Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Απάτη τα περί αντιμέτρων

Αντιγράφω το σχετικό άρθρο (15) του σχετικού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.
<<Άρθρο 15
1. α. Οι διατάξεις των άρθρων 3-9 και 11-14 τίθενται σε εφαρμογή από 1.1.2019 και από 1.1.2020 αντιστοίχως, υπό την προϋπόθεση και στο βαθμό που, σύμφωνα με εκτίμηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο
 της τελικής αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής, δεν προκαλείται απόκλιση από τους μεσοπρόθεσμους δημοσιονομικούς στόχους, όπως αυτοί
καθορίζονται στο ως άνω Πρόγραμμα. Ο Υπουργός Οικονομικών δημοσιεύει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανακοίνωση, στην οποία περιέχονται τα συμπεράσματα της ανωτέρω εκτίμησης.
β. Οι δαπάνες που προκύπτουν από την εφαρμογή των άρθρων 3-9 αναπροσαρμόζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, στον επιτρεπόμενο βαθμό, σύμφωνα με την παρ. α'.
γ. Οι διατάξεις των άρθρων 11-14 εφαρμόζονται αναπροσαρμοζόμενες στον επιτρεπόμενο βαθμό, σύμφωνα με την παρ. α’. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών διαπιστώνεται η ακριβής αντιστοιχία προς το δημοσιονομικό στόχο και ρυθμίζονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των άρθρων 11-14.>>

