Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Τα... παιδιά του λαγού και το λιοντάρι!

Όλοι, υποθέτω, γνωρίζουμε το γνωστό παλιό ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι.
Για όσους το αγνοούν, θα πω εν πολλή συντομία ότι όλα τα ζώα σέβονταν και αναγνώριζαν την υπεροχή του λιονταριού στον κόσμο της φύσης και το δικαίωμά του να είναι αρχηγός ελέω πολεμικής αρετής και ηγετικής φυσιογνωμίας. Αυτήν, ωστόσο, την υπεροχή χλεύαζε ο λαγός στις ιδιωτικές του συνομιλίες ισχυριζόμενος ότι... σοδομίζει το λιοντάρι κάθε απόγευμα! Ο λαγός "πουλούσε μαγκιά" όταν οι φίλοι του τον ρωτούσαν τι κάνει, απαντώντας: "χαλαρά μωρέ, εδώ... άραγμα, καφεδάκι, τσιγαράκι και ρίχνω κι ένα π****ο στο λιοντάρι". Μόλις το λιοντάρι έμαθε πως εξευτελίζεται επανειλημμένα δημόσια από τον απρεπή λαγό, πήγε οργισμένο να τον βρει και να του ζητήσει το λόγο. Ρωτώντας τον τι κάνει, ο λαγός ατάραχος του απάντησε "ε, χαλαρά μωρέ, εδώ... άραγμα, καφεδάκι, τσιγαράκι και.... λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα...!"
Για να επανέλθουμε στην... πραγματικότητα, λοιπόν.
Αυτό το είδος του λαγού, το αμετροεπές και άφρον, έλεγε όσα έλεγε και έκανε όσα έκανε, με περίσσευμα αήθειας και έλλειψη μέτρου.
Ωστόσο είχε ένα φρένο, καθώς είχε μεγαλώσει σε μια κοινωνία που αναγνώριζε πως είναι αφροσύνη να ισχυρίζεται ο λαγός πως πηδάει τάχα το λιοντάρι.
Οπότε, όταν τα λουριά έσφιγγαν, έκανε το απαραίτητο βήμα πίσω, παραδεχόμενος πως όσα έλεγε ήταν "καμιά μαλακία για να περνά η ώρα".

Αυτό, όμως, το έπραττε μόνο δημοσίως, εκεί που την ελαφρομυαλιά του θα την αντιμετώπιζε το σύνολο ως τρέλα ή αναίδεια. Στο σπίτι του, ωστόσο, εκεί που αφέντης ήταν ο ίδιος, δεν είχε πια αυτό το φόβο.
Έτσι, όταν έφτασε η ώρα κι έκανε παιδιά, τα γαλούχησε με αυτή τη "μαλακία", η οποία όμως, αφού απέκτησε παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, έπαψε να είναι απλώς "για να περνά η ώρα", αλλά κατέστη τρόπος ζωής και σκέψης για τα παιδιά του λαγού.

Δεν είναι να απορούμε, λοιπόν, που τα παιδιά του λαγού είναι χειρότερα από τον λαγό -και ίσως και αγιάτρευτα-, διότι δεν έχουν αίσθηση ότι, αυτά που λένε, στην πραγματικότητα είναι "μαλακίες για να περνά η ώρα", αλλά έχουν διαμορφώσει το νου και τη συμπεριφορά τους, θεωρώντας - όπως συνήθως γίνεται με τις γονεϊκές δοξασίες- πως αυτές είναι δεδομένες αλήθειες, αναμφισβήτητες και θέσφατα.

Και τα παιδιά του λαγού αυξήθηκαν και πλήθυναν. Και στην κοινωνία των ζώων αυτές οι "μαλακίες για να περνά η ώρα" των λαγών-πατεράδων κατέστησαν αυταπόδεικτες αλήθειες και θέσφατα των παιδιών των λαγών, σε τέτοιο βαθμό που δεν τολμούν πια τα παιδιά του λιονταριού, της τίγρης, του πάνθηρα, του σκίουρου να τα αμφισβητήσουν, γιατί θα τους χυμήξουν οι λαγοί, που είναι πολλοί πια. Πάρα πολλοί.
Και τα παιδιά των λιονταριών κοιτούν πλέον αμήχανα τα παιδιά των λαγών να τα γλεντούν άδοντας άσματα επινίκια.

