Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Πήγε κοντά στο αδελφό της και η Δημήτρω


Έφυγε και η αδελφή του Γιάννη  Δήμητρα  Πολυχρονοπούλου του (Σταντή) από την ζωή  σε ηλικία 80 ετών , πέντε  μόλις μέρες μετά τον θάνατο του αδελφού της
Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 15-05-2018 στις 13:00 στο χωριό.








3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος13/5/18 15:06

    Το Δ.Σ του Συλλόγου Mυγδαλιωτών Τρίπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/18 17:06

    Καλό σου ταξίδι, Δημήτρω

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/18 10:28

    Αγαπημένη μου ξαδέλφη Δημητρούλα, του μπάρμπα μου Μπούγου,η είδηση του θανάτου σου και κυρίως ο τρόπος που έφυγες από την επίγεια ζωή μας συνέτριψε και μας καθήλωσε.Το ποτήρι του του πόνου και της αβάσταχτης θλίψης ξεχείλησε ,γιατί το μοιραίο για σένα ήρθε μετά το θάνατο προ λίγων ημερών του αδελφού σου Γιάννη . Έτσι αποφάσισε δυστυχώς η σκληρή μοίρα και ο πικροχάροντας.Ας είναι! Θα δέσουμε την καρδιά μας κόμπο και ας ζητήσουμε από τον Κυριό μας έλεος!
    Ξαδερφούλα από μικρή μπήκες στα βάσανα και στους κόπους της ζωής και από το πατρικό σου σπίτι.Γιατί όντας το πρώτο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του μπάρμπα μου ( 4 κορίτσια και 5 αγόρια ) έπρεπε να βοηθήσεις τον πατέρα και τη μάνα στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις της ζωής.Και επάξια σιωπηρά, στωικά , τα κατάφερες και έμαθες να τα λύνεις και να αποκτάς εμπειρίες χρήσιμες για τη μετέπειτα ζωή σου. Διψούσες από ζωή, γιατί ήξερες από μικρή να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις.Έκανες τη νύχτα ημέρα ,είτε ήσουν στο χωριό, είτε στο ξενοδούλι,είτε μετέπειτα στην Αθήνα.
    Ήσουν ενάρετη και πιστή σύντροφος και με το λατρευτό σου Τέλη αποκτήσατε δυο παιδιά ,την Ελενίτσα και το Γιώτη ,που τα γαλουχίσατε
    με σεβασμό και προσήλωση στις ελληνοχριστιανικές μας Αρχές. Ως μάνα αλλά και ως γιαγιά αργότερα ήσουν φιλόστοργος, επιεικής ,αλλά και αποφασιστική.Έδειχνες κατανόηση αλλά δεν έκανες ποτέ εκπτώσεις στα ζητήματα της ηθικής.
    Ως αδελφή και ως συγγενής ήσουν πρόθυμη, γλυκομίλητη και εξυπηρετική.Το σπίτι σου καθαρό ήταν πάντα ανοιχτό και προσιτό σε όποιον πήγαινε να σε επισκεφτεί και είχε όλα τα καλούδια του κόσμου να σε φιλέψει.
    Θα μας λείψεις ξαδελφούλα και δυστυχώς για πάντα.Θα μας λείψει ο γλυκός σου λόγος ,η πατρική σου συμβουλή ,η άδολη αγάπη σου ,η φιλιά σου. Προσεύχομαι στον πανάγαθο Θεό"εν σκηναίς δικαίων τάξαι " και" εν
    κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι " και να χαρίσει στα παιδιά σου ,στα εγγόνια σου στις αδελφές σου Αργύρω και Κωνσταντίνα,στα αδέλφια σου Κώστα. Βασίλη, Περικλή και αιδεσιμότατο Παπαγιώρη ,ιερέα του χωριού μας και σ' όλους τους συγγενείς και φίλους ,την εξ Ύψους παρηγορία.Να ζήσουν να σε θυμούνται.Ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού μας ,που τόσο αγάπησες στη ζωή σου και που θα σε δεχτεί στοργικά αύριο στην αγκαλιά του.
    Αιωνία σου η μνήμη.
    Μαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.