Είναι ξεκάθαρο ότι τα όποια αντίμετρα (και στον επιτρεπόμενο βαθμό ) για να εφαρμοσθούν θα πρέπει :
α) να εκκριθούν από το ΔΝΤ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ, τον ΕΜΣ και τις ελληνικές αρχές .
β) τα όποια αντίμετρα δεν θα προκαλέσουν απόκλιση από το συμφωνημένο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης
Η ελπίδα για το αύριο της χώρας είναι εδώ και είναι έτοιμη.
Η κυβέρνηση πέρασε από τη Βουλή τα εξοντωτικά μέτρα για το μέλλον των πολιτών, αλλά, το πρόβλημα των πολιτών δεν είναι τόσο τα μέτρα που ψήφισε χτες και αυτή η κυβέρνηση. Είναι ότι δε βλέπει πώς θα σωθεί απ' αυτή την εξόντωση. Επειδή τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν πια πέραση στο λαό. Απαξιώθηκαν με την πολιτική που άσκησαν όταν κυβέρνησαν. Κι όμως. Υπάρχει εδώ έξω ένας λαός που περιμένει διψασμένος για το καινούργιο. Αυτός ο λαός είναι το μέλλον.
Από το 2008 έχουν «χαθεί» περίπου 2 εκατομμύρια ψηφοφόροι! Στις εκλογές του 2004 ψήφισαν περίπου 7,5 εκατομμύρια πολίτες και στις εκλογές του 2015 περίπου 5,5 εκατομμύρια. Λείπουν τόσες ψήφοι όσες περίπου πήρε το πρώτο κόμμα που κυβερνά!
Κι αυτό σημαίνει ότι πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα, αηδιασμένοι με την κατάντια των πολιτικών και των κομμάτων σε αξιοπιστία και φτήνια λόγου έχουν γυρίσει την πλάτη στα υπάρχοντα κόμματα και τους εκπροσώπους τους και περιμένουν κάτι πιο σοβαρό για να επιστρέψουν στις κάλπες.
Σε αυτά τα 2 εκατομμύρια πρέπει να προστεθεί και άλλο ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι που απέχουν από πριν το 2004, αηδιασμένοι από το διεφθαρμένο κράτος των Κοσκωτάδων, των Μαυρίκηδων, της Siemens, του Χρηματιστηρίου, του δήθεν σοσιαλισμού και της δήθεν κάθαρσης και αξιοκρατίας που θα έκανε η ΝΔ.
Όλοι αυτοί δεν προέρχονται από μία παράταξη. Είναι δυσαρεστημένοι δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, άλλοτε οπαδοί κυρίως της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα πίστευαν, άλλα άκουγαν και άλλα είδαν στην πράξη. Είναι και νέοι, που σαν άδολοι βλέπουν όλη αυτή την υποκρισία και το φτηνό πολιτικό λόγο ενός παρελθόντος που έχει πεθάνει και δεν τους αφορά και απέχουν. Όλους αυτούς τους έδιωξε και τους διώχνει από το πολιτικό προσκήνιο η πράξη. Όχι η θεωρία.
Όλοι αυτοί οι πολίτες δεν είναι τυχαίοι. Η πλειονότητά τους αποτελεί το κεφάλαιο μιας άλλης Ελλάδας, που ποτέ δεν αξιώθηκε να πρωταγωνιστήσει, να κυβερνήσει, να ανθίσει. Όλοι αυτοί οι πολίτες, μαζί με μια μεγάλη μερίδα από όσους ακόμα ψηφίζουν αυτά τα διεφθαρμένα κόμματα με κρύα καρδιά, επειδή δεν τους ταιριάζει η αποχή, είναι οι 8 στους 10 Έλληνες.
Είναι αυτοί που δουλεύουν, φορολογούνται, δεν κλέβουν, διαμαρτύρονται, πληρώνουν τους δρόμους, τα σχολεία, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα έργα υποδομής, που τα καρπούνται κι εκείνοι που ζουν κλέβοντας και εξαπατώντας, χάρη στην ανοχή και στη διαπλοκή με τα κόμματα και τους διεφθαρμένους δημόσιους μηχανισμούς.
Κι οι άλλοι δύο είναι ο άλλος τύπος. Αυτός που τρυπώνει αυθαίρετα, ο εξυπνάκιας, ο καταφερτζής, ο υπόγειος, ο κουτοπόνηρος Έλληνας, αυτή η λέρα που ζει στην εποχή της τουρκοκρατίας και την αναπαράγει. Με το ρουσφέτι, το μπαχτσίσι, την απατεωνιά, το κομματιλίκι, το «μέσο», τα «μαύρα», τη δικαιολογία έτοιμη στην άκρη της γλώσσας και κυρίως με το θράσος! Με το δικαίωμα να σε τσαλαπατήσει!
Αυτή η λέρα, όμως, είναι το μακρύ χέρι του πολιτικάντικου συστήματος που ζούμε σήμερα, όπως το ζούμε εδώ και δεκαετίες ολόκληρες. Αναλλοίωτο. Αυτή η λέρα, αυτός ο κουτοπόνηρος ηλίθιος, που κάνει τα πάντα για να κερδίσει κάτι τις πλαγίως, είναι και η αιτία που χάνουν όλοι τα πάντα μια μέρα ευθέως. Όπως σήμερα.
Κι αυτή η λέρα, αγκαλιά με τους πάτρωνές του, τους πολιτικάντηδες και τα κόμματα, είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Επειδή, χάρη στην ύπαρξή του μπορούν και επιζούν όλοι οι μεγαλόσχημοι απατεώνες και όλοι όσοι πλουτίζουν με τα μαύρα λεφτά της παρανομία και της παραοικονομίας. Και εξαιτίας του υποχρεώνεται καθένας να ακολουθεί αυτή τη νοοτροπία. Να είναι αιχμάλωτος αυτής της βρωμιάς.
Χωρίς αυτόν και τον διπλανό του όμοιο, χωρίς αυτούς τους δύο στους δέκα, δεν θα υπήρχε αυτό το διεφθαρμένο, αυθαίρετο, παράνομο, υπόγειο, πονηρό και θρασύ κράτος Θα υπήρχε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Ο πολιτισμός, όμως, θέλει φως για να υπάρχει. Θέλει σεβασμό στους νόμους. Θέλει σεβασμό στους πολίτες. Θέλει διαφάνεια. Θέλει πάνω απ’ όλα Παιδεία.
Αυτά δεν συμφέρουν κανέναν από το υπάρχον σήμερα πολιτικό και κυρίαρχο οικονομικό σύστημα της χώρας. Τα οποία χτίστηκαν και ζουν χάρη στην ύπαρξη της λέρας των δύο στους δέκα. Χάρη στο 20% των πολιτών. Και χάρη στην αφέλεια ή την ελπίδα ή και τον αγώνα των υπολοίπων, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.
Όλοι αυτοί, λοιπόν, που δεν ανήκουν στις λέρες, σήμερα βλέποντας τη συνεχιζόμενη σφαγή τους με τα νέα μέτρα και ακούγοντας τις κοροϊδίες της κυβέρνησης αγανακτούν, βρίζουν, αλλά ξέρουν, γιατί το έχουν δει στην πράξη, ότι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις άλλα τους έταξαν πριν εκλεγούν και άλλα εφάρμοσαν όταν εκλέχτηκαν. Όχι μόνο αυτό.
Βλέπουν τα ίδια πρόσωπα να παρελαύνουν στο πολιτικό προσκήνιο σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα ξιφουλκούν κατά της κυβέρνησης άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν ως κυβερνήτες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η επιχειρηματολογία αυτής της κυβέρνησης στηρίζεται διαρκώς στο «κι εσείς τα ίδια κάνατε». Επειδή στους πολίτες πιάνει. Και πιάνει γιατί και οι περισσότεροι πολίτες λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το έχουν ζήσει.
Το γεγονός ότι μια αριστερή κυβέρνηση δεν έχει έρθει για να κάνει τα ίδια με τους άλλους, άρα δεν δικαιούται να έχει αυτό το επιχείρημα, δεν ενδιαφέρει καθόλου τους πολίτες. Οι αριστεροί πολίτες δεν είναι πάνω από το 10% του πληθυσμού. Το μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι πολίτες που αναζητούν μια κυβέρνηση να τους κυβερνήσει σοβαρά. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.
Κι αυτό το «σοβαρά» δεν το βλέπουν. Ούτε στις φτηνές εξυπνάδες που ακούστηκαν πάλι χτες στη Βουλή, ούτε στις φτηνές δικαιολογίες που ακούστηκαν χτες στη Βουλή, ούτε στην απουσία κάθε ίχνους αξιοπρέπειας από επαγγελματίες οσφυοκάμπτες, που υπηρετούν τώρα ένα σύστημα και παλαιότερα άλλα και αγορεύουν στη Βουλή.
Δεν το βλέπουν σε ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος ντροπής να λένε άλλα χτες και τα αντίθετα σήμερα με την ίδια ευκολία.
Δεν το βλέπουν σε ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να κάνουν μια αυτοκριτική και να ζητήσουν συγγνώμη για κάθε κοροϊδία που τάισαν τον ελληνικό λαό και για κάθε επιπολαιότητα και για κάθε δραχμή και ευρώ που του έκλεψαν ή του στέρησαν.
Δεν το βλέπουν το «σοβαρά» σε ανθρώπους που με τη στάση τους είναι πρότυπα δειλίας, αναξιοπιστίας, ψευτιάς και αμάθειας. Που δεν τολμάνε να βγουν και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους στο λαό, όσο δυσάρεστα κι αν είναι.
Δεν το βλέπουν σε ανθρώπους που ενώ υποτίθεται ότι ορκίστηκαν να υπηρετούν το Σύνταγμα και την πατρίδα, στην πράξη υπηρετούν μόνο τους εαυτούς τους και τις ονειροφαντασίες τους.
Είναι εδώ έξω μερικά εκατομμύρια πολίτες που είτε απέχουν είτε ψηφίζουν με κρύα καρδιά. Που βλέπουν αηδιασμένοι αυτή τη Βουλή και τους εκπροσώπους της να κοροϊδεύουν, να κλέβουν, να τάζουν, να πουλάνε μια πραμάτεια παλιά όσο και το ελληνικό κράτος. Μια πραμάτεια που μυρίζει τουρκοκρατία. Σε μια χώρα που ευωδιάζει Επίκουρο, Ησύχιο και Χατζηδάκι.

