Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Καλό ταξίδι Γιώργη!

Έφυγε απο την ζωή ο Γεώργιος Νταρζάνος (Μαρούτας) σε ηλικία 85 ετών
Η κηδεία του θα γίνει στο χωριό στις 12πμ την παρασκευή  28-7-17


11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Γιώργη, πας και συ......

Καλό σου ταξίδι και να δόκεις χαιρετίσματα σε ούλους....

χψ

Nis είπε...

Δεν έφυγες όρθιος καί τραγουδώντας όπως θα ήθελες! Όλη η κομπανία σου σε περιμένει να ξανά τραγουδήστε όπως παλιά. Εμείς θα σας ακούμε
Καλό ταξίδι Γιώργη!!

ΝΤΟΡΗΣ ΜΑΡΙΑ είπε...

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΝΤΟΡΗΣ ΜΑΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του......Γιωργος Μπουρεκας

Ανώνυμος είπε...

ακομα ενας καλος ανθρωπος μας αφησε.καλο δρομο ρε μαγκιτη.gerolykos

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τραγούδι το τραγουδούσαν στον νεκρό οι φίλοι του και οι συγγενείς του το βράδυ που τον ξενυχτούσαν πριν τον κηδέψουν
Καλό παράδεισο να έχει και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του ο θεός να τον αναπαύση στο ελαφρύ χώμα.

Ανώνυμος είπε...


συλλυπητηρια στην οικογενεια του... Γιωτα

Gouvitis G είπε...

΄Ανε Μαρουτάκο,κατά την προσφιλή χαιρετισμό του μακαρίτη πατέρα μου Γληγόρη,με πλημμύρισε θλίψη η είδηση του θανάτου σου.
Ήσουν πάντα ο γκαρδιακός-ο επιστήθιος προσωπικός φίλος του πατέρα μου,αλλά και όλης της οικογένειάς μας.
Τη δεκαετία του ΄70 ως οργανοπαίχτης με την κιθάροα σου συγκροτούσες την κομπανία με το βιολιτζή πατέρα μου ,το κλαριτζή Δελή Γεώργιο και αδελφές μου την Ελευθερία και μετά την Μαρίνα και διασκεδάζατε στους γάμους και στα πανηγύρια τους κατοίκους της περιοχής με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.
Ως άνθρωπος ήσουν καλάκαρδος ,ειλικρινής ,δίκαιος,ευγενικός και πράος. Ήσουν όμως προ πάντων ένας γνήσιος γλανιτσιώτης ,που υπεραγαπούσε το χωριό του και έδειχνες έμπρακτα το ενδιαφέρον για υην προκοπή του. Ξεκαλοκαίριαζες στο αρχοντικό σου ως τα βαθιά γεράματα ,μόνο φέτος δεν πήγες,γιατί χαροπάλευες να νικήσεις το Χάρο. Αλλά φευ!
Θερμά συλλυπητήρια στη θειά Παναγιώτα,στις κόρες σου Μαρία και Κωστούλα ,στους γαμπρούς σου Ντόρη και Θεόδωρο και στους λοιπούς συγγενείς σου. Τους εύχομαι την εξ ΄Υψους παρηγορία.Να ζήσουν να σε θυμούνται.
Ας είναι ελαφρύ το ιερό χώμα του χωριού μας ,που σε λίγο θα σε δεχτεί στοργικά στην αγκαλιά του. Καλά σου ταξίδι σους ουρανούς των Αγγέλων φίλε Γιώργο. Αιωνία σου η μνήμη.

Μαρίνης.

Ανώνυμος είπε...

Έφυγες λοιπόν και συ
Αγαπημένα γείτονα, φίλε και πατριώτη Γιώργη και το φευγιό σου αφήνει μεγάλο κενό στην γυναίκα σου, στα παιδιά σου και στο χωριό μας. Ήσουν σφιχτά δεμένος με τους ανθρώπους του χωριού μας και τα καλοκαίρια όταν αργούσες να έρθεις ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον. « Ο Μαρούτας τι να ‘γίνε; Μάθατε θα έρθει; Είχαμε τον λόγο μας που αναρωτιόμαστε. Σαν κατηφόριζες προς το χωριό κρατούσες τον παλμό της χαράς και της αισιοδοξίας πάντα πρόσχαρα και χαμογελαστά.
Και αν ακόμη είχες δυσκολίες και αντιξοότητες ποτέ δεν σου έλλειπε το καλαμπούρι και το χαμόγελο.
Όταν δεν συμπληρώναμε τετράδα στο καφενείο για να παίξουμε δηλωτή μου έλεγες:
«Εγώ Βαγγέλη θα είμαι σύντροφός σου για όποτε με θέλεις» Ποτέ δεν είχες θυμώσει επάνω στο παιγνίδι όπως συνέβαινε σχεδόν με όλους μας. Ο Γεώργιος Νταρζάνος η Μαρούτας όπως τον φωνάζαμε ήταν σε όλα του καλότροπος και ευτυχισμένος άνθρωπος , πράος και συναισθηματικός . Στάθηκε στοργικός σύζυγος και πατέρας. ‘Έκρυβε μέσα του κατανόηση και αγάπη για όλους μας.
Γιώργο χαιρετίσματα πολλά πολλά…….
Θα σε θυμόμαστε αληθινά και ευλαβικά.
Βαγγέλης Χριστόπουλος

Αβαδαίος είπε...

Ε, αφού έφυγες και συ, Γιώργη, κανένας δεν θα μείνει... Καλό ταξίδι.

Αβαδαίος