Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Με θαλπωρή και ευαισθησία στο γηροκομείο της Τρίπολης ο Γιαννακούρας

Η Ελληνική Κοινωνία και η Ελληνική Πολιτεία, έχουν βαθύτατη υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους αυτούς, όχι μόνο για τη συνεχιζόμενη προσφορά τους, αλλά και για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μια ομάδα πολιτών που καθίστανται εκ των πραγμάτων όλο και πιο αδύναμοι. Έχουμε, λοιπόν, όλοι την υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Βαγγέλης Γιαννακούρας :Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, γιατί βρέθηκα μαζί με συνεργάτες και φίλους στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης, για να προσφέρουμε μέσα από την καρδιά μας, λίγη αγάπη και λίγη χαρά αλλά και ελπίδα στους 100 φιλοξενούμενους σε αυτό, λόγω των Άγιων ημερών.
Όταν προσφέρεις χαρά και αγάπη, παίρνεις πολύ περισσότερη χαρά και όταν πρόκειται για ανθρώπους που είναι μόνοι τους, τότε η χαρά διπλασιάζεται....
Ευχή μου να είναι καλά όλοι οι ηλικιωμένοι, να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται τις γιορτές. Πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε το Δεκάζειο Γηροκομείο γιατί προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά και αποτελεί έναν "παράδεισο" για αυτούς τους ανθρώπους.
Μαζί του και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αρκαδίας Θεόδωρος Ντάνος και Γιάννης Κατσίρης, ενώ παρών ήταν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος και η Δημοτική Σύμβουλος Δώρα Μπρακουμάτσου.

Χρόνια Πολλά! Καλές Γιορτές!

64 σχόλια :

  1. Ανώνυμος22/12/16 09:15

    γκολ στη φτώχεια εβαλεκαι χτες ο κούλης!
    και μετά φαντάζομαι θα πήγε στη χρυσή του χέστρα
    και θα φανταζόταν τον εαυτό του πρωθυπουργό
    αφού οι άστεγοι του σφίγγουν το χέρι
    φαντάσου οι στεγασμένοι!

    μας ψεκάζουν σταλήθεια ή αρισε πρόωρα η άννοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/16 09:50

    μιλαμε για ανοητους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/12/16 14:00

    ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/12/16 18:59

    Από το μεσημέρι ψάχνω την παραγγελιά....(καλώς τονα κι ας άργησες)

    Φοβάμαι ότι δεν είναι καν το τραγούδι, γιατί τον Μπρουκλόγιαννη τον έψαξα παντού και δεν τον βρήκα σε τέτοιο τραγούδι.

    Χτύπα


    και αν είναι αυτό που θες για τα τρία αδέρφια.......δεν ξέρω πόσο ταιριάζει, αλλά εσύ ξέρεις και 'γω από κοντά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/12/16 19:03

    κάνεις κλικ στην τελευταία παράγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/12/16 20:51

    ευχαριστω για το χρονο σου αλλα αστο φιλε μου δεν εισαι για τετοια.αλλωστε και οι τρεις τ ακουνε οποτε θελουν εκει που ειναι.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/12/16 20:53

    ευχομαι σε ολο τον κοσμο καλες γιορτες,υγεια και ολα τα καλα τ απανου κοσμου.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/12/16 10:13



    Στον πόλεμο, επιλέγεις εσύ πότε θα δώσεις τη μάχη
    Tvxs Άρθρο
    15:56 | 22 Δεκ. 2016

    Στέλιος Κούλογλου

    Για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες, η τελευταία συνέντευξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι εξόχως αποκαλυπτική.

    Γιατί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών παραδέχεται πλέον ευθέως τρία πολύ σημαντικά πράγματα:

    - Ότι βρίσκεται πίσω και από την τελευταία σύγκρουση με την κυβέρνηση: «ρωτήσαμε (δηλαδή εμείς οι Γερμανοί) την Κομισιόν, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και τον ESM και μας είπαν ότι οι αποφάσεις για το έκτακτο επίδομα στους συνταξιούχους δεν συνάδουν με τις υποχρεώσεις της Ελλάδας». Δεν είναι αλήθεια ότι η Κομισιόν ή η ΕΚΤ έχουν αυτή τη θέση, για την ακρίβεια o κομισάριος Μοσκοβισί έχει ακριβώς την αντίθετη, αλλά σημασία εδώ έχει το «ρωτήσαμε». Κινήσαμε δηλαδή τη διαδικασία.

    - Επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι οι συντάξεις σε άλλες χώρες της ευρωζώνης «είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ χαμηλά από ότι σε χώρες που λαμβάνουν βοήθεια». Πρέπει δηλαδή οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν στα επίπεδα (300 ευρώ και αν) της Σλοβακίας και της Λιθουανίας, τις οποίες αναφέρει. Στο σημείο αυτό, η ταύτιση με τις επιδιώξεις του ΔΝΤ είναι πλήρης και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αυταπάτη για την ανίερη συμμαχία τους στις διαπραγματεύσεις για την δεύτερη αξιολόγηση.