Αυτά τα εκατομμύρια περιμένουν έτοιμα. Και είναι η αυριανή ελπίδα. Λείπει η μέρα που θα κινηθούν για να κερδίσουν την πατρίδα που τους αξίζει.

38 σχόλια :

  1. Ανώνυμος19/5/17 11:27

    Kαι είπε ο Τσακαλώτος:" Δεν θα υπάρχει στο νομοσχέδιο με τα μέτρα-αντίμετρα ρήτρα αίρεσης, ότι δηλαδή αν δεν πάρουμε το χρέος δεν θα εφαρμόσουμε τα μέτρα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/17 11:35

    Τα μέτρα που ψηφίζονται επί 7 χρόνια, με τελευταίο σταθμό τα χθεσινά, φτωχοποιούν βίαια τους φτωχότερους, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, κάνουν κουρέλι θεμελειώδη δικαιώματα. Τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης και οι πατέρες του Έθνους κάνουν διαγωνισμό "ατάκας", ξεστομίσουν χαριτωμενιές και επιχειρούν να "αποφορτίσουν το κλίμα" πιστεύοντας ότι αυτό τους προσθέτει επικοινωνιακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/17 11:50

    κι ο χαλιας εδω μεσα λεει αρλουμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/17 11:56

    ουφ ... επιτέλους μείναμε ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/17 11:59

    αφιερώστε 19 λεπτά και ακούστε την ομιλία του Παφίλη
    θα κατανοήστετε τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/17 14:06

    μωρη κοτα τσιπρα για τι κοροιδευεις τον κοσμο οτι δεν θα εφαρμοσεις τα μετρα αν δεν ρυθμισουν το χρεος? γιατι μωρη κοτα δεν το εβαλες στο μνημονιο αυτο?
    ποσα ψεματα πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/5/17 14:08

    αυτά τα πολιτικά ρετάλια ευδοκίμησαν σε ένα οικοσύστημα, που στηρίχτηκε και στηρίζετε στα ασάλευτα θεμέλια του "έλληνος βλακός"...ουδείς περαιτέρω σχολιασμός...η ηλιθιότητα δεν ηττάται!!!!!

