Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τη Δευτέρα η υποψηφιότητας της Τρίπολης .

Γι'α τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021
Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, στις 18.30 στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η δημόσια παρουσίαση της υποψηφιότητας της Τρίπολης για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021.
Στην εκδήλωση αυτή η Οργανωτική Επιτροπή θα παρουσιάσει τις βασικές προτεραιότητες, το σκεπτικό αλλά και τις προτεινόμενες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη και την Αρκαδία στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του τίτλου.
Η μεγάλη αυτή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντάνά από την τηλεόραση της Αρκαδικής, ραδιοφωνικά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης (www.drt915.gr), ενώ εικόνα και ήχος live από το Μέγαρο θα μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα tripolisarcadia2021.gr.


1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος30/1/16 22:21

    Και να μην ξεχάσουν να δείξουν το ισχυρότερο αξιοθέατο της πόλης.....τα σκουπίδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.