Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ζεστός ο καιρός, ζεστή ατμόσφαιρα και διασκέδαση το τριήμερο στο χωριό



Την 1η Μαρτίου 2020, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, οι Μυγδαλιώτες έδωσαν το παρών σε μια πολλή όμορφη βραδιά. Πραγματοποιήθηκε ένα υπέροχο γλέντι στην ταβέρνα του Πάνου Ροζή και της Σέβδας. Εκλεκτά φαγητά, όλα ντόπια, ευχάριστη ατμόσφαιρα η οποία διαμορφώθηκε με τη σφραγίδα της Σέβδας. Αποκριάτικος στολισμός, γελαστά πρόσωπα και κέφι που περίσσευε. Μεγάλο ρόλο την ευχάριστη βραδιά έπαιξε η ζωντανή μουσική από δυο εκλεκτούς μουσικούς που μας ταξίδεψαν σε μεγάλες επιτυχίες και μελωδικά τραγούδια.
Ο πατριώτης μας Γιώργος Παπαθεοδώρου, κορυφαίος ερμηνευτής στο τραγούδι και στη κιθάρα και ο φίλος Αλέκος, δεξιοτέχνης άριστος στο μπουζούκι. Ατραξιόν της βραδιάς η άριστη μεταμφίεση της ιδιοκτήτριας Σέβδας.
Το κέφι, τα όμορφα τραγούδια έδωσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε πατριώτες και φίλους που το κατευχαριστήθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.
Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή!!

1 σχόλιο :

  1. If you're looking to lose pounds then you certainly have to get on this totally brand new personalized keto diet.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs united to develop keto meal plans that are efficient, convenient, price-efficient, and delicious.

    Since their grand opening in early 2019, 100's of individuals have already transformed their figure and well-being with the benefits a good keto diet can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones offered by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.