    Η ώρα του ταμείου έχει φτάσει....θα εισπράξετε τα επίχειρα της άλογης επιλογής σας....με τις υγείες σας!!!!

    τέτοιοι που είστε, τέτοιοι ηγέτες σας πρέπουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/5/17 14:27

    https://www.youtube.com/watch?v=SYvObGnLJp8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/5/17 21:26

    χψ ότι είχες πει για τον τσίπρα και τον καμένο είχες απόλυτο δίκιο....ας προσέχαμε....και βλάκες και ηλίθιοι είμαστε και ας τα λουστούμε τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/5/17 21:45

    Βαρουφάκης

    "ο Τσίπρας μου είπε να φοβάμαι ένα νέο Γουδή αν βγούμε από την ευρωζώνη"


    χψ (πολλές φορές)

    "όποιος με πράξεις του ή παραλείψεις του οδηγήσει την πατρίδα σε τραγωδία, η ιστορία διδάσκει την τύχη που θα έχει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/5/17 21:51

    Στο Γουδί λοιπόν αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/5/17 21:52

    Ο τσεκελώτος κάνει πόλεμο, ο τσεκελώτος κάνει αγώνα!!!!!

    Οι 53 απαιτούν να αποσυρθούν τα μέτρα αν δεν κουρευτεί το χρέος!!!!!

    Τελικά τους έπεισες, ώ γιδοξούριον, ότι είσαι αεάνως όχι μόνο ηλίθιος αλλά και διαχρονικός μακάκας...


    και σου ξαναεπαναλαμβάνω το παραπάνω μπας και το κατανοήσεις, αλλά δεν το πιστεύω....

    αυτά τα πολιτικά ρετάλια ευδοκίμησαν σε ένα οικοσύστημα, που στηρίχτηκε και στηρίζετε στα ασάλευτα θεμέλια του "έλληνος βλακός"...ουδείς περαιτέρω σχολιασμός...η ηλιθιότητα δεν ηττάται!!!!!

    Η ώρα του ταμείου έχει φτάσει....θα εισπράξετε τα επίχειρα της άλογης επιλογής σας....με τις υγείες σας!!!!

    τέτοιοι που είστε, τέτοιοι ηγέτες σας πρέπουν!!

    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩ.....λαϊκιστί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/5/17 22:00

    Τελικά χθες το επικοινωνιακό επιτελείο της τζουμερκοπαρέας έκανε ένα τεράστιο λάθος επικοινωνιακό!!!!


    Έπρεπε να ακολουθήσουν την κοινοβουλευτική τάξη και να μιλήσει ο ταμτάκος μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών (όπως γινόταν ΠΑΝΤΑ!!!)

    και ξέρετε γιατί???

    Να πέσει η ομιλία του πάνω στο σαρβάιβορ, για να μην τον ακούσουν οι έλληνες και το ...περάσουν γεννεές 14.....

    γιατί άμα το ακούνε, το τι λέει ο στόμας τους και ακούνε τ' αυτιά μου, ούτε που λέγονται.....τα ξέρετε άλλωστε γιατί εσείς του τα χώνετε και ειδικά όσοι το ψηφίσατε...


    Υ/Γ είναι τόσο νάρκισος και αμοραλιστής όμως που νόμιζε ότι θα μιλήσει και θα πείσει ό,τι τα αντίμετρα είναι παραπάνω από τα μέτρα....όπως άλλωστε και η εικόνα της ΥΕΝΕΔ!!!!!

    Υ/Γ Κείνος ο κιοφτές με το μουστάκι έχει καταλάβει ότι δε είναι το μαγαζάκι του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/5/17 22:15

    Το μόνο σίγουρο για την καθημερινότητα του χψ είναι ότι δεν βλέπει survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/5/17 22:17

    Και ψυχοπονιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/5/17 22:18

    Eπιτέλους ,αλήθειες στη βουλή!!
    Τσακαλωτος:"Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις,9 στους 10 βλέπουν σερβαιβορ τώρα"
    Πάμε για το 5ο προσδεθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/5/17 22:24

    ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    Για τη μνήμη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/5/17 22:54

    Θα πρέπει στη βουλή να αναρτηθεί στην οροφή της ειδική σημαία που να θυμίζει το απόλυτο ρεκόρ της ψήφισης μνημονίων, 4 στα 4 δηλαδή και αυτό προς τιμή της Θοδώρας της Τζιάκρη, αυτής της πασιονάρας της αντίστασης που βρήκε τον επαναστατικό της οίστρο στο συνονθύλευμα.

