Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Oι επιπτώσεις της ήττας

'Κατακλυσμός' προβλημάτων

Κάπως έτσι, λοιπόν, η έλλειψη χρημάτων, η οικονομική κατάρρευση και η καθολική κατάπτωση του επιπέδου ζωής μας, σε κάποια – φαινομενικά – τυχαία στιγμή, φέρνει τους εφιάλτες πιο κοντά.

Κάποτε μας ένωναν κοινά όνειρα, έστω κοινές φιλοδοξίες. Ας το παραδεχτώ … καί κενοδοξίες … δεν πειράζει…

Τώρα μας ενώνουν οι φόβοι:

Τί μπορεί να μου συμβεί σ’ ένα Νοσοκομείο αν χρειαστώ εγχείρηση;

Θα τη βγάλω καθαρή, οδηγώντας συχνά στις επαρχιακές οδούς;

Αν με χτυπήσει κάποια αναπηρία, τί σόι φροντίδα θα έχω;

Στα γεράματα μου, τί θα γίνει με 400 και λιγότερα ευρώ;

Ανασφάλεια παντού και πλήρως δικαιολογημένη όταν με μια νεροποντή χάνουμε 15 + συνανθρώπους μας.

Το θέμα δεν είναι Πολιτικό στην ουσία του αλλά Εθνικό. Εφόσον υπέγραψαν τις συμφωνίες που υπέγραψαν, με την όποια λογική έγινε αυτό, ΤΩΡΑ αρχίζουμε να βιώνουμε τις επιπτώσεις.

Είναι εθνικό πρόβλημα η μείωση των παροχών, η στενότητα του Κρατικού Ταμείου και η, τις περισσότερες φορές, αυθεντική δυσκολία των όποιων κυβερνώντων να στηρίξουν με τα απαραίτητα χρήματα τις πραγματικές ανάγκες της χώρας.

Λείπουν τα Κονδύλια και αρχίσαμε να ανάβουμε καντήλια. Έτσι σιγά - σιγά και σταδιακά μετατρέπεσαι σε τρίτος κόσμος, και χωρίς να το πολύ καταλάβεις αρχίζεις να ΕΘΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ!

Από κει που σε απασχολούσε το Κυριακάτικο γεύμα με τους φίλους και ένα ωραίο παρεάτο κρασί, τώρα σε πιάνεις να έχεις σκιαχτεί, γιατί η ζωή μας ασχημαίνει, σταθερά και κατά συρροή…

Υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο στα αντανακλαστικά κάθε ανοργάνωτης πλειοψηφίας που βάλλεται από οργανωμένες μειοψηφίες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ το περάσαμε αυτό το σημείο και τώρα ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.

Η ήττα - ας το κρατήσουμε αυτό - έχει πολύ χειρότερα ποτήρια πόνου να μας κεράσει από την απλή ταπείνωση του ότι έχασες και έγινες ο loser = Εμπεριέχει αυθεντικό πόνο και ταλαιπωρία η Ήττα! Ας μην το ξεχνάμε αυτό, διότι όταν για δεκαετίες βλέπαμε στην τηλεόραση πόσο άσχημα περνάει ο κόσμος στην Ινδία ή στις φαβέλες, μάλλον δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι κι αυτοί κάποια στιγμή ηττήθηκαν.

…ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ…, λοιπόν, και Απολαύστε Υπεύθυνα το κάθε επόμενο πικρόν ποτήριον από ταλαιπωρίες και δράματα.  Στη διαδρομή δε, θα το συνηθίσουμε και θα μας αρέσει – Είναι εθιστική η ήττα βλέπετε γιατί σε ξεκουράζει από την ταλαιπωρία του να Νικάς.

 Έχει τη γλύκα της, μην την υποτιμάς…



20 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/12/17 09:32

    Θα το κάνουν Μύκονο
    Κουρσεβέλ: Με αεροπλάνα, έλκηθρα και άμαξες οι Έλληνες στη συναυλία του Ρέμου

    Το κόστος διαμονής ανέρχεται σε 2.200 με 2.500 ευρώ τη βραδιά - 400 ευρώ το άτομο κοστίζει το μενού του φαγητού - Γεμάτες οι πτήσεις το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου από Αθήνα προς Γενεύη,


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/17 11:27

    αμα καταλαβουν οτι τα λεφτα δεν τα εχουν οι συνταξιουχοι κι οι φτωχειες φαμελιες αλλα η περιφερομενη αλητεια και οτι κλεβουν το ΦΠΑ πιο πολυ απο πρωτα κατι μπορει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/17 12:44

    Μητσοτάκης: Ένοιωσα ντροπή όταν πέρασα από έλεγχο σε αεροδρόμιο της Γερμανίας!

