Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Πιτσιρικάς στο ΜΕΤΡΟ γλεντάει ένα βαγόνι γεμάτο ρατσιστές ελληναράδες


Στο μετρό μπαίνει ένα αγόρι γύρω στα 10, λέγοντας ότι οι γονείς του είναι άνεργοι, ότι έχει άλλα 3 αδέρφια και ότι πουλάει ημερολόγια και χριστουγεννιάτιακα μπρελόκ για να βοηθήσει στα έξοδα του σπιτιού… Πετάγεται ένας κύριος και το ρωτάει “Έλληνας είσαι?” Το παιδί απαντά καταφατικά χαμηλώνοντας το κεφάλι “Ποια είναι η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας?” το ρωτάει Το παιδί σαστίζει Ξαφνικά, πετάγονται 2-3 άλλοι και αρχίζουν να το ρωτάνε διάφορες ερωτήσεις γεωγραφίας και ιστορίας… προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι πραγματικά Έλληνας
Το παιδί είναι έτοιμο να βάλει τα κλάματα από τον βομβαρδισμό των ερωτήσεων Γυρίζω σε έναν εκ των “ανακριτών” και τον ρωτάω, “εσείς κύριε γνωρίζετε ποια είναι η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας?” Με κοιτάζει και μου απαντά, “μα εγώ είμαι Έλληνας”… “Αλλά δεν γνωρίζετε ποια είναι η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας” του λέω “Και τι σημασία έχει αν μου διαφεύγει τώρα? Αφού είμαι Έλληνας” μου απαντά “Ε πώς σας διαφεύγει αφού είστε τόσο Έλληνας?” επιμένω “Είμαι μεγάλος άνθρωπος και τα ξεχνάω, τι σημασία έχει?” “Και το παιδί είναι 10 ετών και ίσως δεν τα έχει μάθει ακόμα” και “ίσως και να μην είναι Έλληνας, τι σημασία έχει?” συνεχίζω Εκείνη τη στιγμή πετάγεται ο μικρός φωνάζοντας “κυρία το θυμήθηκα η Βέροια είναι… και είμαι από Αλβανία” (Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το τι άλλο ειπώθηκε…) Πόσοι σκατάνθρωποι κυκλοφορούν εκεί έξω γμτ!!!


6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος17/12/15 09:33

    να στειλω τις ευχες μου σε ολους...οτι επιθυμει ο καθενας,πανω απ ολα υγεια,χρονια πολλα πατριωτες και χαμογελατε....καλη ανταμωση παντα για καλο.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/15 10:44

    χρονια πολλα και σε σενα γερολυκε και σε ολους τους πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/15 11:58

    Τα είχαμε ανάγκη αυτά τα ωραία κλαρίνα! Χρόνια πολλά σε όλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/15 13:18

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/15 19:53

    Ο Λάκης προστάτευσε τον Καραμανλή όσο ήταν πρωθυπουργός αλλά και μετά.

    Χθες αναφέρθηκε σ' αυτόν με θετικό τρόπο. Ο Λάκης στηρίζει σήμερα τον Τσίπρα.

    Ο Ελεύθερος Τύπος επί Γιάννας έδινε DVD με τις εκπομπές του Λάκη. Η Γιάννα υπήρξε βουλευτής της ΝΔ. Σήμερα σπονσοράρει τον...
    Τσίπρα, κλείνοντάς του μέχρι και συνεντεύξεις με τον Κλίντον.

    Ο Τσίπρας πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή. Τελικά έκανε Πρόεδρο τον Παυλόπουλο. Ο Παυλόπουλος ήταν υπουργός του Καραμανλή. Ο Καμμένος το ίδιο. Ο Τσίπρας συγκυβερνά με τον Καμμένο.

    Ο Τσίπρας έκανε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης τον Παπαγγελόπουλο. Ο Παπαγγελόπουλος ήταν προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών που ο Καραμανλής τον έκανε διοικητή της ΕΥΠ αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες.

    Σήμερα αποκαλεί τον Τσίπρα εθνάρχη.

    Δεν ξέρω πώς σας φαίνεται εσάς όλο αυτό, αλλά εγώ θα το έλεγα πολιτική παρτούζα.


    Βασίλης Εμμανουηλίδης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/15 22:26

    και η μισή κυβέρνηση ειναι ΠΑΣΟΚ ...έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.