Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Απολογισμός έργου για την Αρκαδία απο τον Ευάγγελο Γιαννακούρα


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά την οικονομική κρίση και παρά τη γενικότερη στασιμότητα συνέχισε να εργάζεται και να παράγει έργο. Οι δεσμεύσεις της «Νέας Πελοποννήσου» γίνονται πραγματικότητα κάθε μέρα, γι αυτό εξάλλου μας εμπιστεύτηκαν πάλι για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι πολίτες της Πελοποννήσου.
Το 2015 ολοκληρώθηκαν 41 έργα στην Αρκαδία, προϋπολογισμού 10.389.700 ευρώ.
Την ίδια ώρα εκτελούνται ακόμα 41 έργα, προϋπολογισμού 9.143.750 ευρώ.
Τα προς συμβασιοποίηση έργα είναι 38 και ο προϋπολογισμός τους φθάνει τα 7.109.320 ευρώ και τα υπό μελέτη έργα είναι 92 με προϋπολογισμό 16.678.540 ευρώ.
Tο 2015 οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και όλες οι διευθύνσεις της προσπάθησαν πάρα πολύ και έτσι έχουν να δείξουν σημαντικό έργο.
Έχουμε ρίξει το βάρος στην ανάπτυξη του τόπου μας και ειδικά στους δύο πυλώνες: την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία και το σκεπτικό μας είναι ό,τι σχεδιάζουμε να το υλοποιούμε και να μη μένει στις μελέτες ούτε να παραπέμπεται στις καλένδες και επιπλέον τα έργα να έχουν προστιθέμενη αξία και να τα χαρακτηρίζει η συνέργεια και το σημαντικότερο να είναι έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και συνάμα να έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, γιατί πονάμε και αγαπάμε τον τόπο μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να μη λείψει τίποτα από την Αρκαδία μας.

30 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/2/16 10:11


    Να έχεις ή να είσαι;

    Feb 06, 2016Στάθης ΠαπαγιαννίδηςΕπί ξυρού ακμής0

    ΑΓΟΡΕΣ
    Το 1976 ο Έριχ Φρομ – προς το τέλος της ζωής του – έγραψε στη Νέα Υόρκη ένα προφητικό βιβλίο με τον τίτλο Να έχεις ή να είσαι;

    Στο βιβλίο αυτό καταλήγει στο εκπληκτικά απλό και αληθινό συμπέρασμα, το οποίο όμως επιμελώς αποφεύγουν να διατυπώσουν επισήμως οι οικονομολόγοι: δεν μπορείς να έχεις απεριόριστη ανάπτυξη σε ένα πεπερασμένο κόσμο. Τόσο απλά.

    Πρέπει να καταστρέφεις για να συνεχίσεις να δημιουργείς. Άρα οι αγορές δεν είναι ούτε αποτελεσματικές, ούτε πρόκειται να οδηγήσουν ποτέ σε ισορροπία. Η μακροχρόνια τάση ισορροπίας των αγορών είναι η ανισορροπία.

    Η οικονομία προχωράει κυκλικά, ποτέ ανοδικά ή καθοδικά.

    Είναι μια τεράστια ρόδα αυτοκινήτου με χιλιάδες μυρμηγκάκια κολλημένα επάνω της.

    Καθώς κινείται αυτή η ρόδα τα μυρμηγκάκια έχουν την εντύπωση ότι ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν, η μεγάλη εικόνα όμως δείχνει απλά μια κυκλική, περιστροφική κίνηση.

    Κοιτώντας μόνο τη ρόδα δεν μπορούμε να καταλάβουμε την πορεία του οχήματος, πρέπει να δούμε ολόκληρο το αυτοκίνητο για να καταλάβουμε εάν ανεβαίνει ή κατεβαίνει. Και ολόκληρο το αυτοκίνητο δεν είναι η οικονομική μας κατάσταση και ο βαθμός επιτυχίας μας αλλά επιπροσθέτως η ψυχική και πνευματική μας ηρεμία και ο βαθμός πληρότητας και ευτυχίας μας. Πράγματα πολύ πιο δύσκολα, που δεν αποταμιεύονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η ελληνική οικονομία σήμερα είναι αυτοκίνητο που του ζητούν να τρέξει σε μία ανηφόρα με σηκωμένο χειρόφρενο. Η ανηφόρα είναι η διεθνής οικονομική συγκυρία (ενεργειακό, γεωπολιτικό, προσφυγικό) και το χειρόφρενο είναι το χρέος.

