Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση στο χωριό!

Είναι οι πρώτες εικόνες από το ψηφιακό έκθεμα της Τρίπολης που άνοιξε τις πόρτες του στο Αποστόλοπουλειο Πνευματικό Κέντρο. Το ταξίδι ενός έθνους ξεκινά με ξεναγούς τα ίδια τα πρόσωπα της ιστορίας του ελληνικού έθνους και του σύγχρονου ελληνικού κράτους.  

 Προσοχή στον Covid 19 για να αποφύγουμε το τοπικό λοκντάουν στο χωριό

-Αν και μετά την Μύκονο που απέδωσαν τα μέτρα μέσα σε 48ωρες , η κυβέρνηση  θα δώσει και σε μας αυτό το θαυματουργό φάρμακο!!   Τα μέτρα για το χωριό σε περίπτωση τοπικού λοκντάουν θα είναι τα εξής : , To nammos της  Σέβδας θα είναι ανοιχτό μόνο για τους εμβολιασμένους οι οποίοι θα είναι καθιστοί και μέσα  Οι ανεμβολίαστοι θα κάθονται έξω και όρθιοι

-Οι κρουσματουσμένοι εμβολιασμένοι θα μπουν σε καραντίνα για μια εβδομάδα και θα πηγαίνουν μόνο στου Μαγγοθάναση και καθιστοί Οι ανεμβολίαστοι κρουσματισμένοι στου Στέλιου και με μάσκες ο οποίος θα σας κάνει επι τόπου rapid test  Μην τα εμπιστεύεστε όμως αυτά τα test γιατί ελέγχουν μόνο την κομματική σας ταυτότητα και οχι τον covid Στο χωριό τα περισσότερα θα δείξουν ΠΑΣΟΚ 

-Στέλιο γιατί δεν φοράς μάσκα?

-Γκαλύτερα να φορέσω καπιστριάνα παρα εφτούνο το πράμα και να βουλώσω 

-Εξακολουθεί ισχύουσα η παροχή της κυβέρνησης για τα 150 ευρώ και μάλιστα επεκτάθηκε και η ηλικία μέχρι την ηλικία του Σόλωνα !

!Κυβέρνηση :150  Σόλωνας : Tα βλέπω

-Πανηγύρι δεν εχει φέτος γιατί η μουσική διευκολύνει την μετάδοση του ιου ,ακόμη περισσότερο ο χορός Παραμονή και ανήμερα το 15Αυγουστο θα βγείτε στην πλατεία θα καθίστε στα τραπέζια (αυτό επιτρέπετε)και θα τον κλαίτε ..... 

Περιμένω ανταπόκριση κι από Καρδίτσα 

 Γ.Γ(Νις)



-










19 σχόλια :

