Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Τεράστια έρευνα 8 πανεπιστημίων: Καθαρό το DNA των Ελλήνων και ίδιο με των Αρχαίων

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005 στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής» δημοσιεύτηκε ένα άρθρο με τίτλο «Καθαρό το DNA των Ελλήνων» και με υπέρτιτλο «Έρευνα των Πανεπιστημίων Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον Φαλμεράγερ. Γράφει η εφημερίδα: «Εντυπωσιακό! Το DNA των Ελλήνων (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή)

Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο του 0,5%!
Το DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής επιστημονική έρευνα, δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!
Ειδικότερα… 

Η χρονολογία εξάπλωσης της γενετικής ομάδας J12a1h-M319 στην Κρήτη, συνέβη γύρω στο 3100 π.Χ. και αυτή η ημερομηνία είναι εξόχως σημαντική. Γιατί σηματοδοτεί το όριο στη Νεολιθική εποχή και την Εποχή του Χαλκού στην Κρήτη. Περίοδο κατά την οποία έχουμε μεγάλες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές από τις οποίες ξεπήδησε ο Μινωικός πολιτισμός. Δείχνει ότι οι Κρήτες κατάγονται άμεσα από τους προγόνους τους του Μινωικού πολιτισμού

Μάλιστα σας παρουσιάζουμε έρευνα του Πανεπιστημίου Κρήτης του 2012 για το Λουτρό Σφακίων το οποίο βάσει ευρημάτων έχει ανθρωπινα και -άρα βασει γεννετικού κωδικα Ελληνικότατα- ΕΥΡΗΜΑΤΑ 120.000 ετών!

Καταρρίφθηκε παντελώς οι ισχυρισμοί ότι η Κρήτη εποικήθηκε από την Αίγυπτο και Λιβύη γιατί δεν βρέθηκε ούτε στο ελάχιστο ο μονονουκλεοτιδικός πολυμορφισμός (δείκτης V13), ο οποίος είναι χαρακτηριστικός στην Κρήτη και στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Δηλαδή τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπήρξε τα τελευταία 5.000 χρόνια γενετική επαφή ανάμεσα στην Αφρική και την Κρήτη και την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι έρευνες απέδειξαν ότι οι σύγχρονοι Έλληνες κατάγονται από τους Έλληνες της Νεολιθικής εποχής και οι αρχαιότεροι νεολιθικοί οικισμοί έχουν βρεθεί στην Ελλάδα. Επίσης φάνηκε ότι το DNA των Ελλήνων είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό και είναι το αρχαιότερο της Ευρώπης.

Οι επιστήμονες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι μετά από μια μεγάλη σειρά ερευνών δεν ανακαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων, διότι οι Τούρκοι κατείχαν την Ελλάδα 400 χρόνια και όλοι περίμεναν ότι θα υπήρχες κάποια σχέση στα DNA των δύο λαών. Και όμως το Ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί ούτε κατ’ ελάχιστο. Ενώ αντίθετα οι Άραβες, που είχαν καταλάβει την Ισπανία, έβαλαν την υπογραφή τους στο Ισπανικό DNA και αυτό φαίνεται από τις έρευνες.

Όλες οι έρευνες που έγιναν από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη τεκμηριώνουν απόλυτα τη γενετική συνέχεια και συνοχή του Ελληνικού πληθυσμού από την αρχαιότητα (και από την νεολιθική εποχή) μέχρι σήμερα. Οι έρευνες στην Ευρώπη απέδειξαν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ότι όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά οι Έλληνες από τους άλλους λαούς αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στη υπόλοιπη Ευρώπη.

Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης μια άλλη θεωρία που υποστηριζόταν ότι οι αρχαίοι έλληνες, ήταν μαύροι… Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση.

Όλες αυτές οι …ανθελληνικές -θα έλεγε κανείς- θέσεις καταρρίφθηκαν, όχι μόνο από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών. Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής βιολογίας του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά δίκτυα, των οποίων απώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών.

