Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


Το ΔΣ του συλλόγου Μυγδαλιωτών Αθήνας σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 11/2/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 πμ, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας κι εν συνεχεία θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση   στην καφετερία και restoran  ora που βρίσκεται επί της Αστiγγος 13 πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού Θησείου. Θα χαρούμε πολυ να παρευρεθούν όλοι οι συμπατριώτες, για να εκλέξουμε νέο ΔΣ να ανταλλάξουμε απόψεις και ευχές απο κοντά για την νέα χρονιά.



2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος7/2/18 18:57

    Πατριώτες καντε προτασεις και διαλογο απο δω ωστε την Κυριακη να ξερουμε ποιοι ενδιαφερονται..δικη μου η προταση, ανεπισημη..μην παμε εκει αναποφασιστοι και απροετοιμαστοι..καλω επισης τη νεολαια να συμμετεχει με υποψηφιοτητες και με παρουσιες..καιρος ειναι..μια βολτα κυριακατικη στο καλυτερο μερος της Αθηνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/18 09:23

    θα ψηφισει κι ο Δασκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.