Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Καλή τυχερή χρονιά και υγεία γιά όλους τους συμπατριώτες

Δείτε στην συνέχεια κι άλλες φωτογραφίες απ την πρωτοχρονιάτικη όψη της πλατείας







4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος31/12/17 23:40

    Vassilis Viliardos
    5 ώρες ·

    Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευτυχία!

    Μετά από οκτώ χρόνια μνημόνια η Ελλάδα έχει πλέον χρεοκοπήσει οριστικά, σε βαθμό που αποτελεί ρεκόρ στην παγκόσμια ιστορία - ενώ, επειδή δεν τόλμησε καμία κυβέρνηση της να το δηλώσει επίσημα, φοβούμενη τις συνέπειες, είναι η πρώτη χώρα που οι Πολίτες της καλούνται βίαια να πληρώσουν τα δυσθεώρητα δημόσια χρέη που συσσωρεύτηκαν με ότι έχουν και δεν έχουν, μεταξύ άλλων από την πιο αποτυχημένη «διάσωση» στα διεθνή χρονικά.

    Στα πλαίσια αυτά, εάν περιμένουν οι Έλληνες κάποια ουσιώδη αλλαγή από την επόμενη κυβέρνηση, θα απογοητευθούν ακόμη περισσότερο - αφού οι ευθύνες της όσον αφορά τη χρεοκοπία είναι κατά πολύ μεγαλύτερες. Φυσικά δεν είναι διατεθειμένο κανένα στέλεχος της να τις αναλάβει, φοβούμενα όλα την τιμωρία που επέβαλλαν άλλοι λαοί στους δικούς τους υπευθύνους όταν πτώχευσαν - κάτι που ισχύει πια και για την σημερινή κυβέρνηση.

    Ως εκ τούτου, η μοναδική λύση που απομένει στους μη εθελόδουλους Έλληνες, είναι η δική τους δραστηριοποίηση, χωρίς να περιμένουν τίποτα από την πολιτική τους ηγεσία - όπου οφείλουν να γνωρίζουν πως όταν οι Πολίτες είναι πρόθυμοι και αποφασισμένοι να πολεμήσουν για να υπερασπίσουν τα ατομικά και συλλογικά τους δικαιώματα, καθώς επίσης για να ανακτήσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, διώχνοντας τους εύλογους φόβους τους, τότε εμφανίζονται αμέσως εκείνοι που θα τους οδηγήσουν στο δρόμο που οι ίδιοι έχουν επιλέξει.

    Επομένως, η μεγάλη μου ευχή για το 2018 δεν είναι άλλη από την αφύπνιση των Ελλήνων - οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως έχουν πληρώσει πανάκριβα τις δικές τους ευθύνες για τα πράγματι μεγάλα λάθη τους πριν το 2010, με τις απάνθρωπες επιβαρύνσεις που τους επιβλήθηκαν. Από την άλλη πλευρά, ο μεγάλος μου φόβος είναι η επικράτηση του συνδρόμου της Στοκχόλμης, όπου το θύμα νοιώθει θύτης - κάτι που αφενός μεν προωθείται μετά μανίας από ορισμένα διατεταγμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους, αφετέρου είναι εξαιρετικά πιθανό επειδή έτσι αντιδρούν συνήθως τα θύματα, λόγω του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης.

    Πιστεύοντας πως δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες στα ΜΜΕ να τους επηρεάσουν, ούτε στα ένστικτα τους να αναλάβουν τα ηνία, έχω επί πλέον την άποψη πως η δικαιολογία του τύπου «δεν ήξερα» έπαψε να ισχύει για όλους εμάς τους απλούς Πολίτες. Επομένως είμαστε πια συνυπεύθυνοι σε όλα αυτά που δρομολογούνται - οπότε θα θεωρηθούμε συνεργοί και συνένοχοι εάν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί, χωρίς το «διαίρει και βασίλευε» που μας έχουν επιβάλλει (μνημονιακοί - αντιμνημονιακοί) ούτε τον καινούργιο χρόνο, όπου θα έχουμε την τελευταία μας ίσως ευκαιρία. Ελπίζω λοιπόν, πως το 2018 θα είναι πράγματι το έτος της αφύπνισης - ευχόμενος Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευτυχία σε όλες τις φίλες και τους φίλους που με τιμούν με τη φιλία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αβαδαίος1/1/18 13:04

    Καλή χρονιά Γλανιτσιά, της Ελλάδας Γλανιτσιά. Ναι, Μυγδαλιά βεβαίως. Πες την κι έτσι, που λέει ο Αλέφαντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/18 15:43

    Καλή χρονιά κι εύχομαι να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/18 15:54

    Βάλτε στόχους για το '18 λέει .
    Εδώ χρωστάω τους στόχους του '17 ,του '16, του '15...κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.