    ΓΙΑ ΤΙς ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/17 13:05

    και γιατί να νιώθει ντροπή!
    νομίζεις πως είναι ευκολο πράμα?
    για τράβα και συ να σου δώσουν τηλεφωνάκια τζάμπα!
    τελικά άμα δεν έχεις μπαρμπα... στην Κορώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/17 15:31

    Πέτρος Χασάπης
    2 ώρες ·

    ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
    (DEFACTO ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΔΕΞΙΑΣ)
    Δεδομένου ότι το εγχώριο σύστημα έχει ταχθεί απόλυτα στην υπηρεσία των δανειστών (σε συνεργασία με την ντόπια ολιγαρχία), ολόκληρο το συστημικό φάσμα από την Αριστερά μέχρι και τη Δεξιά, συμφωνεί σιωπηρά στην πράξη με τους πλειστηριασμούς. Δεν έχουν δε τα μέλη του κανένα ηθικό ενδοιασμό, καλυπτόμενα ηθικά από τις ιδεολογικές τους επιταγές, αν και έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες.

    Η Αριστερά είναι, στον πυρήνα της ιδεολογίας της, έτσι κι αλλιώς κατά της ιδιοκτησίας και της μεσαίας τάξης. Επομένως δεν την ενδιαφέρει καθόλου η απώλεια της ιδιοκτησίας και η δημιουργία εξαθλιωμένου προλεταριάτου.

    Η Δεξιά είναι, στον πυρήνα της ιδεολογίας της, υπέρ των συμφερόντων της ολιγαρχικής ανωτέρας οικονομικά τάξης, οπότε την ενδιαφέρει πρώτιστα να κερδίσει η ολιγαρχία (τράπεζες, Funds, πλούσιοι Έλληνες και ξένοι) μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

    Επομένως, οι πλειστηριασμοί δεν ενοχλεί ηθικά το σύστημα, αλλά μόνο με όρους πολιτικού κόστους. Οι όποιες λοιπόν προπαγανδιστικές πιρουέτες τους, έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το πολιτικό κόστος και όχι με κάποια ηθικά διλήμματα.

    Ο λαός έτσι μένει απροστάτευτος, μέσα σε ένα κράτος που το χρεοκόπησαν και συνεχίζουν το ξεπούλημά του Αριστερά και Δεξιά, χρησιμοποιώντας την κρατική βία στο όνομα του ελληνικού λαού.

    Μόνο η ανατροπή αυτού του παρωχημένου χρεοκοπημένου συστήματος είναι η σωτηρία και η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον. Διαφορετικά, η παρακμή δεν έχει ποτέ πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/17 15:59

    2018, το έτος της εκκαθάρισης
    1 Δεκεμβρίου 2017
    από Βασίλης Βιλιάρδος

    Φαίνεται πως το 2018 θα «εκκαθαριστεί» ολόκληρη η ελληνική οικονομία, μέσω της μεταβίβασης της υπερχρεωμένης ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας στους νέους ιδιοκτήτες της χώρας. Έτσι οι εργαζόμενοι θα μετατραπούν σε φθηνούς σκλάβους της γερμανικής ή άλλης βιομηχανίας, τα εξοχικά τους θα χρησιμεύσουν ως κατοικία των Ευρωπαίων συνταξιούχων, τα σπίτια τους θα χαθούν, η ναυτιλία, ο τουρισμός και η γεωργία θα περάσουν σταδιακά σε ξένα χέρια κοκ. «Εύλογα» θα σκεφθούν κάποιοι, αφού αυτή είναι η μοίρα οποιουδήποτε δεν διαχειρίζεται συνετά τα περιουσιακά του στοιχεία, με αποτέλεσμα να χρεοκοπεί.

