Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Συγκλονιστική φωτογραφία!

Απ' τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι αυτή που παραθέτουμε.


Την αλιεύσαμε από χρήστη του facebook και η λεζάντα που την συνοδεύει αναφέρει: "Αυτή η εικόνα θα στοιχειώνει την ανθρωπότητα για πάντα. Πόλεμος σημαίνει, θάνατος, σκοτάδι και δυστυχία. Αυτή η μάνα δίπλα από το όπλο της ελευθερίας, σε συνθήκες θανάτου διασώζει την ίδια την ζωή και την ελπίδα θηλάζοντας το παιδί της. Το παιδί όλης της ανθρωπότητας. Την ίδια την ζωή"..
















2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/10/19 15:15

    Προκόπης και Κυριάκος μιλάνε για τα 2500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας...


    Ε ρε πούναι τα περασμένα μεγαλεία, όταν το πολιτικό μπουρδοειδές φιγουράριζε στο κόκκινο χαλί, πάνω στις παλέτες, στην ακροθαλασσιά!!!!!!!

    Ε ρε τι είδαν τα ματάκια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/19 16:30

    4 κράτη (ΙΡΑΝ - ΙΡΑΚ - ΤΟΥΡΚΙΑ & ΣΥΡΙΑ) έχουν κούρδους.

    Κανένα δεν θέλει να δώσει αυτονομία ή ακόμα περισσότερο να παραχωρήσει εδάφη για να ιδρυθεί κουρδικό κράτος.

    Οι μεγάλες δυνάμεις δεν έχουν κανένα λόγο να τα σπάσουν με αυτά τα κράτη για να ιδρυθεί κουρδικό κράτος.

    Η Αμερική προσπάθησε μέσα στην αναμπουμπούλα του συριακού "εμφύλιου" να δημιουργήσει θύλακες κουρδικής αυτονομίας (προκεχωρημένα προτεκτοράτα), αλλά είδε κατάματα μια Τουρκία να τα παίζει όλα για όλα για να μην διαμελιστεί και να κάνει κινήσεις κόντρα στις ΗΠΑ. Μια Συρία να αντέχει, χάρη στη Ρωσία και το Ιράν. Και ένα Ιράκ ανύπαρκτο στρατιωτικά και πολιτικά. Η δε Περσία στα κάγκελα να βρίζει "διαιτητές" και να απειλεί για διακοπή του αγώνα.......πυρηνικά κλπ

    Σου λέει λοιπόν ο κλαρινογαμπρός πρόεδρος. Δεν πα να κουρεύεστε ευρωπαίοι, τούρκοι, πέρσες και λοιποί......καθαρίστε μόνοι σας το δρόμο των αγωγών από τον ISIS (DAES) και από αυτονομιστές και επαναστάτες......Εδώ χάνει το σκυλί τον αφέντη του!!!!

    Εσείς έχετε το πρόβλημα της ενέργειας και των προσφύγων φίλοι ευρωπαίοι (εμπορικοί ανταγωνιστές) αναλάβετε, εγώ για να αναλάβω όπως παλιά τα θέλω χοντρά..

    Τι δεν καταλαβαίνεις ελληναρά μου??? Ο μεμέτης απέναντι, ως έχων το μεγαλύτερο θέμα με τους κούρδους και ως πιο οργανωμένος, κάνει τη βρώμικη δουλειά της εκκαθάρισης επί των οδών των αγωγών....κάνει τη δουλειά και για τους ευρωπαίους και για τους ρώσους (συρία) και για τους αμερικάνους στην τελική......και φυσικά θα αμοιφθεί δεόντως.....και φευ, μάλλον το μερίδιο του λογαριασμού το μεγαλύτερο ίσως (δυστυχώς) θα πληρωθεί και από εμάς....

    κατά τ' άλλα ο ταμτάκος είναι ηγέτης και ο κούλης μέγας μεταρρυθμιστής.....

    Υ/Γ Ή ταν ή επί τας έλεγαν οι σπαρτιάτισσες!!!!!

    Κάτι ανάλογο λένε οι τουρκάλες σήμερα, μετά τη δέουσα προπαγάνδα στο πόπολο....

    ή θα γυρίσεις ήρωας ή μάρτυρας.....(τα φέρετρα τούρκων στρατιωτών δεν τους κάμπτουν μάλλον) Θεωρούν ότι αγωνίζονται για την πατρίδα τους και ας έχουν εισβάλλει σε άλλη χώρα...

    Αλήθεια τι γνώμη έχεις ότι θα πούμε εμείς στα παιδιά μας, αν ώ μη γένοιτο, χρειαστεί κάτι ανάλογο για την ΑΟΖ?????

    Το ξέρω, βάζω λίγο δύσκολα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.