Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

«Πελοπόννησος Expo»: Πάνω από 25.000 κόσμος πέρασε από την έκθεση!

Ολοκληρώθηκε η έκθεση «Πελοπόννησος Expo», με τη σύμπραξη των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου την Περιφέρεια, τους Δήμους και δεκάδες επιχειρήσεις,όπως μας ενημερώνει το  Καλημέρα Αρκαδία
«Η Πελοπόννησος Expo» απέκτησε μία δυναμική και ξεπέρασε τους 20.000 κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας κ. Άγγελος Καραμπίκας.


«Βρήκαμε τη συνταγή, αυτό που ζητάνε και οι εκθέτες και οι επισκέπτες. Αυτό μας δίνει δύναμη να πάμε στην επόμενη φάση. Ο φορέας διαχείρισης που θα δημιουργηθεί σύντομα θα επιλέξει την πόλη που θα οργανώσει την επόμενη έκθεση» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Μπουντρούκας.
Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, είπε ότι «η συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων θα δώσει λύση στην κρίση. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα, πάνω από 25.000 επισκέπτες. Η δεύτερη έκθεση θα έχει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.»
Ενώ, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Ηλίας Τότσης τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια. -

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.