    - Τρίτο και πολύ σημαντικό δεν βλέπει καθόλου ότι η επιδεινούμενη κρίση στην Ευρώπη θα έπρεπε να οδηγήσει στο κλείσιμο των ανοιχτών μετώπων, όπως το ελληνικό. Αντίθετα, τις εκλογές τον ερχόμενο χρόνο, (υποχώρηση Σοσιαλιστών σε Γαλλία και Ιταλία, άνοδος ακροδεξιάς) τις βλέπει ως «ευκαιρίες» για «βαθιές» «θεσμικές αλλαγές στην Ευρώπη». Οι αλλαγές αυτές είναι ο περιορισμός των εξουσιών της Κομισιόν και ενδεχομένως αλλαγές στην ευρωζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/12/16 12:24

    Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα», είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας πέρσι στο Νταβός. Περιμένουμε με αγωνία την πρόβλεψή του και για το 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/12/16 06:55

    Από το 2.50 έως το 3ο λεπτό νομιζω πήρε το μάτι μου την Μαργαρίτα του Ζάρου
    Αυτή είναι η κάνω λάθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/12/16 08:35

    Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: η Ελλάδα πρέπει πρώτα να υποφέρει, όπως εγώ


    Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο της συνομιλίας του Γερμανού ΥΠΟΙΚ με τον Ευ. Βενιζέλο για το Grexit το 2011:

    «Του είχα πει: η προσαρμογή την οποία θα πρέπει να κάνετε είναι τρομερά δύσκολη, αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το εργαλείο της υποτίμησης του νομίσματος. Το Grexit θα ήταν ίσως ένα ακόμη πιο απεχθές βήμα, ο λαός θα υπέφερε. Αλλά: από την επόμενη μέρα ξεκινά ανοδική πορεία. Το έχω ζήσει και ο ίδιος. Κάποιος σας πυροβολεί και βρίσκεστε στο έδαφος. Και κάποια στιγμή υπάρχει και πάλι ανόρθωση και κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται λίγο καλύτερα. Στην παρούσα διαδικασία τίθεται, ωστόσο, το ερώτημα: είναι αυτό που συμβαίνει κάτι που μπορεί να συντηρηθεί πολιτικά για πολλά χρόνια;».

    Όταν την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ είχε μια συζήτηση με τον πρέσβη της χώρας μας στη γερμανική πρωτεύουσα Θόδωρο Δασκαρόλη.

    Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γερμανομαθής διπλωμάτης έθεσε υπόψιν του το προηγούμενο απόσπασμα από τη συζήτηση που είχε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ με τον τότε ομόλογό του Ευ. Βενιζέλο το 2011, όταν του πρότεινε Grexit, πρόταση στην οποία αναφέρθηκε ξανά πολύ πρόσφατα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Το ενδιαφέρον είναι ότι ο ίδιος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παραλληλίζει τον πόνο του ελληνικού λαού σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη με τον δικό του όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση το 1990, στη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης, με αποτέλεσμα την καθήλωσή του σε αναπηρικό καροτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/12/16 08:38

    η παραπανω δημοσιευση ειναι για να μαθει ο λεγομενος δασκαλος απο το στομα τουφωστηρα του νπενυ σε τι χρησιμευει η υποτιμηση του νομισματος γιατι αν του το λεμε εμεις αποδοκιμαζει και για να καταλαβει τι σκεφτεται ο φιλος του ο σοιμπλε για τον ελληνικο λαο..τον θελει αναπηρο...σαν τα μουτρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/12/16 08:40

    διορθωνω του φωστηρα του Μπενυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/12/16 18:06

    ΕΚΤΑΚΤΟ - Οι δανειστές «κατάπιαν» τις παροχές Α.Τσίπρα: Ο Γ.Ντάισενμπλουμ «ξεπάγωσε» την μείωση του χρέους
    Μια πρώτη νίκη κατά των Γερμανών και του Β.Σόιμπλε ειδικότερα πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση: «Οι συνομιλίες με την Ελλάδα για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους θα ξαναρχίσει» αναφέρει στην ανακοίνωσή του από το Άμστερνταμ, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ θέτοντας έτσι τέλος στα «κακά» σενάρια που τελικά μόνο ο Β.Σόιμπλε ασπάζονταν.

    «Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ξανάρχισε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα» και συνέχισε «οι θεσμοί έλαβαν την επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης στην οποία η Αθήνα επαναλαμβάνει τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις»

    Η στρατηγική του πρωθυπουργού για άμεση προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που οι δανειστές συνέχιζαν να έχουν παρανοϊκές απαιτήσεις, έπιασε τόπο. Είναι προσωπική ήττα για τον Β.Σόιμπλε ο οποίος είχε καταλήξει να είναι μόνος του εναντίον όλων και να έχει περιθωριοποιηθεί. Δεν ήταν τυχαίοι οι βαριοί «φωτογραφικοί» χαρακτηρισμοί εναντίον του από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και το ελληνικό ΥΠΟΙΚ.

    Στην ουσία πέτυχαν την απομυθοποίηση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ στα μάτια των Θεσμών οι οποίοι τελικώς έπραξαν το αυτονόητο και «ξεπάγωσαν» το ζήτημα της άμεσης μείωσης του χρέους.

    Φυσικά η απόφαση αυτή εκθέτει όσους δεν ψήφισαν τις παροχές για τους χαμηλοσυνταξιούχους και την αναστολή της αύξης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

    Θα είναι μόνο για φέτος αλλά μέχρι του χρόνου είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει ο Β.Σόιμπλε στην ίδια θέση!

    Με όλη αυτή την ιστορία άλλωστε καταδείχθηκε ότι μόνο αυτός έχει εμμονή με την Ελλάδα και την προτεσταντική τιμωρία της. Οι άλλοι Ευρωπαίοι έχου καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο που διατρέχει πλέον η ευρωζώνη και έπραξαν τα αυτονόητα.

