Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Όμορφες παραλίες στην Ελλάδα



- Advertisement -

Η λίστα με τις ονειρικές ελληνικές παραλίες είναι ανεξάντλητη κι αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει τις «καλύτερες» σίγουρα θα αδικήσει κάποια άλλη. Πάμε, όμως, να δούμε 10 εξωτικές παραλίες της Ελλάδας ανάμεσα στις δεκάδες εξίσου εντυπωσιακές που διαθέτει η χώρα μας…

1. Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα

Η Λευκάδα φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά της και το Πόρτο Κατσίκι το επιβεβαιώνει. Μοναδική ομορφιά κάτω από τους άγριους βράχους του νησιού.
2. Μύρτος, Κεφαλονιά

Ιδιαίτερα φημισμένη παραλία όχι μόνο του Ιονίου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Βαθύ πράσινο από τη βλάστηση και γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.

3. Φαλάσαρνα, Κρήτη

Μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας, στη δυτική ακτή της Κρήτης. Με λευκή, ψιλή άμμο και πεντακάθαρα, κρυστάλλινα και ζεστά νερά ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες παραλίες ακόμη και στην Ευρώπη.
4. Μπάλος, Κρήτη

Βορειοδυτικά του νομού Χανίων υπάρχει μια παραλία με όλες τις αποχρώσεις του μπλε και με λευκή ψιλή άμμο. Άκρως εντυπωσιακή και παρθένα ομορφιά.
5. Βουτούμι, Αντίπαξοι

Τιρκουάζ νερά και βλάστηση που φτάνει ως την άμμο εξηγεί γιατί το Βουτούμι στους Αντίπαξους θεωρείται από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Το κολύμπι σε αυτά τα νερά είναι μοναδική εμπειρία.
6. Λιχαδονήσια, Εύβοια

Στο βορειοδυτικό άκρο της Εύβοιας υπάρχει ένας εξωτικός παράδεισος που ακούει στο όνομα Λιχαδονήσια ή αλλιώς οι… Σεϋχέλλες της Ελλάδας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συστάδα μικρών νησίδων και το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος λέγεται Μανολιά. Ένα κατάφυτο μέρος με μια οργανωμένη παραλία με τιρκουάζ νερά.

7. Σίμος, Ελαφόνησος

Η ατελείωτη αυτή παραλία διαθέτει αμμουδιά με ψιλή, χρυσή άμμο σε ένα ονειρικό σκηνικό με αμμόλοφους. Μια όαση που δύσκολα ξεχνάει κανείς αν την επισκεφτεί έστω και μια φορά.
8. Ναυάγιο, Ζάκυνθος

Μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες της Ελλάδας, αν όχι η πιο πολυφωτογραφημένη είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο. Σμαραγδένια νερά, ψιλή άμμος και βραχώδεις πλαγιές εξηγούν γιατί αποτελεί και δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό.
9. Μπέλα Βράκα, Σύβοτα

Τα Σύβοντα ή αλλιώς Καραϊβική της Ελλάδας, φημίζονται για τις, μοναδικής ομορφιάς, παραλίες τους. Μια από αυτές είναι η Μπέλα Βράκα η οποία βρίσκεται ουσιαστικά πάνω στο κατάφυτο νησάκι Μουρτεμένο, απέναντι από τον οικισμό.
10. Σαλιάρα, Θάσος

Λευκές αμμουδιές, καταπράσινες ακτές και πεντακάθαρα νερά είναι μια εικόνα που θα συναντήσει κανείς στη Θάσο και αυτή η παραλία είναι μια από αυτές που ξεχωρίζουν.

11 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/7/20 15:06

    Αυτές τις πανέμορφες παραλίες και τα μνημεία της πατρίδας μας τα εκχώρησαν οι συριζαίοι για 99 χρόνια με τον τρίτο και τέταρτο μνημόνιο και έχουν το θράσος και κυκλοφορούν.

    Θα πάνε κάτω από 15% και θα το φυσούν και δε θα κρυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/20 15:12

    To bioli biolaki sas. Ε ρε κοντοροπι που χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/20 15:52

    Παραλια χωρις πλατανο δεν λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/20 15:59

    Είναι η αλήθεια και δεν είναι ψέματα όπως τα συνηθίζουν οι συριζαίοι. Τους βγάλανε για να τα πουλήσουν πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα τα πουλούσαν οι άλλοι. Πολύ πιο εύκολα. Ούτε αυτό δεν έχεις πάρει είδηση καημένε μου?

    Πάνε μας τελείωσαν οι συριζαίοι. Τώρα έχουν βάλει τον Τσίπρα να κάνει ένα κόμμα κεντρώο και να εξαφανίσει τους συριζαίους που ακόμα βρίσκονται σε ροζ συννεφάκι. Σε ροζ συννεφάκι.

    Βοηθάει σ' αυτό ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Μάρδας, ο Κατρούγκαλος, ο Κοτσακάς και τόσοι και τόσοι πασοκατζήδες.

    Φίλης, Τσακαλώτος και κάτι άλλοι θα πάρουν πόδι είτε μόνοι τους, είτε με κλωτσιές από τον τσίπρα όπως έδιωξε τόσους και τόσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/20 16:14

    Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΛΑΔΩΝΑ.ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΩ ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/20 16:19

    ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΠΟΔΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/20 19:20

    Φτυστε τους ρεεεεε.......ροχαλες και μουτζες.... πουλησαν ολη τη δημοσια περιουσια και μας τη λενε και απο πανω...15 στα εκατο πολλα ειναι...και το ρεμαλι που βριζει πατριωτες να προσεξει γιατι στο τσακ να βγει στη φορα ειμαι...αλλα δεν εχει τα τετοια να γραψει το ονομα του κρυβεται με κεφαλαια ειπαμε μικρα τονισμενα και ατονα...εγω θα τον βριζω γιατι του αξιζει...ενω κανενας αλλος δεν τον βριζει αυτος βριζει οποιον κατακρινει συριζα ανελ και χρυση αυγη...και παντα οι φασιστες κρυβονταν πισω απο εθνικισμο...σαν αυτον....μια ζωη γιαλατζι πατριωτες ηταν και κουκουλοφοροι με τους γερμανους μου ελεγε παντα ο πατερας μου που τους ξερει απο την καλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/7/20 20:17

    Τα 10 ομορφότερα νησιά στον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό
    Τα 10 ομορφότερα νησιά στον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό
    #ελληνικά νησιά
    #Νησιά
    #Μήλος
    #Σεϋχέλλες
    #Καραϊβική
    Newsroom 24/09/2019

    Τη λίστα με τα 10 εκπληκτικότερα νησιά στον κόσμο συνέταξε το CNN και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή και ένα ελληνικό διαμάντι.

    Μάλιστα, το ελληνικό νησί που δεν είναι άλλο από τη Μήλο φιγουράρει στην πρώτη θέση με τα ομορφότερα νησιά του πλανήτη.

    Το νησί όπου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου, αποτελείται από ηφαιστειογενή πετρώματα, εντυπωσιακές παραλίες και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα καθιστούν το νησί ένα από τα πιο όμορφα στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/7/20 22:01

    ποιος θυμαται τις πηγες της Λιασκοβας πριν φυγει το νερο και τα τσιμπουσια που καναμε γυρω στα κεφαλαρια.καλυτερα απο παραλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/7/20 23:01

    Πάλι σας φταίνε οι συριζαιοι.
    Θυμηθειτε τη Λιασκοβα, το λαδονα, το γεφύρι με τις καμαρες και γιατί όχι και τη σημερινή γέφυρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.