    Αλλά ποιούς να προτοθυμηθούμε.....

    Ενδεικτικά θα αναφέρω την περίπτωση του Γιώργου Παπαηλιού, βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, που στη Βουλή μάς είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα.

    (ναι ναι ο γιωργάρας το είπε...)

    Για χάρη της συζήτησης ας προσπεράσουμε το αν το ΠΑΣΟΚ όντως κατέστρεψε τη χώρα και ας προχωρήσουμε στο ποιος είναι ο κ. Παπαηλιού.

    Το έγκυρο Vouliwatch μας ενημερώνει:

    επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ Νοεμβρίου 1993 και Οκτωβρίου 1994, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Βιομηχανίας Ενέργειας και Τεχνολογίας (επί υπουργίας Κώστα Σημίτη δηλαδή).

    Επίσης μετείχε ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις εκλογές Νοεμβρίου 1989 και Απριλίου 1990 και στο ψηφοδέλτιο του Νομού Αρκαδίας στις εκλογές 2000, 2004 και 2007.

    Την εποχή δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ «κατέστρεφε» τη χώρα…

    Υ/Γ Τουλάχιστον εγώ το έχω "κουτουπώσει" για τα καλά και σκαιότατα, σε τέτοιο σημείο που έφυγε κακήν κακώς.......όχι τους οπορτουνιστές δεν τους σέβομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/5/17 23:23

    Μπορεί να είσαι ευφυής, συνάμα και αντιπαθής, γιατί είσαι ψώνιο οοοο
    Ποιος είσαι ρε μεγάλε που κουτουπωνεις κιόλας.
    Άντε μη σου τσιμπησω το μαγουλακι...
    Viral θα γίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/5/17 12:22

    δε μπορει να σε διορισε ο μακαριτης ο πατερας του Παπαηλιου..απο Τριανταφυλλακο φαινεται βολευτηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/5/17 15:00

    Κάτι ήξεραν οι Αρκάδες που δεν το εξέλεξαν τόσες φορές και όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα φόρτε του και πανίσχυρο.....

    Ένα πολιτικό ρετάλι μόνο ως αποστάτης μπορεί να εκλεγεί μέσα σε αναμπουμπούλα και πολιτική ανακατωσούρα...αλλά για λίγο, γιατί ωσονούπω θα βρεθεί στα αζήτητα.....άγνωστος και ένα πολιτικό τίποτα!!!!

    Γιατί αν ο λόγος ήταν η φυγή του λόγω μνημονίων, τότε γιατί ψήφισε το 3ο και το 4ο????

    Απλά ήξερε ότι δεν είχε τύχη με το ΠΑΣΟΚ παντοδύναμο, πολλώ δε μάλλον με ένα ΠΑΣΟΚ μονοψήφιο, γι' αυτό την έκανε καιροσκοπικά για το συνονθύλευμα και του έκατσε.....για να κάνει τον εμετό του ανερυθρίαστα εκεί που για 10ετίες έγλυφε!!!!

    Υ/Γ Ο πανέξυπνος χοντρός το είχε πει

    "εκεί που φτύνατε θα γλύψετε!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/5/17 15:13

    Οι ευφυείς όσο ζουν μαθαίνουν

    Οι βλάκες όσο ζουν παθαίνουν

    Τοιούτοι ημίν μας έπρεπον αρχιερείς (σαν τα μούτρα μας και οι ηγέτες μας)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/5/17 15:33

    Διάβασε γίδι τι έγραφε 10 μέρες πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015!!!


    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΕΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Ν ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΤΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ....

    11/1/15 13:54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος20/5/17 15:45

    Και να τι σου έγραφα ένα μήνα μετά από την εκλογή του συνονθυλεύματος!!!


    Καλούνε το λαό στο σύνταγμα.....να κάνει τι?????? Λες και άμα πάμε 50.000 ή 100.000 ή μισό εκατομμύριο θα σβήσει το χρέος.....

    Μην πέφτετε στην παγίδα ότι δήθεν τάχα μου έχουν το λαό με το μέρος τους και θα κάνουν μονομερείς ενέργειες καταστροφικές για την χώρα..