    Θέλουν Χριστούγεννα χωρίς προβλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/12/16 19:08

    Τι καθόμαστε ρεεεεε?????

    Πάμε στο σύνταγμα με τις σημαίες........αυτή είναι νίκη!!!!!!

    Κερδάμε ρεεεεε!!!!!!

    Υ/Γ Άσε με καλικάτζαρε μη με κολάζεις.....δεν ήρθαν ακόμα των φωτώνε που ξεμύτισες πριν ερθούνε καλά καλά τα χριστούγεννα.......

    Τέτοιοι μαλάκες τους βγάλανε ρεεεεε.....τι δεν καταλαβαίνεις??????

    και αυτοί θα τους ξαναβγάλουνε ρεεεεε....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ.......

    και αν δεν βγάλουνε αυτούς του καραγκιόζηδες που πανηγυρίζουνε!!!!!! θα βγάλουνε ακρονεοφιλελεύθερα μονεταριστικά καθίκια....τι δεν καταλαβαίνεις ξανά ματά ρωτάω.....

    Ο χοντρός ο μπένυ φταίει.......αυτός έφερε την καταστροφή!!!!!

    Ο κόπρος της ραφήνας και ο ταμτάκος είναι το πολιτικό μας κεφάλαιο....

    Δεν κάνει μάτι μου να διαβάσω κι εγώ την επιστολή που έστειλε ο τσάκαλος ο τσακαλώτος στον κατσαρομάλη νταισεμπλουκ μ όπως διάολο τον λένε, να αισθανθώ και γω α(κσ)ιοπρέπεια και υπερηφάνεια????? που ξέρεις μπορεί να βάλω και την φουστανέλλα......300 δίπλες έχει και ας είναι γαριασμένη......τέτοιες νίκες κάνουν χρόνια να ρθούνε και γι' αυτό γάριασε στην κασέλα!!!!!

    Τι να περιμένεις δόλιε φτωχέ συνταξιούχε....

    Τι να περιμένεις ανήμπορε νέε μορφωμένε....

    τι να περιμένεις ανθρωπάκι.......

    Η εθνική μελαγχολία κυριαρχεί και ο ταμτάκος χαζογελάει......


    αυτάααααααα!!!!!

    και πάλι καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/12/16 19:24

    αρχιναμε να αλλαζουμε την ευρωπη....αυτο δεν το γλεπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/12/16 00:13

    πως μας ταπωνεις ετσι δασκαλε..ο μπενυ μεσω του σχολιου του σε διδασκει οτι δεν μπορει χωρις εθνικο νομισμα να εφαρμοστει υποτιμηση ο δε σοιμπλε ταυτιζει τον πονο του λαου οταν οταν γινει GREXIT με το δικο του τραυματικο πονο...τι δεν καταλαβαινεις να ρωτησουμε κανενα μαθητη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/12/16 16:46

    Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.....

    Νάσαι σωματικά ανάπηρος ή πολιτικά και ηθικά????

    Σίγουρα ο σωματικά ανάπηρος το νιώθει,

    ενώ τον πολιτικά και ηθικά ανάπηρο τον νιώθουν οι άλλοι και ο ίδιος, μη νιόθοντάς το, χασκογελάει....."επαναστατικώς" και κορδώνεται να αλλάξει την ευρώπη και τον κόσμο ούλον........

    Να τον χαιρόμαστε τον "ηγέτη" !!!!!!!

    Υ/Γ Πάντως με την καρδιά μου, χρόνια πολλά για χθες, μικρή μου πασιονάρα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/12/16 18:33

    παντως το χειροτερο ειναι να εχεις προκαλεσει με την ψυχικη σου αναπηρια την σωματικη αναπηρια σου και να συνεχιζεις να προκαλεις με την ηθικη αναπηρια που ειχες ανεκαθεν ωστε εκατομμυρια να θελουν να επαναληφθει..το δε χειροτερο να βρισκεις εστω και εναν που να κανει τον τσολια σου χωρις να ανηκει στα πιθηκια οπως δηλωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/12/16 18:35

    Πέτρος Χασάπης
    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΞΗΣ
    Πολλοί Έλληνες ταπεινώνονται, οι αξίες τους δεν αναγνωρίζονται και οι ικανότητές τους μειώνονται κοινωνικά και παραμερίζονται. Αρκετοί σπρώχνονται στην απόγνωση, στην απομόνωση και ενίοτε στην αυτοκτονία.

    Εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους και εξαθλιώνονται, συνταξιούχοι ζουν με τον τρόμο της περαιτέρω βίαιης μείωσης της σύνταξης τους και οι ασθενείς δεν έχουν ελπίδα, αν δεν διαθέτουν δικά τους χρήματα. Ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροεπιχειρηματίες και αγρότες, στοχοποιούνται ως φοροκλέφτες, για να προκληθεί κοινωνικός κανιβαλισμός εναντίον τους και να διευκολυνθεί η οικονομική τους αφαίμαξη. Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πτωχεύουν και παρασύρουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους. Ακόμα και μεγάλοι ΜΗ κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που δεν έχουν πρόσβαση στην εξουσία, παραγκωνίζονται και οι περιουσίες τους κινδυνεύουν από τα λεγόμενα distress funds και τους τραπεζίτες που ελέγχουν πλέον τις τύχες όλων μας. Όσοι επιχειρηματίες μπορούν φεύγουν κατά εκατοντάδες σε ξένες χώρες. Η στημένη τεχνητή γραφειοκρατία σκοτώνει επίτηδες ότι δεν υποτάσσεται.

