Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δικαιοσύνη δύο μέτρων και δύο σταθμών

129 χρόνια ποινής στον Ν. Μαζιώτη. Δηλώνω άσχετη και ανίδεη πραγματικά. Ονόματα δεν συγκρατώ κι ούτε συμπαθώ τις ιδεοληψίες. Αλλά όταν άκουσα το 129 έτη λέω, κάτσε πόσους ανθρώπους σκότωσε αυτός ο τύπος; Διαβάζω κανέναν. Κανέναν; Και τι διέπραξε; Ένοπλες ληστείες λέει σε τράπεζες και βομβιστικές επιθέσεις σε σημαίνοντα πρόσωπα.  Α μάλιστα είπα, έχουμε να κάνουμε με έναν δημόσιο κίνδυνο. Να 'ναι καλά η Ελληνική δικαιοσύνη που μεριμνά για εμάς τους αθώους πολίτες.

Ωραία λοιπόν και το ερώτημα που θέτω, αφού η Ελληνική δικαιοσύνη είναι τόσο άτεγκτη και κόπτεται για την ασφάλεια των πολιτών της, γιατί ο Γ. Ρουπακιάς εκτελεστής του Παύλου Φύσσα είναι αποφυλακισμένος; Γιατί η Χρυσή Αυγή βρίσκετε ακόμα στα έδρανα της Βουλής; Γιατί ο Β. Μαρινάκης ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο και μένει ατιμώρητος για όλες τις παράνομες δραστηριότητές του; Γιατί ο Μάκης Ψωμιάδης θεωρείται ακόμα από μερικούς μεγάλος ευεργέτης; Γιατί ο Θέμος Αναστασιάδης συνεχίζει να είναι μεγαλοεκδότης και να δηλητηριάζει την κοινή γνώμη με τους οχετούς του;


Θέλετε κι άλλα; Γιατί τόσα και τόσα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών μένουν ατιμώρητα; Γιατί βιαστές, παιδεραστές, παιδοκτόνοι, δολοφόνοι, μαστροποί, δουλέμποροι, διακινητές κι έμποροι ναρκωτικών τη γλιτώνουν με λίγα χρονάκια και τη βγάζουν έπειτα λάδι;

Ο πισινούλης σας να είναι καλά, εσείς να μην κινδυνεύεται κι αφήστε τους πολίτες να ψοφήσουν. Εσείς, οι τραπεζούλες σας, οι επαύλεις σας, τα γραφεία σας. Οι γραβάτες σας γενικώς! Έτσι κι αλλιώς εμείς πάντα αναλώσιμοι ήμασταν. Σας ευχαριστούμε που μας προσέχετε και μας προφυλάσσεται από το οργανωμένο έγκλημα. Σας ευχαριστούμε που τα παιδιά μας θα βρούνε πρέζα έξω από τα σχολεία, που παιδεραστές θα διορίζονται ανενόχλητοι στη δημόσια εκπαίδευση χωρίς να περνάνε πρώτα από ψυχιατρικές εξετάσεις. Σας ευχαριστούμε τέλος πάντων για όλα


34 σχόλια :

  1. Προς απαντηση ολων των παραπανω: Ολα αυτα συμβαινουν γιατι η Ελλαδα δεν ειναι χωρα αλλα ΧΩΡΟΣ και ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ εδω και δυο αιωνες. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/16 13:58

    Καλα μην εισαι σιγουρος οτι ειναιεδω και δυο αιωνες..θγερμανικο ξαναγινε με σημιτη και δωθε και με τη βοηθεια του πιο βλακα λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/16 14:23

    Dr ...ταμτάκος......

    αυτό ναι, μάλιστα είναι δίκαιο!!!!!!

