Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Την επόμενη Κυριακή θα η εκλογή δημάρχου στην Γορτυνία

Γιαννόπουλος -Κούλης οι δυό μονομάχοι 
Κανένας από τους υποψηφίους δεν συγκέντρωσε το 50%+1 για να εξασφαλίσει απο τον 1ο γύρο την εκλογή του ως δήμαρχος  Έτσι την επόμενη Κυριακή ,όπως στους  περισσότερους δήμους,έτσι και στη Γορτυνία  θα γίνουν  επαναληπτικές  εκλογές  για να εκλέξουν οι Γορτύνιοι τον δήμαρχο τους
Τα αποτελέσματα αν συνδυασμό στην επόμενη σελίδα

 

18 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/5/19 10:52

    Η 5ετία σύριζα-ανελ βοήθησε τον κόσμο

    να κατανοήσει την πατριδοκαπηλία και τον εθνολαϊκισμό,

    να απομυθοποιήσει τη λεβεντομαλ@@@@@ία,

    να ενισχύσει τον φιλοευρωπαϊσμό,

    να μειώσει το ποσοστό των δραχμιστών (που οργανωμένα και συστηματικά θέλει η μαφία της δραχμής),

    να γίνει ο κόσμος πιο προσγειωμένος, πιο πραγματιστής, πιο ρεαλιστής,

    να συνεχίσει η Ελλάδα να είναι σύμμαχος της δύσης,

    να καταλάβουμε ότι μόνοι μας δεν μπορούμε (και εθνικά και οικονομικά),

    κλπ κλπ

    εγώ προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Πρωθυπουργό, του ζητώ συγνώμη που τον έλεγα ταμτάκο (πολιτικό καραγκιοζάκο, αλλά χρειάζεται ακόμα μια γερή σφαλιάρα για τον ναρκισσισμό του, για τον τουπέ του, για την αλλαζονία του και γιατί εξακολουθεί αυτό το τυχάρπαστο παρεάκι να μας θεωρεί ηλιθίους...........

    αφού ρε Αλέξη βαλτός ήσουν και είσαι από τα αφεντικά της ευρώπης και της δύσης, γιατί το παίζεις αριστερός???? ουδέποτε ήσοουν, οι περισσότεροι παλιοί εκεί μέσα χαφιέδες του καραμανλισμού ήσαν κλπ (πριν 6-7 χρόνια σας τα έγραφα και με βρίζατε, ελπίζω τώρα να σιωπήστε και σας ευχαριστώ γι' αυτό)

    Και μην ανησυχείτε συντροφο-πατριώτες, ο μπαρμπα ΣΑΜ φροντίζει για εμάς πριν από εμάς......έκανε κόμματα και κομματίδια δεξιά του Κούλη για να κόψουν από τα πιθήκια τους ναζί να μην είναι τρίτο κόμμα να μην τύχει και γίνουν κάποια στιγμή αντιπολίτευση σε μεγάλο συνασπισμό (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), όπερ και εγένετο!!!!!

    Δημιούργησε και αβαντάρισε ένα κόμμα δεξιά του Κυριάκου που μπορεί να στηρίξει κυβέρνηση ΝΔ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας (κάτι που δεν θα μπορούσε να το κάνει το ΚΙΝΑΛ γιατί θα εξαφανιζόταν κυριολεκτικά),

    αλλά έχει δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ,) για να διαπραγματευτεί ΑΟΖ, Υδρογονάνθρακες και αγωγούς, που εκεί θα χρειαστεί μάλλον ......υποχώρηση από δικαιώματα που εμείς τα θεωρούμε απαράβατα.......και ίσως δεν βγει το πράμα έτσι πέρα......(ήδη θα αρχίσουν τα Μέσα Μαζικής Επιβολής να σου καλλιεργούν την "υποχώρηση" και να σου φτιασιδόνουν τη θέση της συνεκμετάλλευσης αντί του πολέμου κλπ κλπ!!!!!

    Αυτό έλλειπε να αφήσει ο μπαρμπα_ΣΑμ, έτσι στην τύχη τους τα πολιτικά στην Ελλάδα!!!!! Κατάλαβες τώρα, σεβαστέ πατριώτη, (παλιά σε προσφωνούσα γιδοξούρι και είχα δίκιο έτσι που δρούσες και έδρασες πολιτικά), κατάλαβες λοιπόν ότι ήταν βαλτός ο ταμτάκος????, κατάλαβες ότι ήταν ένα τυχάρπαστο συνονθύλευμα????