Ο συντονισμός της συγκεκριμένης έρευνας, η οποία αφορά τη γενετική σύσταση των Ελλήνων –και άλλων λαών- έγινε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευνητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και το πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας. Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια διαφόρων χωρών (από Βαγδάτη μέχρι τη Μόσχα). Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής δημοσιεύτηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώπου».

Σας παρουσιάζουμε την μελέτη των Πανεπιστημίων της Πάβια και του Στάνφορντ η οποία εκδόθηκε αυτούσια στην Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα:

Stanford University of U.S.A-Pavia university of Italy research of greek DNA.

Research Sumary:

1) Το DNA των Ελλήνων ειναι 99.5% ΛΕΥΚΟ. Η έρευνα κατέληξε πως σε ποσοστό άνω του 99.5, το Ελληνικό DNA απο τα σύγχρονα δείγματα, είναι ίδιο με το DNA των κατοίκων των περιοχών βάσει των αρχαιότερων δειγμάτων που ελήθφησαν απο τις ίδιες περιοχές.

2) Σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις από πολλούς στην Τουρκία και ορισμένα σλαβικά έθνη της πρώην Γιουγκοσλαβίας, το Ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί, ούτε μεταβλήθηκε, από το μείγμα του σλαβικού ή του τουρκικου DNA, ακόμη και αν οι Οθωμανοί κυβέρνησαν ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδα για 400 χρόνια.

3) Από ένα ισχυρό δείγμα 925 σύγχρονου ελληνικού DNA, μόνο το 0,4% παρουσίασε μη-λευκό DNA.

4) Σε μεγάλο βαθμό, οι Έλληνες του αρχαίου χρόνου "μετέφεραν" το DNA τους σε άλλα μέρη της Ευρώπης μέσω των κατακτήσεων τους. Η μελέτη έδειξε ότι, σήμερα, το Ελληνικό DNA είναι πιο παρόμοιο με: α) ιταλικό DNA, β) γαλλικό DNA, γ) Ισπανικό DNA, δ) τουρκικό DNA.

5) Σε συνέχεια του παραπάνω, Το DNA των Ιταλών στη σύγχρονη νότια Ιταλία είναι το πιο κοντινό ταίριασμα στο DNA των Ελλήνων γειτόνων τους.

6) Δεν είναι μόνο η Ελληνική γενετική κληρονομιά σαφώς ανιχνεύσιμη σήμερα, αλλά είναι ανιχνεύσιμη μεταξύ όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και όλων των γειτονικών τους πληθυσμών της μερικής ελληνικής καταγωγής, με σαφείς γεννετικές ομοιότητες.

Με βάση τα δείγματα απο όλη την Ευρώπη που χρονολογήθηκαν επακριβώς, δημιουργήθκε ο παρακάτω χάρτης παλαιότητας Γεννετικού Υλικού:

Η έρευνα συνεχίζει ακόμα παραπέρα:

Με την ανάλυση του μιτοχονδριακού DNA βρέθηκε ότι εξεταζόμενα δείγματα χωρίζονται σε 21 ομάδες (απλότυπους) και αξιολογούνται χώρια για κάθε χρονική εποχή, στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

Βασισμένο σε μαθηματικούς υπολογισμούς, εκτιμάται ότι το DNA της ελληνικής καταγωγής, έχει ως εξής:

8% τα τελευταία χρόνια (περίπου 3.000 χρόνια από σήμερα), το 20% κατά τη Νεολιθική περίοδο (9.000 έως 3000), 44% κατά την τελευταία άνω παλαιολιθική εποχή ( 14500-9000), 14,5% κατά μέσο όρο πάνω από την παλαιολιθική εποχή (26.000 έως 14.500 χρόνια) και 11% στην αρχική ανώτερη παλαιολιθική εποχή (45.500 -26.000).

Σύμφωνα με τα παραπάνω, έχουμε σαφέστατα δείγματα ύπαρξης πολιτισμένης ζωής στον Ελληνικό χώρο ακόμα και πριν απο 50.000 χρόνια!

Και η έρευνα καταλήγει ως εξής:

«Το Ελληνικό DNA δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 3.000 χρόνια. Οι Έλληνες είναι ίδιοι Έλληνες σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστήμη της γενετικής.»