    Ξεκινήσαμε το 1821 την ελληνική επανάσταση κατά των Τούρκων για να γίνουμε ελεύθερο κράτος απαντώντας στο δίλημμα «καλύτερα μιας ώρας…»

    Ξεκινήσαμε στη δεκαετία του 1970 τη μεταπολίτευση και αποκτήσαμε την πολιτική ελευθερία μας απαντώντας στο δίλημμα «Καραμανλής ή τανκς» και διαλέξαμε τον Καραμανλή αφού πρώτα μας είχαν τσαλακώσει με τα τανκς.

    Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του 1980 με σοσιαλισμό απαντώντας στο σύνθημα: «ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

    Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του 1990 με ζητούμενο την κάθαρση από τις ρεμούλες του σοσιαλισμού.

    Ξεκινήσαμε τη νέα χιλιετία με ζητούμενο τον εκσυγχρονισμό και την είσοδό μας στη ζώνη του ευρώ.

    Ξεκινήσαμε το 2010 με το δίλημμα «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», με Τρόικα, με ΔΝΤ, με ΕΚΤ, με επιτήρηση, με ελεγχόμενη πτώχευση με ανεξέλεγκτο χρέος και έλλειμμα και το GREXIT προ των πυλών.

    Άρα το νόμισμα δεν κάνει τη χώρα ευρωπαϊκή όπως το ράσο δεν κάνει τον παπά.

    Τι να το κάνεις το ευρώ άμα δεν έχεις φράγκο;

    Η κορυφαία ευρωπαϊκή χώρα, η Νορβηγία, δεν έχει ευρώ. Και η σημερινή Ελλάδα του ευρώ μόνο Ευρώπη δεν θυμίζει…

    Τι έφταιξε, που κάναμε λάθος; Για να σκεφτούμε λίγο…

    Τι σχέση έχει ο λαός του «παν μέτρον άριστον» και του «γνώθι σ’ αυτόν» με τον λαό του «μαζί τα φάγαμε»;

    Η σχέση είναι ότι όταν ήμασταν η κοιτίδα του πολιτισμού αγωνιζόμασταν για το «είμαι», ενώ σήμερα που είμαστε ο ναός της διαφθοράς αγωνιζόμαστε για το «έχω».

    Παγκοσμίως η κοινωνία σήμερα είναι καταναλωτική.

    Δεν είμαι κατά της κατανάλωσης. Είμαι κατά της αποχαύνωσης.

    Εάν το σχολείο είναι αγγαρεία, το Πανεπιστήμιο είναι αποχή και κατάληψη, το 8-ωρο για να τρέχει ο μισθός και όλη η ενέργεια και η δημιουργικότητά μας βγαίνει στα μπουζούκια και στην καφετέρια πρέπει κάτι ν’ αλλάξουμε γιατί ήδη βουλιάξαμε.

    Οι ευρωπαίοι μας έβαλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Όχι για να κάνουμε εμείς διακοπές με τα λεφτά τους.

    Γι’ αυτό οι Γερμανοί ψάχνουν τον υπουργό Οικονομικών που ψήφισε την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ, για να τον δικάσουν…

    Περιμέναμε την αριστερά στην Ελλάδα να ξηλώσει το πουλόβερ της διαπλοκής. Όχι όμως να πλέξει σεμεδάκι με σταυροβελονιά. Παππούς αριστερός, εγγονός διορισμένος, μετακλητός σε γραφείο υπουργού.

    Έτσι θα πάμε μπροστά;

    Στάθης Παπαγιαννίδης

    Συγγραφέας/Μηχ/κός Πληροφορικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/16 14:17

    Διέλυσαν τη χώρα!!!!

    Το άλλο πολιτικό νούμερο θέλει να σώσει τώρα την ευρώπη......αφού πρώτα έσωσε εμάς!!!!

    Αξίζει να επαναλάβουμε ότι όποιος δια πράξεων ή παραλείψεων έφερε ή θα φέρει εθνική καταστροφή θα εισπράξει τα επίχειρα που είναι γνωστά από την ιστορία......