    Τέλος πάντων, άρχισες να σκέφτεσαι ρεαλιστικά και πρακτικά και αυτό είναι επιτυχία του......ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα τον κάνω κόμμα της δημοκρατικής παράταξης.

    Ο δημοκρατικός πόλος της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα είναι γνωστός και ας είναι τώρα μικρός, έχει μεγάλη ψηχή, πατριωτική, εθνικής συνείδησης και ευθύνης!!!! Δεν είναι το παρεάκι του Σύριζα που συγκεντρώνει πολιτικά ρετάλια δίπλα του.....άλλωστε το έμαθες και τους απάντησες με την ψήφο σου!!!!

    χψ

    ΥΓ. Θα αισθανθώ υπερήφανος για σένα αν δεν θυμηθείς τον παλιό σου εαυτό και αρχίσεις να βρίζεις πάλι. Αντιπαράθεση όση θέλεις, τσιγκλίσματα ατελείωτα, αλλά βρωμιές όχι δεν έχει νόημα πλέον.Άλλωστε δεν χρειάζεται να επανέλθω, γιατί και έχεις καταλάβει και τα πράματα μιλάνε μόνα τους. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΦΙΛΙΑ!!!!!






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/19 11:29

    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ,ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/19 12:24

    Κι εγώ σ ευχαριστώ, γιατί μ αυτό σου το σχόλιο ίσως ξυπνήσεις τ αντανακλαστικά των ελάχιστων αριστερών πατριωτών και τους συσπειρώσεις έστω και την τελευταία στιγμή!��Φιλάκια και από μένα και συγχαρητήρια που παραμένεις σταθερός και αφοσιωμένος στο κόμμα πού έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στον δημοκρατικό προοδευτικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/19 12:55

    Εκνευρισμό και όχι μόνο, προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η σκληρή κριτική του Γιώργου Παπαχρήστου στα “ΝΕΑ” για το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές! Ο δημοσιογράφος, όχι μόνο δεν συμμερίστηκε – και ορθώς, τη χαρά των στελεχών του κόμματος που κατέλαβε την τρίτη θέση, (δεδομένου ότι πήρε μικρότερο ποσοστό από το 2014), αλλά επιπλέον επισήμανε ότι αν συνεχίσουν έτσι θα το κλείσουν το “μαγαζί”! Αυτό όμως που εξόργισε την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και άρχισαν τα “γαλλικά” και τα τηλέφωνα ήταν η “καρφάρα” του δημοσιογράφου ότι “Ο Βενιζέλος το 2014 μόνος του έφερε καλύτερο αποτέλεσμα”!

    Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Γ. Παπαχρήστος έγραψε: “Όσοι πανηγυρισμοί και να υπάρξουν, που το ΚΙΝΑΛ είναι τρίτο κόμμα, και δεν είναι τρίτη η Χρυσή Αυγή, τίποτε δεν μπορεί να αποκοιμίσει τους πολίτες και να τους κρύψει την πραγματικότητα. Ποια ειναι αυτή; Οτι το ΚΙΝΑΛ οδεύει αργά αλλά σταθερά προς το τέλος του, και θα πρέπει να αγωνιστεί σκληρά για να το αποφύγει στις εκλογές της 30ης Ιουνίου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κλίμα ακραίας πόλωσης”. Για να συμπληρώσει ο δημοσιογράφος, “8% αν θυμούνται καλά στη Χαριλάου Τρικούπη πήρε μόνος του ως επικεφαλής ενός καθημαγμένου από την κρίση ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος το 2014, με απέναντι του έναν ΣΥΡΙΖΑ που σάρωνε ό,τι υπήρχε μπροστά του και το μισό ΠΑΣΟΚ, και τον Γ. Παπανδρέου να τον πολεμούν αλύπητα”. Το τελευταίο πόνεσε περισσότερο από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/19 13:00

    αν εννοείς ότι οι αριστεροί θα συσπειρωθούν στο σύριζα, τότε αγαπητέ μου ίσως χρειαστείς 2-3 ακόμα μνημόνια χαχαχαχαχα

    Εμπρός λοιπόν για αντιδεξιό μέτωπο με πρώτη σε σταυρούς η κα Κουντουρά!!!!!!

    κοίτα ρε κάτι αριστεροί που ψηφίζουν μαζικά παπακώστα κουντουρά και κουίκ.....ας είναι χρειάζεσαι ακόμα δουλειά!!!!!!

