δυναμικό ανθρώπων, που γνωρίζει τα ζητήματα της περιοχής και ότι η περιφέρεια θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την επίλυσή τους.
Με τη σειρά του ο βουλευτής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε με αισιοδοξία στην αξιοποίηση της Λίμνης του Λάδωνα, στο δρόμο Μυγδαλιάς, Κυράς Γεφύρι, Πουρναριάς και στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων, έργα που θα φέρουν κόσμο στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ζήτησε κατανόηση και υπομονή καθώς βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση, όπου πολλά προβλήματα και ζητήματα έχουν συσσωρευθεί. Αναφέρθηκε κυρίως στη δύσκολή οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, στην οργάνωση του νέου Δήμου και στο ‘νοικοκύρεμά’ του και στην ανάπτυξη και πραγματοποίηση κάποιων έργων.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με διαλογική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα του χωριού, την αύξηση του κόστους διαβίωσης, την ανεργία. Οι επερχόμενες αυξήσεις των κομίστρων στα διόδια, οι αυξήσεις στα καύσιμα, η ανεργία και η ακρίβεια είναι λόγοι που έχουν οδηγήσει σε μείωση των επισκεπτών στην Γορτυνία και στην απομάκρυνση των ανθρώπων από τα πάτρια εδάφη.
Τέλος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του συλλόγου Αργύρης Γιαννόπουλος με τον βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Τυχερή η μικρή Μαρία (εγγονή της Θεοδώρας Πολύδερα του Γούνη) που της έπεσε το φλουρί. Το δώρο που συνόδευε το φλουρί ήταν 100 ευρώ, προσφορά του συλλόγου μας.
Το ΔΣ του Συλλόγου

78 σχόλια :

  1. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)30/1/11 22:30

    Αισθανομαι ασχημα και ντρεπομαι που δεν καταφερα να ερθω,αλλα ειχαμε μαζευτει ολοι οι απολυμενοι συμβασιουχοι να δουμε τι θα κανουμε και δεν καταφερα να ερθω.
    Δημητρης χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/11 22:55

    ο αγωνας για την επιβιωση προηγειται φιλε μου..καλη δυναμη .gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρης Τσιριμοπανου30/1/11 23:19

    δημητρη μπορει να μην πηγες αλλα πιστευω οπως και εμεις ετσι και εσυ συντροφευες την εκδηλωση νοερα και ησουν κοντα στα μελη του συλλογου και στον κοσμο που παραβρεθηκε ευχομαστε σε ολους οτι καλυτερο και στο συλλογο τα περισσοτερα για την αγαπη και την φροντιδα του τοπου μας
    αρης Τσιριμοπανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/1/11 23:38

    και πολλοί άλλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)30/1/11 23:52

    να σαι παντα καλα θειε Αρη.Φιλια σε ολους.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/1/11 11:32

    ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΙΜΟ ΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/1/11 11:32

    ΑΒΑΔΑΙΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/1/11 12:49

    σιγουρα ναι στο στεκι.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)31/1/11 12:55

    Στο χωριο ποτε θα μαζευτουμε ουλοι μαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/1/11 13:37

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΦΕΤΕΡΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ....ΜΠΟΥΡΕΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/1/11 14:05

    Μπουρεκογιώργη πότε θα πάμε για ψαράκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/1/11 14:48

    ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΟΚΟΤΕΣ...ΜΠΟΥΡΕΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/1/11 18:07

    Για να ειδούμε θα φέρει τίποτα να μαδήσουμε?
    ...έστω τσιχλοκότες ελευθέρας βοσκής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/1/11 21:32

    αληθεια,απο τα ατομα που γραφουνε εδω στο μπλογκ,μενει καποιο μονιμα στο χωριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/1/11 21:58

    μενει ο Παναγος η Κουλα και ο Στελιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/1/11 22:01

    Συγνωμη ξεχασα και την Λεημονια,γραφει και αυτη συνεχεια εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/1/11 22:01

    ποια παρατσουκλια εχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/2/11 12:01