    Όπως και να είναι, στην όλη διαδικασία εκκαθάρισης θα συμμετέχουν επίσης ορισμένοι Έλληνες – είτε ως «προστάτες» των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων απέναντι στις εισπρακτικές εταιρείες, είτε ως ιδιοκτήτες/στελέχη εισπρακτικών εταιρειών, είτε ως συνεργάτες των επενδυτικών κεφαλαίων. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, τα «υποκείμενα» αυτά θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ότι μπορούν από το «πλιάτσικο» που θα ακολουθήσει – χωρίς κανέναν απολύτως ηθικό ενδοιασμό.

    Σε κάθε περίπτωση εάν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση, εάν δεν αντιδράσουν οι Πολίτες και εάν δεν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, έχουμε την εντύπωση πως η ανάπτυξη θα ξεκινήσει μέσα στο 2018. Φυσικά η μεσαία τάξη θα έχει ήδη καταστραφεί, ενώ δεν θα ωφεληθούν καθόλου οι Έλληνες, αφού δεν θα τους ανήκει πια η Ελλάδα – με εξαίρεση τη νέα ελίτ που θα δημιουργηθεί, η οποία θα διαμένει σε πράσινες, προστατευμένες από τον «όχλο» περιοχές κατά το παράδειγμα του Ιράκ ή της Βραζιλίας στο παρελθόν.

    Η αιτία της ανάπτυξης θα είναι το ότι, όταν μεταφερθεί η δημόσια, καθώς επίσης η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων στους ξένους, δεν θα υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μη διενεργούνται επενδύσεις – ενώ για τις εξαγορές θα εισρεύσουν κεφάλαια από το εξωτερικό, τα οποία φυσικά δεν θα θέλουν να τα χάσουν οι «επενδυτές», με αποτέλεσμα να αποκτήσει η χώρα πλεονασματικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, καθώς επίσης θετικούς οικονομικούς δείκτες.

    Στη συνέχεια, οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας θα απαιτήσουν τη μείωση του δημοσίου χρέους της ή, τουλάχιστον, την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του, για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να αποδώσουν οι επενδύσεις τους. Έτσι θα επιβαρύνουν πανέξυπνα τους υπόλοιπους Ευρωπαίους με το κόστος της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, εν αγνοία τους φυσικά – αφού αυτοί έχουν ουσιαστικά αναλάβει τα χρέη της Ελλάδας, κάποτε για να διασωθούν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες.

    Οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας θα απαιτήσουν επί πλέον καλύτερους φορολογικούς συντελεστές, όσον αφορά τις επιχειρήσεις, σταθερό πλαίσιο, ευνοϊκότερη νομοθεσία κοκ. – οπότε θα αυξηθούν οι επενδύσεις, με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί ο ρυθμός ανάπτυξης, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας (με μισθούς πείνας φυσικά και με μηδενικές συντάξεις), να κλιμακωθεί η κατανάλωση, να ενισχυθούν τα έσοδα του δημοσίου κλπ. Τέλος, εάν συνεχίσουν τα μεταναστευτικά κύματα, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μια πολυπολιτισμική περιοχή, στην οποία δεν θα έχει καμία θέση η Δημοκρατία – κρίνοντας από το ότι ήδη «αποικείται» από ξένους πληθυσμούς σε μεγάλη έκταση, ενώ δρομολογούνται μεγάλες αλλαγές στο Αιγαίο και στη Θράκη.

    Υπάρχει βέβαια ένας μεγάλος αστάθμητος παράγοντας εντός της Ευρώπης, εκτός από τον κίνδυνο να ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος με πεδίο μάχης τη Σαουδική Αραβία, καθώς επίσης το επόμενο νομοτελειακό κραχ: η βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της Ευρωζώνης, η Ιταλία, η οποία είναι η μοναδική μεγάλη οικονομία που το κατά κεφαλήν εισόδημα παραμένει κάτω από το 2007 (γράφημα), ενώ αυξάνονται οι Πολίτες της που τοποθετούνται εύλογα εναντίον του ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/17 20:56

    Με απόφαση της Φώφης Γεννηματά συγκροτήθηκε το πολιτικό συμβούλιο του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

    Έτσι στο εξαμελές πολιτικό συμβούλιο του «Κινήματος Αλλαγής» βρίσκονται εκτός από την νικήτρια των εκλογών οι:

    Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής

    Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

    Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

    Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων

    Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

    Στο Πολιτικό Συμβούλιο θα προεδρεύει η κ. Γεννηματά, η οποία θα διαχειρίζεται τη καθημερινή πολιτική δραστηριότητα του νέου φορέα μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, τον Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/17 21:19