    Θα παρουσιάσουν 30.000 συγκεντρωμένους για το λαό και θα πάνε στα τάρταρα με εθνικο-λαϊκίστικες κορώνες την πατρίδα.......

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ!!!!!!!! είναι αλλού γι' αλλού!!!!!! Ο λαός που τους εμπιστεύτηκε όπως γράφτηκε παραπάνω είναι ένας στους πέντε και πολύ είναι.......

    Αμολύθηκε η μαφία της δραχμής με όσα έντυπα και κανάλια διαθέτει και σου βγάζει κάτι δημοσκοπήσεις ότι είναι μαζί τους το 85% και το χάφτεις αμάσητο......

    Σε προετοιμάζουν να σου φάνε καταθέσεις, σπίτια, οικόπεδα, αγροτική γη για ένα κομμάτι ψωμί......

    Σου τα πήρανε με το χρηματιστήριο και τα δομημένα.....

    Σου τα βούτηξαν με τα μεγάλα έργα (υπερτιμολογημένα 2 και 3 φορές)

    Σου φάγανε τα αποθεματικά των ταμείων σου από παλιά με τις άτοκες καταθέσεις και τα θαλασσοδάνεια μέχρι PSI και πάντα το κύκλωμα φαρμακοβιομηχάνων φαρμακοποιών γιατρών διαγνωστικών με την υπέρογκη νοσηλευτική δαπάνη με υπερσυνταγογράφηση κλπ

    Σου τα μάζεψαν στην ψύχρα για τα ελλείματα και το δημοσιονοικό κενό γιατί δεν πιάσανε την φοροδιαφυγή και την φοροκλοπή τόσα χρόνια....

    Τώρα κάνουν το κόλπο γκρόσο της δραχμής, του μαρουλόφυλλου.....Μην τσιμπάς!!!!!! Είναι η χαριστική μας βολή......άκου με που σου λέω και σκέψου, μην σε φουσκώνουν με υπερηφάνεια, κοίτα πίσω από τις πράξεις τους τι θα ακολουθήσει και το σενάριο δραχμή έχει πείνα και περιπέτεια.....μη σε κατευθύνει ο θυμός ακόμα, είναι επικίνδυνη μια ομαδούλα ισχυρών και δεν έχει να κάνει με όλη την κυβέρνηση αυτό.....Η ομάδα της δραχμής αρχίζει από ακροδεξιά, διασχίζει λαμόγια απ όλα τα κόμματα, φτάνει σε ιδεολόγους τύπου κλειστής και ελεγχόμενης οικονομίας, αλλά πάντα θέλουν να τελειώνουν με σένα.....'Οτι απόχτησες απόχτησες και δεν είναι το χαράτσι που σε φτώχυνε, είναι ότι τα πήραν από σένα και θα σε αποτελειώσουν όταν σου απαξιώσουν τα πάντα και τότε θα δεις φτώχεια και δυστυχία........Έχε το νου σου, μην πανηγυρίζεις για το κολπάκι που σου έχουν στήσει και εσύ νομίζεις ότι ακόμα πολεμάς τους γερμανούς το 45.....άκου με που σου λέω......πέφτω μέσα ο κερατάς!!!!!

    14/2/15 18:52

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/5/17 15:53

    Για να θυμηθούμε και τον περισπούσαστο αναλυτή,που συνεπαρμένος από τη θεωρία του ξανθού γένους του βελό και καμένου, περίμενε κοσμοιστορικές αλλλαγές

    Κάπιοι σχολιαστές αναλύουν την πολιτική κατάσταση στην Χώρα με κριτήρια μικροκομματικά αφού δεν έχουν την δυνατότητα να ερμηνεύσουν δηλώσεις και κινήσεις της κυβέρνησης που είναι έξω από τα Ελληνικά σύνορα. Η δήλωση Τσίπρα σήμερα ότι η "δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα" αξίζει μεγαλύτερης ανάλυσης και προσοχής. Επίσης η εσπευσμένη και απρογραμμάτιστη επίσκεψη του Κοτζιά χθες το βράδυ στην Ρωσία με τον Σεργκέι Λαβρόφ και οι εκατέρωθεν δηλώσεις προμηνύουν μεγάλες αλλαγές που επίκεινται σύντομα και που η Ελλάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Χουντή χθες το βράδυ.
    Εν αναμονή εξελίξεων και ενδεχομένως μεγάλων αλλαγών και ανατροπών
    ο κουκουλοφόρος

    11/2/15 14:07



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/5/17 15:53

    δηλαδη εχεις μια νοσταλγια για το Μπενυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος20/5/17 16:59