    Υ/Γ γελάτε γιατί χανόμαστε....έτσι και τους πάρεις λίγο στα σοβαρά....χάθηκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/16 15:54

    Πες στη πηγή να μάθει και λίγο ορθογραφία
    Μας πέταξε τα μάτια με τις καταλήξεις ενεργητικής - παθητικής φωνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/16 16:02


    ΓΝΩΜΕΣ
    Νίκος Μωραΐτης: Τρεις αρχηγοί χθες το βράδυ…
    9-03-2016 - 12:30μμ




    Τρεις (δύο νυν και μία μελλοντικη) πολιτικοί αρχηγοί χόρεψαν στο τηλεοπτικό γυαλί με τη διαπλοκή και την υπομονή μας.
    του Νίκου Μωραΐτη

    Άκουσα καλά ή με γέλασαν τα αφτιά μου;

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χθες το βράδυ, καλεσμένος στην Ανατροπή του Πρετεντέρη ότι είναι άδικο το 3% των πολιτών να πληρώνει το 45% των φόρων, προσθέτοντας: «θα πρέπει να πληρώνουν αυτοί που έχουν, αλλά σε αυτή την ένταση;»!

    Και δεν υπήρξε καμία ερώτηση ή σχόλιο του έγκριτου δημοσιογράφου, του στιλ «δηλαδή, κύριε Μητσοτάκη, σε μία χώρα που το 26% είναι άνεργοι και το 50% φτωχοποιημένοι, προτείνετε ελάφρυνση του 3% των πολιτών που κάνουν τις μεγαλύτερες δηλώσεις από τα φορολογικά τους βάρη;». Φυσικά, δεν υπήρξε και καμία ειδησεογραφική αναπαραγωγή σήμερα αυτής της απίστευτης δήλωσης Μητσοτάκη. Η Ομερτά της μιντιακής σιωπής.

    Στο απέναντι κανάλι, την ίδια ώρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχιζε την προσφιλή της τακτική: να δίνει συνεντεύξεις στα Μέσα που όσο ήταν με τον Τσίπρα γελούσαν μαζί της και άφηναν υπόνοιες για την ψυχική της υγεία, αλλά τώρα που είναι αντίπαλός του τη βρίσκουν αξιόπιστη και έγκυρη συνομιλήτρια.

    Μιλώντας στις Ιστορίες του Αλέξη Παπαχελά είπε ότι ο Τσίπρας είχε προαποφασίσει τη συμφωνία με τους δανειστές πριν από την εκλογή του τον Ιανουάριο. Και ο έγκριτος δημοσιογράφος ανεβοκατέβασε τα μάγουλά του χωρίς να θέσει το εύλογο ερώτημα: «Τότε γιατί διαπραγματευόταν επτά μήνες, γιατί έφτασε μέχρι οριακά σημεία αντοχής του ίδιου και της χώρας και δεν υπέγραφε συμφωνία το Φεβρουάριο, όπως φώναζαν οι δανειστές;».

    Ερωτήματα απλά, που θα έθετε και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, αλλά όχι οι έγκριτοι ενός δημοσιογραφικού συστήματος που ακούει όταν πρέπει να μιλήσει και μιλάει όταν πρέπει να ακούσει.

    Τελικά, ο καλύτερος του χωριού χθες το βράδυ ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος που, καλεσμένος στο Όλα, έκανε εξαιρετικά πετυχημένα τη Φώφη Γεννηματά. Τι, δεν ήταν ο Ζαχαράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/16 16:56

    Μας δουλεύουν και με τον Βγενόπουλο ενώ δεν πρόκειται να του αγγίξουν ούτε τρίχα της κεφαλής του και σε κανέναν άλλο τραπεζίτη που έδινε χωρίς διασφαλίσεις τα θαλασσοδάνεια. Σε δουλειά να βρισκόμαστε λοιπόν και να βγάζουμε και καμιά είδηση που θέλει ν ακούσει ο κόσμος γιατί και τ αυτιά θέλουν χαϊδεμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/16 17:16

    Δεν ειμαι οπαδος της Κωνσταντοπουλου αλλα οτι την συκοφαντησαν και την πολεμησαν γιατι τους εψηνε το ψαρι στα χειλη ειναι γεγωνος
    Αυτα που ειπε χθες πιστευω οτι ηταν ολα αληθινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/16 18:13

    Ελλάδα ( Λένγκω ) - 1975 www.projethomere.com Gian Piero Testa

    Λένγκω, Λένγκω, Λένγκω
    πάψε να με κυβερνάς
    Λένγκω, Λένγκω, Λένγκω
    πάψε να με τυραννάς
    ..........