    Εύχομαι από καρδιάς ,στον πατριωτικό Σύλλογο της Αθήνας, χρόνια πολλά και επιτυχία στους στόχους του.Από αυτό το ζωντανό και δραστήριο τμήμα του χωριού μας όλοι μας περιμένουμε πολλά.Η Κοινότητα Μυγδαλιάς αναμένει τη συμπαράστασή του ( όχι μόνο την οικονομική ) στα προβλήματα που μας κληροδότησε η απελθούσα Δημοτική αρχή του τέως Δήμου Κλείτορος.Και είναι πολλά και πολλά παραδόθηκαν δυστυχώς ημιτελή και άλλα με κακοτεχνίες.Δε θα τα απαριθμήσουμε τώρα.Ούτε είναι στις προθέσεις μας να καταλογίσουμε ευθύνες σε κάποιους.Προχωράμε μπροστά. Mε διάλογο , με σύνθεση ,με συναίνεση θα αγωνισθούμε για να αναδείξουμε και να επιλύσουμε τα χρονίζοντα προβλήματα της Κοινότητάς μας.Στον ωραίο αυτόν αγώνα δεν περισσεύει κανείς.Καλούμε ,τον Βουλευτή μας,τους Συλλόγους μας και όλους τους συμπατριώτες μας,όπου γης,σε κοινή προσπάθεια.
    Η ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΑΔΗΜΟΝΕΙ !!!
    marpolix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/2/11 14:21

    Σοβαρή η καταγγελία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/2/11 14:45

    δεν ξερω αν ειναι σοβαρη το θεμα ειναιΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατι πρωτη φορα πλατεια πλακωστρωνεται με τσιμεντο.....παγκοσμια προτωτυπια!!!!!!!!!!!!!!!!!και πληρωμενη.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)1/2/11 17:14

    καλο μηνα σε ολους και σε ολες.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/2/11 19:26

    ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΟΥΣΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/2/11 19:50

    σιγουρα δεν φταινε οι συλογοι μην τρελαθουμε κιολας, αλλα αληθευουν ολα αυτα που λεει παραπανω ο......να μου πεις ποιος να απαντηση???gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/2/11 21:53

    ΓΕΡΟΛΥΚΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/2/11 01:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/2/11 08:41

    ΕΝΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/2/11 09:17

    ελεγα ποσο θα αργησουμε για την γνωστη φαγωμαρα μεταξυ μας ....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/2/11 13:37

    οταν ρωτας με ονοματα βαζεις αποκατω το δικο σου η ανωνυμια σε σοβαρα θεματα δεν ειναι μαγκια...καλα τους αλλους αλλα ο σολωνας που κολλαει?gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/2/11 14:07

    ετσι ειναι ...βαζεις πρωτα το δικο σου,διαφορετικα εισαι συκοφαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)2/2/11 17:02

    Μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε καμια συναντηση ολοι μαζι,στο χωριο εννοειται.
    Μαζι βεβαια και η Γλανιτσιωτικη νεολαια.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/2/11 18:35

    Επιτελους Γλανιτσιωτες!Να που βρεθηκε κατι για να τρωγομαστε αφου η φαγωμαρα αλλωστε ειναι χαρακτηριστικο της...Ελληνικης φυλης!Οπωσδηποτε πρεπει να...κατακεραυνωσουμε τους συλλογους μας γιατι δεν εχτισαν στη Γλανιτσα το... πυργο του Αιφελ και δεν εφεραν νερακι στις βρυσες μας απο το...Δουναβη!Ομως για να σοβαρευτουμε μη ξεχναμε οτι δε παει πολυς καιρος που στη Γλανιτσα δε κουνιοτανε...φυλο!Περναγε της Παναγιας και ολα ηταν...μουγκα! Το ξεχασαμε? Ειχαμε ξεχασει τον Αγιο Θοδωρο και μας τον θυμισαν με εργα οι συλλογοι!Ηγιορτη της κουρας λιγο ειναι? Οσο για τη πλατεια και τα αλλα εργα που εμειναν πισω οσσοι συμμετεχουν στις εκδηλωσεις των συλλογων ξερουν οτι οι πιεσεις και οι παρεμβασεις στο πρωην Δημαρχο ηταν εντονες και συνεχεις!Τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν?Να τα τελειωσουν μονοι τους με...αερα κοπανιστο? Τελειωνοντας οι συλλογοι ειδικα σημερα ειναι απαραιτητοι για το χωριο μας! Πρεπει ολλοι να τους στηριξουμε εμπρακτα με συμμετοχη και οχι κανοντας κακοπροαιραιτη κριτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)2/2/11 19:20

