Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Παρατήθηκε από την ταβέρνα πριν την ανοίξει

Δεν θ ανοίξει τελικά η ταβέρνα- καφενείο στο χωριό  από την κυρία  που της ανατέθηκε από το δήμο μετά από την προκήρυξη διαγωνισμού  
Κι ενώ πήρε  προέγκριση λειτουργίας από το δημοτικό συμβούλιο ,άγνωτο για ποιους λόγους , πληροφορηθήκαμε ότι εγκαταλείπει    κάθε διαδικασία και  αποχωρεί 


2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος19/9/16 17:09


    Απογοήτευση και λύπη για το άτυχο αυτό Χωριό. Φοβάμαι πλέον, με όσα πρωτάκουστα και ευτελή γίνονται εκεί, ότι βυσσοδόμησαν και για την ταβέρνα. Και τα κατάφεραν!

    Ωστόσο καλούνται οι υπάρχουσες Αρχές του Χωριού, οι Σύλλογοι και όποιος εχέφρων δύναται, να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις και το φιλότιμο και να δώσουν γρήγορα λύση και στο ειδικό αυτό θέμα και γενικότερα στην "καταχνιά" που σκεπάζει τη Γλανιτσιά.
    Οι υπεύθυνοι άνθρωποι έχουν τις ευκαιρίες και τις ευθύνες της εποχής τους. Αυτοί που είναι σήμερα, ας μην τις απεμπολήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/16 19:19

    ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΕΙΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΗ.βοηθειαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.