    Αυτή παιδιά μου ήταν τότες η μανούλα
    ο κήπος ύστερα εγέμισε ληστές
    το κοριτσάκι μας το ντύσανε γριούλα
    κι απ’τα κουρέλια φαινότανε οι πληγές
    κι αν μας χτυπάει με μανία και φωνάζει
    τη βάζουν άλλοι με συμφέροντα πολλά
    το όνειρο που φεύγει τη τρομάζει
    να αναζητάει μια χαμένη ελευτεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/3/16 18:51

    του Νίκου Μωραΐτη

    «Ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα. Ε; Ε;»
    Ε, λοιπόν, το ερώτημα πλέον απαντήθηκε. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Να ξεκαθαρίσω ότι υπήρχαν φορές που τη θαύμασα, όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής. Ακόμα κι όταν είχε εκνευρίσει πια τους πάντες. Το έχω γράψει κι εδώ.

    Να διευκρινίσω, επίσης, οτι εκτιμώ αυτούς που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Αύγουστο, αφήνοντας υπουργιλίκια και μισθούς. Είναι ιδεολόγοι και παρέμειναν ιδεολόγοι. Άλλο όμως αυτοί και άλλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εξελίσσεται σε ό,τι πιο αποκρουστικό μπορεί να υπάρξει, μπαίνοντας στη σφαίρα της πολιτικής Κατινιάς (δεν χρησιμοποιώ τον όρο καθόλου φυλετικά, και ένας άντρα πολιτικός θα μπορούσε κάλλιστα να τον διεκδικήσει).

    Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί οποίος φεύγει από μία σχέση, από μία φιλία, από ένα κόμμα και βγάζει όλα τα άπλυτα του άλλου για να τον εκδικηθεί;

    Σε κάθε ανάρτηση ή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο για όσα (κατά τη γνώμη της) της είχε εκμυστηρευτεί ο Αλέξης Τσίπρας, με την εμπιστοσύνη κατά την οποία κάθε άνθρωπος περιβάλλει ένα στενό του συνεργάτη.

    Τη μία βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας τής είπε ότι αυτή την κρίση μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνο μία… Χούντα.

    Την άλλη βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας τής είπε ότι «δυστυχώς» θα πρέπει να κάνει υπουργό άμυνας τον Καμμένο (να, να, να, για να μάθεις).

    Και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη υφυπουργό τουρισμού.

    Και την ίδια πρόεδρο της βουλής («άμα θέλω να τους τρελαίνω όλους»)

    Μόνο το χαρτί υγείας που προτιμά ο πρωθυπουργός δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα.

    Αν διαβάσει κανείς όλη τη μακρά ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα δει και άλλα για άλλα πρόσωπα στα οποία δεν έμεινε ο Τύπος, όλα όμως έχουν τον ίδιο έμμεσο στόχο: να κάνουν άνω κάτω τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους υπουργούς. Να αρχίσουν τα «η Ζωή λέει ότι της είπες» και τα «εγώ δεν είπα ότι είπε οτι του είπες». Κουβέντες του φωταγωγού, οι πολιτικοί στόχοι της Ζωής.

    Όσο για τη βασική αρχή που επικαλείται η τέως Πρόεδρος της Βουλής στην ανάρτησή της, ότι «η πολιτική πρέπει να κινείται στο φως, ενώπιον των πολιτών», αυτά ας τα θυμόταν τότε και ας τα δημοσιοποιούσε την ημέρα που ντύθηκε κίτρινο – μωβ, και όχι ένα χρόνο αργότερα που αποφάσισε να ντυθεί σκέτο κίτρινο.

    Δεν υπάρχει, για μένα, μεγαλύτερη μορφή ανηθικότητας από το να φεύγεις από κάπου και να ξερνάς σε δημόσια θέα όσα εμπιστευτικά γνωρίζεις. Φανταστείτε κάθε εργαζόμενο που παραιτείται ή απολύεται, να έβγαινε και να έλεγε όσα γνώριζε από τα εσωτερικά της δουλειάς του.

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν γνωρίζει την αξία της εμπιστευτικότητας, δυστυχώς ούτε και της φιλίας.

    Διαφώνησε πολιτικά με τον Τσίπρα. Έφυγε και όλα καλά ως εκεί. Υπάρχει και φιλία μετά (ή, καλύτερα, πριν από) την πολιτική. Το να φωνάζει η πρώην φίλη «μια νύχτα μαγική / σαν την Αργεντινή / να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» δεν είναι για να χειροκροτήσει κανείς.
    Μόνο για να καταλάβει πόσο άφιλη μπορεί να είναι μία νέα πολιτικός, τρομάζοντας για το πώς μπορεί η πολιτική να ενσωματώσει (ή μήπως να διαμορφώσει) έναν απεχθή χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/3/16 20:53

    Ρε ντε δικαιοσυνη θα ηταν αν ο τσιπρας παραγγελνε κατηγοριες για τους υπαιτιους πριν μπλεξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς "ΑΝΩΝΥΜΟ" 13:58 : Εσενανε αυτο σε μαρανε. Το σχολιο σου θυμιζει Κνιτη που του δειχνουν το φεγγαρι κι εκεινος κοιταζει το ..δαχτυλο!! Το απο ποτε δλδ οι Γερμανοι μπαστακωθηκανε στους μηχανισμους του παρακρατους που'στησαν οι ιδιοι & οι λακεδες τους, οχι μοναχα απο Βαυαροκρατιας, αλλα απο τον καιρο της δολοφονιας των Ρηγα και Καποδιστρια ΗΔΗ, και σε αγαστη συνεργασια με τις τοτε οθωμανικες παραφυαδες των κοτζαμπασιδων και ολων οσων συνεργουσαν στην οθωμανικη κατοχη, πουψαχναν απεγνωσμενα για "προστατη", ωστε να αποφυγουν την σφαγη απο τον ντοπιο πληθυσμο ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ! Διαβασε και λιγο κοκκινη και κουκουνα πρωτα και τα ξαναλεμε για το ποιος φταιει για την καταντια μας εδω και 200 χρονια. Εγω ενα εχω τελευταιο να σχολιασω: Ειμαστε ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ της Ευρωπης, οπου σχεδον το ΣΥΝΟΛΟ εκεινων που συνεργαστηκαν με τους ΝΑΖΙ την σκαπουλαρισε και των οποιων τα παιδια μας εχουνε ως αποτελεσμα μεχρι ΣΗΜΕΡΑ μπαστακωθει στο σβερκο, με ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ για "αστικο" κρατος. Αλλα σε προτεκτορατα δεν υπαρχει καμια περιπτωση για δημιουργια κρατους δικαιου.Απλα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/3/16 06:25

    Μαλλον γεννηθηκες μετα το 1996....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαλλον γεννηθηκες (και ζεις) ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/3/16 00:58

    Να μην υποτιμας γνωσεις που δεν εχεις και την κριση του αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/3/16 10:05

    Της κακιας@@@@@ οι τριχες της φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/3/16 13:30

    Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σου φερουμε σανο τοτε. θα πεινασες τοσες ωρες μαλωνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/3/16 08:01

    Ακατανοητο 20.31 σε αλλο απαντησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/3/16 22:04

    Αυτος που ειπε το δυο γαιδαροι δε μαλωνε με κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ" ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΥΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. 6 ΜΗΝΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑΒΡΟΥΝΕ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΣΥΧΑΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/16 22:17

      Υπολογισε οτι δε δικαζεται μονο ο φονος αλλα δεκαδες εγκληματα των ναζηδων και η ιδια η οργανωση.με χωριστη δικη θα ειχε αποφυγει την αποφυλακιση αλλα αυτο θα αποδυναμωνε τη γενικη κατηγορια κατ αυτων των θλιβερων ατομων.πιστευω οτι θα υπαρξουν μεγαλες καταδικες και για πολλους

      Διαγραφή
  21. Το αποτελεσμα μετραει. Ενας ΦΟΝΙΑΣ (που ακομα και ο ΙΔΙΟΣ παραδεχτηκε την απεχθη του πραξη) ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ απο το μοναδικο μερος που ανηκει και με αποκλειστικη ευθυνη της ¨δικαιοσυνης". Εκτος του οτι κινδυνευει κι ο ιδιος απο διαφορους "καλοθελητες" το γεγονος και μονο οτι πηρε 30+ μηνες και ακομα να τελιωσει η δικη με μια σειρα δικαιολογιες που δεν θαστεκαν σε καμια ευνομουμενη Πολιτεια / πουθενα αλλου, αυτο και μονο δινει και μια εικονα του τι ειδους δικαιοσυνη και εν γενει κρατικους "θεσμους" διαθετει αυτο το μορφωμα που αποκαλουμε κρατος. Μας δινει εξαλου και μια πολυ καλη εικονα το ιδιο το αρθρο: ΜΑζιωτης.Μελος του ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ χωρου και ληστης τραπεζων με κανενα φονο στο ενεργητικο του. 250 χρονια φυλακιση. Ρουπακιας. Μελος ακροδεξιας οργανωσης με δομη στρατιωτικου σωματος και αυτοδηλωμενος δολοφονος. Μετα απο 3 χρονια ψευτοκαθυστερησεις της απολυτου πλακας και μιας παρωδιακης δικης ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ και δηθεν μου δηθεν μου τιθεται σε κατ οικον περιορισμο!! ΕΝΑΣ ΦΟΝΙΑΣ!!! (Με λιγη τυχη σε λιγο θα κυκλοφορει κι αυτος ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ σα δευτερος χριστοφορακος...Που τωρα πλεον θελουνε και να τον ΑΘΩΩΣΟΥΝΕ κιολας εδω μερικοι ερικοι, ενω τον εχουν καταδικασει τα ιδια τα ..γερμανικα δικαστηρια για τις δοροδωκιες!) Και να την χεσω εντω μεταξυ και την "δικαιοσυνη" και ολους οσους δηθεν μου κοπτονται για την ...αποδυναμωση της γενικης κατηγοριας και ολων των μεγαλων καταδικων που ΘΑ! ακολουθησουν! Ναι,σιγουρα. Του πουτσου ανημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/3/16 05:37

    Σαφως δεν καταλαβαινεις οτι δικη χα χωρις τους φονους της δε γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτο το συμμεριζεσαι εσυ και μονο οσο με αφορα. Διοτι αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι η "δικη" δεν ειναι παρα μια δικαιολογια και μια παρωδια ανευ προηγουμενου ετσι οπως εχει εξελιχτει. Σαφως διαφορετικο απο αυτο που "καταλαβαινεις" εσυ φυσικα. Να υποθεσω επισης οτι κατα τη γνωμη σου ζουμε και σε ευνομουμενο "ευρωπαικο" κρατος.Αυτο κι αν αποτελει ανεκδοτο οσο με αφορα παντα! Τελος παντων, οτι πεις. Μη σου χαλασω την εικονα σαβατοκυριακατικα περι..."ευνομουμενης (κολ)πολιτειας" που κανει δηθεν τη δουλεια της, ως ωφειλε!! Οπως λεει και το ομονυμο τραγουδι "αστον τρελο στην τρελλα του". Ασε με λοιπον στην "τρελα μου" να πιστευω τα αντιθετα απο σενανε και κοιτα να πεισεις κανα δικαστη να κανει τη δουλεια του καλυτερα. Εγω ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι το μονο που δεν κανει αυτος ο τυπος που εσυ και γω ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , ειναι αυτο για το οποιο και εφ ω εταχθει στην τελικη. Και ειναι υποχρεωση του να με πεισει για το αντιθετο οχι με λογια , αλλα ΜΕ ΕΡΓΑ. Και αυτος αλλα και οι υπολοιποι "υπευθυνοι" του φυραματος!! Λες και δεν θα μπορουσε η "πολιτεια" να βρει εναν τροπο να το κρατησουν μεσα το καθαρμα. Τοσες και τοσες "νομοθετικες ρυθμισεις" της απολυτου πλακας και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ (!!) περναγαν τοσο καιρο μεταμεσονυχτια εδω και 7 χρονια / δεν ξερανε να περασουνε μια ειδικη ρυθμιση μεσα απο υπουργικη αποφαση που να αφορα αυτες ακριβως τις περιπτωσεις οπου ακομα και ο ιδιος ο ενοχος ομολογει την ενοχη του , μα οοοοοοοοοχι, υπαρχει μια ..."δικη" σε εξελιξη , τι να λεμε τωρα: Αστονα λευτερο, κοντρα σε καθε ποινικη δικανικη αλλα και ΚΟΙΝΗ λογικη επομενως!! Την μπανανια μου μεσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/3/16 17:45