    Φωτεινά επιστημονικά και καλλιτεχνικά πνεύματα παραγκωνίζονται, το έργο τους δεν αναγνωρίζεται και οι προτάσεις τους δεν εισακούονται. Πτυχιούχοι μπαίνουν στο περιθώριο και στη φτώχεια και όσοι μπορούν φεύγουν στο εξωτερικό. Απολυμένοι από τις δουλειές τους εγκαταλείπονται στην τύχη τους. Πολλοί ικανοί δημόσιοι υπάλληλοι σιωπούν και δεν αντιδρούν, φοβούμενοι μη χάσουν ακόμα κι αυτή τη δουλειά τους.

    Την ίδια στιγμή, το καθεστώς μετατρέπει τη χώρα σε χωματερή δυστυχισμένων ψυχών, μεταναστών και προσφύγων, υπακούοντας σε έξωθεν εντολές.

    Η προπαγάνδα του καθεστώτος, με διαδοχικά σοκ καλλιεργεί ένα αίσθημα κατωτερότητας και κοινωνικής ανημποριάς. Εμφυτεύει στα μυαλά μας την εικόνα της τεμπέλικης και ανίκανης κοινωνίας του καναπέ, την συνενοχή όλων μας στην κρίση και στην πολιτισμική ισοπέδωση. Προπαγανδίζουν συνεχώς ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πως ο μόνος δρόμος για το μέλλον μας είναι τα μνημόνια υποταγής του Ελληνικού λαού και της αρπαγής του υλικού και πνευματικού του πλούτου.

    Επιτέλους, Θέλουμε ένα άλλο καθεστώς ευημερίας και γαλήνης.
    Οι Έλληνες αξίζουμε μια καλύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/12/16 20:43

    οταν υπαρχουν βλαμενοι που νομιζουν οτι η σωματικη αναπηρια προκαλει και ψυχικη δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ναζιστες και φασιστες....δυστυχως ενας εδω συνεχεια γραφει για τον καροτσακια και ειναι ο ιδιος που ηδονιζοταν με αναρτησεις αυτοκτονιων.....φτυστε το μην ασχολιοσαστε μαζι του.....

    δυστυχως δεν εχουν τσιπα γιατι απλα εχουν τσιπρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/12/16 21:24

    Θ' ασχοληθώ λίγο με το σχόλιο του 18.33 όχι τόσο για τον ίδιο που το έγραψε (αναγούλα προκαλεί) αλλά όσο για όποιον θέλει ακόμα να είναι άνθρωπος.

    Προσέξτε την ανηθικότητα που αποπνέει η λογική τύπου πιθήκων.

    "......να έχεις προκαλέσει με την ψυχική σου αναπηρία την σωματική αναπηρία σου......"

    Φταίει ο Σόιμπλε που ένας με βαριά μορφής σχιζοφρένεια τον άφησε ανάπηρο που το δικαστήριο τον έκρινε ανίκανο καταλογισμού της πράξης του και τον έστειλε στο ψυχιατρείο για να είναι σήμερα έξω....

    και συνεχίζει ο σχολιογράφος...

    "....και να συνεχίζεις να προκαλείς με την ηθική σου αναπηρία που είχες ανέκαθεν ώστε εκατομμύρια να θέλουν να επαναληφθεί...."

    Δηλαδή η πολιτική άποψη (δεξιά αριστερή νεοφιλελεύθερη) είναι για το πιθήκι του σχολίου....πρόκληση και μάλιστα την είχε ανέκαθεν ο Σόιμπλε....εκ γενετής...προφανώς δεν ήταν άριος!!!!!! και μάλιστα ο ηλίθιος σχολιογράφος νομίζει ότι εκατομμύρια θέλουν να ......επαναληφθεί.....προφανώς εννοεί η απόπειρα δολοφονίας του.....

    Κι όμως αυτός ο διεστραμμένος νους, είναι πατριώτης μας???? και μάλιστα (όπως υποψιάζομαι, που σωστά υποψιάζομαι κάποτε τύγχανε της αποδοχής σου ......μάτι μου...ήταν σοφός γέρων....μην ματα ξεράσω)

    Η αποθέωση όμως είναι η παράγραφος

    "......το δε χειρότερο να βρίσκεις έστω και έναν που να κάνει τον τσολιά σου χωρίς να ανήκει στα πιθήκια όπως δηλώνει"

    Πιστό σκυλί του εθνολαϊκισμού του ψεκασμένου μπούρδα, του στοκαρισμένου απολιφαδιού και του ηλίθιου μυαλοκαμένου και βαρεμένου καραγκιοζάκου.....πάλαι ποτέ χαφιέ του νοματάρχη του βαλτεσινίκου και ψηφοφόρου του τριανταφυλλάκου....επαναλαμβάνει το σιχαμερό δόγμα του ....."όποιος δεν είναι με μας είναι του σόιμπλε, γερμανοτσολιάς (είναι τσολιάς του σόιμπλε γράφει ξεκάθαρα) είναι εχθρός της πατρίδας....(πιστός υπηρέτης της εθνικοφροσύνης και της....δήλωσης)

    Σα δε ντρεπόμαστε χρονιάρες μέρες να μιλάμε για αναπηρίες σωματικές και να τις ταυτίζουμε με πολιτικές απόψεις......σα δε ντρέπεσαι στην ηλικία σου........

    Υπάρχουν άνθρωποι που βασανίζονται από αναπηρίες και τραυματισμούς και ντροπή σου να προσπαθείς να τις αποδόσεις σε απόψεις και θέσεις πολιτικές......