Οι λαγοί-πατεράδες γοητεύονταν και μόνο με το δικαίωμα να λένε τις μαλακίες, γνωρίζοντας βαθιά μέσα τους ότι είναι μαλακίες, γι' αυτό άλλωστε και έκαναν πίσω δημοσίως, μην τάχα και θεωρηθούν τρελοί.
Τα παιδιά τους, όχι μόνο δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά... θέλουν να τις εφαρμόσουν κιόλας!
Εκεί είναι το επικίνδυνο...


25 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όθων Ιακωβίδης
18 ώρες ·

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MRB ΔΕΚ. 2017
(ανάλυση ποιοτικών χαρακτηριστικών για όσους σκέφτονται ανατροπή
τού καθεστώτος)

Η δημοσκόπηση αυτή, είναι μία σοβαρή δημοσκόπηση που αξίζει να δούμε τα στοιχεία της, μήπως μπορέσουμε να δούμε καθαρότερα πως διαμορφώνεται η πολιτική συγκυρία και η διάθεση της κοινωνίας μας, αν μας ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε, κατά κάποιον τρόπο, να επέμβουμε στην πορεία των πραγμάτων για να την αλλάξουμε.
Επιχειρείται, λοιπόν, εδώ, μία ανάλυση των δεδομένων της δημοσκόπησης αυτής και καλείται όποιος θέλει και μπορεί να συμβάλλει, να διατυπώσει τις απόψεις του, επί κάθε σημείου αυτής της ανάλυσης.
Θα παρακαλούσα να αποφευχθούν οι απεραντολογίες και οι αοριστίες.
Θα βοηθήσει στην εξαγωγή συμπερασμάτων αν οι παρατηρήσεις γίνονται επί των συγκεκριμένων σημείων της ανάλυσης αυτής.

ΑΝΑΛΥΣΗ:
Μία κοινωνία
1. που θεωρεί (88,6%) την κατάσταση διαβίωσης της κακιά και πολύ κακιά

2. που πιστεύει (87,2%) πως αυτή η κατάσταση συνεχίζεται “τα πράγματα γενικά στη χώρα μας, πάνε «Αρκετά έως πολύ άσχημα»

3. που δεν πιστεύει (71%) πως μπορεί αυτή η κατάσταση να διορθωθεί (οι πολίτες απαντούν πως «Μάλλον και σίγουρα» ΔΕΝ θα υπάρξει βελτίωση και ανακούφιση προσωπικά και για την οικογένειά του,

4. που εκφράζει
«οργή» σε ποσοστό 59,4%
«ντροπή» σε ποσοστό 49,7%
«φόβο» 38,6%.
που “περηφάνεια” εκφράζει μονο το 6,5%

5. που αποδέχεται ότι τα τρία σημαντικότερα προβλήματα της χώρας είναι:
η ανεργία (65,3%),
το φορολογικό σύστημα (47,3%) και
η υγεία-περίθαλψη (35,2%).

6. σε σχέση με το οικογενειακό εισόδημα
οι πολίτες σε ποσοστό 68% απαντούν ότι ανταποκρίνονται με πολύ μεγάλη δυσκολία ή μόλις που καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις βασικές προσωπικές-οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ
ποσοστό 10,7% δηλώνει ότι αδυνατεί πλήρως ή σχεδόν πλήρως να ανταποκριθεί στις βασικές προσωπικές-οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις

7. που το 1/3 των κατοίκων (34,5%) θέλει να φύγει και ζητά μία ευκαιρία

8. που το 49% πιστεύει πως το εισόδημα του θα μειωθεί ακόμη περισσότερο «θα διατηρήσω τη δουλειά μου, αλλά με μικρότερες απολαβές».

9. Που το 70% πιστεύει πως τζάμπα γίνονται οι θυσίες των πολιτών «Μάλλον ή Σίγουρα ΔΕΝ θα πιάσουν τόπο και δεν θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία γενικά”.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πώς γίνεται και οι ίδιοι αυτοί πολίτες, ψηφίζουν ως εξής:

Α. 64,3% ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
Β. 16,1% ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
Γ. 6,8 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
Δ. 12,8 ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ
___________________________________

Α. 64,3% ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ :
ΝΔ 30,7
ΣΥΡΙΖΑ 21,3
ΠΑΣΟΚ 10,1
ΚΑΜΜΕΝΟΣ 2,2

Β. 16,1% ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ :
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,8
ΚΚΕ 6,5
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,8

