Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Φθινοπωρινό δεκαπενταύγoυστο

Βίντεο και φωτογραφίες απο την παραμονή μας στο χωριό


Νομίζω ότι  η ανυπομονησία ,η  νοσταλγία  και το συναίσθημα μας κτύπησε  από νωρίς για αυτό το τριήμερο στο χωριό Κι αυτό φάνηκε απο την συμμετοχή των συμπατριωτών που παρέμεινε αμείωτη ,όπως τα πρώτα χρονια που πρωτοξεκινήσαμε αυτό το αντάμωμα.    
Η όψη του χωριού αυτή την εποχή έχει κάτι ξεχωριστό και  διαφορετικό από τις άλλες εποχές !!Το ψιλοβρόχι η κατσιφάρα η συννεφιά  και τα απογυμνωμένα δέντρα είναι μια σπάνια εικόνα του χωριού που την βλέπουμε μόνο μια φορά όσοι κατεβαίνουμε στο αντάμωμα που έχουμε καθιερώσει την 28η Οκτωβρη  Δεν είναι μόνο μια άλλη εικόνα είναι και τα συναισθήματα  που ταιριάζουν με την μελαγχολία της φύσης και της επικαιρότητας
Ότι καιρό και να κάνει στο χωριό τον Οκτώβρη είναι το ίδιο όμορφα αρκεί να πηγαίνεις με το μέρος του  και να κάνεις ότι σε προστάζει Να κουρνιάζεις μέσα στο ζεστό σπίτι σου με το κρύο και την βροχή και να βγαίνεις για μια βρασιά χόρτα όταν έχει έχει καλό καιρό
Να είμαστε καλά να συνεχίσουμε και του χρόνου με την ίδια συμμετοχή ,νοσταλγία και το   ίδιο κέφι  








2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος4/11/16 12:38


    Ήταν οπωσδήποτε ένα γεγονός για το Χωριό και μια επιτυχημένη εκδήλωση, τηρουμένων των αναλογιών,το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου . Και του χρόνου!
    Ερωτηματικό αποτελεί, για μένα, γιατί μέχρι τώρα κανείς από τους συμμετέχοντας και μη δεν σχολίασε αυτό το γλέντι!
    Το site έκαμε τη δουλειά του. Το κλίμα, η ατμόσφαιρα, τα συναισθήματα, τα παραλειπόμενα κλπ. χρειάζονταν κάποιο σχόλιο. Νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/23 23:02

    Από τόσα τραπέζια που έχει πάρα βρεθεί ο σόλων έχει πάθει αμνησία από τι φαίνεται. ..Εν τω μεταξύ για να θολώσει τα νερά για την γαϊδουρία που έκανε και την παλιά ανθρωπία . Ανακατώνι σαν τον λαγό για να γλυτώσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.