Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ασφυκτιά ο Πλανήτης τα σημάδια το φωνάζουν.

Η ζωή δεν είναι τόσο μπερδεμένο κουβάρι εμείς δεν έχουμε την υπομονή να το ξετυλίξουμε από τη σωστή φορά του. Η ανάγκη της επιβίωσης που μας έχουν επιβάλει για να μπορούν να κερδοσκοπούν κάποιοι επιτήδειοι και να λυμαίνονται τα αγαθά της μας έχουν λοβοτομήσει και η μόνη σκέψη μας είναι με οποιοδήποτε τρόπο η συγκέντρωση  πλούτου. Στο βωμό αυτό εναποθέτουμε από ανάγκη σεβασμό ,αξιοπρέπεια, αγάπη. Οι σχέσεις έχουν αμβληθεί έχουν χάσει τη μαγεία γιατί έχει καταντήσει ένα δούναι και λαβείν τόσα σου δίνω και περιμένω το ίδιο αν όχι και περισσότερα. Τις φιλίες τις βάζουμε στη ζυγαριά.

 Έτσι χάνονται οι στιγμές .Το παιδί που έχουμε μέσα μας το φυλακίζουμε μην τυχόν και με την αθωότητα του προδώσει τα φυλακισμένα αισθήματα μας και απελευθέρωση το ρομαντισμό μας με κίνδυνο να φανούμε στους υπόλοιπους αφελής .

 

Αναρωτιέμαι πόσο ελεύθεροι είμαστε και που διαφέρουμε από τους πραγματικά φυλακισμένους ?

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από τόσο καλά δομημένο με βρώμικα και ύπουλα  υλικά κατεστημένο .

 

Το σύστημα έχει καταφέρει να σφραγίσει τα τσάρκα μας και να μας βάλει λιγο παραμέσα στη σπηλιά .

 

Μέσα μας καταλαβαίνουμε όλοι την παγίδα αλλά δεν είναι εύκολα να αντιδράσουμε .

 

Ας  ευχηθούμε ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε από το λήθαργο και όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το λάβαρο της ελευθερίας .Ασφυκτιά ο Πλανήτης τα σημάδια το φωνάζουν .

 

Τα εφτά θαύματα του κόσμου είναι:

 

Nα βλέπεις... Ν' ακούς... Ν' αγγίζεις... Να γεύεσαι... Να αισθάνεσαι...

 

Να γελάς... Ν' ΑΓΑΠΑΣ..!


Γράφει η Μυρτώ Πανθέου

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.