    Ντροπή σου να ταυτίζεις την αναπηρία με δήθεν ανήθικη συμπεριφορά είτε πολιτική στην περίπτωση του σόιμπλε, είτε κοινωνική, είτε κάθε μορφής.

    Σε λυπάμαι, χρονιάρες μέρες......

    Είσαι αυτό που γράψεις και δεν σου αποδίσω τίποτε περισσότερο, τίποτα χειρότερο.....το τερμάτισες....έβγαλες τα σκατένια εσώψυχά σου, απότοκα της στέρησης, της μη αποδοχής και του μίσους......

    Δεν περιμένω τίποτα το σπουδαίο από αγράμματα ρετάλια, εδώ τέτοιες θέσεις έχουν ταγοί της εξουσίας, αλλά λίγος σεβασμός στα άτομα με αναπηρία δε βλάφτει....αν μη τι άλλο, λίγος φόβος ότι αύριο μπορεί να είσαι εσύ σε μια παρόμοια θέση.....αυτό και μόνο (όσο άξεστο γιδοξούρι και αν είσαι) πρέπει να σε κάνει λίγο ταπεινό...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/12/16 21:41


    Δεν έχουμε πλέον την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος έχει μεγαλώσει με την φροντίδα του το δέντρο του μίσους σε αυτή την χώρα.

    Ποιος ήταν πίσω από τα γιαουρτώματα των… μνημονιακών, τις κρεμάλες, τις απίστευτες λεκτικές επιθέσεις στο διαδίκτυο.

    Ποιος ήταν ο εμπνευστής για τις ατάκες «ο σακάτης», «τα πουτανάκια των δανειστών», «Τσολάκογλου», «γερμανοτσολιάδες».

    Ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός για τους «ψόφους», ακόμη και για πεθαμένους ανθρώπους.

    Είναι ένας άνθρωπος που κρύβει μέσα του απεριόριστη οργή για το ανθρώπινο είδος. Επιδιώκει την σύγκρουση επειδή μόνο σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να επιβιώσει. Το κακό είναι ότι το δικό του θλιβερό περιβάλλον το επιβάλλει σε μία ολόκληρη χώρα. Με απρόβλεπτες συνέπειες.

    Υ/Γ Μην αγωνιάς άλλο....ξύμισε και....σας οδηγεί στο ...σωστό δρόμο!!! μπορείς να αγκαλιάσεις τα πιθήκια ελεύθερα πλέον, τα γραφόμενά σου δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο ελιγμού.....καρσί στη μαύρη σου ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/12/16 22:01

    Ρε ελεος....το ξερουμε ποιον υπηρετεις και δεν ντρεπεσαι να τον υποστηριζεις...λες να μην ξερουμε ποιος κανει εθνοκαθαρση..λες να μην ξερουμε ποιος ειναι φιδι κολοβο..μη δουλευεις τον κοσμο..ο ανθρωπος προκαλεσε με τη συμπεριφορα του την μηνυ και προκαλει..τωρα εσυ εγινες υποστηρικτης του λογω της ευρωλυγουρας σου δε σε παιρνει να παιρνεις το μερος του θυτη..αλλα τοσα καταλαβαινεις τοσα λες..γνωριζεις ,κι αν δεν, ωφειλες, οτι συρανε την ελλαδα στο δντ μονον γιατι δεν τηρησε το μααστριχτ κι οχι γιατι χρωσταγε.και σ αυτο πρωτεργατης ηταν ο γαπ ο δικος σου με το μπενυ και το λοιπο συνοθυλευμα μαζι με τον εν λογω.τι λυσαξες.που το πας να κουρδισεις το ελληνοχριστιανικο κανενος βλακα..σου το ξαναλεω ..δε θελει λυπηση εκεινος που κανει τους αλλους να δεινοπαθουν σ οποια κατασταση κι αν ειναι..αυτος που εχει σωματικη αναπηρια ενα πραγμα δικαιουται:τα του σωματος δυστυχηματα τοις της ψυχης επιτηδευμασι δει ιασθαι(Λυσια..υπερ αδυνατου λογος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/12/16 22:54

    .......αυτος που εχει σωματικη αναπηρια ενα πραγμα δικαιουται:τα του σωματος δυστυχηματα τοις της ψυχης επιτηδευμασι δει ιασθαι(Λυσια..υπερ αδυνατου λογος)

    Θαυμάστε τους.........και κοιμηθείτε ήσυχοι......όταν θα ουρλιάζουν μέσα στο σπίτι σας, μέσα στα σκολιά σας, μέσα στο χώρο της δουλειάς σας, μέσα στην ίδια σας την ψυχή.......δεν θα το νιώθετε, γιατί θα έχετε γίνει σαν τα πιθήκια αυτά......

    Καλά κάνεις και τα γράψεις έτσι για να μην κουραστεί κανείς να αποδείξει τη ναζιστική σου άποψη.....

    Μην νομίζεις ότι σε αντικρούω, δίνοντάς σου σημασία......απλά σε χρησιμοποιώ για να καταλάβουν όσοι διαβάζουν σε ποια κατάσταση οδηγούνται οι αδιάφοροι, οι ωχαδερφιστές, οι "τι να κάνω εγώ" κλπ

    Τελικά καταλάβατε ρε πόσο δίκιο είχα τόσον καιρό όταν σκυλόβριζα τα πιθήκια????? Καμαρώστε τα!!!!! είναι αυτά και δεν έχουν ξεμυτίσει απλά, αλλά γαυγίζουν απειλητικά......εγώ όσο μπορώ θα τους λιώνω το κεφάλι, εσείς προσπεράστε τα, κάντε ότι δεν τα βλέπετε, δώστε τους αέρα.....