    ονοματα.γραφτε με ονοματα.μην ειμαστε απρόσωπο μπλοκ.
    Οσο για της Παναγιας,αντε βρε,με πεισατε.Θα τραγουδησω εγω.
    ζαρζαβατικο που εχει να πεσει.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/2/11 19:25

    Πρός όλους τους αναγνώστες
    Το ελεύθερο των σχολίων και η ανωνυμία προσφέρεται από τον ιστότοπο μας,για σχόλια ,απόψεις ,η μίνι συζητήσεις με τα συνήθη πειράγματα των συμπατριωτών μας. . Αυτό ειχε ακολουθηθεί μέχρι σήμερα από το σύνολο των αναγνωστών μας .Δυστυχώς όμως κάποιος θέλησε να χαλάσει αυτή την ροή, δημοσιεύοντας ανώνυμα κείμενο που θίγει επώνυμα κάποια πρόσωπα.
    Η διαχείριση δεν ελέγχει την δημοσίευση σχολίων και δεν γνωρίζει από πού προέρχονται .Έχει όμως την δυνατότητα την διαγραφή των σχολίων και αυτό θα κάνει στο εξής όταν τα σχόλια αυτά είναι ανώνυμα και κακόβουλα .
    Πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθεί.
    Από την διαχείριση Γ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος2/2/11 19:45

    τετοια ανακατωσουρα μονο ΕΝΑς μπορουσε να καταφερει..χαιρετω την τριπολιτσα gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)2/2/11 20:19

    Μονο ενωμενοι μπορουμε να λυσουμε τα προβληματα.Ενωμενοι και με διαλογο.Αλλα ενωμενοι.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος3/2/11 00:06

    Έχεις δίκιο φίλε Δημήτρη. Ενωμένοι! Μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά μήπως είχε δίκιο αυτός που έγραψε το κείμενο; Μπας και νοιαστούμε λίγο παραπάνω. Γιατί έχουμε εξαφανιστεί από το χωριό μας. Μόνο κριτική ξέρουμε να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)3/2/11 00:17

    Σιγουρα θα εχει καποια δικια.Σιγουρα ειναι αγανακτισμενος.Σιγουρα δεν ξερουμε αν μενει μονιμα στο χωριο.Δεν μας λεει ποιος ειναι.
    Εχουμε εξαφανιστει απο το χωριο μας.Συμφωνω απολυτα.
    Για αυτο πιο πανω εγραψα οτι μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε καποια συναντηση ολοι μαζι,στο χωριο εννοειται.
    Μαζι βεβαια και η Γλανιτσιωτικη νεολαια.
    Αλλα συντομα θα αναφερθω και σε ενα αλλο θεμα,το οποιο σε αλλα μερη της επαρχιας εχει ιδι ξεκινησει.Η επιστροφη στα πατρια εδαφη λογο της οικονομικης κρισης.Και απο νεολαια που ζουσε στην Αθηνα και τωρα πλεον δεν εχει τι να κανει στην Αθηνα.
    Να δεις που ο Στροσκανος και η γκιοσα του Βερολινου μπορει να κανει και κατι καλο.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/2/11 00:34

    Δίκιο είχε γιατί εδώ στην Αθήνα το είχαμε καβαλήσει. Κάνε την αρχή να φύγουμε καμπόσοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/2/11 08:15

    να δω το δημητρη να σπερνει στον αγιο θοδωρο και τι στον κοσμο..aa και εμας τους ---αθηναιους τους βρωμοτουριστες---κατα τουρκο,να σκαριζουμε,σπερνουμε,να σκαβουμε αμπελια και ολα τα αλλα,αληθεια ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΞΙΝΑ καλημερα σε ολους gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)3/2/11 13:31

