Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Πάει να βρει τον Γιώρη της! Καλό ταξίδι Λεϊμονιά

Έφυγε απο την ζωή σήμερα η Λεϊμονια Γιαννοπούλου   σε ηλικία 67 ετών
H κηδεία της θα γίνει αύριο στο χωριό στις 3 μμ 

7 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/1/18 19:53

    Καλό σου ταξίδι Λεμονιά, χαιρετίσματα σε ούλους.

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/18 20:03


    Απο την πλατεια θα μας λειψεις Λεημονια κι ας σε μαλωναμε
    Καλο ταξιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/18 22:59

    Το ΔΣ του Συλλόγου Γλανιτσιωτών Τρίπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/18 23:30

    Αγαπημένη μου Λεμονιά,
    Έφυγες και ο θάνατος σε απάλλαξε από την κουραστική πορεία σου, σε αυτό τον κόσμο. Θα λείπεις όμως από τα παιδιά σου από τους πατριώτες και το χωριό σου.
    Δεν θα σε δούμε να περπατάς στους αγαπημένους δρόμους του χωριού σου και δεν θα σε ακούσουμε να μεταφέρεις χαρμόσυνα τις ευχές και τους χαιρετισμούς σου. Δεν θα σε ξανα ακούσουμε να τραγουδάς και να μας δίνεις απλόχερα αγάπη και χαρά. Μα και το κλάμα και τα μοιρολόγια σου ήταν από τα φαρμάκια της ζωής και της μοίρας σου. Και με αυτά συμμεριζόμαστε τον πόνο σου και μας έδινες το μήνυμα της ματαιότητας.
    Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας Λεμονιά!!
    Βαγγέλης Χριστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πληροφορήθηκα από τον Αιδεσιμότατο ιερέα του χωριού μας και εξαδελφό μου Παπαγιώρη για τον αδόκητο θάνατο της εξαδέλφης μου Λεμονιάς Γιαννοπούλου ή Βυζιώτη . Την επομένη 28-1-2018 έκανα πέτρα την καρδιά και πήγα στο αγαπημένο μου για να την αποχαιρετήσω και να συλληπηθώ τους συγγενείς μου.
    Σε γνώρισα από τα χρόνια της νιότης μας ,όταν ο άείμνηστος ξαδερφός μου Γιώρης σε αγάπησε και σε παντρεύτηκε.Από τότε γινήκαμε συγγενείς αχώριστοι. Γιατί είχαμε χωράφια αδελφομοίρια στα Γουβιά και Αφλόριζα και γειτονικά χωράφια με καλύβια στην Περαμεριά.Είχαμε αγάπη και αλληλοβοήθεια στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες μας.
    Αγαπημένη μου Λεμονιά στη ζωή σου ήσουν ενάρετη και πιστή σύντροφος , φιλόστοργος και πονετική μητέρα και στη δουλειά φιλόπονη και εργατική.Με τους συγχωριανούς μας ήσουν πολύ κοινωνική.Χαιρετούσες άδολα όλους κατοίκους του χωριού μας και όλοι σε εκτιμούσαν για τον καλό και ειλικρινή σου λόγο .Μας ενημέρωνες για τα καθημερινα νέα του χωριού μας.Στη χαρά ήσουν πρώτη στο τραγούδι και στο χορό,αλλά και στη λύπη ήσουν σεμνή . 'Ετρεχες αμέσως να μοιρολογήσεις και να συμπαρασταθείς στους λυπημένους.
    Δημιούργησες με το εξαδελφό μου πολύτεκνη οικογένεια και τη γαλούχησες με τις ελληνοχριστιανικές αρχές.Πάντα έλεγες και πίστευες πως τα παιδιά είναι δώρο και ευλογία του Θεού.Στήριξες και ορμήνεψες τα παιδιά σου και ως πατέρας ,όταν ο σύζυγος σου έφυγε πρόωρα από τον μάταιο και εφήμερο τούτον κόσμο. Για μένα σήμερα έσβησε για πάντα μια ζωντανή και δημιουργική ψυχή του χωριού μας.
    Στα λατρευτά σου παιδιά ,στο Τέλη ,στο Θανάση ,στην Ντίνα , στη Μαρίνα, στον Παναγιώτη, και στη Νίκη , και στις οικογενειές τους και σ' όλους τους συγγενείς σου εύχομαι ολόψυχατην εξ ΄Υψους παρηγορία.Να ζήσουν και να σε θυμούνται.
    Προσεύχομαι στον Πανάγαθο Θεό να αναπαύσει την ψυχή σου " εν κόλποις Αβραάμ.Ας είναι
    ελαφρύ το χώμα του χωριού μας ,που τόσο αγάπησες ,να σε δεχτεί στοργικά στην αγκαλιά του.
    Καλο σου ταξίδι ξαδερφούλα μου στους Ουρανούς των Αγγέλων.Δώσε και τα χαιρετίσματα στους συγγενείς μας,που τα περιμένουν. Αιωνία σου η μνήμη.
    Μαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/18 01:40



    AIWNIA THS H MNHMH ... AS HREMHSH H PSYXOULA THS STOYS OURANOUS ,..


    YIOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/18 20:04

    Ήταν το ποιο ζωντανό μέρος της πλατείας της πλατείας
    καλό της ταξίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.