    Εχεις λιγουλι πλακα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε μια χωρα γεματη γελοιους που μσς κυβερνανε οπως μας κυβερνανε και ακομα πιο γελοιους που τους ψηφιζουνε για να μας κυβερνανε ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ καποιος θα πρεπει μεσα σαυτη την ιλλαροτραγωδια ναχει και "λιγο πλακα" και οσο μ'αφορα ευελπιστω ναχω πολλη απαυτη μπας και την σκαπουλαρω. Αλοιμονο ωστοσο απο τους "σοβαρους" εδω μεσα. Αυτο μοναχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/3/16 23:15

    Ψαχνεις ηγετη οπως πολλοι πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απο την αρχη της συζητησης το μονο που κανεις ειναι να προσαπτεις στον κοσμο ιδιοτητες και κυριως ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ απευθυνομενος μαλιστα σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επιπεδο και διχως να ξερεις ΚΑΝ τον οποιο συνσχολιαστη σου, ενω απο την αλλη μερια για την ταμπακιερα;; οχι μοναχα κουβεντα και τουμπεκι ψιλοκομμενο, αλλα και μοιαζει να υποστηριζεις ολη αυτη την κατασταση και μαλιστα ακριτα - ενω τα οποια σου επιχειρηματα ειναι οχι μονο μονολεκτικως "σαθρα" μα και ταυτοχρονα θαλεγε κανεις βγαλμενα απο ετοιμο ρεπερτοριο πλερωμενων απαντησεων σαν εκει που τα παιρνεις χοντρα απο καποιον για να γραφεις τετοιες παπαριες. Αναρωτιεμε αραγες. Δεν κουραστηκες ακομη; Αλλα τι λεω - φαινεται οτι ΖΕΙΣ απο αυτο το πραγμα και το στυλ του hit and run ειναι μεσα στο καθημερινο σου "ρεπερτοριο" απεναντι στους ενοχλητικους του συστηματος που υπερετας.Δεν πειραζει, φτανει πουχεις βρει εσυ τον "ηγετη" που σου ταιριαζει οποτε αστους αλλους να ψαχνουν επι ..ματαιω για τον δικονε τους! Θα προτεινα δε, να ψαξεις αλλου ναβρεις αυτο το πραμα που λενε "ζωη" - εδω δεν εχει που να χτυπας τον κωλο σου κατω. Αντε μπραβο κυριακατικα . Πουχεις το θρασσος να μας λες και τι γυρευουμε στην τελικη με 3 σχολια που γραψαμε δωμεσα μεγαλε ψυχαναλυτα της απολυτου πλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος20/3/16 14:51

