Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Έφυγε από την ζωή

Ο Σύλλογος Γλανιτσιωτών Τρίπολης αναβάλει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας λόγω της κηδείας για της 5 /2/ 2017 την Κυριακή στις 12.30 ώρα στο ίδιο μέρος, στην ταβέρνα κληματαριά πιτερός διεύθυνση Καλαβρύτων 11 Τρίπολη .
Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Μποσμής (Κιτσούλης)
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή  στο χωριό 29/1/2017 στις 1 ώρα μμ



3 σχόλια :

  1. Καλό του ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

    Γιάννα Πολυδώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστος Χριστόπουλος28/1/17 14:05

    Πολυαγαπημένε μου εξάδελφε Χρίστο,
    Γνώριζες την αγάπη μας και την αλληλεκτίμησή μας
    που είχε σφυρηλατηθεί από εκείνα τα πέτρινα χρόνια της σκληρής παιδικής μας ηλικίας, που πέρασε μέσα από την απόλυτη φτώχεια και την ανείπωτη δυστυχία. Χειμώνες και καλοκαίρια πορευόμαστε με τα λιγοστά προβατάκια μας μαζί στου Μπαρμπά και στα Ψηλά Καταρράχια χωρίς καν να ονειρευόμαστε τίποτε μέσα στο έρεβος που ζούσαμε. Τα χρόνια πέρασαν και η ζωή μάς απομάκρυνε λίγο, χωρίς να αλλάξουν καθόλου τα χαρακτηριστικά των σχέσεων μας.
    Πριν λίγες ημέρες, μέσα σε τόνους αισιοδοξίας,ανταλλάξαμε ευχές για το Νέο Έτος και υποσχεθήκαμε αμοιβαία "ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"!
    Δυστυχώς εσύ πρόωρα και ανεπάντεχα πήρες το δρόμο της αιωνιώτητας, γεμίζοντάς μας θλίψη και ωδύνη!

    Λυπάμαι πολύ που θα σου απευθύνω τον Ύστατο Χαιρετισμό μου από μακριά. Είναι όμως ειλικρινής από τα βάθη της καρδιάς μου και, ελπίζω,εισακοή προς τον Κύριο: Κύριε, δέξου την ψυχήν του δούλου σου!
    Θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τη Χρυσούλα, το γιό του τον Γιώργη,την κόρη του την Αικατερίνη, στα αδέλφια του το Βασίλη, το Γιάννη και την Ντίνα καθώς και στους πολυπληθείς συγγενείς.

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/17 00:16

    Συλλυπητήρια στους οικείους του ο θεός να τον αναπαύση στο ελαφρύ χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.