Εμείς θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω και θα αναρωτηθούμε: Γιατί όμως κανείς δεν αναφέρεται στους -άγνωστους στο ευρύ κοινό- ελληνογενείς πληθυσμούς εκτός Ελλάδας, όπως οι Γκρεκάνοι της Ιταλίας, οι pobladores Griegos της Ισπανίας, οι Χαμεντιανοί της Συρίας, οι ρουμ-ορτοντόξ του Λιβάνου, οι Παστούν και Καλάς στην Ασία, οι Αραουκάνοι στην Χιλή, οι Αινού στην Ιαπωνία και άλλοι, που περήφανα διατρανώνουν την ελληνική καταγωγή τους; Αυτούς γιατί δεν τους αφομοίωσε κανείς; Πως οι ίδιοι ειναι σίγουροι απο πού προέρχονται;
πηγη

29 σχόλια :

Nis είπε...

To άρθρο μου το έστειλε για δημοσίευση μια συμπατριώτισσα

Ανώνυμος είπε...

Απο 125 ευρώ το μετοχικό ταμείο στα 65 ευρώ σήμερα
Σε καλή μεριά !!!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι και τι δεν είχαν γράψει όταν εφαρμοζόταν το μονοτονικό σύστημα.....τι ελληνίαση και τι προγονοπληξία είχε απλωθεί τότε, τύφλα νάχε η κινητοποίηση για τις ταυτότητες του μακαριστού Χριστόδουλου.....

Ιδού κάτι απλό για να καταλάβετε με τι εθνικιστικά άτομα έχουμε να κάνουμε.

Άκου, τούγκιον, να μαθαίνεις.

Οι αρχαίοι υμών (με υ) πρόγονοι δεν είχαν την γραφή με μικρά γράμματα ειμή μόνον με κεφαλαία!!!!! άρα δεν υπήρχαν ψιλές δασείες περισπωμένες οξείες και βαρείες....δεν υπήρχαν στην αρχαιότητα πνεύματα και τόνοι....ΓΚΕΚΕ???? (ΟΚ??)

Η μικρογραφή εφαρμόστηκε στο Βυζάντιο (μάλλον τον 9ο αιώνα μΧ....μετά Χριστόν έτσι???) και εκεί και το πολυτονικό....

Τώρα τι προγονοπληξία, αρχαιολατρεία και ελληνίαση έπεσε τότε με την κατάργηση του πολυτονικού δε λέγεται.....

Σαν το θρήσκευμα στις αστυνομικές ταυτότητες που καθιερώθηκε επί φασίστα Μεταξά (νομίζω).....

Υ/Γ Δεν υπάρχει τέτοια μελέτη καλή μου πατριώτισσα και μην χάνεις τη λογική σου......εδώ και χιλιάδες χρόνια οι λαοί μετακινούνται, αναμειγνύονται (κοινώς μπασταρδεύουν) και είναι τρελό να ισχυριστούμε ότι το DNA μας εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν έχει επιμειξίες.....ηθελημένες ή αθέλητες.....και είναι καθαρό....

Μόνο από το 1992 (όπου από τότε συνετελέσθει μεγάλη είσοδος αλλοδαπών στη χώρα μας) έχουν τελεστεί κάπου 100.000 γάμοι με αλλοδαπούς.....

Απλή βιολογική γνώση λέει ότι τα γονίδια είναι μισά μισά....εκτός και αν ισχυριστούμε ότι μόνο του έλληνα είναι τα επικρατή γιατί κρατάνε από καυκάσια άρια λευκή φυλή....όπως θέλει ο κάθε πιθηκοειδής νους.....

Επειδή δεν πιστεύω σε τέτοιες εθνικιστικές, έως ναζιστικές απόψεις, γι' αυτό θέλω να λέγομαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!! και είμαι γιατί έχω τύχει ελληνικής παιδείας και δεν πιθηκίζω....

Ανώνυμος είπε...

