Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Έφυγε από την ζωή


Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Γιαννόπουλος (του Μπούγου )
Η κηδεία του θα γίνει την τρίτη 8-5-18 στις 2.30 το μεσημέρι στις στο κοιμητήριο ζωγράφου στον ναό του Αγ Κων/ντίνου   

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/5/18 14:58

    Α, ρε Γιάννη, πας και συ.....Καλό σου ταξίδι και μη λησμονήκεις να δόκεις χαιρετίσματα σε ούλους....

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/18 14:59

    Το Δ.Σ του Συλλόγου Μυγδαλιωτών Τρίπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/18 11:42

    Με ανείπωτη θλίψη ψυχής και πόνο καρδιάς , δυστυχώς από το κρεβάτι του πόνου μου λόγω πρόσφατης εγχείρησής μου,Θα σε αποχαιρετήσω πολυαγαπημένε μου ξάδερφε Γιάννη , του μπάρμπα μου Μπούγου.Πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν ανάμεσα στα ξαδέρφια μου και στους συγγενείς μου κατά την εξόδιο ακολουθία σου Γιάννη.
    Νοερά και από μακριά συμπάσχω στον αβάσταχτο πόνο των συγγενών μας από τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατό σου. Αυτή είναι η ανθρώπινή μοίρα μας όλων των θνητών.Οι οικογένειές μας στο χωριό μας δεν είχαν μόνο συγγενικούς δεσμούς ,αλλά κάτι πολύ περισσότερο.Είχαν την αλληλοβοήθεια , την αλληλοεκτίμηση και την άδολη και ειλικρινή αγάπη μεταξύ τους. Έτσι σ'όλες τις κτηνοτροφικές και γεωργικές εργασίες είχαμε αλληλοβοήθεια καιυποστήριξη ,είτε αυτό λεγόταν θέρος,αλώνισμα, κούρος, τρύγος, σπάρσιμο,αλλά και ξενοδούλι για μεροκάματα σε σταφίδες,ελιές και πορτοκάλια στα εύφορα μέρη της Πελοποννήσου. Εσύ Γιάννη μου ήσουν ο μπροστάρης και ο καλύτερος διαπραγματευτής και σύμβουλος.
    Στα πέτρινα χρόνια τηε μετεμφυλιοπολεμικής περιόδου αναζήτησες καλύτερη τύχη στην Αθήνα ,όπου και εγκαταστάθηκες μόνιμα,χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσεις το χωριό μας .Πάντα έδινες το παρόν σ΄όλες τις συλλογικές εκδηλώσεις και πάντα είχες άποψη ,για όποιο πρόβλημα ανέκυπτε κατά καιρούς. Από τους πρώτους άνοιγες το χορό με την μεγάλη παρέα σου στην" Παναγιά " και τον κρατούσες ως τις πρωινές ώρες,γιατί ήσουν κοινωνικός,ανοιχτόκαρδος,ευγενικός και πρόθυμος αλλά και καλός χορευτής.
    Με την ερίτιμη σύντροφο της ζωής σου ,την Παγώνα μας, δημιούργησες κα
    μεγάλωσες με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη της φυλής μας μια εξαίρετη οικογένεια με δυο παιδιά το Δημήτρη και το Χρόνη. Με επιμονή και υπομονή και με στερήσεις τα σπούδασες και τα καμάρωνες με τις συντρόφους τους ,επίσης λαμπρούς επιστήμονες στην κοινωνία της Αθήνας.
    Θα μας λέιψεις πολύ στο μέλλον Γιάννη , Θα μας λείψει ο ήπιος και σοφός σου λόγος, η πατρική στοργή ,η αγάπη για το συνάνθρωπο και τα προβληματά του και για το μέλλον του τόπου μας.
    Προσεύχομαι στον πανάγαθο Θεό ¨εν σκηναίς δικαίων τάξαι" και "εν κόλποις Αβραάμ αναπαυσαι" καινα χαρίσει στην απαρηγόρητη σύντροφο της ζωής σου, στα παιδιά σου ,στα αδέρφια σου και στις αδερφές σου και σ'όλους τους συγγενείς την εξ Ύψους παρηγορία.Να ζήσουν να σε θυμούνται.Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αθήνας ,που θα σε δεχτεί στοργικά στην αγκαλιά του.
    Καλό σου ταξίδι στους ουρανούς των αγγέλων αγαπημένε μου Γιάννη.
    Αιωνιά σου η μνήμη.
    Μαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.