    Υπάρχει έστω και ένας έλληνας που τους πιστεύει???? που νιώθει ασφαλής???? που ελπίζει???????

    Η ανικανότητα και ο εθνολαϊκισμός τους κυριαρχεί και φέρνει τον όλεθρο.....τι δεν καταλαβαίνετε???

    Σήμερα μας είπε ότι ο λαός τον εξέλεξε τρεις φορές να υλοποιήσει αυτά που είπε.....

    Ποια θα υλοποιήσει??? αυτά που είπα ή αυτά που ξείπε??????

    Μας δουλεύει ακόμα η αριστεράντζα, η διαφορά είναι ότι τώρα τον πήρε χαμπάρι και ο πιο ένθερμος και καλοπροαίρετος ψηφοφόρος του.....η ανικανότητα ξεχυλίζει και χύνεται άπλετα στη χώρα που όλοι την βλέπουν.......

    Τώρα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή μας με τις άδειες των καναλιών, και κάποιοι ηλίθιοι ήδη έχουν τσιμπίσει και αρχίζουν να ασχολούνται μ' αυτό...

    Σήμερα η Ζωή αποκάλυψε ότι το βράδυ των εκλογών του Γενάρη 15 χωρίς να ξέρουν τίποτα τους ανακοίνωσε τη συνεργασία με τους ανελ......ποιος άραγε υπήρξε, μπάρμπα σαμ, η προξενήτρα??????

    Μπαχαλοποιούν την κατάσταση για να είναι πρόσφορο το έδαφος του παράλληλου νομίσματος και της δραχμούλας.......που όταν έρθει η φτώχεια μπροστά στο λιμό θάναι παράδεισος.....και τότε τι να το κάνω αν τα δικάζεις επί εσχάτη προδοσία, για μένα θάναι αργά για τη χώρα για το λαό....

    Έχουν πει τόσα πολλά ψέματα που νομίζουν ότι και άλλα να λένε θα τους πιστεύεις....ας πρόσεχες

    Έχουν πει τόσα πολλά αντικρουόμενα μεταξύ τους που συνεχίζουν να λένε ότι τους κατεβαίνει και θα τους πιστεύεις.....ας πρόσεχες

    Έχουν τέτοια έπαρση και ναρκισιμό, τέτοια ανικανότητα που αγνοούν που συνεχίζουν χαζοχαρούμενα να απειλούν και θα τους πιστεύεις......ας πρόσεχες

    Έχουν τέτοια επηρμένη αλλαζονία που νομίζει ότι θ' αλλάξει τον κόσμο όλο και θα τους πιστεύεις....ας πρόσεχες

    Έχεις τέτοια οργή για τους ψεύτες όμως.......ας προσέχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/16 16:02

    Τώρα που η ντόϊτσε μπανκ είναι έτοιμη να βαρέσει κανόνι, αντιλαμβάνεστε, υποθέτω, "μένουμεευρωπαίοι μου" πόσο σανό σας τάισαν όλα αυτά τα χρόνια. Σας έπεισαν ότι για τα δεινά μας φταίει ο Σάκης κι εσύ που δεν έπαιρνε απόδειξη από την κασερόπιτα, και όχι ο καζινοκαπιταλισμός που έχει τζογάρει και το τελευταίο ευρώ της κυρά Κατίνας και το δικο σας σε επενδύσεις τύπου ρουλέτας.
    Όπως αντιλαμβάνεστε υποθέτω, ότι το" Γιωργάκι" θα μπορούσε αντί να υπογράψει τα εξευτελιστικά και ανθρωποκτόνα μνημόνια να τους χορέψει στο ταψί. Υπό κατάρρευση είναι το μπουρδέλο τους. Χρόνια ολόκληρα κι όχι τώρα. Κι αν στην αρχή της κρίσης είχαμε για ηγέτη έναν άνθρωπο με @@, γνώσεις και πατριωτισμό θα είχαμε αποφύγει όλη αυτή την καταστροφή. Αλλά εμείς, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, αντί να αφήσουμε να καταστραφεί το μπουρδέλο τους μια ώρα αρχύτερα, προτιμήσαμε να θυσιαστούμε για να μην καταρρεύσει η ευρώπη-το-σπίτι-του-κάθε-βλαμμένου-ευρωλιγούρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/16 18:26