Και όσον αφορά πχ τους σλάβους, καλόν θα ήτο οι ιστορικοί μας (και είναι σας βεβαιώ πολύ καλοί) ας μας γράψουν δυό λόγια για τις ελληνίες στα βυζαντινά χρόνια, έτσι για να μάθουμε την αλήθεια και η αλήθεια είναι πάντα πατριωτική και εθνική....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σε κάθε περίπτωση μιλάω ότι η σημερινή παγκόσμια κοινότητα είναι αποτέλεσμα ενός χυλού γενετικών επιμειξιών και καλό είναι να αισθανόμαστε πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετά ότι ο καθένας θέλει (αυτοπροσδιορισμός)....εδώ βλέπεις πιθηκοειδή χρυσαύγουλα να αισθάνονται ελληναράδες και όταν τ' ακούω με βαράει εγκεφαλικό γιατί επαναλαμβάνω....μόνο έλληνες δεν είναι ναζί και ρατσιστές....

Ανώνυμος είπε...

Κι αφου ρε μαλακα μου γραφανε με κεφαλαια οι αρχαιοι ελληνες τι σε τρωει εσενα ο αλλος που γραφει κεφαλαια...αντε να μου χαθεις

Ανώνυμος είπε...

Και προσέξτε και κάτι.....

Επειδή οι αρχαίοι έλληνες γράφανε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, έτσι εξηγείται γιατί κάποιοι ακροδεξιοί (που καπηλεύονται τους αρχαίους) γράφουνε με κεφαλαία....

Και δεν ξέρω αν είναι δική μου εντύπωση, αλλά για προσέξτε και τούτο.....

Σε κάποια μπαλκόνια κυματίζουν ελληνικές σημαίες (όχι σε εθνικές γιορτές).....εσείς γιατί λέτε????

Επικρατεί στο διαδίκτυο το μότο ότι θα τις κατεβάσουν όταν η ελλάδα ελευθερωθεί από τους δανειστές και τους κατακτητές τοκογλύφους.......

Εγώ λέω ότι η πλειονότητά τους είναι ακροδεξιοί έως ναζιστές και ας με συγχωρέσουν οι πρόγονοί μου κολοκοτρωναίοι, μου την δίνει όταν βλέπω να κυματίζει η ηρωική σημαία μας και να την σκυλεύουν έτσι κάποιοι ανθέλληνες, γιατί είπαμε δεν είναι έλληνες οι πίθηκοι ρατσιστές και ναζιστές οι γόνοι χιτών και ταγματασφαλιτών....

Ανώνυμος είπε...

Το να αισθανομαστε ανθρωποι και ν αγαπαμε τους αλλους δε σημαινει οτι ειμαστε γενετικος χυλος αλλα οτι εχουμε να προσφερουμε το δικο μας πολιτισμο στον παγκοσμιο

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ.ΩΣ ΑΡΘΡΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΦΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ....ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΚΟΥΦΟΚΛΑΣΙΜΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΜΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Θέλει πολλή μαγκιά να εξηγήσεις στο 10 και 2/13 να καταλάβει όταν το μόνο που ξέρει είναι να γράφει δυο αράδες βρισιές και μάλιστα χωρίς νόστα....όλο μαλάκα και μαλάκα και βλάκα ....μέχρι εκεί...πέσε και καμιά άλλη βρισιά, ούτε μέχρι εκεί??

Μια μέρα, γίδιον, θα σε πιάσω σε αρχαιοελληνικό βρισίδι που δε θα ματα-αναχαράξεις για αρχαίους έλληνες.....και επειδή δεν θα καταλάβεις γρι που δεν πα να κατεβάσεις ούλα τα λεξικά, θα συνεχίσεις να το παίζεις κεφαλαίας ελληναράς, αλλά να ξέρεις ότι για τους γλανιτσιώτες είσαι ένα ρατσιστικό φοβικό με ακροδεξιές θέσεις ανθρωπάριον....που δεν έχεις να επιδείξεις τίποτα σαν σημερινός έλληνας και απαγκιάζεις στην αρχαία ελλάδα για να αποκτήσεις υπόσταση.....(αυτό το τελευταίο αφορά πάρα πολλούς σημερινούς έλληνες, μα πάρα πολλούς...)

Ανώνυμος είπε...