    Υ/Γ Τώρα τι ανάλυση να κάνεις στο άξεστο αγράμματο πιθήκι περί αδυνάτου....όταν δεν καταλαβαίνει τη λέξη "υπέρ" και την μετατρέπει σε κατά!!!!!!!

    Ο Λόγος του Λυσία είναι υπέρ του αδυνάτου, γίδιον....αλλά τι συζήτηση να κάνει κανείς μαζί σου όταν χρησιμοποιείς λέξεις "σακάτης" κλπ..

    Λιώστε τα ναζιστικά αποβράσματα, μόνο στο σκοτάδι δρουν και στην ανωνυμία.....ΤΕΛΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/12/16 23:43

    ρε γελοιε το μονο πιθηκι ποου εχουμε εδω μεσα εσυ εισαι.τι θες ν;α υπερασπιστουμε ενα τυρρανο που τον αφηκαν αναπηρο οι κακες του πραξεις..ξου χαμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/12/16 00:37

    ρε γελαδι ποσο απ εξω απο γυμνασιο περασες ωστε να μην ξερεις τον υπερ αδυνατου του λυσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/12/16 10:24

    δασκαλε δεν συνομιλουμε εχεις γραψει με ναζι....αφου βλεπεις οτι μιλαμε για πολυ στοκο...και πολυ υπανθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος27/12/16 12:31

    Εγώ κρατάω το εύστοχο ερώτημά σου....

    Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.....

    Νάσαι σωματικά ανάπηρος ή πολιτικά και ηθικά????

    Για το σωματικά δεν φταις σε συντριπτικό ποσοστό, αλλά για την πολιτική και ηθική σου αναπηρία, όχι μόνο φταις, αλλά και να διωχθείς πρέπει από την κοινωνία, γιατί απλούστατα ο πολιτικά και ηθικά ανάπηρος είναι ντροπή της κοινωνίας.....είναι κίνδυνος για την κοινωνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/12/16 13:15

    από τον κούλη που βάζει γκόλ στη φτώχεια ξεκίνησαν τα σχόλια
    και για τον κούλη τίποτα!!
    Ο ΚΥΡΗΞ ΤΗς ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος27/12/16 15:48

    κοφτης ρε δουλευει...κοφτης.....αυτο μας κοφτει και οχι ο κουλης αλλα ο τσακολατενιος κοφτης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/12/16 16:24

    ο κοφτης ειναι του γαπ..συνταξεις μισθοι περιοχης βαλκανιων ελεγε το μνημονιο του 2010..γιατι θεωρεις τον κοσμο βλακα αφου δεν εισαι εξυπνος....εξυπνακιας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος27/12/16 16:35

    σου ξαναγραψα ρεντεζελα και πριν καιρο εχεις ξεφυγει και με μενα μην παιζεις.....βρισε εκει που εχεις συνηθισει....απο τοτε που βγηκες φορα παρτιδα υπερ ναζιστων με αυτα που πρεσβευεις τελειωσες.....τουλαχιστον αυτος που σου εχει γινει εμμονη οτι γραφει ειναι δικα του δεν τα κατεβαζει οπως εσυ απο το σαιτ της χρυσης αυγης.....και μη μας δουλευεις οπως ο τσιπρας οτι ηρθε η αναπτυξη και οτι ο κοφτης ηταν του γαπ....στο τριτο μνημονιο τον βαλανε και ειναι συριζαιικος.....διαβασε την επιστολη για να δεις ξευτιλα...κοφτης στη συνταξουλα σου ειναι βλακα αιντε μερες που ειναι.....τραβα να πλυθεις ηη παγωσανε οι καταρραχτες ....και δεν εχεις που να πλυθεις...και τα κεφαλαια να τα γραφεις και στα χυδαια σου σχολια οχι στα πατριωτικα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος27/12/16 16:42

    απο βρωμοκουβεντες λασπες κι αλλα παρομοια καλα πας..να κανεις διαλογο δεν μπορεις..τωρα συριζαιος και χρυσαυγιτης μαζι δεν γινεται...δεν ειναι κατανοητο..βασικα ουτε το ενα ουτε το αλλο ουτε οποιο τριτο σκεφτεις..σου ειναι αδιανοητο να σκεπτεται ανθρωπος ελευθερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος27/12/16 16:57

    τραβα πλυσου ρε......και μακρια απο μενα γιατι αμα ανοιξω το βρωμοστομα μου δε θα σε ξεπλενουν οι καταρρακτες σου εχω γραψει και παλια και λιγα μαζι μου.....αλλου βρισε που δεν σου απαντανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/12/16 17:40

    απορια ψαλτου βηξ...κι ελλειψει επιχειρηματων φαλακρα ε φαλακρα ελεγε καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος27/12/16 19:18

    ΚΥΡΗΚΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΞΕΧΝΑΣ(?) όταν ο κούλης ψήφιζε και την επομένη ξεψίφιζε(επί ΜΑΜΑΡΑ) δε τα θυμάσε μάλΛον, υστερα από το Τραβηγμα του αυτιού από Το σοιμπλε.
    ουτε οτι τα μέτρα τα ψήφισε για το αγιο ευρώ (264 αν θυμάμαι καλά εγραψε το κοντέρ στη βουλή)

    αλλά ....
    Ο ΚΥΡΗΞ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ βλέπετε! γκολ όχι στη φτώχια αλλά σε τράπεζες κα σε 10 εκ μαλάκες....

