Καλώς Ήρθατε
Καλώς ήρθατε στο τόπο μας !
Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας !
Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Σύμβολο της θυμοσοφίας μας
----------------------
- Η πρώτη συνέλευση 1960
- Επιτέλους μπήκε το νερό στ αυλάκι
- Η κουρά το 2013
- Με…τo δικό μας πλεόνασμα!
- Γι αυτούς που δεν συμμετείχαν
- Μια μεγάλη υποχρέωση εκπληρώνει ο Σύλλογός μας
- Κοπή πίτας 2016
- Aπόκριες το 2016 στο χωριό
- πίτα συλλόγου Τρίπολης2017
- Πίτα 2017 Αθήνας
- κάθε χρόνο και περισσότεροι
- Πανηγύρι στο χωριό 2017
- Πίτα 2020
- ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ (29.10. 12)
- ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
- ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ;
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ. 1ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ.2ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ.3ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μ.χ.4ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μχ 5ο
- ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΕΝ ΤΡΙΠΟΛΕΙ 2000μχ 6ο
- O ΘΑΝΑΣΗΣ
- ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ (ΔΕΚ1999)
- ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΘΕΙΤΣΑΣ
Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
11 σχόλια :
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.
Α ρε Γιώργη, πας και συ......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό σου ταξίδι και να δόκεις χαιρετίσματα σε ούλους....
χψ
Δεν έφυγες όρθιος καί τραγουδώντας όπως θα ήθελες! Όλη η κομπανία σου σε περιμένει να ξανά τραγουδήστε όπως παλιά. Εμείς θα σας ακούμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό ταξίδι Γιώργη!!
ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΝΤΟΡΗΣ ΜΑΡΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήθερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του......Γιωργος Μπουρεκας
ΑπάντησηΔιαγραφήακομα ενας καλος ανθρωπος μας αφησε.καλο δρομο ρε μαγκιτη.gerolykos
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το τραγούδι το τραγουδούσαν στον νεκρό οι φίλοι του και οι συγγενείς του το βράδυ που τον ξενυχτούσαν πριν τον κηδέψουν
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό παράδεισο να έχει και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του ο θεός να τον αναπαύση στο ελαφρύ χώμα.
ΑπάντησηΔιαγραφή
ΑπάντησηΔιαγραφήσυλλυπητηρια στην οικογενεια του... Γιωτα
΄Ανε Μαρουτάκο,κατά την προσφιλή χαιρετισμό του μακαρίτη πατέρα μου Γληγόρη,με πλημμύρισε θλίψη η είδηση του θανάτου σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΉσουν πάντα ο γκαρδιακός-ο επιστήθιος προσωπικός φίλος του πατέρα μου,αλλά και όλης της οικογένειάς μας.
Τη δεκαετία του ΄70 ως οργανοπαίχτης με την κιθάροα σου συγκροτούσες την κομπανία με το βιολιτζή πατέρα μου ,το κλαριτζή Δελή Γεώργιο και αδελφές μου την Ελευθερία και μετά την Μαρίνα και διασκεδάζατε στους γάμους και στα πανηγύρια τους κατοίκους της περιοχής με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.
Ως άνθρωπος ήσουν καλάκαρδος ,ειλικρινής ,δίκαιος,ευγενικός και πράος. Ήσουν όμως προ πάντων ένας γνήσιος γλανιτσιώτης ,που υπεραγαπούσε το χωριό του και έδειχνες έμπρακτα το ενδιαφέρον για υην προκοπή του. Ξεκαλοκαίριαζες στο αρχοντικό σου ως τα βαθιά γεράματα ,μόνο φέτος δεν πήγες,γιατί χαροπάλευες να νικήσεις το Χάρο. Αλλά φευ!
Θερμά συλλυπητήρια στη θειά Παναγιώτα,στις κόρες σου Μαρία και Κωστούλα ,στους γαμπρούς σου Ντόρη και Θεόδωρο και στους λοιπούς συγγενείς σου. Τους εύχομαι την εξ ΄Υψους παρηγορία.Να ζήσουν να σε θυμούνται.
Ας είναι ελαφρύ το ιερό χώμα του χωριού μας ,που σε λίγο θα σε δεχτεί στοργικά στην αγκαλιά του. Καλά σου ταξίδι σους ουρανούς των Αγγέλων φίλε Γιώργο. Αιωνία σου η μνήμη.
Μαρίνης.
Έφυγες λοιπόν και συ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένα γείτονα, φίλε και πατριώτη Γιώργη και το φευγιό σου αφήνει μεγάλο κενό στην γυναίκα σου, στα παιδιά σου και στο χωριό μας. Ήσουν σφιχτά δεμένος με τους ανθρώπους του χωριού μας και τα καλοκαίρια όταν αργούσες να έρθεις ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον. « Ο Μαρούτας τι να ‘γίνε; Μάθατε θα έρθει; Είχαμε τον λόγο μας που αναρωτιόμαστε. Σαν κατηφόριζες προς το χωριό κρατούσες τον παλμό της χαράς και της αισιοδοξίας πάντα πρόσχαρα και χαμογελαστά.
Και αν ακόμη είχες δυσκολίες και αντιξοότητες ποτέ δεν σου έλλειπε το καλαμπούρι και το χαμόγελο.
Όταν δεν συμπληρώναμε τετράδα στο καφενείο για να παίξουμε δηλωτή μου έλεγες:
«Εγώ Βαγγέλη θα είμαι σύντροφός σου για όποτε με θέλεις» Ποτέ δεν είχες θυμώσει επάνω στο παιγνίδι όπως συνέβαινε σχεδόν με όλους μας. Ο Γεώργιος Νταρζάνος η Μαρούτας όπως τον φωνάζαμε ήταν σε όλα του καλότροπος και ευτυχισμένος άνθρωπος , πράος και συναισθηματικός . Στάθηκε στοργικός σύζυγος και πατέρας. ‘Έκρυβε μέσα του κατανόηση και αγάπη για όλους μας.
Γιώργο χαιρετίσματα πολλά πολλά…….
Θα σε θυμόμαστε αληθινά και ευλαβικά.
Βαγγέλης Χριστόπουλος
Ε, αφού έφυγες και συ, Γιώργη, κανένας δεν θα μείνει... Καλό ταξίδι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑβαδαίος