Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Οι νέοι δεν πρέπει να εγκαταλείπουν την Ελλάδα


Ακούγεται πολύ συχνά ότι, δεν μπορεί κανείς να συμβουλεύσει τους νέους να μείνουν στην Ελλάδα, εργαζόμενοι για 300 € το μήνα που δεν φτάνουν καν για να πληρώσουν το ενοίκιο τους – πόσο μάλλον όταν δεν βρίσκουν δουλειά, αδυνατώντας να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες τους, χάνοντας την αυτοπεποίθηση τους, καθώς επίσης τη διάθεση τους να εξελιχθούν, αποκτώντας εργασιακές εμπειρίες και προσφέροντας τόσο στον εαυτό τους, όσο και στην πατρίδα τους.

Ακόμη χειρότερα πως δεν μπορεί να τους συμβουλεύει μία γενιά που οδήγησε τη χώρα της στη χρεοκοπία, ενώ δεν αντιστέκεται καθόλου στα μαρτύρια, στα οποία την υποβάλλουν οι δανειστές – σιωπώντας όπως τα πρόβατα που οδηγούνται στη σφαγή.


Βέβαια πρόκειται για τη μισή αλήθεια, όσον αφορά τις ευθύνες των Ελλήνων για την πτώχευση – οι οποίες είναι ασφαλώς υπαρκτές, αφού ξόδευαν χρήματα δανειζόμενοι, εκμεταλλεύονταν το δημόσιο με κάθε τρόπο, σπαταλούσαν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις αγοράζοντας αυτοκίνητα αντί να επενδύουν στην παραγωγή, εξέλεγαν διεφθαρμένους ή/και ανίκανους πολιτικούς που τελικά τους πούλησαν (επάνω εικόνα) κοκ.


Η άλλη μισή αλήθεια είναι η πολιτική της φτωχοποίησης του γείτονα που ακολούθησε η Γερμανία πριν από την κρίση με συνεργό της την ΕΚΤ, η παγίδα του χρέους στην οποία οδηγήθηκε η Ελλάδα μετά την κρίση του 2009, το εκ προμελέτης έγκλημα των μνημονίων, η ενδοτική υπογραφή του PSI, καθώς επίσης η προδοσία της τελευταίας ελπίδας τους από την κυβέρνηση που, λέγοντας χιλιάδες ψέματα προεκλογικά, δεν σεβάσθηκε την απόφαση τους το 2015, καταδικάζοντας τους στο χειρότερο μνημόνιο της παγκοσμίου ιστορίας.

Όσον αφορά την εκκωφαντική σιωπή τους, δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη (ανάλυση), όσο αυστηρά και αν τους κρίνει κανείς – ενώ είναι γεγονός πως αποτελούν τα θύματα ενός άθλιου πειράματος, από το οποίο σήμερα πολύ δύσκολα μπορούν να ξεφύγουν. Τέλος, φυσικά γνωρίζουν πως οι δυνάστες τους δεν θα φύγουν εάν δεν τους διώξουν, καθώς επίσης πως δεν θα σταματήσουν εάν δεν τους σταματήσουν οι ίδιοι οι Έλληνες – κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί, αφού είναι πλέον δεμένοι χειροπόδαρα.

Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, πώς είναι δυνατόν να προτείνει κανείς στους νέους να μείνουν σε μία χώρα που καταρρέει; Που οι Πολίτες της έχουν μετατραπεί σε φορολογικά υποζύγια, που το μέλλον της διαγράφεται πολύ πιο ζοφερό από το παρόν, που έχει προδοθεί από το σύνολο σχεδόν της πολιτικής της ηγεσίας, ενώ είναι αντικείμενο διεθνούς εξευτελισμού;

Είναι πράγματι πολύ δύσκολο, εκτός εάν οι ίδιοι οι νέοι καταλάβουν πως είναι η σειρά τους να αγωνιστούν για την πατρίδα τους – όπως πολλοί από τους προγόνους τους στα χιλιάδες χρόνια που έζησαν Έλληνες σε αυτήν τη χώρα. Ότι μπορούν να το κάνουν έχοντας αποκτήσει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση ενώ, εάν επιλέξουν τη φυγή, όπως οι 400.000 που εγκατέλειψαν ήδη την Ελλάδα, η πατρίδα τους θα πάψει κάποια στιγμή να υπάρχει – αφού δεν είναι δυνατόν να περιμένουν να διασωθεί από τους ηλικιωμένους, από αυτούς που τη χρεοκόπησαν ή από τους λίγους νέους που τελικά θα παραμείνουν.

