Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Οι Βαγγέλης Γιαννακούρας: Η Αρκαδία ξέρει να τηρεί την παράδοση, τα ήθη και έθιμα και αυτό έκανε και τις Απόκριες.


Όλη η Αρκαδία με πρωτοβουλίες είτε συλλόγων, είτε των Δήμων, διοργάνωσε εκδηλώσεις με αποκριάτικο χρώμα ώστε να βρεθούν οι συμπατριώτες μας μαζί και να διασκεδάσουν για λίγο, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα να προετοιμαστούν για την Σαρακοστή και τον ερχομό του Πάσχα.

Χοροί, καρναβάλια με παραδοσιακό χρώμα και διάφορες άλλες εκδηλώσεις χρωμάτισαν τις μέρες αυτές, ενώ μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν δίνοντας ζωή, στα χωριά μας που τον υπόλοιπο καιρό είναι χωρίς τόσο κόσμο.

 Οι μέρες αυτές μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ και εγώ κοντά στους συμπατριώτες μου, επισκέφτηκα πολλά χωριά και πήρα μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν. Σε πολλές εξ αυτών είχε συμμετοχή και η Περιφέρεια Πελοποννήσου- ΠΕ Αρκαδίας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Συλλόγους και σε όλους τους διοργανωτές καθώς και στους συμμετέχοντες σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Και του χρόνου με υγεία !
Καλή σαρακοστή σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.