    και θα σπειρουμε και θα σκαψουμε.Αμα στην Αθηνα δεν εχει δουλειες και η ζωη ειναι πανακριβη πλεον,τι θα κανουνε πολλοι?
    Geroluke, στειλε εμαιλ tripolitis@yahoo.gr
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος4/2/11 13:34

    Η λογοκρισία δεν είναι σωστή, ή όλα νάναι επώνυμα ή να μη δημοσιεύεται τίτοτα ανώνυμο.
    Δεν είναι σωστό όταν λες θετικά για το σύλλογο να δημοσιεύονται και όταν κάποιος κάνει κρητική να κόβεται ή 'ολα ή τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος4/2/11 14:17

    κριτικη ναι, αλλα σωστα οχι ανωνυμα να κατηγορουμε καποιους,να πεταμε ονοματα ετσι του γιαμπανα,αλλωστε οποιος εχει στοιχεια και ψυχη... να παει στην δικαιοσυνη[κατα σημιτη].αλλιως λεει το ονομα του...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος4/2/11 14:34

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΜΗ ΘΕΣΜΙΚΑ.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΚΛΩΠΕΙΑ ΤΕΙΧΗ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ.ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ Σ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ.....ΜΠΟΥΡΕΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/2/11 11:50

    Ούτε τα ,,γουνάκια ,, δεν μας σώζουν ,μεγάλε.
    Αβαδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/2/11 12:16

    Τουτέστιν, είναι να μας κλαίνε οι ψήτές ρεγκες της κεντρικής πάνω καφετέριας.
    Έρρωσο (υγίαινε, συμφώνως τω νόμω)
    Αβαδαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος6/2/11 12:26

    Χάσαμε την Πολυδώρου, στοπ !
    Αβαδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος6/2/11 12:29

    Και τον Λιασκοβίτη, ξανά στοπ.
    Αβαδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος6/2/11 13:15

    Χάσαμε και τον ληξίαρχο stop
    ΓΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος6/2/11 13:32

    Γιώργη γειά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος6/2/11 13:35

    καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος6/2/11 13:40

    ,,ΌΠΩΣ ΕΙΝ΄ΚΑΛΑ", απφαινόταν μονίμως στο Λαϊκό Δικαστήριο ένας καλός κ΄γαθός συνάδελφός σου. Αλλά σταματώ εδώ, διότι με πέτυχες στα καλά μου σήμερα καιυπάρχει κίνδυνος να βγω έξω απ τα νόμιμα, άρα ηθικά.
    Αβαδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος6/2/11 15:19

    ΚΆΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΑΒΑΔΑΙΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)6/2/11 15:26

    Γεια σου Αβαδαιε.Που χαθηκες εσυ?
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος6/2/11 15:46

    Αγναντευει την κουκουλα...απο τα παπαδεικα!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δημητρης Χ (εγγονος ΤΣιριμογιαννη)6/2/11 15:51

    καλησπερα Gerolyke
    Δημητρης Χ (εγγονος ΤΣιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος6/2/11 15:54

    γεια σου δημητριε gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)6/2/11 15:58

    gerolyke παρε και το εμαιλ να το χεις ευκαιρο.
    tripolitis@yahoo.gr
    μπορει καποια στιγμη να χρειαστει
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος6/2/11 15:58

    δεν γραφουν γυναικες και δεν μου αρεσει,εχουμε πολλυ εξυπνα πλασματα,γιατι επιλεγουν να σιωπουν..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)6/2/11 16:23

    θα ερθουν και αυτες.κατσε να μαζευτει η νεολαια πρωτα.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος6/2/11 22:27

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ, Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΗΜΙΤΕΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΠΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ: Ο ΠΑΝΑΓΟΣ, Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΓΟΥΝΑΚΙΑ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ? ΜΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ SITE ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ: Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δημητρης Χ (εγγονος ΤΣιριμογιαννη)6/2/11 22:34