Πως στη ζωή δεν χαρίζεται τίποτα, ενώ υπάρχουν εποχές που καλείται κανείς να κάνει θυσίες – όπως άλλωστε σχετικά πρόσφατα οι πρόγονοι τους, όταν οι Γερμανοί που έχουν εισβάλλει σήμερα χρησιμοποιώντας οικονομικά όπλα, εισέβαλλαν με στρατιωτικά. Οι ίδιοι που αρνούνται να πληρώσουν τα χρέη τους απέναντι μας από την κλοπή του χρυσού, καθώς επίσης από τις τεράστιες καταστροφές που μας προκάλεσαν – με την άθλια δικαιολογία πως δεν το έκαναν οι ίδιοι, αλλά κάποιοι ναζί που ούτε καν τους γνωρίζουν.

Πως στις χώρες που μεταναστεύουν για να εργαστούν, δεν θα αισθανθούν ποτέ ότι είναι πατρίδες τους, αφού άλλωστε δεν είναι – ενώ κάποια στιγμή θα νοιώθουν τόσο εκεί ξένοι, όσο και στην Ελλάδα. Πως τα παιδιά τους δεν θα μεγαλώσουν ποτέ σωστά χωρίς πατρίδα, ειδικά σε μία εποχή που κλιμακώνεται ο εθνικισμός – που οι ξένοι στην Ευρώπη θα αντιμετωπίζουν όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες αφομοίωσης τους με τον εγχώριο πληθυσμό, νοιώθοντας όλο και περισσότερο Πολίτες δεύτερης «κατηγορίας». Πως το παν στη ζωή δεν είναι η κατανάλωση, τα υλικά αγαθά, αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικότερες αξίες.

Τέλος πως στην Ελλάδα υπάρχει μέλλον, για το οποίο όμως πρέπει να αγωνισθεί κανείς τόσο με το εγχώριο, σαθρό κατεστημένο, όσο και με τους εισβολείς – αφού πρόκειται για μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα, με τρεις σημαντικότατους οικονομικούς πυλώνες: την ποιοτική γεωργία, τη ναυτιλία που αποτελεί την πρώτη δύναμη στον πλανήτη, καθώς επίσης τον τουρισμό που είναι ασυναγώνιστος, με κριτήριο τα δεκάδες πανέμορφα νησιά μας, τον πολιτισμό και την ιστορία μας.

Εάν λοιπόν οι νέοι Έλληνες επικεντρωθούν σε αυτούς τους τρεις τομείς, καθώς επίσης στις παράπλευρες δραστηριότητες που τους στηρίζουν, χωρίς να φοβηθούν τίποτα, καθώς επίσης εργαζόμενοι τόσο σκληρά, όσο όταν βρίσκονται σε ξένες χώρες, η Ελλάδα θα λάμψει παρά το σκοτάδι, στο οποίο είναι βυθισμένη σήμερα. Εάν όχι, οι μεγάλοι χαμένοι θα είναι οι ίδιοι οι νέοι – ενώ δεν θα τους βοηθήσει σε τίποτα το να κατηγορούν τις προηγούμενες γενιές, για τα προβλήματα που πράγματι τους δημιούργησαν. 
πηγη

22 σχόλια :

  1. Ανώνυμος20/3/17 12:43


    Καταιγίδα κατασχέσεων από την εφορία για 800.000 οφειλέτες,γράφουν όλες οι οικονομικές εφημερίδες !!!
    Αν ηταν ο Μπένυ υπουργός οικονομικών δεν θα υπήρχε ούτε μια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/17 12:51

    σωστα!!!!! επι εποχης του δεν εγιναν κατασχεσεις.....σωστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/17 17:37

    Όποιος με πράξεις του ή παραλείψεις του οδηγήσει τη χώρα σε τραγωδία, η ιστορία διδάσκει για την τύχη του.......

    Ας τόχουν καλά υπόψη τους αυτοί που βάζουν το συμφεροντούλι τους το κομματικό πάνω από τη χώρα.......

    Η Ελλάδα είναι ευρώπη, τα παιδιά μας ειδικά ξέρουν από δυτικό πολιτισμό και είναι παγκόσμιοι πολίτες, δεν είναι Βενεζουέλα εδώ.......

    Και επειδή τα πράματα αγριεύουν με τους γείτονες και εσωτερικά γίνεται της κακομοίρας, ας σταματήσουν τα παιχνιδάκια με εξεταστικές και τα συναφή......η πατρίδα κινδυνεύει........

    Τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και τα απίθανα ψευτο-αριστερά ψευτρόνια ψάχνουν εχθρούς εξωτερικούς και εσωτερικούς να τα φορτώσουν.....αυτοί είναι άσπιλοι και αγωνισταράδες - ελληνάρες!!!!!

    Εθνολαϊκιστικά ψευδο-αριστερά πολιτικά νούμερα μην παίζετε άλλο με την πατρίδα και το λαό της.....ή αποφασίστε να πάρετε ότι κακό πάρετε ή άμεση παραίτηση και εκλογές και ο Θεός ...να βάλει το χέρι του....


    Υ/Γ Έχουν υπογράψει τα πάντα

    (με νόμους κατρούγκαλου τις περικοπές)

    (με υπερταμείο τα ενεργιακά)

    (με τρίτο μνημόνιο τα εργασιακά)

    (με ενδιάμεσο το αφορολόγητο)

    (κανένα αντιμέτρο στο γιούρογκρουπ στις 20 Δεκέμβρη, ψέματα λένε)

    Και τώρα παίζουν με την τύχη μας και την οικονομία, για το πώς θα το σερβίρουν στο πόπολο, ήρθε η ώρα της εφαρμογής και θα ξεβρακωθούν και προσπαθούν πάλι να μας πουν ψέματα, λες και είμαστε καθολικά μαλάκες και δε νογάμε.....είπαμε κοροϊδέψατε μία, κοροϊδέψατε δύο, τρίτη δεν έχει ειμή μόνο διαολόστελμα...ήδη το εισπράτετε, το νιώθετε και δεν το πιστεύετε.....


    Υ/Γ Από την αρχή προσπαθούσα να σας πω ότι αυτά τα πολιτικά ρεντίκουλα δεν είναι αριστερά......

    Δυστυχώς για τον πολύ κοσμάκη η λέξη αριστερά θα ταυτιστεί με αυτά τα τυχάρπαστα πολιτικά υποκείμενα.....δυστυχώς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/3/17 18:24

    Εμείς στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε ξεκάθαροι.

    Όποιος πολιτικός γυρολόγος, από κορύτο σε κορύτο, κορκολογηθεί να επιστρέψει η απάντηση είναι ουστ!!!!!

    Μια απορία έχω για το χώρο της νουδούλας.

    Τι διάολο, δημοσκοπικά είναι γύρω στο 38& και μάλλον αυτοδύναμη, και μόνο ο "φασιστάκος" ο Άδωνης κάνει αντιπολίτευση?????

    Παιδιά νόμιζα (νάναι καλά ο άνθρωπος) ότι ο Βαγγέλας κάτι είχε πάθει και δεν κυκλοφορούσε.....τελικά υπάρχει?????

    Κείνοι οι ηρακλειδείς του κόπρου κάνουνε καμιά αντιπολίτευση, ή θα στεναχωρεθεί και δε θα φάει κανα κοψίδι ο εργασιομανής, επειδή του αντιπολιτευτήκανε τον ταμτάκο????

    Κείνος ο Πάκης, τώρα ανακάλυψε την εθνική συνεννόηση????

    Όταν τα ψευτο-αριστερά πολιτικά νούμερα, αγκαλιά με τα μπουρδοειδή ακροδεξιών ηλιθιοτήτων βρίζανε, ραπίζανε, φτύνανε, γιουχάρανε, γερμανοτσολιάδες και εθνοπροδότες (βαριές κουβέντες) αναμασούσανε από το πρωί μέχρι το βράδυ, έκανε μόκο.....δε συνέβαινε τίποτα!!!!!!

    Επέτρεψε ένα δημοψήφισμα, χωρίς σαφές ερώτημα και λες και δε συνέβει τίποτα, αρκεί που ήταν στο βωμό του αντιμνημονίου (sic)!!!!!

    Τώρα ζητάει συνένεση?????

    Παλιά είχε μείνει ακούνητος, αμέτοχος, σαν τότε στον αντένα με τη Λιάνα και το πιθήκι.....είχε μείνει Παυλόπουλος!!!!!!

    Τώρα θέλει να βάλει πλάτη στον Alexis......

    Υ/Γ Αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύουν τη δημοτικότητά του????? Μήπως είναι το χειρότερο ποσοστό που υπήρξε ποτέ στην Ε' Ελληνική Δημοκρατία????

    Μήπως λέω, εγώ το τομάρι που δε σέβεται πρόσωπα που κατά την άποψή μου, μειώνουν τους θεσμούς για της συμπεριφοράς τους ή πολύ χειρότερο δια της "παρασκηνιακής" απραξίας τους.....


    Υ/Γ Δυσσέα, μην κολώνεις, χώστα τους έτσι τσουβαλάτα......δεν σε κρατούν από πουθενά και μην τα υπολογίζεις.......Εμείς σε έχουμε εκεί και σε κρατήσαμε κάτω από τις δυσκολότερες εκλογικές συνθήκες αυτοί οι παλαιο-πασόκοι που αβαντάρανε τα βαρεμένα (έστω και με τη σιωπή τους) ή άμεσα πήγανε μαζί τους δεν μετράνε στο δημοκρατικό χώρο.....ο απλός κοσμάκης έχει καταλάβει και ξέρει τώρα τι θα κάνει....δεν θα εκπλαγώ αν είσαστε 2ο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/3/17 18:51

    Bb χψ όνειδος
    Το σαιτ δεν είναι προεκλογική συγκέντρωση
    Φρίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/3/17 19:32

    Κοίτα ρε που μας παρακαλάνε τα ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια της ευρώπης και εμείς βαράμε τα νταούλια και τα χορεύουμε στο ταψί.....

    Δεν κλείνουν τη συμφωνία και τρέμει η ευρώπη.....διαπραγματεύεται το τζουμέρκο και τρίζει το πάτωμα.....

    για τα ενεργιακά (είδες η ΔΕΗ???)

    για τα εργασιακά (είδες τι κάνει η συνδικαλιστική άδεια καθόλη τη διάρκεια της συνδικαλιστικής ιδιότητας)

    για τα δημοσιονομικά (μισθωτοί και συνταξιούχοι θα την πληρώσουν πάλι, αλλά αν δόσουμε ένα τόστ στους μαθητές θα έρθει....ανάπτυξη και μηδέν δημοσιονομικό κόστος...)

    Ωραίααααααα!!!!!

    Δεν την κλείνουμε Ευκλείδη την αξιολόγηση......μετά τι???????

    Υ/Γ Θυμάμαι παλιά στο χωριό που περνάγανε οι γύφτοι για την πανηγυρίστρα, πως στριφογυρίζανε το καμουτσί στον αέρα και κάπως το κάνανε και έβγαζε έναν κρότο.......κάπως έτσι θα στριφογυρίσει το βούνευρον και ο κρότος θάναι γδούπος και μάλιστα βαρύς βαρύς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/3/17 19:34

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που είναι υπεύθυνη για τις κατασχέσεις ,για όσους δεν το γνωρίζουν δεν υπάγεται στην Ελληνική Κυβέρνηση αλλά στους δανειστές. Αυτοί δίνουν τις εντολές και η ΑΑΔΕ εκτελεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/3/17 19:38

    ρε ραμολι οι προηγουμενοι νομιζεις δεν εχουν ευθυνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/3/17 20:15

    Το βούνευρον θα είναι τριέμβολον από τρίφαλλον άνδρα.....

    φιλοπυγιστές πολιτικοί προφασιζόμενοι τους αγωνιστές....