Γ. 6,8 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝΤΑΡΣΙΑ 2,1
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,5
ΛΑΕ 1,0
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 2,2

Δ. 12,8 ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 3,3
ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ- ΑΠΟΧΗ 9,5
_____ _____
100,0 100,0

Ας δούμε μία προς μία τις τέσσερις κατηγορίες στις οποίες χωρίζω (χάριν της ανάλυσης) την προτίμηση των ψηφοφόρων :

1. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ

Το 64,3% των Ελλήνων ψηφοφόρων, μετά 8 χρόνια Μνημονιακού καθεστώτος και της καταστροφής που αυτό έχει επιφέρει στην οικογενειά τους και την οποία καταστροφή (σύμφωνα με τις απαντήσεις που δίνουν οι ψηφοφόροι στα παραπάνω ερωτήματα) αναγνωρίζουν, επιμένουν να ψηφίζουν τους, κατά τεκμήριο, υπαίτιους της καταστροφής αυτής.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό το λογικά άτοπο, φαινόμενο;

2. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ

Όλα μαζί τα εντός Κοινοβουλίου κόμματα, μετά 8 χρόνια Μνημονιακού καθεστώτος, συγκεντρώνουν 16,1% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Από 2,8 (τό μικρότερο) έως 6,8 (το μεγαλύτερο).

Γιατί κάποιο από αυτά δεν μπόρεσε, μέσα στη θύελλα των Μνημονίων, να αποτελέσει σοβαρό διεκδικητή της κυβερνητικής εξουσίας; Δηλαδή να έλξει το απαιτούμενο κομμάτι της κοινωνίας ;

Θα πρέπει, ίσως να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό για κάθε ένα κόμμα ξεχωριστά.

3. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Όλα μαζί τα εκτός Κοινοβουλίου κόμματα, μετά 8 χρόνια Μνημονιακού καθεστώτος, στο οποίο δηλώνουν αντίθετα, συγκεντρώνουν 6,8% των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Αυτό σημαίνει πως (για διάφορους λόγους που θα πρέπει να ανιχνεύσουμε) έχουν αποτύχει να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού και τίποτε δεν δείχνει ότι θα μπορέσουν να το πετύχουν στις επόμενες εκλογές.

Θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις για τους λόγους αυτούς.

4. ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Παρατηρείται ότι το ποσοστό αποχής - λευκού – άκυρου που εμφανίζεται στη δημοσκόπηση αυτή ( 13%) είναι εξαιρετικά χαμηλότερο από το ποσοστό που σημειώθηκε στις δύο τελευταίες εκλογές (περί το 45%) αλλά και στο δημοψήφισμα (περί το 38%).

Αν απαντήσουμε σωστά και πλήρως στα ερωτήματα που γεννώνται, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το “δέον γενέσθαι”.

Ανώνυμος είπε...

για να μη σας δουλευει οχι μονο η τηλεοραση το ραδιο και ολοι οι πολιτικοι αλλα και να μην δουλευοσαστε και μεταξυ σας

Ανώνυμος είπε...

τσιπρο-καμενο-καραμανληδες......οι λαγοι του εθνολαικισμου και της ξαπλας......και για τους ασχετους....εθνικο κεφαλαιο.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΑΙ ΓΕΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Λες και έδωσε εντολή ο σουλτάνος και τρέξανε τα χανουμάκια να την υλοποιήσουν απνευστί!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Λόλα και τα υπογράφω όλα...

Ανώνυμος είπε...

Θαύμα, θαύμα!!!!!!

Ομίλησεν ο πολιτικός κόπρος, το εθνικό κεφάλαιο της χώρας!!!!!!

Και τι είπε???

Αναθεώρηση σύντάγματος (έχει στο νου του άμεση εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να είναι ΑΥΤΟΣ!!!!)

Ποιός???

Ο πρωθυπουργός της χρεωκοπίας, των διπλασίων ελλειμάτων, της σπατάλης του πλιάτσικου και των Πάκιων διορισμών και των προϋπολογισμών της χαρτοπετσέτας!!!

(ενδεικτικά μόνο, Το 2004 η ιατρική δαπάνη 4,7 δις, το 2009 17 δις!!)