    Στα αλλα χωρια,με τι ασχολουνται?απο θεμα δουλειας δηλαδη κτλ.
    Δημητρης Χ (εγγονος ΤΣιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος6/2/11 23:10

    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ, ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ). ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Ή ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ. ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΟΣΚΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος7/2/11 09:53

    και οι γαμπροι εχουν γνωμη στην γλανιτσια καλως τον..οσο για τα --γουνακια--δεν νομιζω οτι ενοουσε προσωπα ,αλλα δικαστες γενικως, μιλαει και ο αββαδαιος σαν τον γερο καραμανλη ,με χρησμους και σε ρωτω ευθεως πας εσυ να ζησεις στην γλανιτσια?gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/2/11 14:23

    Με τα ,,γουνάκια" και με το ,,όπως είν καλά,, ήθελα να πειράξω τον έχοντα σχέση με αυτά αγαπητότατο Μπουρεκογιώργη. Ότι με το διαολομηχάνημα αυτό που μπλέξαμε, δεν μπορεί να μας προφυλάξει από τους ανώνυμους ούτε ο Θεός ο ίδιος. ΈΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ,ΑΦΗΝΩ ΓΕΙΑ.
    ΥΓ. Καλά, εσύ Γιώργη, πρόλαβες κι έγινες νωρίς κυνηγός πτηνών. Να δούμε, εμέις, τι στο διάολο θα κάνουμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/2/11 14:25

    Ορίστε, πώς μπορείς να την πατήσεις... ΈΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΆΝΩΘΕΝ ΑΝΥΠΌΓΡΑΦΟ.
    Αβαδαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)7/2/11 17:27

    την εχω πατησει και εγω καποιες φορες.
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/2/11 17:39

    ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΕ ΑΒΑΔΑΙΕ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΙΩΝ- ΡΕΚΟΡ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΡ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ Η ΦΙΛΟΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟΣΥΓΓΕΝΙΚΟΚΑΤΑΓΩΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ 1989 ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΣΙΧΛΟΚΗΝΥΓΟΣ ΕΓΙΝΑ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΕΧΩ ΑΡΓΟΠΟΡΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΗΔΕΣ ΖΩΝΑΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος7/2/11 17:40

    ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ....ΜΠΟΥΡΕΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/2/11 18:08

    καλα!!!μην το μαλωνεται το παιδι μαλλον γαμπρος μας ειναι μην κανεται ετσι...που θα παει θα μας μαθει.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος7/2/11 18:12

    αληθεια αββαδαιε ξερεις ποιος ελεγε το---οπως εν καλα---οχι ειν,που λες εσυ??αν δεν ξερεις ρωτα τον ΓΓ αυτος θα ξερει γιανο...γαρ gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος7/2/11 19:28

    ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ,Ο ΘΕΟΣ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ....ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος7/2/11 20:13

    Βεβαίως και ξέρω!! Ο Μπάρμπα Κώστας ο Τζίτζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος7/2/11 20:13

    ΓΓ υπογρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος7/2/11 21:23

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΝΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΜΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ). ΑΠΛΩΣ, ΩΣ ΠΑΡΑΕΞΩ, ΆΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΕΦΕΡΘΗΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ "ΓΟΥΝΑΚΙΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΘΙΞΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δημητρης χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)7/2/11 22:25

    αν εχεις πληροφοριες για τροπους αναπτυξης,σαν αυτα που εγραψες πιο πανω,για επιδοτησεις κτλ αν μπορεις στειλε μου ενα εμαιλ με λεπτομεριες.Γιατι το τελευταιο καιρο εχω λιωσει σολες με λιγο ομως αποτελεσμα.
    tripolitis@yahoo.gr
    Δημητρης χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος7/2/11 22:28

    ειδες για νασαι γιαννοπουλος gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)7/2/11 22:34

    ποιος ηρθε?
    Δημητρης Χ (εγγονος Τσιριμογιαννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος8/2/11 07:15

    na eixane ton mprouklogianni na mhn xwragame ekei mesa
    alla auta einai ta lathi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.