    Εγώ ως χάιος που είμαι δε θα αφήσω τον χαλίβασι σε χλωρό κλαρί.....

    Χαλκιδίτες είναι και έτσι θα αντιμετωπίζοναι....μ' αυτό το χαμαιτείον που έχουν...

    Μαργόονται από τα προβλήματα και όχι μόνο γελιοποιούνται, αλλά είναι μάχλοι για εξουσία....μια παρεούλα δίκην κασαλβίου....

    Κωσαρεύονται για μια μέρα στην εξουσία....και δεν τους νοιάζει αν καταδακτυλίζονται ως κατάπρωκτοι....

    παρατετιλμένοι αριστεροί παρθενοπίπες γέροντες αποθυμούν να πασχητιασθούν με πάτταλον βοός....

    Υ/Γ Ζήτα τη βοήθεια του ζουράρι κι αν τα καταφέρει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/3/17 20:33

    Περιλαλέοντα μυσθακοφόρα γερόντια, πολιτικοί του πίθου αποζητούν σπλέκωμα προνοκόπου από πόσθωντα....

    Άστυτοι αλλά εξουσιομανείς, αφοδεύουν στον συνταξιούχο, αφροδισιάζονται στρατοκαυλικώς και ασελγομανούν στο λαό λες και το κάνουν σε κύσθιο...

    Μιλούν ωως κυσολάκοντες, ως νανάρια, νωθουροί άντρες σε βαλανείο, γλίσχρωνες και πόρδοι συνάμα.....

    Υ/Γ Μην μπεις στο κόπο....είναι ότι εσύ θέλεις να τους πεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/3/17 20:50

    Η πολιτική τους ένας σπέλεθος, κιναιδίζουν ασύδοτα...

    Κάνουν σαν λαίσπαιδες, αλλά από τα πολλά ψέματα που είπαν και λένε φαντάζουν ως λακαταπύγοντες και λακκόπρωκτοι....


    Υ/Γ εγώ, γιδοξούριον του 10 και 2/10, απόκτησα ελληνικότητα και με Αριστοφάνη, εσύ νομίζεις ότι είσαι έλληνας επειδή απόκτησες λεξιλόγιο πιθήκων και στρατόκαυλων γόνων χιτών και ταγματασφαλιτών.......ή στην καλύτερη περίπτωση από αντιγραφές που έχει κάνει ο λαλάκης και σε ζύμωνε αντιμνημονιακώς και υπέρ της δρα(χ)μής ενώ το υποκείμενον έχει βγάλει έξω τα δικά του και τώρα εσύ πληρώνεις τον κόφτη και την προσωπική διαφορά........για να πλερώσεις έχεις "πρόσωπο"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/3/17 21:10

    Πώς το είπε ο πόρδος????

    "ή θα τους τελείωσουμε, ή θα μας τελειώσουν"

    (δε λέχθηκε πιο διχαστικό, πιο αντεθνικό σύνθημα στην πρόσφατη ιστορία από στόμα του οποιουδήποτε πολιτικού, ειμή μόνο από επικίνδυνα ανθρωπάκια)

    (Μπαίνει μέσα στη βουλή και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί έλληνες, κόμματα και βουλευτές, ότι είναι εθνοπροδότες, ότι ταυτίζονται με τους ξένους ΔΝΤ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλπ)

    (το επικίνδυνο μπουρδοειδές μιλάει για να απαντήσει στους φασίστες τούρκους που κυβερνούν και έτσι ξετσίπωτα δίπλα στους ισλαμοφασίστες τοποθετεί έλληνες πολιτικούς σε ώρες που πρέπει να είναι ενωμένος ο λαός και ο πολιτικός κόσμος......τόσο επικίνδυνοι είναι...κάποτε σας έλεγα να του πάρετε τα σπίρτα, όταν θα δείτε τη φωτιά τότε θα καταλάβετε τι σας έλεγα...)

    Δεκτή η προτροπή κύριε "τίποτα"....."θα σας τελειώσουμε πριν μας τελειώσετε" και για την τραγική κατάσταση κάποια στιγμή η δικαιοσύνη του λαού θα μιλήσει...