Υ/Γ Θα πλήρωσες και θα πληρώσεις πολύ ακριβά τους
τσιπρο-καμενο-καραμανλήδες......ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ (αυτό το καθαρό ΠΑΣΟΚ που έμεινε μετά την αποχώρηση των λαμογιών για άλλον κορύτο) δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

Κάτι απολιφάδια του πάλαι ποτέ να ξεχάσουν τον ταμτάκο ως συνεταίρο,

να ξεχάσουν τσόντες του ακρονεοφιλελεύθερου μονεταρισμού...

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ήταν και είναι πλειοψηφούν ρεύμα στην πολιτική ιστορία του τόπου,

Είναι η ισορροπιστική συνιστώσα στη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας σε μια ειρηνική και λαϊκή ευημερία και ιστορικά και μελλοντικά.

Το ΠΑΣΟΚ το 2010 σας είπε κατάματα την αλήθεια ό,τι η χώρα χρεωκόπησε και πρέπει να παρθούν μέτρα. Και εσύ άκουσες τις σειρήνες!!!! Και επειδή δεν σε είχαν "δέσει" στο κατάρτι, έπεσες στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και ακόμα βολοδέρνεις με τους μαλάκες που σε κορόιδεψαν και συνεχίζουν να σε δουλεύουν.

(κάποια ανίδεα ζουδάκια θα αρχίσουν να αναχαράζουν τις βαρεμένες και ψεκασμένες απόψεις ότι το ΠΑΣΟΚ μας χρεωκόπησε.....μόνιμη επωδός πιθήκων, βαρεμένων, ψεκασμένων και μυαλοκαμένων εθνολαϊκιστών στην πάνω και κάτω πλατεία που αγκαλίτσα βρίζανε, γιαουρτώνανε, χλευάζανε και αυτοβαυκαλίζονταν με μπουτάκια και βρακάκια έξω)

Το ΠΑΣΟΚ, φίλε μου, σε έβγαλε από την σκατζίλα και σε έκανε ευρωπαίο, αν δεν το καταλαβαίνεις εγώ δεν θα αλυσωδεθώ για σένα,

Ο φιλελεύθερος (όχι νεοφιλελεύθερος) κοινωνικός προσανατολισμός της κοινωνίας απαιτεί ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ και φτύσιμο στους εθνολαϊκιστές και στους κοπρίτες....ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!!

Κάποιοι ιδεοεμμονικοί αναπωλούν την 10ετία του 60 του 70 (οι περισσότεροι ανιστόρητοι ή χουντικοί χωρίς να ξέρουν γιατί, ακόμα ακόμα ονειρεύονται αυτήν του 40.....τι να πει κανείς), τους φταίει η ευρώπη και ονειρεύονται "βουνό και επαναστάσεις" με το adidas και το iPhone!!!!!

Να γιατί δεν έχω ΕΛΠΙΔΑ με τέτοιους ψηφοφόρους.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

Υ/Γ Πάντα ήλπιζα στον αυτοσυντηριτισμό της κοινωνίας,

(και στο δημοψήφισμα το πίστευα και γελάστηκα)(άσχετα αν χέστηκαν από την αγχόνη με την καταστροφή που θα φέρνανε και έκαναν την κωλοτούμπα που καθιερώθηκε και διεθνώς)

αλλά τώρα που όλοι προσγειώθηκαν από βαρουφακειάδες, ταμτάκους με ρουχνίζοντα κοπροειδή και μπουρδοειδή πολιτικά υποκείμενα, τώρα ίσως (το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτιά) ΙΣΩΣ ξυπνήσεις, μουζίκε του εθνολαϊκισμού, και δεις το χοντρό δούλεμα που σου κάνουν και τα πάρεις στην γκράνα και τα ξεμαγαρίσεις μια ώρα νωρίτερα......αλλά δεν σε εμπιστεύομαι, γι' αυτό θα στα χώνω χοντρά, έτσι για να μην πάω εγώ κατά το βράχο της ντούσιενας....

Υ/Γ Αυτό το κοπροειδές πολικό νούμερο που ομίλησε σήμερα έχει προξενήσει το μεγαλύτερο κακό στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δια της αδιαφορίας του και της ατολμίας του....ετοιμαστείτε, ηλίθιοι, να το ψηφίσετε για Πρόεδρο.....