    να ιδω να σκαει η ντοιτσ μπανκ,να μπαινει το δντ στη γερμανια με μνημονια, με επικεφαλης τον βαρουφακη και ας ζεξω στη σπιλιτσα....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/16 18:46

    το χαρτη με τις σπηλιες τον εχουμε.....zioypakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/16 20:12

    Την κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής και των υπέρογκων χρεών του προβλέπει τροπολογία που...
    κατατέθηκε στην Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο με στόχο να διατηρηθεί στην «ζωή» το πολιτιστικό ίδρυμα.

    οχι που θα τα πληρωνε ο ΔΟΛ

    10 εκατ. μαλάκες τα πληρώνουν όλα ,εδώ θα κωλόσουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/2/16 20:19

    τωρα γινονται αυτα με το συριζα..με τους αλλους ολα πηγαινανε ρολοι..περναμε τις συνταξαρες μας δεν πληρωναμε εμφια η χωρα ειχε αναπτυξη...καταραμενε συριζα καταστρεψες τη φτωχολογια ...γι αυτο σε βριζουνε οι πλουσιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/2/16 21:42

    Δεν έχουνε βάλει μυαλό, σου λέω, με τίποτα!!!!!

    Ζούνε με την εμπάθειά τους, με το φθόνο, με την τιποτένια υπαρξή τους.....αρκεί να γίνει και η καταστροφή του διπλανού και θα.....φάνε μεζέ........μόνο τότε θα αισθανθούν ίσοι....με το τίποτα....με την καταστροφή......

    Δεν ξέρουν, τα ζουδάκια, ότι και στις δύσκολες στιγμές ο αδύναμος θα την πληρώσει και πρώτος και καλύτερα......

    Ευτυχώς που ζήσαμε και κάπως καλά και ξέρουμε τι σημαίνει το καλά και θα συγκρίνουμε τη φτώχια και την πείνα με την προηγούμενη κατάσταση...

    Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά.

    Όποιος δια πράξεων ή παραλείψεων οδηγήσει τη χώρα σε εθνική περιπέτεια και καταστροφή θα εισπράξει τα επίχειρα που η ιστορία σε πολλές σελίδες της περιγράφει σε ανάλογες περιπτώσεις......

    Ακόμα οι ιδεοεμονικοί και θιασώτες της καταστροφικής άποψης (μακριά από την ευρώπη) και μέσα στη δίνη του τέταρτου κόσμου δε θα βρίσκουν τρούπα να κρυφτούν.....

    Πως γίνεται κάθε φορά που τα πράματα δυσκολεύουν για τη χώρα, αγριεύουν τα θέματα, να ξυπνούν από το λήθαργο όλα τα αποβράσματα και σαν καλικάτζαροι να ευχαριστιούνται.....είναι θέμα γιατρού, γιατρέ μου????????



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/2/16 21:46

    Πατριώτη μη μπερδεύεις Τον ΔΟΛ με το Μέγαρο. Καμιά σχέση. Όντως πρόκειται για μνημείο και Ίδρυμα Πολιτισμού,όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Μπορεί να ήταν ιδέα του Λαμπράκη,πριν 30 χρόνια ξεκινησαν τα σχέδια, όμως περατωθηκε με χρήματα του ελληνικού λαού και ανήκει σ'αυτόν.
    Γνωρίζω πολύ καλά αυτό το θέμα.
    Και κάτι τελευταίο. Όλες οι ρυθμίσεις αυτού του είδους αφορούν δεσμεύσεις των προηγούμενων, τα παπαγαλάκια βέβαια κάνουν τη δουλειά τους...
    Μη ταυτίζεσαι, είναι κρίμα.
    Το σχόλιο του 20:19 είναι η πικρή αλήθεια

    Γιάννα (μετά από καιρό κι επειδή δεν μ'αρέσουν οι ανακρίβειες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/2/16 22:49