    Νομίζεις ότι οι βολεμένοι αγανα(χ)τισμένοι θα ξανακάνουν το κομμάτι τους στην πάνω και στην κάτω πλατεία συναγελαζόμενοι με πιθήκια και μπουρδοειδή ψεκασμένα........ βρίζοντας, σπάζοντας, καίγοντας, βλαστημώντας, γιαουρτώνοντας, διαλύοντας παρελάσεις, γιουχάροντας πρόεδρο δημοκρατίας, τόσες και τόσες ασχήμιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/3/17 21:12

    Απορώ με τον ιδιοκτήτη αυτής της σελίδας που δεν διαγράφει αυτά τα συχαμερα που γράφεις
    Ανήκεις πραγματικά στο γένος των σύγχρονων εφιαλτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/3/17 21:49

    ζεματα χψ ζεματα τα λιμοταγαρα....δεν καταλαβα γρι απο αυτα που τους γραφεις αλλα για να τα γραφεις ετσι θα ειναι....λιωστα τα πολιτικα αχρηστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/3/17 22:00

    σου εγινε εφιαλτης βλεπω πατριωτη.....δικιο εχεις ας προσεχες τι ψηφιζες....και επειδη εισαι αμετανοητος σου αξιζει ζεματισμα.....αληθεια καταλαβες τι γραφει σαν κινεζικα μου φαινονται ηη δεν ξερεις αλλα κανεις οτι καταλαβαινεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/3/17 08:12

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΖΕΙ?

    Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή


    . Χαρακτηρίζεται είτε από ιδεοληψίες (obsessions) είτε από ψυχαναγκασμούς (compulsions) είτε και από τα δύο, ψυχοπαθολογικές εκδηλώσεις που συνιστούν πηγή δυσφορίας για το άτομο και απασχολούν σημαντικό μέρος από το χρόνο του και από την επαγγελματική, κοινωνική και την συναισθηματική του ζωή. Το άγχος συνδέεται συχνά με τους ψυχαναγκασμούς, καθώς και με την αντίσταση σε αυτούς, και υποχωρεί αμέσως μόλις το άτομο ενδώσει στον καταναγκασμό. Οι περισσότεροι πάσχοντες αναγνωρίζουν τον παθολογικό χαρακτήρα αυτών των καταναγκασμών καθώς και ότι είναι ανούσιοι και υπερβολικοί, ωστόσο κρίνεται εξαιρετικά δυσχερές από τους ίδιους να τους σταματήσουν. Η κατάθλιψη εμφανίζεται συχνά είτε πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων είτε ταυτόχρονα με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/3/17 08:26

    Φοβικές ιδεοληψίες.

    "επιβάλλονται στη σκέψη κατά ένα επαναληπτικό και στερεότυπο τρόπο"

    μοιάζουν εξωτερικά με τις φοβίες, διότι και οι δύο αφορούν ανησυχία και φόβο απέναντι σε κάποιο αντικείμενο ή κατάσταση, αλλά διαφέρουν κατά το ότι επιβάλλονται στη σκέψη κατά ένα επαναληπτικό και στερεότυπο τρόπο, ανεξάρτητα από την παρουσία ή την απουσία του φοβογόνου αντικειμένου ή της φοβογόνου κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/3/17 12:06

    τελικα μας ψεκαζουν ηη οχι....μαλλον ναι γιατι ενας ολοκληροσ λαος βριζει τους ψευτες και ενας ολοκληρος λαος τρελαθηκε με αυτα που ακουει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/3/17 14:11

    έλα ρε συ που είσαι???? και γω πλήρωνα τζάμπα τον ψυχαναλυτή μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/3/17 14:24

    έλα ρε κουτέ ! όλα στο google! πληρώνεις τζαμπα !και κάνεις και τον έξυπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/3/17 19:40

    ρε σε τετοια ηλικια δεν κολαει ψυχαναλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/3/17 21:03

    Μίλησε ο κόπρος!!!!! Μίλησε ο κόπρος!!!!!!

    Βγείτε στους δρόμους και διαλαλείστε το.......το εθνικό κεφάλαιο μίλησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.