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι οπως τα λες..ειμαστε σε αλλη εποχη.πασοκ ειμαστε για 40 χρονια και, ο καθενας..ομως ποιος θ αποσισει τις ευθυνες του σημιτη για την ακριτη υπογραφη των ευρωπαικων συμβασεων που δημιουργησανε τη γερμανικη ευρωπη ποιος θ αποσεισει τις ευθυνες του ΓΑΠ που παραδωσε τη χωρα με πλαστα χαρτια στο ΔΝΤ ποιος θ αποσεισει τις ευθυνες της συγκυβερνησης του ΠΑΣΟΚ του Βεννυ που συνυπογραψε ολα τα σαμαρικα μετρα..Να τα λεμε ολα..τρομακτικες οι ευθυνες του δουκα της Ραφηνας τρομακτικες και του παρανομου πρωθυπουργου Παπαδημου..τρομακτικες και το Τσιπρα..ταχα η θεληση τους λιγη ταχα ο πονος τους μεγαλος..εσυ που νομιζεις οτι εισαι πασοκ απαλλαξε το..εμεις δεν απαλασσουμε κανενα γιατι θυμομαστε και δεν ξεχναμε..οι ακρες σου δε μας ενδιαφερουν

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΕς ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

παιδια η Φωφη θα μας βγαλει απο την κριση χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Την ενωμένη ευρώπη δεν την θέλει, γιατί απλά είναι εθνικιστής/ναζιστής και για να την απαξιώσει μιλάει για "γερμανική" ευρώπη.....

(τσιγκλάει το θυμικό σου, αφού ο γερμανός...ο ναζί...η κατοχή...είναι έντονα αρνητικά φορτισμένες έννοιες)

Αν το ρωτήσεις κάτι απλό και αυτονόητο, δηλαδή όλοι οι λαοί της ευρώπης γιατί είναι στη γερμανική ευρώπη????, θα σου αραδιάσει ακατάληπτες αερολογίες και ψεκασμένες ηλιθιότητες του (Μ)Πάνου....


Άκόμα πιστεύει ότι ο ΓΑΠ έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ!!!!!

Και αν έχεις την υπομονή να το ρωτήσεις πάλι κάτι απλό, δηλαδή πώς επέτρεψαν οι ευρωπαίοι να μπει το ΔΝΤ σε μια χώρα της ευρωζώνης????

Μήπως οι ευρωπαίοι ζήτησαν το ΔΝΤ???

Θα αρχίσει να σου μιλάει για τα ρωσικά και κινέζικα κεφάλαια του μπούρδα, που πήραμε και δεν πήγαμε στη σωτηρία της δραχμής κλπ

Και αν (που λέει ο λόγος) έχει την υπομονή να το ρωτήσεις γιατί τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι, δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι, θα αρχίσει τις πιθηκοειδείς απόψεις και ίσως αφρίσει ουρλιάζοντας "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" και τότε......δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα το φαπώσω.....

Υ/Γ Να είσαστε επιθετικοί και απαξιωτικοί με υποκείμενα που συνεχίζουν ακόμα να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να παίζουν το παιχνίδι της μαφίας της δραχμής......με τους ηλίθιους μην πιάνετε κουβέντα απλά γελάτε

ου μου α μου α

Ανώνυμος είπε...

υποκειμενο εισαι και φαινεσαι..αν εσυ δεν εχεις ακουσει για πλαστογραφιες και παραβασεις καθηκοντος της ΕΛΣΤΑΤ αν εσυ δεν ξερεις τιποτα για γεωργιου αν δεν ακουσες οτι ο στρος καν τα μιλαγε υπογειως ετσι ειπε, με τον ΓΑΠ απο το νοεμβριο του 2009 ζεις σε αλλη χωρα..αλλα μιας και εισαι και αδιαβαστος και επιλεκτικα αμνημων και εγκαθετος σε παραπεμπω στο βιβλιο του Μιχαλη Ιγνατιου ΤΡΟΙΚΑ-Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ οπου εναργως αναφερεται στα καθεκαστα της εποχης εκεινης..αλλα τι περιμενεις απο μποτσικι που δεν ξερει πουθε κρατει η σκουφα του

Ανώνυμος είπε...

το οτι αθωωθηκε ο γεωργιου δε λεει τιποτα....σημασια εχει οτι το ψεκασμα εχει πιασει για τα καλα....αλλα ειπαμε στις ηλιθιοτητες μονο γελαμε χοχοχοχοχοχο

Ανώνυμος είπε...

χχιχιχιχιχι και χαχαχαχα δασκαλε ειδες ο γαπ επεβαλε στην ευρωζωνη το δντ μαζι με τον πηδουχτουλα τον αλλο.....