    εγώ θα κανω παραπάνω απ΄αυτά που παραγγέλνει ο σόιμπλε διαλαλεί το φασιστικό κουτσαβάκι
    ο κυρηξ του ναζισμου.

    τον έχετε δει να φωνάζει θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη, σύνθημα των ηττημένων ναζί, μαζί με μερικές δεκάδες πιθήκια όπως άρεσκετε να αναφέρονται εδώ μέσα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος27/12/16 19:45

    γιατί του γράφετε συνέχεια να πάει να πλυθεί???? θέλετε να πείτε ότι είναι βρωμιάρης?????.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος27/12/16 20:09

    Φλαμπουράρης

    "δόσαμε την 13η σύνταξη όπως είχαμε υποσχεθεί στο πρόγραμμα θεσσαλονίκης"

    Εγώ αυτόν πιστεύω και όχι τον τσακαλώτο που παρερμήνευσαν την μετάφραση της επιστολής του!!!!!

    ευτυχώς που έχουμε υπερήφανη κυβέρνηση και όχι εθελόδουλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος27/12/16 20:31

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ..ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ..ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΥΦΛΟΠΑΝΙ ΚΑΙ ΠΛΥΝΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος27/12/16 20:33

    ΖΏ ΜΕ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

    ποιος κυρηξ των χανίων
    ο κύρηξ της ζιεμενσ να δεις
    και το κακό είναι ότι θα τα ξαναζήσουμε, το θέλει ο κ@λος μας

    ελληνοφρενής ο ανήκεστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος27/12/16 20:52

    https://www.youtube.com/watch?v=eM-JN7BJ7xo Νις βαλε αυτο με το ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος27/12/16 21:33

    μαλλον χρειαζεται να παει να πλυθει.....το δηλωνει με κεφαλαια.....αλλα μην του το λες στα ισα οτι ειναι .....βρωμιαρης....γιατι εισαι τοσο χοντροπετσος και συ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος28/12/16 09:32

    Χψ σου προτείνω να επισκεφτείς παραμονή Πρωτοχρονιάς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να παρακολουθήσεις την όπερα του Βερολίνου...θα είναι και οι δικοί σου εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος28/12/16 12:46

    Δηλαδη εγω που εχω δει την οπερα του βερολινου ειμαι γερμανοτσολιας....κι ομως ψηφιζει αυτος......τωρα δεν μπορει σιγουρα καταλαβαινεις....γιατι εχεις τετοια κυβερνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος28/12/16 14:28

    Κάργα...
    Και πολύ σου πέφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος28/12/16 14:29

    για τον κούλη τίποτα!;
    την ελπίδα μας !τίποτα!;
    κάποιος πρέπει
    να του μάθει μάθει και να κρύβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος28/12/16 15:36

    ε ο ¨δασκαλος¨ μπορει να του το μαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος28/12/16 16:00

    Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ στηρίζω την ελπίδα μου στον κ. Φλαμπουράρη ο οποίος θα προσπαθήσει και του χρόνου να μου δόκει την 13η σύνταξη.

    Κερδάμε ρεεεε για όποιον έχει αμφιβολία.

    Γεια σου Αλέκοοοοο.....η φραπεδιά με 5 ή 6 ζάχαρες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος28/12/16 16:23

    Γιατί αγρογλυφικα έχουν το Δ που είναι μόνο ελληνικό και τους μαιάνδρους;

    Γιατί στην σελήνη και στον Άρη βρέθηκαν ελληνικά γράμματα;

    Μήπως είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι στο φεγγάρι βρήκαν καταστραμμένο διαστημόπλοια με ελληνικά γράμματα;

    Έχουμε σχέση εμείς με τους εξωγήινους;

    Σίγουρα, και αν θέλετε ρωτάτε τον ελληναρά....θα σας το αναλύσει....εδώ καλιγώνει τον ψύλλο!!!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος28/12/16 19:26

    εχουμε σχεση με κουκουλα..μπαναγια μπουλιμετι αμυγδαλες μπαρδαλα μποβου σφενταμακια αμυγδαλες αγιολια μπαλιζου βαρταλωνη,κατου νερο..τι το θελουμε το φεγγαρι και τις παπαρες...αυτα ειναι τα πραγματικα εξωγηινα και γι αυτο βγαινουν τρανοι απο δω σαν το δασκαλο και τους μαθητες του..καθε δυο χρονια μια ταξη στο εξαταξιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος28/12/16 20:25

    ποναει το 10 και 2/13....δε λεει να το ξεπερασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος28/12/16 21:42

    Καθε δυο χρονια ταξη λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος28/12/16 22:06

    Το θεμα ηταν ο Γιαννακουρας στο γηροκομειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος29/12/16 09:24

    Στο πόθεν έσχες για το 2014 (χρήση 2013), ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει 2076,35 ευρώ αγροτικό εισόδημα ενώ στο πόθεν έσχες για το 2015 (χρήση 2014), δηλώνει αγροτικές ενισχύσεις 3791,25 ευρώ, όπως παρατηρεί σε άρθρο του το tvxs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος29/12/16 09:46

    Αυτό, δυστυχώς, ελάχιστοι το διαβάζουν,πατριώτη
    Η πάλαι ποτέ μικρή Μόσχα, σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος29/12/16 16:52

    Η νέα Ελλάδα δημιουργήθηκε μέσα από ποτάμια αίματος ποικίλων προελεύσεων και αποχρώσεων.

