Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Έφυγε καί ο Φίλλιπας!

Έφυγε απ την ζωή ο Φίλλιπας Χριστόπουλος (του Μητσιελόπανου) σε ηλικία 65 ετών
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 30 -4- 2018 στις 4.30μμ στον προφήτη Ηλία της Μεταμόρφωσης Αττικής


4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/4/18 20:12

    Φίλιππα, καλό σου ταξίδι και χαιρετίσματα σε ούλους.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/18 10:32

    Αγαπημένε ανιψιέ Φίλιππα,
    Έφυγες και συ τόσο παράταιρα και τόσο αναπάντεχα από, την αγαπημένη σου γυναίκα την Πόπη που στάθηκε βράχος ασάλευτος στο σπιτικό σας. Τα αγαπημένα σου παιδιά Παναγιώτη και Ιωάννα αλλά και έφυγες από όλους εμάς τους φίλους και συγγενείς σου που παρακολουθούσαμε την πορεία σου.
    Σε αποχαιρετούμε, συγγενείς και φίλοι με τρανή θλίψη και πόνο γιατί ήσουν έντιμος αγνός και ανοιχτόκαρδος πατριώτης.
    Ήρθες στην ζωή πριν 65 χρόνια και φεύγεις με της άνοιξης το ξύπνημα και του τρελού Απρίλη τον χορό. Τώρα που η φύση γιορτάζει και μοσκοβολούνε το χαμομήλι, ο δυόσμος το φλισκούνι…..
    Δεμένος σφιχτά με την οικογένειά σου, αγωνίστηκες νυχθημερόν να την μεγαλώσεις και να μειώσεις τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας. Αγωνίστηκες με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο μα ο χάρος είχε άλλα σχέδια. Δεν σε άφησε ναχαρείς την ζωή και σου έστησε καρτέρι.
    Έφυγες με χαμόγελο, όπως ήρθες και έκανες κουράγιο μα και έδινες σε μας ενώ ήξερες για το κακό που φύτρωνε μέσα σου και μεγάλωνε και σε έπνιγε.
    Δυο λόγια θα σου ειπώ τώρα που δεν με ακούς και δεν με βλέπεις .
    Φίλιππα ήσουνα φωτοπηγή στο σπιτικό σου και ήξερες να δίνεις απλόχερα την αγάπη και την χαρά. Ήσουνα καλόγνωμος, φιλικός , γεμάτος συνέπεια και αξιοπρέπεια για όλους εμάς. Γιαυτό σε καμαρώναμε και σε θέλαμε να είσαι δικός μας άνθρωπος.
    Όλοι ξέρουμε αγαπημένε Φίλιππα, πως φεύγοντας θα αφήσουμε πίσω τις καλές και τις άσχημες πράξεις. Οι άνθρωποι βαθμολογούνται και επιβραβεύονται.Εσύ δεν άφησες ασχήμιες. Άφησες μόνο καλοσύνες και αγάπη γύρω σου.
    Η καμπάνα του Προφήτη Ηλεία στην Μεταμόρφωση θα σημάνει νεκρικά και πονεμένα γιατί φεύγει ένας καλός , αξιοπρεπής άνθρωπος, ανοιχτόκαρδος και καλοπροαίρετος.
    Φίλιππάκο , καταθέτω την βαθιά μου θλίψη γιατί έφυγε ένας χαμογελαστός και καλοσυνάτος άνθρωπος που μας συνέδεε, συγγένεια, και φιλία από τα παιδικά μας χρόνια που ζήσαμε στο ίδιο σπίτι. Έχω τόσες πολλές όμορφες εικόνες για σένα!!
    Θα σε θυμάμαι πάντα, με κείνο το μοναδικό χαρούμενο πρόσωπο, με την απαλή και ήρεμη φωνή σου που σκόρπιζες ευχάριστη παρέα.
    Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε Φίλιππα και να είσαι βέβαιος πως θα σε θυμόμαστε. Η θύμηση είναι η ζωή ενώ η λησμονιά είναι ο θάνατος.
    Να είναι ελαφρό το χώμα που θα σε σκεπάσει.
    Βαγγέλης Χριστόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/18 14:50

    Το Δ.Σ του Συλλόγου Γλανιτσιωτών Τρίπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/18 17:02

    συλληπητηρια.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.