Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Συνάντηση με τα Προεδρεία των Συλλόγων Αρκάδων Αττικής.

 Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) προσκαλεί σε συνάντηση τα Προεδρεία και στελέχη των Συλλόγων Αρκάδων της Αττικής, την Τετάρτη, 5 Απριλίου και ώρα 19:00, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Έβδομος» (Καραγιώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα).
Όπως αναφέρει στην πρόσκλησή του ο κ.Κωνσταντινόπουλος, πρόκειται για μία συνάντηση την οποία σχεδιάζει εδώ και καιρό και κατά την οποία θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και συντονισμό δράσεων και παρεμβάσεων για την Αρκαδία. Η πρωτοβουλία του κ.Κωνσταντινόπουλου αποτελεί και μία ένδειξη
σεβασμού και ειλικρινούς εκτίμησής του για τις προσπάθειες και το έργο που έχουν προσφέρει οι τοπικοί σύλλογοι Αρκάδων της Αττικής στα χωριά και στις πόλεις της Αρκαδίας, ειδικά μέσα στις δύσκολες συνθήκες κρίσης των τελευταίων χρόνων.
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ιατρός Ακτινολόγος
Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μπορούμε να το πούμε τόσο ξεκάθαρα όπως ο Κουτσούμπας;;;


"Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί κι ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών"
Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν τον ψηφίζεις,αφού συμφωνείς?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω παράπονα γιατί δεν συμπεριέλαβε στην απόφαση του Συνεδρίου το ΚΚΕ θέσεις για τους ομοφυλόφυλλους. Και απειλές, ότι θα φύγουν όλοι, δεν θα ψηφίσει κανένας κλπ.


Συγνώμη τώρα αλλά δεν κρατιέμαι, θα το πω:
Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες!!!


Υ/Γ: Να πάτε να ψηφίσετε ΛΑΕ και Πλεύση. Ναι, αυτούς που συγκυβέρνησαν, που έδιωξαν την τρόικα και που...έκαναν τόσα, μα τόσα πολλά για τα δικαιώματα των LGBT, των κρατουμένων, των Ρομά, και κυρίως των προσφύγων και μεταναστών, πριν άξαφνα, απροσδόκητα και εντελώς αναπάντεχα προδοθούν από τον "σύντροφό τους"...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Η συμβουλή του πρωθυπουργού, που επανέλαβε ο κ Τσακαλώτος στη Βουλή «μην πιστεύετε αυτά που γράφει ο Τύπος» είναι φράση του Πατακού και του Θεοφιλογιαννάκου, αν δεν το ξέρει ο… αριστερός πολιτικός. Και είναι άποψη φασιστών και δικτατόρων. Για να ξέρει ο λαός με ποιούς έχει να κάνει.