  1. Κρίμα που δεν έλαβες πρόσκληση χθες για τους κήπους του μεγάρου! Θαχαμε την σωστή ανταπόκριση..
    Υποκλίνομαι
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά έχω εγώ στην αντικατάσταση της δημοκρατίας παιδάκι μου??
    Να πάω εγώ και να μείνει απ έξω η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Σμαράγδα Καρύδη κι ενα σωρό άλλοι δημοκράτες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πετυχημένο και το "αντικατάσταση" χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 23.7.21
    Αυτόνομα
    «Οι ανακοινώσεις του Ερντογάν δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Απέναντι στην προφανή αυτή προσπάθεια “σαλαμοποίησης”, η κυβέρνηση δεν ανέπτυξε δική της στρατηγική», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.
    –Ε, κάτι έπρεπε να πει και ο Κατρούγκαλος (!) είπε ο Θανάσης.
    ***
    «Από την αρχή της πανδημίας, το ΜεΡΑ 25 προειδοποιούσε ότι...» κλπ.
    –Να τον ακούτε τον ΓιάΝη (!) είπε ο μπάρμπα Σέφης.
    ***
    Είπε στη Βουλή ο κ. Φίλης: «Με παρέσυρε η υπουργός κ. Κεραμέως που μας είχε πει ότι όταν γεννήθηκε το παιδί της πρώτα είπε “ μπαμπάς και Μητσοτάκης “και μετά όλα τα άλλα».
    –Αν αυτά, κόσμε, δεν είναι από τα λεπτοχοντρά του κ. Φίλη, τότε έχουμε γίνει κεραμιδαριό χωρίς ελπίδα επιστροφής σε κανονικότητα (!) είπε ένας φίλος απ τα παλιά.
    ***
    Τελευταίως, σπανίζουν οι εμφανίσεις των Τσιόδρα – Χαρδαλιά, αλλά πολλαπλασιάστηκαν κατά πολύ οι του Αδώνιδος. –Το παρατήρησες, θεια Γιαννούλα; --Όχι, δεν είχα την τιμή! –Για ποια τιμή μιλάς, ρε θείτσα; Το ΄χασες μπίτι για μπίτι...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 24.7.21
    Αυτόνομα
    «Πάνε...ταμείο για τα αναδρομικά οι συνταξιούχοι», λέει η είδηση. Και όποιος από τους παλιούς και νέους συνταξιούχους κατάλαβε πότε, πώς και πόσα θα βάλει στην τσέπη του... κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.
    –Εγώ θα πρότεινα μια κάποια παρασημοφόρηση (!) είπε ο Θανάσης.
    ***
    «Δεν πρόκειται να γίνω ορντινάτζα κανενός», είπε η Φώφη. Και για να λέει κάτι τέτοιο, κάποιος το ζήτησε ασφαλώς. Μπορεί ο Κυριάκος, μπορεί ο Αλέξης. Πάντως, όχι ο ΓιάΝης –δεν θα το καταδεχόταν.
    ***
    «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (χθες) 2008: Ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του εμφάνιση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην καθιερωμένη δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας, συνοδεύεται από την 23χρονη αφρικανίδα μετανάστρια Κοντίντζα Σάνκο» και κλέβει την παράσταση».
    –Και λοιπόν, φίλε;
    --Τι και λοιπόν; Δεν είναι λίγο να κλέβεις την παράσταση με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !
    –Καλημερούδια μας, αγαπητέ!
    ***
    Τα πάντα περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε. Εκείνα που τελικά θα μείνουν στη μνήμη μας από τους εμβολιασμούς είναι το εσωτερικό φανελάκι του Σωτήρη Τσιόδρα και το καλογυμνασμένο κορμί του Κυριάκου...
    –Μα λες κάτι πράματα, ρε συ!
    --Ε, λέω ... Να μη λέω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι γκόμενος είναι ο Κυριάκος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά απο τον Σόλωνα φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάψα-λιοπύρι-καμίνι! Φεύγω, πάω Κάτω Λιάσκοβα για μια βουτιά σε γούρνα και ύστερα θα ανέβω στις Πάνω Ράχες για λίγο αέρα. Όχι που καθίσω στην Παναγιά στον πλάτανο από κάτω να ακούω τον Σωτήρη του Παπά και τον Σόλωνα να κόβ0υν και να ράβουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/7/21 13:51

    μπορουμε να βηχουμε στις ραχες χωρις μασκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν πρόκειται για τσιγαροβηχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σολωνας στόμα έχει και μιλιά δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι Αβ Σε καρτερει η Λιασκοβα με το γάργαρο τρεχούμενο νερό της
    Αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, γάργαρο και τρεχούμενο και ξεθολωμένο νερό της Λιάσκοβας προσφέρθηκε να δώσει ο Σόλων, αλλά δεν βρήκε ουδεμία ανταπόκριση από τους ιθύνοντες και την ιστοσελίδα του χωριού. Η μόνη εξήγηση είναι ότι τον ζηλεύουν γενικώς-και όχι μόνο για τη γοητεία του. Μωρέ το λέω μετά όρκου...!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κακοπιστοι και παλιογλανιτσιωτες
    Όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/8/21 18:00