    Ο Παλαμάς, ο Καβάφης, ο Ελύτης μάς έχουν δείξει ποιητικά πόση ξενότητα έχουμε μέσα μας – καμία φυλή, άλλωστε, δεν είναι «καθαρή».

    Κάθε λαός αρέσκεται να κατασκευάζει ένα σχήμα που να τον κολακεύει.

    Εδώ το σχολείο, η Εκκλησία, ο στρατός, μας μαθαίνουν ότι ο Θεός είναι Έλληνας, ότι δεν κάναμε ποτέ επιθετικό πόλεμο, ότι πολεμούσαμε πάντα λίγοι εναντίον πολλών, ότι ήμασταν μονίμως οι αδικημένοι κ.λπ. – η αίσθηση της αδικίας μάς κυνηγάει από την εποχή του Τρωικού Πολέμου.

    Ψέματα αχρείαστα είναι όλα αυτά. Η δυσκολία να αναμετρηθούμε με την πραγματική μας ιστορία, εκλογικεύοντας τη σχέση μας μαζί της, θολώνει μονίμως την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος29/12/16 17:29

    καλα εσυ σιγουρα δεν εισαι τιποτα..ετσι κι ο λυκος τ αγριογουρουνο η αλεπου και τ αλλα ζουδια ακομα κι αν γεννηθηκαν στην ελλαδα ειναι σχετα ζουδια..δεν ειναι ελληνες..επρεπε να ντρεπεσαι μαζι μ αυτους που σε βλεπουν και δεν αντιδρουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος29/12/16 18:31

    Ναι είναι ο ζουράρις από την άλλη μεριά!!!!.....κάάάλα Παλαμάς, Καβάφης, Ελύτης.....νηστικά πιάτα μπροστά του......μπαμ!!!!

    Δεν πειράζει τώρα, ας βρίσουμε και τον Παντελή Μπουκάλα......μπροστά στην εθνικολαϊκιστική μας πιθηκοειδή ελληνίαση τι είναι ένας....Μπουκάλας....

    Να ντρεπόσαστε και εσείς που με ακούτε και με βλέπετε.....σας επιπλήττει ο πιθηβλακόδηψ

    Καλή χρονιά και σας ετοιμάζω τον καζαμία του 2017, αφού ότι σας έχω πει έχω δικαιωθεί και περιτράνως μάλιστα......δεν είναι δα και τίποτα το δύσκολο μ' αυτά τα προβλέψιμα πλέον νούμερα που έχεις να κάμεις....

    Ότι μαλακία μου έρθει θα την γράψω και αυτά θα την κάνουν....έχεις καμία αμφιβολία μήπως????

    Τώρα αν περιμένεις σωτηρία από ένα λαό που ταλανίζεται δυο ημέρες τώρανες με τον "ιστορικό" χιονιά (μια πασπάλα), με τα 2 εκατομμύρια του σταθάκη που δεν ξαναδηλώθηκαν (ενώ ο χλιμίτζουρας αρουλιόταν για λίστες λαγκάρντ και ψήφιζε σαν τον εν λόγω κύριο, που είναι και ηπίων κάπως τόνων) και με τη ρόδα που δε γύρισε, θα σε απαγοητεύσω, πατριώτη μου, ο λαός όχι μόνο σοφός δεν είναι αλλά και πολύ......μα πολύ........(βάλε ότι θες σαν χαρακτηρισμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος29/12/16 18:35

    θα συμφωνησω για το λαο.....αλλα οι δυσκολες εποχες του ξαναηρθαν..ομως για κανενα λογο δεν απαγοητευομαι....μεχρι και συ θα συνελθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος29/12/16 20:34

    Και γω δεν νιώθω απογοήτευση, μόνο πίκρα για την "ποιότητα"των σχολίων του σπουδαίου που αυτοεπαιρεται, αυτοθαυμαζεται και αυτοφτιαχνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος29/12/16 21:04

    ρε κεφαλαια εχεις μπερδευτει τα μισα χωρις τονο τα μισα τονισμενα.....τελικα ποσο νουμερο εισαι....εχεις παθει βερτικο με τα πολλα προσωπα που κανεις.....παρτο χαμπαρι εννια στους δεκα φτυνουν τους συριζανελ μην κοφτεσαι χρονιαρες μερες....ολοι τους βριζουμε δεν ειναι μονο ενας.....αντε ποιοτικε μπαμπουινε....συγνωμη που βριζουμε τους καραγκιοζηδες....και σου ριχνουμε το επιπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος29/12/16 23:15

    λαθος κανεις αυτος που τονιζει και δεν τονιζει δεν ειναι ο κεφαλαιας απλα δε σου αρεσει να αντιμετωπιζεις περισσοτερους απο εναν..δεν εχεις μαθει σε διαλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος29/12/16 23:58

    21'24 ΤΟ επίπεδο πέφτει συνέχεια...
    Ο χώρος αυτός δεν είναι κατάλληλος για την εκτόνωση του καθενός στα πολιτικά δρώμενα
    Υπάρχουν άλλοι τρόποι αντίδρασης,αντίστασης,πάλης,διαμαρτυρίας,πιο αποτελεσματικοί και πάντως όχι βρίζοντας τους συμπατριώτες που διαφωνούν με σένα.
    Είναι πολλοί πίστεψε με, απλά δεν μπαίνουν όλοι στην αρένα.
    Ο χώρος αυτός είναι ιερός
    Δεν του αξίζει τέτοια βεβήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.