Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ο Σύλλογος Μυγδαλιωτών Τρίπολης σας καλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 24/07/16 και ώρα 10.30 στο Bakers Dozen Donut. Με τιμή, Το ΔΣ του Συλλόγου



4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος16/7/16 18:59

    Να τεθεί σε ψηφοφορία στη συνέλευση του συλλόγου και το αποτέλεσμα να αποσταλεί στην αριστεράντζα της μεγάλης διπλωματίας αφού ληφθεί υπόψη ότι:


    Η τήρηση των κανόνων της ελληνικής ποινικής δικονομίας, η οποία –μεταξύ άλλων ορίζει ότι η έκδοση απαγορεύεται αν πρόκειται για έγκλημα που κατά τους ελληνικούς νόμους χαρακτηρίζεται πολιτικό ή στρατιωτικό ή όταν από τις περιστάσεις προκύπτει ότι η έκδοση ζητείται για λόγους πολιτικούς, γεγονός που θα κριθεί εκ παραλλήλου και με τη διατύπωση της κατηγορίας που τελικώς αποδοθεί από τις τουρκικές αρχές. Άπαντα δε τα ανωτέρω θέματα πρέπει να τεθούν στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών, του Αρείου Πάγου και εν τέλει του Υπουργού Δικαιοσύνης.


    Και επειδή το τζουμέρκο προετοιμάζει το πόπολο για έκδοση...για να δω τον μεγάλο....ταμτάκο πως θα "ακυρώσει" τη συνθήκη της γενεύης και τα ανθρώπινα δικαιώματα των ηνωμένων εθνών.....

    Θα μου πεις τι είναι αυτά γι' αυτόν....εδώ χαρακτηρίζει την ακρονεοφιλελεύθερη πολιτική ως αριστερή......σ' αυτά θα κολλώσει???? παιχνιδάκι είναι γι' αυτόν τον μαίτρ της στρεψοδικίας, τον ψευταρά ολκής.....


    Υ/Γ και μην αρχίσει το κάθε τούγκι να ουρλιάζει ότι υπερασπίζομαι πραξικοπηματίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/16 20:20

    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/16 16:17

    Ο πρώτος σχολιαστής είναι αθεραπευτα άρρωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/16 16:18

    Σιγά το δημοκρατικό καθεστώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.