    Τι στο διαολο?Ω, Ρε γαμωτο!!!Σε τι σαιτ μπηκα?Εδω εχουν μαζευτει ολοι οι αναλυτες της,νομιμον συμφερον, πολιτικης,αποδω θα ψωνιζουν τα επιτελεια των κομματων φαινεται.Ρε μηπως να κανατε κατι να ξελαμπικαρει το μυαλο σας?Καντε κατι γιατι η μοναξια σας φαινεται σαν το λεωφορειο στις ραχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος20/5/17 17:02

    χαχαχαχα.....απο δω ψωνιζουν τα κομματα ιδεες....ειδικα τις φρεσκαρισμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος20/5/17 17:33

    πούναι ρε μαύρε κουκουλοφόρε οι κοσμογονικές αλλαγές??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/5/17 17:35

    Ο καραγκιόζης κεφαλαίας αισθάνεται την ανάγκη να πει "έκανα λάθος που σας ζητούσα να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ"????

    τι να πει το ζουδάκι.....θέλει άντερα η αυτοκριτική και όχι πορδές που σε παίρνει η μπόχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος20/5/17 17:52

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ώ τούγκιον, ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ!!!!!!

    ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2015

    ....... Είτε το θέλετε είτε το ξορκίζετε, η αμίληκτη ιστορία γράφει ήδη.

    Κυβέρνηση ΚΑΜΕΝΟΥ-τσίπρα!!!!!!

    Είτε το βλέπετε, είτε το αποδιώχνεται το δούλεμα από το συνοθύλευμα πάει σύννεφο!!!!!

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι την πικρίλα θα την έχετε και τούτο για τον εξής απλό λόγο.

    Αν το συνεθύλευμα στρουγγιαστεί και σταματήσει τις μπαρουφολογίες και τις αρλουμπολογίες, ακολουθώντας το ρεαλισμό και την πραγματικότητα τότε τι θα κάνετε χωρίς .....επανάσταση και να η πικρίλα ένα γόνα.......Βέβαια εγώ στην προκειμένη περίπτωση θα είμαι ήρεμος και που ξέρεις μπορεί και να επιχειρηματολογώ υπέρ τους......

    Αν το τσούρμο αρχίσει τις λύρες και τα νταούλια και εσείς από κοντά με τις πίπιζες τότε θάρθει η στιγμή (και γλήγορα) που η πίκρα θα έρθει από την πείνα και το μπάχαλο.....και εσείς στην πίκρα και εγώ στην πίκρα.

    Άρα σε κάθε περίπτωση η πίκρα θα σας ακολουθεί με τις προσδοκίες που σας καλλιέργησε ο μηλιός, ο φίλης, ο τόλιος, ο μπαλάσκας και ων ουκ έστιν αριθμός......κοινώς συνοθύλευμα (εννοείτε απόψεων και μπαρουφολογιών και τίποτα παρά πέρα)

    Αν τώρα εσείς δε βλέπετε τις κωλοτούμπες (ευτυχώς που τις κάνουν) και νομίζετε ότι έχει διαφορά η ξουλίδου και ο καμένος από τον βορίδη και τον άδωνη, τότε μείνετε με την ψευδαίσθηση αυτή.

    Σε όλους τους τόνους και με όλες τις φωνές (από τις λίγες που συμφωνούσε μεταξύ του το συνοθύλευμα) μας έλεγαν για κούρεμα χρέους, άλλος 50%, άλλος παραπάνω και σε κάθε περίπτωση η επιμήκυνση και η διευθέτηση των τόκων ήταν προδοτική πολιτική του βενιζέλου κλπ κλπ.

    Εγώ δεν βιάζομαι και περιμένω να ιδώ που τελικά θα κάτσει η μπίλια της ρουλέτας (συγχωρέστε με αλλά μου φαίνεται ρουλέτα παίζουν, χωρίς σχέδιο, χωρίς πυξίδα, χωρίς κατεύθυνση, αλλά ότι κάτσει μου δίνουν την εντύπωση), αλλά η μπαρουφάκειος πρόταση για κάτι τύπους ομολόγων και όχι κούρεμα, ή ο μηλιός (δεν γλέπω και καλά μάτι, τόβγαλε το σκουλαρίκι...) να κόφτεται και να του πετάγονται οι φλέβες ότι η επιμήκυνση είναι κούρεμα κλπ γιατί εγώ ο μικρόψυχος να μην υποθέσω ότι ο βενιζέλος τα δαχτύλιασε ούλα?????


    Και μια μικρή συμβουλή.

    ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ και γιατί δεν σας εκφράζουν, και γιατί θα απαγοητευτείτε και γιατί καταλαβαίνετε ότι μια από τα ίδια είναι......και εμείς είμαστε τα πειραματόζωα των μαθητευόμενων ετερόκλητων εθνολαϊκιστών και λεβεντομ@@@@@@@@@δων

    Εγώ θέλω μονάχα την φοροδιαφυγή (ειρωνευόσαστε την αποδειξούλα του λαϊκατζή), και τα κυκλώματα φαρμακοβιομηχάνων, φαρμακοποιών, γιατρών, διαγνωστικών να χτυπήσει,

    θέλω τους νταβατζήδες (αλήθεια τα παραδοσιακά ΜΜΕ και τα συστημικά συγκροτήματα γιατί κόφτηκαν υπέρ τους????) να φορολογήσει.

    Θέλω τον ανήθικο ιδιωτικό τομέα που φοροδιέφευγε κατά 85% και βάλε σε συνεργασία με τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο.........(λες να κάνουν αυτά που έγραφα και με βρίζατε??????)

    Εγώ θέλω ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ (θυμάσστε που μου την πέφτατε όταν σας έλεγα ότι μέτρα χρειάζονται, αλλά νάναι δίκαια???)

    Σας υπενθύμιζα τα ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια της ευρώπης, που τώρα νομίζετε ότι φοβήθηκαν το λαφαζάνη και τον ΣΕΙΣΣΣΑΑΑΑΧΘΕΙΑΑΑΑΑ (αλήθεια αυτό το κεφάλι της πολιτικής γιατί το άφησαν στην απόξω???) και τρέχουν να κάνουν τα χατήρια του Alexis ή του Γιάνη (είπαμε με ένα νι)..

    ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ και περιμένετε τι θα δείτε μετά την στροφή.......πάντως ένα είναι σίγουρο κατά την ταπεινή μου άποψη.

    Εγώ ίσως και να συμφωνήσω μαζί τους και να μην πιω το ποτήρι της πίκρας,

    εσείς (όπως και σας ανάλυσα παραπάνω) είτε έτσι είτε αλλέως θα το πιείτε........άσχετα αν θα γκλαφουνάτε ότι πίνετε πετιμέζι.

    Καλήμερα και ψυχραιμία.....υπάρχει κοστολογημένο πρόγρμαμμα (δηλαδή ξέρουν ότι κοστίζει 12 δις), το που θα τα βρούνε σου λένε από τη φοροδιαφυγή!!!!!!! Να ρε σεις γιατί θα είμαι μαζί τους......ρουφά καμιά γουλιά σκέτο γιατί κρύωσε από το πρωί....

    φιλούδια, ψευδεπίγραφε αριστερέ!!!

    3/2/15 13:57


    Υ/Γ Μα πόσο προφήτης ήμουνα ο κερατάς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος20/5/17 19:28

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΥΡΕΨΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΕΝΟΓΑΠΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ......ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος20/5/17 19:56

    αυτά τα πολιτικά ρετάλια ευδοκίμησαν σε ένα οικοσύστημα, που στηρίχτηκε και στηρίζετε στα ασάλευτα θεμέλια του "έλληνος βλακός"...ουδείς περαιτέρω σχολιασμός...η ηλιθιότητα δεν ηττάται!!!!!


    Υ/Γ ο 19.28 περίτρανα επιβεβαιώνει τα παραπάνω...έτσι για να μην αμφιβάλλετε ποιος ψήφισε αυτό το τσούρμο...(η λέξη βλάκας του βγαίνει αβίαστα βλέπετε, γιατί την κουβαλά και έχει ταυτιστεί μαζί της....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/5/17 20:00

    3/2/2015 Πριν 2 και χρόνια σου έγραφα, γιδοξούριον, και άφριζες στις βρισιές...


    ........Και μια μικρή συμβουλή.

    ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ και γιατί δεν σας εκφράζουν, και γιατί θα απαγοητευτείτε και γιατί καταλαβαίνετε ότι μια από τα ίδια είναι......και εμείς είμαστε τα πειραματόζωα των μαθητευόμενων ετερόκλητων εθνολαϊκιστών και λεβεντομ@@@@@@@@@δων
    ...........


    Υ/Γ αλλά που να καταλάβει ο στόκος.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος20/5/17 22:05

    δηλ τι ελεγες να ψηφισουν και δεν το καταλαβαιναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος21/5/17 10:30

    Συγχαρητήρια για το αρχείο των σχολίων!
    Ούτε ιδιοκτήτη ς έτσι.
    Και χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος21/5/17 11:30

    Γιατι και να τον ρωτησεις τωρα θα σου ειπει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.