    αν είναι να ξυπνήσω τα αντανακλαστικά κάποιων, των οποίων κοιμήθηκαν και ξεχάστηκαν και ψήφισαν κηραλοιφές του αγίου όρους, τότε να το βουλώσω και χίλιες φορές το κανίς των αμερικάνων........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/19 13:02

    χωραει και του γερου το ευχαριστω?gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/19 13:07

    Έχει δίκιο ο Παπαχρήστος, το διάβασα και ΄γω όλο το άρθρο..... Αλήθεια που είναι ΄κείνος ο Γιώργος και τα παλιά εμβληματικά στελέχια να βγούνε μπροστά???

    Του Γιώργου του έταξε ο ψευτάκος ή επιτροπεία ή κάτι πιο τρανό και αυτός τον πίστεψε και δεν μίλησε......ευτυχώς που δεν μίλησε....

    Δεν πειράζει συντροφο-πατριώτες, εγώ είπαμε από παλιά θα μείνω με την πιτσιρικαρία του ΠΑΣΟΚ και ας είμαστε τρεις κι ο κούκος!!!!!

    Προβλέπω όμως επαναφορά και θάναι ντάλα μεσημέρι, γιατί για χαζούς δεν σας έχω...



    Υ/Γ επειδή στο "δεν είμαι ρομπότ" μου βγάζει συνέχεια πυροσβεστικούς κρουνούς, δεν πιστεύω να είναι σημαδιακό και σας ξανανάψω φωτιές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/19 13:08

    Χωράει χωράει αν είναι να σου ξαναθυμίσω τα νιάτα σου με τον τριανταφυλλάκο..χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/19 13:15

    Α, και κάτι ακόμα.

    Δεν πιστεύω να με ταυτίζατε με τις ατάκες του ΜΕΓΑ - ΑΡΚΑ!!!!! και γι' αυτό μείνατε μέσα στο 24%, γιατί δε γλέπω να φύγατε από το συνονθύλευμα, μεταξύ μας συντροφο-πατριώτες.....

    Υ/Γ αχ πού να ξέρατε τι φίδια έχετε δίπλα σας που σας βερβέριζαν καθημερινά με τα σκίτσα και ειδικά με τις ατάκες τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/19 13:24

    Κι ο Βαρουφάκης καλό έκαμε!!!!! έκοψε 3 % από το συνονθύλευμα......Όλα τα έχει μελετήσει ο άτιμος ο Πάιτ (μπαρμπα ΣΑΜ)...Δεν τον ήθελε νοματαίο, μόνο να κόψει οριακά ήθελε και τήρα να δεις που δε θα βγάλει ευρωβουλευτή την πασιονάρα....τις επιστολές του Ιησού ήθελε να συγκυβερνήσει (αν χρειαστεί) με τον Κούλη....τι δεν καταλαβαίνεις ψηφοφόρε της Κουντουρά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/5/19 13:26

    Γκάτσος,Χατζηδάκης: καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θ αλλάξει ποτέ
    Αφιερωμένο στους "λιγους" φίλους που έπεσαν και θέλουν να σηκωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/5/19 13:39

    Και μια απορία:
    Αν έγερνε προς τα αριστερά ο Τσίπρας, θα είχαν όρεξη για προοδευτικές λύσεις ο Έλληνας και η Ελληνίδα ή μήπως θα του γύρναγαν ακόμη περισσότερο την πλάτη; Μήπως αυτή την τετραετία εξατμίστηκε η όποια επαναστατική ορμή τους και θέλουν και λίγο Άδωνι για να στανιάρουν; Για να μην πω Αμβρόσιο δηλαδή και μπούμε σε βαθιά, αμίλητα νερά!

    - το κείμενο του Χρ. Ξανθάκη είναι από το newpost.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/5/19 13:42

    Απ την Κούνεβα στην Κουντουρά και

    απ τον Γλέζο στο Γεωργούλη.....

