Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Έφυγε και η Θοδώρα από την Ζωή

Έφυγε από την ζωή η  Θοδώρα Πολύδωρα (γυναίκα του Αγγελετόγιαννη κι αδελφή της μακαρίτισσας Μαρίας που επεβίωσε προχθές )  σε ηλικία 84 ετών
Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 11/3/2017στις  12.30 στο χωριό  


9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

καλο ταξιδι να αναπαυτει η ψυχουλα σου
συλληπητηρια

joan είπε...

Κουράγιο και συλλυπητήρια στον μπάρμπα Γιάννη και τα παιδιά της.
Πήρε το μεγάλο δρόμο, να συντροφεύει την αδερφούλα της...
Γιάννα

Ανώνυμος είπε...

Ελενη Σφηκα
τα συλλυπητηρια μας στην οικογενεια της.

Ανώνυμος είπε...

Συλλυπητήρια καλό παράδεισο
Γεωργία Πολύδερα

Ανώνυμος είπε...

Συλλυπητήρια στους οικείους της ο θεός να την αναπαύση στο παράδεισο.

Χριστος Χριστόπουλος είπε...

Τη Θοδώρα κι τη Μαρία τις γνώριζα από την παιδική μας ηλικία, στα χρόνια που δεν θέλω να αναφερθώ.Είχα την τύχη να ανταλλάσσομε ευχές σε κάθε ευκαιρία μέχρι πρόσφατα. Γλυκές, φιλικές, ήρεμες, δυο αδελφές ψυχούλες! Η ζωή όμως μας αιφνιδίασε με τον αδόκητο χαμό τους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Μου μένει μόνο να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό μου Γιάννη, στα παιδιά της μακαρίτισσας και τους πονεμένους λοιπούς συγγενείς.
Είμαι σίγουρος ότι η Θοδώρα θα απολαύσει τα καλά του Παραδείσου.
Προσεύχομαι.

Χρίστος Χριστόπουλος

Ανώνυμος είπε...

τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.Καλό παράδεισο να έχει!

Τριαντάφυλλη Ρούμπου

Ανώνυμος είπε...

Τις πολυαγαπημένες και εκλεκτές αδερφούλες στη ζωή, τη Μαρία και τη Θεοδώρα, ο ανελέητος και σκληρός πικροχάροντας τις φθόνησε και θέλησε φαίνεται να τις χωρίσει. Όμως η Θεοδώρα το χωρισμό της κοιμηθείσης Μαρίας δεν άντεξε και την ακολούθησε στο ταξίδι προς την αιωνιότητα με διαφορά μόλις μιας εβδομάδας. Ήταν μαζί στη ζωή και τώρα μαζί και στο θάνατο. Είναι δυστυχώς και αυτό από τα παράξενα και τα απρόβλεπτα της ανθρώπινης μοίρας μας! Σεβαστή μας Θεοδώρα ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού μας,που θα σε δεχτεί στοργικά στην αγκαλιά του. Καλό σου ταξίδι στους ουρανούς των Αγγέλων. Αιωνία σου η μνήμη. Θερμά συλλυπητήρια στον ενάρετο και πιστό σύντροφο της ζωής σου μπαρμπα-Γιάννη, στα παιδιά σας και στους διπλά δοκιμαζόμενους συγγενείς σας.Ο Πανάγαθος Θεός να τους χαρίσει την εξ Ύψους παρηγορία. Να ζήσουν και να θυμούνται τις δυο αδελφές ,που αποδήμησαν προς Κύριον.
Μαρίνης

Ανώνυμος είπε...Θερμα συλλυπητηρια !

Αιωνια της η μνημη !


Γιωτα