    Για τους πολίτες που αγωνιούν για την επέλαση της φωτιάς στην Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, για τους ανθρώπους που βλέπουν τις περιουσίες τους να καίγονται και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να περισπώνται από το ένα σημείο στο άλλο, σε μια κραυγαλέα απουσία σχεδίου και συντονισμού, ελάχιστη σημασία έχει το τι σηματοδοτεί η χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού ως συνεσταλμένου Νέρωνα μπροστά στο θέαμα της φλεγόμενης Ρώμης ή ως περιδεούς Πόντιου Πιλάτου πάνω από το πτώμα ακόμη ενός εσταυρωμένου.
    Η προτεραιότητα των πολιτών είναι να σταθούν όρθιοι μπροστά σε μιαν ακόμη εν εξελίξει περιβαλλοντική τραγωδία, να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται, να ανασυνταχθούν, να διοχετεύσουν ορθολογικά την οργή τους, που ασυγκράτητη πια ανάγκασε τον αλαζόνα πρωθυπουργό και την αυτάρεσκη κυβέρνηση σε μια κυνική ομολογία ήττας, αποτυχίας, αδυναμίας και ανικανότητας μπροστά στον πύρινο όλεθρο.
    Χθες, ενώ η φωτιά κατάκαιγε χωρίς το παραμικρό ανάχωμα έξι περιφέρειες της χώρας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις ηρωικώς μαχόμενες, αλλά ανεξήγητα διεσπαρμένες και άδικα σπαταλημένες σε εντολές επέμβασης και ενέργειες που δεν πρόδιδαν την παραμικρή υποψία συγκροτημένου σχεδίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ηττοπαθής, απολογητικός, συγκαταβατικός.
    Η έπαρση, η αλαζονεία και η αυτοπεποίθηση δυο χρόνων εξαερώθηκε μπροστά στις θερμοκρασίες... κόλασης που αναπτύσσονται στις πυρκαγιές, αλλά και μπροστά στον πυρακτωμένο θυμό των ανυπεράσπιστων πολιτών.
    «Αύριο θα είναι πιο δύσκολα», είπε ο πρωθυπουργός χθες. Το ίδιο είχε πει και προχθές, το ίδιο ίσως πει και σήμερα, ομολογώντας ότι το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης –με άλλοθι την κλιματική αλλαγή, την αποφυγή ακόμη μιας ανθρώπινης τραγωδίας και το Μάτι, α ναι, το Μάτι!– είναι το «ό,τι είναι να καεί, ας καεί...»
    Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Ηταν και πριν γυμνός, ήταν ολόγυμνος δυο χρόνια τώρα, από τη στιγμή που στρογγυλοκάθισε στον θρόνο του· ήταν θεόγυμνος και στον ενάμιση χρόνο της πανδημίας. Αλλά το καμουφλάζ μιας επικοινωνιακής καταιγίδας εξωραϊσμού, εξαγοράς και παραπλάνησης κάλυπτε τη γύμνια του.
    Η γυμνή αλήθεια της φωτιάς, οι καρφωμένες εδώ και τέσσερα 24ωρα στην καταστροφική επέλασή της τηλεοπτικές κάμερες, τα παραδομένα στα απύλωτα στόματα των εξοργισμένων πολιτών μικρόφωνα των ρεπορτάζ, η πλημμυρίδα θυμού για την κρατική παραλυσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σάρωσαν και το τελευταίο καμουφλάζ.
    Ο βασιλιάς είναι γυμνός κι απροστάτευτος μπροστά στην πολιτική και κοινωνική πυρκαγιά που άναψε ο ίδιος...

    ΕΦ.ΣΥΝ. / Αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και περιμένει ένα ολόκληρο χωριό (διασκορπισμένο ανά την Ελλάδα) να τελειώσουν οι διακοπές του διευθυντού της μόνης ιστοσελίδας του !
    --Ρε δεν πάμε καλύτερα να δώκουμε μια βουτιά στη στέρνα του Καγιά !...
    --Λεεες...;
    --Λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια στο πληκτρολόγιο σου Αβαδαιε!!!!!
    Ήθελα να ξερα πως το μετράει το υπόλοιπο καλοκαιριού ο κος Δ/ντης
    Χαχαχα
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαρείτε να χαρούμε. Ο κ. Διευθυντής θα επανέλθει στα καθήκοντά του προ της πρώτης του Σεπτέμβρη που κανόνιζε.
    --Και ο λόγος δηλαδή;
    --Ο λόγος είναι ότι δεν άντεξε το "χαχαχα" της Γιάννας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.