Ανώνυμος είπε...

Νέα ακλόνητα στοιχεία για την ενοχή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, έφερε στο φως η έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και σύμφωνα με τα οποία ματαξαναπαραπέμπεται σε δίκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για προφητεία του θεόπνευστου Γέροντα του Αγίου Όρους Ιωσήφ του Βατοπαιδιανού που διαβεβαιώνει ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ αθωώνεται από τον Αντίχριστο και τελικά θα καταδικαστεί ύστερα από την χιλιοστή οκτακοσιοστή εβδομηκοστή τρίτη αναίρεση αθώωσής του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη προφητεία έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γέροντα αλλά για γέροντα από το Βατοπέδι, με το οποίο ως γνωστόν η κυβέρνηση Καραμανλή (σ.σ.: που ενοχοποιείται αυτόματα σε κάθε αθώωση του Γεωργίου) είχε πολύ καλές σχέσεις. Άρα είναι σίγουρο ότι ο γέροντας γνωρίζει την αλήθεια!

Ως γνωστόν η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου από πράκτορες της αντικειμενικής πραγματικότητας (δηλαδή του Αντίχριστου), έχει στόχο να κλονίσει την πίστη των Ελλήνων και να τους κάνει να πιστέψουν ότι το έλειμμα μεγαλώνει όσο ξοδεύεις και διορίζεις χωρίς αύριο. Δηλαδή η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου στρέφεται εναντίον της Πίστης μας και της κυβέρνησης.

Και το χειρότερο, εκτός από το Εθνικό Κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής, ενοχοποιείται και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος – ο πρίγκηπας των «γαλάζιων προσλήψεων» - πράγμα που αποτελεί ασέβεια στο πρόσωπό του και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να αφήσει να συνεχίσει να συμβαίνει.


ATHENS VOICE.

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε ασχετε Βενιζελοψεκασμενε.ο Γεωργιου καταδικαστηκε στην ανωτερη ποινη δυο ετων για παραβαση καθηκοντοης πουυπογραψε μονος την διαβοητη πλαστη εκθεση και το απαλλακτικο βουλευμα της κακουργηματικης νοθευσης του στο επιμαχο ελλειμα εκρεμει μετα απο αναιρεση της Εισαγγελεως του Αρειου Παγου Ξενης Δημητριου.κι οπως ξερεις λυσαξανε οι χαρτογιακαδες της τροικας να τον αθωωσουν..μαλιστα αντι να ζητησει αποζημιωση με αγωγη κακοδικιας του γραψανε σ ενα Φεκ 100000 ευρω για αποζημιωση γραφοντας στ αρχιδια τους οπως και συ καθε εννοια νομου.η δε παρομοια Ξαφα μαζευει υπογραφες για τη σωτηρια του..τραβα τωρα να σε λιβανισει κανενας επικαιροποιημενος Οσιος

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορει σιγουρα μας ψεκαζουν.....τοχει πει ο βατοπεδινος...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλε σε ψεκαζουν γι αυτο γραφεις ατελειωτες μπουρδες εδω.κανε ελεγχο να δεις οτι αληθευουν αυτα που λεει ο αλλος για το Γεωργιου

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε βλακα ο γαπ ηταν προεδρος της σοσιαλιστικης διεθνους και καθοντουσαν ολοι σουζα μπροστα του.....γι αυτο εφερε το δντ χωρις να ρωτησει τη μερκελ και τους αλλους χαζοευρωπαιους......ατσατις ο γιωργακης.....

Ανώνυμος είπε...

εισαι ανοητος.το ΔΝΤ το εστειλαν οι αμερικανοι για να ελεγξουν την παντοκρατορια της γερμανιας,,τι θα ελεγαν οι γερμανοι δεν το δεχομαστε;.ξεχνας τις κοντρες σοιμπλε με το αμερικανο προεδρο.ο γιωργακης ενεργησε για τα συμφεροντα του μεγαλου κεφαλαιου και των τραπεζων..τα πληρωσε ολα η ευρωπη και κυριως η ελλαδα..αειντε θυμα αειντε ψωνιο αειντε συμβολο αιωνιο αν ξυπνησεις μονομιας θαρθει αναποδα ο ντουνιας

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε μαλακα τα πιστευεις αυτα που γραφεις...τελικα ετσι εξηγειται γιατι αγαπας σωρα και καζακη.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