    Και να που ξετσουτσούνισε και ο ερωτευμένος Φωτάκος να βάλει πλάτη στον ταμτάκοοοοοο.........ε ρε, τι έχουν να ιδούν τα ματάκια μας ακόμα με τα πολιτικά νούμερα που κυβερνίζου.....κάντε χαβαλέ γιατί χανόμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/17 21:28

    Αντί να εξευτελίζονται στα υπουργεία τους

    (που πουλήσανε την ψυχή τους στο διάολο για τη θεσούλα)

    ξευτιλίζονται σε ένα ξενοδοχείο από την τρόικα (μπαρντόν τους θεσμούς)


    οι ξευτίλες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/17 21:34

    Ποιοι είναι τα πολιτικά (τουλάχιστον) λαμόγια?????

    Εσείς που είχατε κρυφά ραντεβού με επιχειρηματίες από την πίσω πόρτα.

    Εσείς που τους αφήνετε να χρεοκοπούν αν και ξέρετε ότι έχουν τεράστια ποσά στο εξωτερικό.

    Εσείς που πουλάτε σπίτια λαϊκών οικογενειών αλλά τις βίλες του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Κωστόπουλου ή όποιου άλλου μεγαλόσχημου δεν τις πειράζετε.

    Για ακόμη μια φορά υποκριτές και Φαρισαίοι, αλλά είναι σίγουρο ότι με τους πλειστηριασμούς έχουν βάλει μόνοι τους το κεφάλι στον ντορβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/12/17 21:37

    Στον πολιτικό του τάφο θα πάρει, δυστυχώς, και την αριστερά, γιατί απλά είναι το όνειδος της αριστεράς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/12/17 22:39

    θα σας στείλουμε τζιχαντιστές, ανέκραζε ρουχνίζοντας το μπουρδοειδές..

    Εκτός Σέγκεν, για τους Γερμανούς, η χώρα μας......λίγο το κακό θα αποφανθεί σίγουρα ο ταμτάκος.....

    Γιατί διαμαρτύρεστε που οι γερμανοί κοιτούν να βρουν τους μετανάστες που έρχονται από την Ελλάδα?????

    Όλα εδώ πληρώνονται, γιατί σίγουρα οι γερμαναράδες είναι πιο έξυπνοι από κάτι ηλίθιους ψεκασμένους ελληνάρες.....

    Εμείς τι χρωστάμε όμως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/12/17 23:36

    εσυ κι αν εισαι ψεκασμενος και αλλοφρων...που ευτυχως διακρινεις να πλειστηριαζει ο ταμτακος τα λαικα σπιτια και να την γλυτωνουν οι βιλαρες ενω με τους δικους σου βαγγελοαντωνηδες και γαπ μπηκαν τα θεμελια για το πως θα πεταξουνε τον κοσμο στο δρομο...παλιομπουνταλα ετσι νομιζεις πως τα χαυουμε τα ανοητα οτι θα ερθουν παλι οι αμωμοι...αλλα για το μητσοτακη που εφαγε τον ελεγχο στη γερμανια και καταλαβε τι θα πει υποτελης ενω παιδευε κι απολαγε κοσμο κατ εντολη και για λογαριασμο των νεοναζι τους οποιους θαυμαζεις αν και οπως λες ειχες θυμα μουγγα στη στρουγκα συμφωνα με το δεκα και κατι του απολυτηριου σου απ το γυμνασιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/12/17 09:32

    23.36 βριζεις καποιον σχολιογραφο πατριωτη που κριτικαρει την εξουσια.....πα ποσο μαλακας μπορει να γινεις ακομα.....εσυ βρε ηλιθιε εισαι η κυβερνηση και θιγεσαι;;;;;

    τραβα να σου βαλουν τσιπακι στον εγκεφαλο μπας και συνελθεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/12/17 11:47

    απαντησε ο πατριωτης που δε θελει να ειναι ελληνας-πολιτης του κοσμου εχει δηλωσει ο καραβλαχος- ως υβριζομενος..αυτος δε λεει τα τσιουκια αυτος δεν ξεχεζει τους παντες εδω μεσα αυτος δεν εκανε τους πατριωτες που γραφανε κανενα σχολιο να εξαφανιστουν ,..τωρα εγινε και τιμητης....μη βριζει να μη βριζεται..απλα ξεχασε τα προηγουμενα σχολια στα προσφατα και στα παλια δημοσιευματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/12/17 11:48