Και συ εισαι μαλακας με περικεφαλαια και δεν ξερεις γρι αρχαια..ασε που παντα ειχα πολυ πανω απο το 10 που ουτε αυτο ειχες...ρε ντεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε τι σημαίνει 10 και 2/13.....

Πότε, ώ τούγκιον, σε μαλώσαμε για τα κεφαλαία που γράφεις???

απλά σε λέμε κεφαλαία και λέμε ότι είσαι φοβικός, ακροδεξιός, ρατσιστής και υβριστής πατριωτών

είτε γράφεις κεφαλαία, είτε γράφεις άτονα μικρά είτε μονοτονικά το περιεχόμενό σου σχολιάζουμε.......

κεφαλαία σε λέμε, ποτέ δε σε μαλώσαμε που γράφεις κεφαλαία....τράβα σβερκώσου τώρα και μην ανακατώνεσαι αφού δεν νιώθεις γρι...

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται συμπατριώτισσα ότι έχασες τη λογική σου.....είπαμε καμιά βρισιά της προκοπής νάχει και νόστα....

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κι αυτη η ερμη

Ανώνυμος είπε...

εδώ πουλιέται η Ελλάδα, αέρας γη θάλασσα, εργαζόμενοι μαζί με τις επιχειρήσεις ως έπιπλα και σκεύη, και σεις ψαχνετε για Ελληνες?
βλέπετε πουθένα έστω και αυτό που λέμε μεταξύ μας ,για να νομίζουμε ότι κάποιοι είμαστε, ελληνική ψυχή? μαγγιά κλανιά και κώλο φιλιστρινι ως ελέχθη για κάποιους άλλους άλλλους υποδεέστερους λαούς

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ.ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΑΓΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ.Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΛΑΒΟΣ Η ΑΡΑΒΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ !

Στο Asset Development Plan, που αποτελεί παράρτημα του νέου τρίτου μνημονίου, το οποίο ψήφισε την προηγούμενη εβδομάδα η Βουλή, περιγράφονται αναλυτικά ενέργειες και εκκρεμότητες για την εκποίηση των παρακάτω περιουσιακών στοιχείων και με την ακόλουθη σειρά: Περιφερειακά Αεροδρόμια, Ελληνικό, Αστέρας Βουλιαγμένης, ακίνητο Αφάντου στη Ρόδο, ΔΕΣΦΑ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Rosco, Αερολιμήν Αθηνών, Ποσείδι Χαλκιδικής, Κέντρο ιππασίας Μαρκόπουλου, ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων (σειρές ΙΙ, ΙΙΙ και ΙV) μαρίνες, Εγνατία Οδός, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ άλλα ακίνητα και το σχέδιο τιτλοποίησης ή ανάλογης εκμετάλλευσης χαρτοφυλακίου ακινήτων.

δυστυχώς πρέπει να αποδείξω και στο κομπιούτερ ότι δεν ειμαι ρομπότ!

Ανώνυμος είπε...

αλλος ελληνάρας ! μενουμε υπόδουλοι! και καλά αυτός για το τομάρι του κάτι ξέρει , οι υπόλοιποι? οι ψωμί και ελιά και ευρώπη φαμελιά?

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί προσωπικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη.

Αιτία αποτελεί το γεγονός πως οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του εκδότη δεν συμβαδίζουν με το «πόθεν έσχες» του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι εισαγγελείς φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία –μέχρι αποδείξεως του εναντίου– θεωρούνται προϊόν εικαζόμενης φοροδιαφυγής.

Ανώνυμος είπε...

Ελληναρσδες ξύπνατε

Ανώνυμος είπε...

Σα σχολιο σου βγαινει πιθηκισιο σαν αρθρο γινεσαι κοτα λειρατη...ε ρε γελια

Ανώνυμος είπε...

ο Ελληνοαμερικανός δρ Αριστείδης Πατρινός, διευθυντής βιολογικών και περιβαλλοντικών ερευνών στον τομέα επιστημών του αμερικανικού υπουργείου Ενέργειας.