    Η πικρή αλήθεια είναι Γιάννα αυτό που βιώνει σήμερα ολη χώρα εξ αιτίας ολων των κομμάτων που κυβέρνησαν ολα αυτά τα χρόνια συμπεριλαμβανομένου και του Σύριζα Τελείως ανίσχυρο το επιχείρημα του 20. 19 για να το επικαλείσαι ως άλλοθι για τον Σύριζα Πέρα από το ότι αποδείχτηκε μια από τα ίδια, διέπραξε κι ένα άλλο έγκλημα και θα απαιτηθούν πολλά χρόνια να καταγραφεί η ζημιά που έκανε ο Σύριζα στην αριστερά ,παρ όλο που χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος να αποδείξει σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα ότι η “αριστερά “ είναι ίδια με την δεξιά
    ο κουκολοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/2/16 23:14


    Οσο αναφορά για το μέγαρο μουσικής περνάει στο δημόσιο μαζί με τα χρέη του την ίδια στιγμή που ξεπουλάμε λιμάνια κι αρεοδρόμια Στην ουσία δηλαδή τα χρέη κρατικοποιεί η κυβερνηση. Μόλις το ξεχρεώσουμε θα το χαρίσουμε μπιρ παρά !!Αμφιβάλλεις ???
    Ο κουκουλοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/2/16 23:50

    καλως το κοριτσι...gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/2/16 23:54

    Κουκουλοφόρε,τις πολιτικές μου θέσεις δεν θα τις εκφράσω στην στήλη των σχολίων. Και βέβαια εχω άποψη, αλλά εδώ μέσα δεν μιλάω για άλλοθι κανενός.
    Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να με ερμηνεύει παρασυρμένος απ το κομματικό του πάθος
    Καληνύχτα
    Γιάννα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/2/16 00:19

    μιας και ειμαι ο 20.19 θελω να πω οτι αν και δεν ειμαι συριζαιος δε θα κανω την κωσταντοπουλου ουτε θα κλαιω γιατι δε μου εδωσε ο συριζα τη 13 συνταξη..μου φτανει να κλαιω τα 6-8 μηνιατικα που μου εφαγε η αναλγησια του σαμαροβενιζελισμου..ουτε θα κλαιω γι αυτον που κατεβαζει ως τανκ το τρακτερ για αφορολογητο 30000 ευρω...οταν εγω εκλαιγα αυτος ηταν σε μπαρ κι εν πασει περιπτωσει τον αγωνα τον βλεπουν ως των αγροτων..ενω αν δεν κανω λαθος το ασφαλιστικο θα κανει δουλους και υποστατικα ολους τους ελληνες αφου και κατι 40χρονα γελαδακια που τα κουτσοφερνουνε βολτα αυριο θα εχουν συνταξη 300αρικο.επομενως αφητε τα κομματικα την πιθηκολογια τον κοινωνικο αυτοματισμο και οτιδηποτε δεν ειναι κοινος αγωνας γιατι για μας χτυπαει η καμπανα κι εχει ηδη ψοφησει η κατσικα του γειτονα...λεβεντες λοιπον σας θελω....οχι κακομοιρηδες και γκρινιαρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/2/16 00:29

    βαρατε βιολιτζηδες.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/2/16 00:41

    μπορεις να βαρας οτι βιολι θελεις ;αυτη ειναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/2/16 01:29

    Απάντησα στο στο σχόλιο που σε εκφραζει και λέει πολλά .....
    Ξανά διαβασέτο μήπως δεν το κατάλαβες καλά ,γιατί περισσοτερο πολιτικό πάθος για τον Σύριζα δεν έχω ξανά δει σε άλλο σχόλιο εδώ μέσα .

    "τωρα γινονται αυτα με το συριζα..με τους αλλους ολα πηγαινανε ρολοι..περναμε τις συνταξαρες μας δεν πληρωναμε εμφια η χωρα ειχε αναπτυξη...καταραμενε συριζα καταστρεψες τη φτωχολογια ...γι αυτο σε βριζουνε οι πλουσιοι"

    Πολιτικές απόψεις έχω εκφράσει κι εγώ στο παρελθόν χωρίς όμως να δηλώσω την κομματική μου ταυτότητα . Δεν σε χρεώνω σε κανένα κόμμα αλλα μην μου προσάπτεις κι εσύ κομματικό πάθος γιατί δεν προκύπτει απο πουθενά
    Παρέλειψες? όμως να μου απαντήσεις στην θέση μου για το μέγαρο μουσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/2/16 08:31