    Δεν ανεχεσαι απαντησουλες σκεψου να σχολιασουμε εμπεριστατωμενα η της πλακας οπως εσυ ..αλλα εισαι και χαζος αφου λες οτι μας πληρωνουν η ΜΚΟ του νις;εξ ιδιων κφινεις μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειναι αλλο οι "απαντησουλες" που καποιος μπορει να δινειδω μεσα ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ με τροπο ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ που σε καμια περιπτωση δεν επραξες τοσες μερες, κι εντελως αλλο οι προσωπικες επιθεσεις με "αθωους" δηθεν μου δηθεν μου "χαρακτηρισμους" και επιθετικους προσδιορισμους οπως κανεις εσυ εδω και μερες στα σχολια μου , λες κ'εισαι βαλτος απο καπου. Και τι εγινε, χτυπησαμε κανα ευαισθητο νευρο κι αρχισες τις αρλουμπες και τις...ανορθογραφιες μπρος στην φουρια σου μην παει κι αφησεις αναπαντητη την "προσβολα"?? Ρε για δες εκει εναν.."θιγμενο"!! << αλλα εισαι και χαζος αφου λες οτι μας πληρωνουν η ΜΚΟ του νις;εξ ιδιων κφινεις μαλλον >> !! ...Ναι, σου προσβαλλαμε τον σορος ηλιθιε και ..ΚΦΙΝΩ εξ ιδιων!! Αλλα ο μυγιασμενος μυγιαζεται / πως να το κανουμε . Ιδιαιτερως δε, που δεν γινεται απο μενανε Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΛΟΓΟΣ για καμια ΜΚΟ!Αλλα τουλαχιστον τωρα ξερουμε απο που τα παιρνεις αν μη τι αλλο: Ρε αει παενε αποδω περα ζαγαροζαγαρε. Πουχεις το θρασσος να ζητας και τα ρεστα κι απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος20/3/16 20:54

    Να σχολιασουμε οχι εσενα βεβαια..πολυ παει στην καιροσκοπικη και αντιδραστικη σου καθε φορα τοποθετηση...γι αυτο μιλα μονος..
    Ως σχολιογραφο ποταμο σε παρατηρω..πως λεγανε τον αρθογραφο ποταμο του ελευθερου κοσμου Σαββα Κωσταντοπουλο...και κεινος λογοδιαροια σαν εσενα ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι βεβαια, οπως σε βολευει απτη μια και κουβεντα για την ταμπακιερα οπως συνηθως απτην αλλη/ αλλα λογια ναγαπιομαστε! Οσο με αφορα - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟ - παντοτε σχολιαζω επι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ και ποτε επι σχολιαστων. Κατι που για μερικους ..παραειναι τελικα δυσκολο να συνειδητοποιησουν! Κατι που δεν προκυπτει πουθενα οσον αφορα την δικη οσυ συμπεριφορα εδω μεσα. Για να μην ξεχναμε κιολας οτι αρεσκεσε να υπογραφεις παντοτε και ως ..."ανωνυμος". Το αν η αναλυση προθεσεων και επιχειρηματων σε μια ανταλλαγη αποψεων εσενανε σου προκαλει ...δυσθυμια στο σημειο να φτανεις να χαρακτηριζεις την απεναντι επιχειρηματολογια ως ..."λογοδιαρροια" , φτανει και περισσευει ωστε να χαρακτηριζει ΚΑΙ την ενδεια του λογου σου, μα και το ποιον σου στην τελικη ως συνσχολιαστη και ως χαρακτηρα. Αν και αυτο ειναι κατι που μητε με νοιαζει μητε και με αφορα . Αυτο που ωστοσο με αφορα ειναι οτι θα μπορουσες ΜΙΑ ΧΑΡΑ ως εσυ ο ιδιος σημειωσες , να παρακαμψεις την οποια μου παρουσια και τους οποιους μου σχολιασμους και απλα να πας παρακατω εφοσον δεν γουσταρεις στην τελικη να αντικρουσεις επιχειρηματα - αλλα Οοοοοοοχι , αντι αυτου αναλωνεσε σε προσωπικες επιθεσεις εναντιον μου /οποτε εδω αλλαζει εντελως το πραγμα: Υπαρχει καποιο χιπχοπ τραγουδι που περιγραφει την κατασταση σου και σε αφηνω να τοβρεις μονος σου / αφου περνιεσε τελικα για ΤΟΣΟ εξυπνος και τοσο προοδευτικος ...κι ασε μας εμας ναμαστε οι "ηλιθιοι" και οι "αντιδραστικοι" του φορουμ / ω κολοφωνα της σκεψης και αξιο τεκνο του Πλατωνα : Προχωρα μπρος λοιπον και κανε μας την χαρη βραδιατικα : Νισαφι πια με την παρτη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.