    Periklis Danopoulos
    8 λεπτά ·

    Κάποιοι πιστεύουν ότι ζούμε στο νησί των λωτοφάγωνΚαιρός να τελειώνουμε με τους διαχωρισμούς από την μία και τα ιδεολογικά ξεπλύματα από την άλλη.Η ιδεολογία του καθενός ,δεξιά,αριστερή η κεντρώα,θα πρέπει να είναι ΣΕΒΑΣΤΗ ανεξαρτήτως της κακής εφαρμογής κυβερνώντων η αντιπολιτευομένων.Τονίζω ότι θεωρώ την σημερινή κυβέρνηση,την χειρότερη της μεταπολίτευσης,Αλλά για όσους μιλάνε για ''αριστερή κυβέρνηση'' με έμφαση στο αριστερή : ρε καλόπαιδα όταν ο Σαμαράς το πρωί έσκιζε τα μνημόνια και το βράδι τα εφάρμοζε κατά γράμμα,όταν τον Δεκέμβριο του 2013 ψηφιζόταν ο ΕΝΦΙΑ με 152 βουλευτές της συμπολίτευσης,όταν ο Άδωνις διέλυε τα πάντα στην υγεία,όταν νομοθετούνταν με πράξη κοινοβουλευτικού περιεχομένου αντιλαϊκά μέτρα και κυρίως όταν βροντοφώναζε πατριωτικά τσιτάτα,αλλά δεν έκανε τίποτα απολύτως για την απώλεια Εθνικής κυριαρχίας.......δεν θυμάμαι να μιλάγατε για ''δεξιά κυβέρνηση'' .Κάνω λάθος?Όχι ε?
    Προτείνω σε όλους να σταματήσουμε να βάζουμε πρόσημα.Το πολιτικό προσωπικό είναι ενιαίο,και εχθρικό στον λαό.Όποιος βάζει την προέλευσή του μπροστά,κατηγορώντας αποκλειστικά τους πολιτικά αντίπαλους ΚΑΙ ΜΟΝΟ,έχει ταπεινά ελατήρια και προσωπικές σκοπιμότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/12/17 16:32

    σε εχει ξεσκισει ο δασκαλος και εχεις κολλησει σαυτον....ρε βλακα με μενα μιλας...τι μακακιες λες παλι:::: και οταν λεει τσιουκι και βουρλο εσυ γιατι απαντας;;; ε βεβαια καταλαβαινεις οτι σε αφορουν....εχεις το γνωθι σαυτον.....και γι αυτο απαντας....ξερεις οτι δεν σου απανταει και νομιζεις οτι ασχολειται με σενα....αφου εγω σου εγραψα τα παραπανω....αρρωστος εισαι μου φαινεται...δηλωσα εγω ρε σφακιανακη οτι δεν ειμαι ελληνας;;;; αντε μη σε ξεμπροστιασω βλακα....θα αμφισβητησεις τον πατριωτισμο μου βλαμμενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/12/17 19:07

    χαχαχα οι αλλοι δε σ αντεξανε και γραφω μονο εγω και κανενας περαστικος που δε σε ξερει...σφακιαννακης εσυ εισαι απο την αναποδη..χαχαχα ελληνας πατριωτης εισαι;..πεστο κι ασε τις μπουρδες..κι ο κομμουνιστης ελληνας ειναι..ανοητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/12/17 19:28

    ολη η ελλαδα βριζει τους τσιπροκαμενους δεν το εχεις παρει μυρωδια και νομιζεις οτι μονο ενας τους κανει κριτικη....ολοι τους βριζουν ασχετε εσυ μονο τους γλιφεις γιατι δεν σου κοβει ντιπ κατα ντιπ....και προσεξε δεν κανω πλακα θα αποκαλυψω το προσωπο σου ημερα μεσημερι....παντως θα ηθελα να ηξερα το δασκαλο και καποιους αλλους εδω...εσενα σε ξερω και αξια σου δινω που ασχολουμαι μαζι σου...απλα σε φτυνω και ηρεμω λες και φτυνω τους τσιπροκαμενους....καλο μου κανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/12/17 19:33

    ναι τωρα φτυσ αυτα που ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.