    δεν ειναι παθος για το συριζα ειναι παθος για την αληθεια,,δεν ξεχνω οτι μεσιασανε τις συνταξεις αφησανε 3000000 ελληνες ανασφαλιστους οδηγησανε χιλιαδες στην αυτοκτονια μεταναστευσανε εκατονταδες χιλιαδες κλπ κλπ κλπ..τωρα ο συριζα μεταξυ αλλων στριμωχνει τους απειραχτους των προηγουμενων...λογικα και την αστικη και μεγαλοαγροτικη ταξη...το εχω ξαναπει..στοχος ειναι η λουμπενοποιηση των ελληνων απο τους γερμανους και το χρηματοπιστωτικο κεφαλαιο..οντως δεν ειμαι σε κανενα κομμα..πως να ημουν αλλωστε μ αυτα που λενε και κανουν ολα της βουλης...οσο για το μεγαρο λιγο με καιει οταν πειναει και διστυχει ο λαος...μονο η ακροπολη θα μ ενδιεφερε σε τετποια κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/2/16 09:01

    "Σύμφωνα με την τροπολογία, το Ελληνικό Δημόσιο καθίσταται ιδιοκτήτης του συνολικού κτιριακού συγκροτήματος των 170.000 τ.μ., όπως επίσης και των οφειλών του Μεγάρου Μουσικής"

    Γιάννα, όντως δε γνωρίζω το θέμα, αλλά όταν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.
    τι να περιμένω τώρα για τα 170.000 τ.μ; ...εκτός από το πέρασμα στο ΤΑΙΠΕΔ.... και στη συνέχεια ξεπούλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/2/16 11:21

    ενας μονο δρομος υπαρχει..ο δρομος της σωτηριας των ελληνων..που δεν ειναι μεσα απο το ευρω και τα δανεια..να το καταλαβουμε μια ωρα αρχητερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/2/16 12:00

    ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/2/16 12:28


    Κατρακυλούν πάλι οι μετοχές των τραπεζών εξαϋλώνοντας σχεδόν την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση. Ετοιμαστείτε και για την επόμενη ανακεφαλοποιηση η για κούρεμα καταθέσεων Κι αν αρθουν ποτε τα capital kodrols να μου τρυπήστε την μύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/2/16 12:32

    Η εθνική αυτη την στιγμή 0,112 ευρώ
    Πάω να την αγοράσω ... Απο αύριο θα ειμαι τραπεζίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/2/16 12:38


    Αυτο!!! Για τους Κρητικούς που γράψαμε πάνω στα γουρούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/2/16 14:53

    Κομισιόν: Η πώληση των αδειών για τα κανάλια είναι μνημονιακή υποχρέωση
    Για να μην βγουν πάλι τα συριζάκια να μας πουν οτι χτυπάει την διαπλοκή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/2/16 15:10

    Βαζουν την Τουρκια στα χωρικα μας υδατα απο πισω πορτα
    Τελος και στη εδαφικη μας ακεραιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/2/16 15:44

    Θωρακισμένες οι ελληνικές τράπεζες στις αναταράξεις των διεθνών αγορών είχε δηλώσει ο Δραγασάκης πριν μια βδομάδα!!!
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/2/16 21:55

    Αμα ειναι η ντωυτσε μπαγκ που ειναι κολητη μας γιατι νακινδυνευουν οι δικες μας..τι γερμανοτσολιαδες ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/2/16 10:02




    "Γιατί να φορτώσουμε το Ελληνικό Δημόσιο με το payroll του Μεγάρου Μουσικής και να φεσώσουμε τον έλληνα φορολογούμενο; Καλύτερα να το δίναμε στη Φιλαρμονική της Βιέννης..." είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος εκφράζοντας την... έντονη διαφωνία του κόμματός του.


    "Δεν χρειαζόμαστε νέα δάνεια για βιολιά" πρόσθεσε μάλιστα σε δηκτικό ύφος και άφησε υπονοούμενα για τη σχέση του Μεγάρου Μουσικής με οργανισμό Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την τροπολογία δίνει "συγχωροχάρτι" στην κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

    Υ/Γ οι ελληνάρες πάντα μιλάνε την ίδια γλώσσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/2/16 18:07

    μα ειπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.