    Πιστός είσαι, δεν άλλαξες ποτέ (ς)....είσαι εσύ ο ίδιος που πήγαινες με μεγάλη ευκολία και χαζοχαρούμενα απ τον Πεπονή στη .....σελήνη(την ηθοποιό εκείνη δε θυμάμαι πως τη λέγανε)

    Πράγματι, πόσο επίκαιρος ο Γκάτσος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/5/19 13:50

    Καλημέρα σε όλους
    Χψ, με απόλυτο σεβασμό στην πολιτική σου ανάλυση, θα ήθελα να μου σχολιάσεις τις διαφορές Κουντουρα _ Καιλη, πέραν της ηλικίας, βεβαίως,βεβαίως και τής δηλωμενης ήδη αφοσίωσής σου στην πιτσιρικαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/5/19 13:58

    Είναι πολλοί αυτοί που σκέφτονται, τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τη λογική ενός κόμματος του 3%.
    Ετσι ονειρεύονται τον Δημήτρη Πλουμπίδη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενώ τους βγαίνει ο Αλέξης Γεωργούλης που ήταν να πάει στη Νέα Δημοκρατία αλλά κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Από την άλλη θέλουν original..
    αριστερούς αλλά βγαίνει δεύτερη σε σταυρούς η Ελενα Κουντουρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα του 3 και 4%, είναι κόμμα που έφτασε το 35% με διαφόρων ειδών ψηφοφόρους που δεν διέθεταν την παραμικρή σχέση με τον αρχικό πυρήνα του κόμματος. Άλλοι κόσμοι, εντελώς.
    Άλλοι κόσμοι που δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να μετακομίσουν προς τη Νέα Δημοκρατία π.χ. και το συνονθύλευμα 35% να γίνει 23% μέσα σε λίγα, μόλις, χρόνια. Ας το συνειδητοποιήσουμε έστω και αργά.
    Έτσι η Ελλάδα βάφτηκε ξανά μπλε μετά από αυτό το διάλειμμα της (όποιας) Αριστεράς. Διάλειμμα μέσα στο οποίο πρόλαβαν κι έγιναν διάφορα καλά που δεν θα τα βλέπαμε ούτε με το κιάλι, από το σύμφωνο συμβίωσης μέχρι την ταυτότητα φύλου. Πάλι καλά να λέμε.
    Εντάξει, είμαστε συνηθισμένοι στα... μπλε. Εχει και τα θετικά του εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν να ξεσκουριάσουμε και πάλι. Κυριακή βγάζει κυβέρνηση η ΝΔ, Δευτέρα αχάραγα θα είμαστε στην αντίδραση, έτοιμοι να την αμφισβητήσουμε πριν προλάβει να κάνει το παραμικρό. Της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη άλλωστε, δεν χρειάζεται να μας δώσει δείγματα.
    Εγραψε κάποιος πως ο Αλέξης Τσίπρας πλήρωσε το «Βόρεια Μακεδονία». Χαλάλι του τότε. Μερικές θυσίες είναι αναγκαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/5/19 14:11

    Τώρα βάφτηκε μπλε σε κάνα δυο χρόνια θα χουμε άλλα χρώματα,,,,,, αν βγάλει την τετραετία θα είναι θαύμα.... Και αυτον προδότη θα τον βαφτίσει ο ελληνικός λαός. .... Εδώ θα μαστε να με θυμάστε...ββββ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/5/19 14:52

    ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΨ ΣΠΙΚΙΝ ΤΟΥΝΤΕΥ!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΛΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ28/5/19 17:17

    του Νίκου Μωραΐτη

    «Κάντε τις εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές», έγραφα και ξανάγραφα εδώ και μήνες. «Οι ευρωεκλογές είναι η απόλυτη ευκαιρία τιμωρίας της εκάστοτε κυβέρνησης. Μην επιτρέψετε μία τιμωρητική ψήφο, διότι όταν η ΝΔ κερδίσει με μεγάλη διαφορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετατραπεί εν μία νυκτί από ζαβό σε εν αναμονή πρωθυπουργό στα μάτια του κόσμου», φώναζα εδώ, στο altsantiri.gr. Μπράβο σας, λοιπόν, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Πετύχατε να κάνετε τον Μητσοτάκη επόμενο πρωθυπουργό!

    Από εκεί και πέρα, στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι όλα καλώς καμωμένα. Διότι αυτό το αποτέλεσμα μας θυμίζει ποιος είναι ο ελληνικός λαός – πάντα κατά πλειοψηφία: Μικρολαμόγια, να κλέψουν στο ζύγι, να κλέψουν μερικά εκατοστά στο οικόπεδο, να φοροδιαφύγουν, να κοροϊδέψουν το δημόσιο, την πολεοδομία, τον διπλανό τους. Μη μου μιλάτε για τις εξαιρέσεις. Εδώ μιλάμε για εκλογές – άρα για πλειοψηφία, επαβαλαμβάνω. Μικρολαμόγια που θα επιλέξουν για ηγέτη το μεγάλο λαμόγιο. Και το μεγάλο λαμόγιο έρχεται. Είναι ο αρχηγός με τα 18 σπίτια, με το απλήρωτο δάνειο, με τις offshore, ο γόνος της πιο πλούσιας κρατικοδίαιτης πολιτικής οικογένειας του τόπου.

