Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


1. Πότε ψηφίζω; 
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. 
2. Πόσες εκλογικές περιφέρειες έχει η Ελλάδα για τις Ευρωεκλογές και πόσους Ευρωβουλευτές εκλέγει η Ελλάδα;
 Για την εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Ελληνική Επικράτεια αποτελεί μία ενιαία εκλογική περιφέρεια. Συνεπώς τα πολιτικά κόμματα έχουν καταρτίσει ενιαία ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια. 
Φέτος συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές 40 πολιτικά κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων. 
Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. 
3. Βάζω σταυρούς στις Ευρωεκλογές κι αν ναι πόσους; 
Ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του συνδυασμού που θα επιλέξει.


2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος24/5/19 11:09

    Χαρης Καλογερακης

    Κι ετσι με τις Ευρωεκλογες ,Μνημονιακα κομματα ,που σε ραγιαδιζουν,σε ματωνουν,σου κοβουν συνταξεις ,μισθους,υγεια ,παιδεια,σε οδηγησαν στην ανεργεια στην φτωχεια στην μιζερια,στην κακομοιρια ,στις αυτοκτονιες,,,δηλαδη σε κατεστρεψαν σε καταστρεφουν και θα συνεχισουν την καταστροφη,Σημερα σου ζητουν την ψηφο σου για νομιμοποιησουν την Εθνικη σου καταστροφη.
    Εσυ που εβριζες και βριζεις τα Μνημονια ,αυριο θα πας να τους ψηφισεις????Εαν ναι τοτε εισαι αξιος της μοιρας και της τυχης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/19 20:16

    μην ξεχασετε σε δημους και περιφερειες να ψηφισετε αυτους που συνεργαστηκαν στενα με το Φουχτελ και τους γερμανους τοποτηρητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.