Εάν κάτι σηματοδοτεί η αποκωδικοποίηση του DNA, αυτό είναι η κατάρρευση κάθε ισχυρισμού υπεροχής ανθρώπου σε σχέση με άλλους ανθρώπους. «Είμαστε κατά 99,9% ίδιοι», τονίζει ο κ. Πατρινός. «Δεν υπάρχει καμιά επιστημονική βάση για τη φυλετική κατηγοριοποίηση. Τα μικρόβια, τα σκουλήκια, οι ελέφαντες και οι άνθρωποι έχουν το ίδιο πάνω κάτω DNA. O άνθρωπος έχει 30.000 γονίδια, η μύγα 14.000 και το σκουλήκι 20.000».

Ανώνυμος είπε...

E ρε γελια στουρνος και στα μαθηματικα....ηδιαφορα του ανθρωπινου γονιδιωματος ειναι στο 0.5% του ζωικου....αλλα το 95% αφορα την ομοιοτητα του νεοελληνικου σε σχεση με το αρχαιοελληνικο...οχι σε σχεση ουτε με το ζωικο ουτε με το λοιπο ανθρωπινο γονιδιωμα...ε ρε γελια......

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το δικό σου τρέμεις να το εξετάσεις γιατί θα βγει σίγουρα πολυεθνικό......τόλμα και θα δεις....μαυριδερίζεις ....λίγο πλατυποδίζεις.....και χοντροχειλιάζεις....άμα κοιτάξεις και τα δάχτυλα το τρανό καβαλάει το μεσαίο....όσο αφορά τη μύτη άστα να πάνε.....κάτι από σαρακινούς μου φαίνεται.....

φαντασιώνεσαι αρία φυλή και καυκάσια κιόλας.....ούτε ο χίτλερ δεν τόλμησε τέτοια καθαρότητα.......

Υ/Γ Μόνο για γέλια είναι ο τυπάκος.....

Υ/Γ όσο αφορά αντιπαράθεση πολιτική με πιθήκια εγώ δεν κάνω

30/6/16 18:11


Για την αντιγραφη

Βασιλω

Ανώνυμος είπε...

εισαι βλακας,...το δικο σου δεν χρειαζεται καν ξυσιμο..ασε που αποδεικνυεται καθε ωρα που παλευεις να σφαλαγκουδιασεις δυο αραδες..ευτυχως στην ελληνικη ακομα και αναγνωριζεσαι

Ανώνυμος είπε...

δεν κανεις "δασκαλε" αλλα ολο αυτον εχεις στο νου σου..τον τρεμεις μου φαινεται

Ανώνυμος είπε...

μισεί την καταγωγή του (τρέχα γύρευε ποια..) και θέλει να είναι έλληνας!!!!! και γι' αυτό το παίζει ελληναράς.......

(όπως όλα τα πιθήκια τα ίδια μυρικάζουν και τα ίδια λένε και ελληνάρες θέλουν να περνιούνται...)

(και είπαμε τα λιώνεις, αλλά συζήτηση μαζί τους ούτε γι' αστείο)

Τ' ακούς Βασίλω μ' και μην ασχολείσαι με τον ακροδεξιό...

Ανώνυμος είπε...

μα ειναι πηθικι και ανθελληνας ...και την ξερει την καταγωγη του...τ ακους Διαμαντω..μην ασχολεισαι με τον μερκελοφασιστα....αυτους στηριζει, που ειπαν στο φωτορεπορτερ χτες βρωμοελληνα..πρεπει να νοιωθει περηφανος για την ανθελληνικη του κατευθυνση...το φχαριστηθηκε κι ολας.. τ ακους μωρη..τ ακω να λες

Ανώνυμος είπε...

εκεινο που πρεπει ολους να σας παραξενευει ειναι οτι δε χρησιμοποιει τις λεξεις ελληνας πατριδα ελλαδα δημοκρατια εθνικη ανεξαρτησια ..δεν επικαλειται τιποτα το ελληνικο και βριζει καθε πατριωτη πηθικι και χρυσαυγουλο..αντιθετα με οσα εχουμε μαθει στο σχολειο στην οικογενεια στην κοινωνια..τι αλλη μαρτυρια θελετε για τι πιστευει..μερκελοφασιστας νεοταξιτης με ναζιστικα χαρακτηριστικα και πιθηκοφερνει