    Εσύ φταις Αλέξη. Που κυβέρνησες 4,5 χρόνια χωρίς να βάλεις το χέρι στο μέλι. Που πήρες μία χώρα χρεοκοπημένη και την έβγαλες από τα μνημόνια, αντί να στήσεις το τσιμπούσι σου, να φας, να φας και να ξαναφάς, να κάνεις γερή μπάζα για τα επόμενα χρόνια. Πόσο βλάκας είσαι, Αλέξη; Πώς θέλεις να σε θαυμάσει η πλειοψηφία των μικροκλεφτών όταν κυβερνάς επί 4,5 χρόνια και δε φροντίζεις να πάρεις καμιά μίζα, να εξασφαλίσεις κι εσύ την οικογένειά σου για τα επόμενα 100 χρόνια σαν τους Μητσοτάκηδες; Είσαι πρότυπο εσύ; Χα!

    Νόμιζα ειλικρινά ότι αυτή η νοοτροπία είχε τελειώσει με τη χρεοκοπια της χώρας, ότι είχαμε μάθει όλοι από τα λάθη μας. Με τίποτα! Επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει επιστροφή στο κόμμα που χρεοκόπησε τη χώρα, στο κόμμα των offshore, των σκανδάλων, των μιζών, των υπόδικων – όλοι αυτοί, Αλέξη μου, χαίρουν του σεβασμού της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, διότι τα κατάφεραν. Έγιναν τα μεγάλα λαμόγια που κι αυτός θα ήθελε να είναι.

    Πού πας, κακομοίρη, να τα βάλεις με τα τάνκερ με θητεία πέντε ημερών σε κότερο, που δεν είναι και δικό σου; Τι εικόνα δίνεις σε μία κοινωνία που θέλει να την πατάνε κάτω ολιγάρχες για να πει «ευχαριστώ»;

    Τι κάθησες, καημένε, να λύσεις το μακεδονικό σε μία χώρα που επανεκλέγει μόνο αυτούς που βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί; Τι προσπαθείς να εξηγήσεις ότι πήραμε πίσω τον Μεγαλάξανδρο σε έναν κόσμο που ψηφίζει Άδωνη και Βελόπουλο; Ποιο όνομα, καημένε; Δεν πα’ να τους λέγαν όλοι «Macedonia», εμείς, μόνοι στον κόσμο, τους λέμε Σκόπια και γουστάρουμε, τι μας το χαλάς; Τι μας βγάζεις το κεφάλι από την άμμο; Μαύρο, προδόταρε. Μαύρο, που με ξυπνάς.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάς αξίζει, Αλέξη. Και ως προβολή του επιτυχημένου λαμόγιου στον καθρέφτη μας αλλά και ως πολιτική. Είναι ειλικρινής ή μαρτυριάρης – πάντως δεν την κρύβει την πολιτική του: Όλα σε ιδιώτες, όχι δώρα, κανένα επίδομα, η ισότητα είναι κόντρα στη φύση, Αλέξη, ή θα τους φας ή θα σε φάνε στην κοινωνία αυτή. Καθαρά πράγματα.

    Κι όταν η Ελλάδα θα ξαναγεμίσει άστεγους, κι όταν θα ξαναψηφιστεί ο υποκατώτατος μισθός, κι όταν θα πληρώνουν οι πολίτες για τα νοσήλιά τους έναν σκασμό λεφτά, κι όταν οι συνταξιούχοι θα ξανατρώνε από τα σκουπίδια, εγώ, Αλέξη, θα είμαι με τον Μητσοτάκη, όχι με αυτούς. Γιατί αυτοί τον διάλεξαν, γιατί αυτός τους αξίζει.

    Αυτό εδώ είναι το τελευταίο μου πολιτικό κείμενο και θα σιωπήσω για κάποιο καιρό. Δεν αξίζει ο κόπος, δεν αξίζει να πληρώνεις προσωπικό κόστος για να σταθείς δίπλα σε μία κοινωνία η οποία δεν υπάρχει τελικά παρά μόνο στο κεφάλι σου. Όλοι λύκοι. Κι εγώ λύκος θα ‘μαι λοιπόν απέναντι στα πρόβατα. Μπορώ; Θα δοκιμάσω. Δεν αξίζει, Αλέξη, κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.